Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy ugy hogy (576 db)

Bármi lehetséges az elme határtalan.
én is éreztem így sokszor vagy úgy hogy mikor álmodom olyan mint ha már álmodtam volna máskor is....
Húúú....Úgy meg kavartál elõször azt se tudtam, hogy mi van!Persze, lehetséges!
A kérdező hozzászólása: és az, hogy újraálmodtam ugyanazt?
Miért ne lehetne...? -.-
Én sokszor azt érzem, hogy ami ma megtörtént velem azt már korábban megálmodtam.

Lehetséges névváltoztatás úgy, hogy csak a keresztnevemen mellé szeretnék felvenni még egy keresztnevet?

A vezetéknevemen nem szeretnék változtatni, csak két keresztnevet szeretnék magamnak. A neten nem találtam semmilyen információt ezzel kapcsolatban (a házasságot kivéve). Van valaki aki változtatott már így a nevén??? Mik a teendők ilyenkor? Aki tud segíteni, annak nagyon köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Persze, lehetséges, de minden iratodat újra kell csináltatnod. Én is akarok mégegy nevet, de elõször megvárom, hogy lejárjon a személyim, mert úgy praktikusabb :)

Persze, lehetséges, de minden iratodat újra kell csináltatnod. Én is akarok mégegy nevet, de elõször megvárom, hogy lejárjon a személyim, mert úgy praktikusabb :)
A születési név megváltoztatására irányuló kérelem illetéke 10 000 forint. Szóval szerintem nem éri meg. https://ugyintezes.magyarorszag.hu/ugyek/410000/Nevviseles20..
A kérdező hozzászólása: Hova kell elõször fordulni ezzel? Illetve hol lehet az ehhez szükséges nyomtatványt letölteni?
Névváltoztatás >> Anyakönyvvezetõ >> Jogi szabályozás >> Kérvény >> Belügyminiszter. http://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&ie=..

Lehetséges, hogy úgy érezzem, hogy a fogam fáj, pedig az ínyem van csak gyulladásban?

Nem vagyok benne biztos,nem régen lett tömve ez a fogam.Nagyon érzékeny a hidegre,és az orvosom szerint eléggé vérzékeny is,szokott vérezni az ínyem,ha túl er?sen mosom.Az orvos azt tanácsolta,hogy ecseteljem,de nem tudom,hogy csak az ínyemnek van-e baja,vagyis,hogy attól érezhetem-e úgy,mintha a fogam fájna.(Röntgent is csináltunk,de nem látszott semmi a fogamon.Köszi a választ el?re is!

Legjobb válasz: Minden lehetséges.Kihathat egy fog is az egész inyedre szóval biztos lehet.Nekem multkor egy fogam fájt és az egész felsõ inyem érzékeny volt aztán pár nap után már csak az az egy fog és akor tudtam h az a fog csinálja,a poén hogy éreztem h fáj elmentem dokihoz aki tett rá jeget amit meg sem éreztem,közölte h elhalta az idege és idegeljük.A vicc h biztos h aza fogam fájt(mondta h tuti nyomja belülröl az elhalt ideg.Szóval azóta járok idegelésre.Öblögess korsodillal vagy használj paradontax fogkrémet és hátha jobb lesz.Jobbulást!

Minden lehetséges.Kihathat egy fog is az egész inyedre szóval biztos lehet.Nekem multkor egy fogam fájt és az egész felsõ inyem érzékeny volt aztán pár nap után már csak az az egy fog és akor tudtam h az a fog csinálja, a poén hogy éreztem h fáj elmentem dokihoz aki tett rá jeget amit meg sem éreztem, közölte h elhalta az idege és idegeljük.A vicc h biztos h aza fogam fájt(mondta h tuti nyomja belülröl az elhalt ideg.Szóval azóta járok idegelésre.Öblögess korsodillal vagy használj paradontax fogkrémet és hátha jobb lesz.Jobbulást!
Szerintem van némi fogínygyulladásod, de nem akkora fokú, hogy így önmagában is látszódik - csak ha mosod, vérzik. Nekem is volt, szóval ha kipróbálod a Sensodyne vagy bármelyik más rapid-típusú fájdalomcsillapító géljét, kiderül. A fogfájást az nem mulasztja el, de ha gyulladás, vagy csak fogérzékenység, akkor igen. Megjegyzem volt nekem is olyan fogam, amit utolsó pillanatban tömtek be, közel volt már a gyökérkezelés lehetõsége - betömte és azt mondta, 1-2 hónap, mire kiderül, h minden okés lesz-e vele. Nem volt semmi, de elõre szóltak, hogy addig érzékeny lehet. A lényeg: próbáld ki valamelyik ilyen fogkrémet, hátha segít, ha nem, keresd fel a dokit, ne szivasd magad tovább a fájdalommal. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok!Igen, mindenképpen kiszeretnék próbálni 1-2 dolgot...

A két festmény lehetséges, hogy ugyan azt a házat ábrázolja?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] és a másik link:<[link]

Legjobb válasz: Lehetséges, de nézd meg a kiszélesedõ ház mellettit. Az elsõ képen nincs rajta erkély. A második képen meg igen. (Inkább folyosó) de amúgy nagy valószínûséggel ugyanazok. Csak a festõ nem azt a részletet emelte ki.

Lehetséges, de nézd meg a kiszélesedõ ház mellettit. Az elsõ képen nincs rajta erkély. A második képen meg igen. (Inkább folyosó) de amúgy nagy valószínûséggel ugyanazok. Csak a festõ nem azt a részletet emelte ki.

Lehetséges, hogy úgy leszel szerelmes valakibe, hogy csak hónapok óta beszélgetsz vele, képen már láttad, de még nem találkoztál vele?

Legjobb válasz: Hát én a mostani barátommal úgy jöttem össze, hogy elõtte hónapokig beszélgettünk neten. Már akkor úgy éreztem, hogy belezúgtam (állandóan a képeit nézegettem, hevesen dobogott a szívem, ha írt, ha pedig nem írt, tökre kétségbeestem,stb. :D ), de igazából csak a személyes találkozó után lettem belé szerelmes. De ez veszélyes dolog, mert lehet, hogy a netes beszélgetések meg kép alapján kialakítasz magadban egy képet róla, és egy "képzeletbeli" férfiba leszel szerelmes, a valóságban meg majd tök más lesz. Nekem szerencsém volt, a barátom élõben is olyan volt, mint ahogy képzeltem, 2 éve együtt vagyunk már. :) 19/L

Hát én a mostani barátommal úgy jöttem össze, hogy elõtte hónapokig beszélgettünk neten. Már akkor úgy éreztem, hogy belezúgtam (állandóan a képeit nézegettem, hevesen dobogott a szívem, ha írt, ha pedig nem írt, tökre kétségbeestem, stb. :D ), de igazából csak a személyes találkozó után lettem belé szerelmes. De ez veszélyes dolog, mert lehet, hogy a netes beszélgetések meg kép alapján kialakítasz magadban egy képet róla, és egy "képzeletbeli" férfiba leszel szerelmes, a valóságban meg majd tök más lesz. Nekem szerencsém volt, a barátom élõben is olyan volt, mint ahogy képzeltem, 2 éve együtt vagyunk már. :) 19/L
Nem, ez nem lehetséges. Talán azt gondolod, aztán kiderül, hogy olyan ronda, hogy ciki kimenni vele az utcára, akkor egybõl elszáll a szerelmed.
Nálunk is így volt, neten nagy levelezés, képcsere, aztán személyesen az elsõ alkalommal egymásnak estünk... A szerelem lelki része már a "neten" kialakult, a testi része pedig ott helyben tört rám, amikor megláttam... Azóta is dúl a nagy láv. :)
7 Sajnos ennek a veszélye élõben is fennáll némileg...
nem.
Nem.
igen, mert a képeket sokszor lehet photoshoppolni. amúgy ez csak egyszerû vágy/kiváncsiság utána
Nálam is ez volt, megláttam képen, azóta már csak barátságot akarok tõle, de hát 50% lehet pont olyan lesz aki tetszik
Simán.
Érdekes ez a dolog, mert ahogy a test megszépítheti kissé a bensõt, úgy talán fordítva is mûködik.

Lehetséges számhordozás úgy, hogy közben a előfizető neve más lesz?

Az én esetemben cég nevén lév? számot vinnék át másik szolgáltatóhoz úgy, hogy az új szolgáltatónál egyéni el?fizet? lennék.

Legjobb válasz: Így nem lehetséges vagy elõtte kell átíratni magadra vagy utána.Ha elõbb teszed meg jobban jársz mert céges elõfizetést könnyebb átíratni mint számhordozottá tenni!

Így nem lehetséges vagy elõtte kell átíratni magadra vagy utána.Ha elõbb teszed meg jobban jársz mert céges elõfizetést könnyebb átíratni mint számhordozottá tenni!
Elõször át kell vinni azonos néven és ha ez már megtörtént, akkor mehet az elõfizetõ váltás

Az otp bankból szeretnék pénzt befizetni egy budapest bankos számlaszámra. Lehetséges ez úgy, hogy nincs helyben számlám az otpnél?

Szóval még1x nem áltutalás, hanem befizetés.

Legjobb válasz: Egy bankból csak akkor tudsz utalni egy másik bankba, ha abban a bankban, van számlád! Befizetni egy számlára csak abban a bankban tudsz, ahol a fogadó félnek van folyószámlája, tehát az általad leírt verzió nem lehetséges. Budapest Bankban tudsz befizetni költségek nélkül, vagy Postán tudsz küldeni pénzt, de ott díj ellenében.

Egy bankból csak akkor tudsz utalni egy másik bankba, ha abban a bankban, van számlád! Befizetni egy számlára csak abban a bankban tudsz, ahol a fogadó félnek van folyószámlája, tehát az általad leírt verzió nem lehetséges. Budapest Bankban tudsz befizetni költségek nélkül, vagy Postán tudsz küldeni pénzt, de ott díj ellenében.
Budapest Bankban fizess be, egyszerûbb.
Igen lehet, de a bankok közti utalásnak költsége van...
Elõzõ vagyok. Te tulajdonképpen adsz egy utalási megbízást az OTP-nek, ott fizeted be a pénzt, az OTP meg utalja...
Nem lehetséges. Egy Budapest Bankfiókban tudod maximum befizetni a pénzt.
az mit jelent, hogy nincs helyben számlád? ha azt, hogy egyáltalán nem vagy ügyfele az otp-nek, akkor ez nem lehetséges. járható út, hogy bemész egy budapest bank fiókba. ha azt, hogy van bankszámlád az otp-nél, de nem az a számlavezetõ fiókod, ahol a befizetést végezni akarod, az nem számít. ígyis úgyis csak a számládra tudod a pénzt tetetni, majd onnan otp direct-en keresztül tudod a budapest banknál lévõ számlára utalni természetesen díj ellenében.

Lehetseges, hogy ugy esik teherbe valaki, hogy meg jott neki par honapig es csak utanna veszi eszre, hogy baj van?

Legjobb válasz: igen, lehetsz terhes. de ha úgy érzed, hogy van rá esély, hogy baba növekszik a pocakodban, akkor menj el nõgyógyászhoz, vagy vegyél egy terhességi tesztet.

igen, lehetsz terhes. de ha úgy érzed, hogy van rá esély, hogy baba növekszik a pocakodban, akkor menj el nõgyógyászhoz, vagy vegyél egy terhességi tesztet.
Ha megjött, ráadásul többször is, akkor nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: nallam az van, hogy meg jott epp tegnap mult el, de undorodom a kajaktol, es hanyingerem van surun, alkoholt egyaltalan nem birok inni, neha meg is szedulok
volt egy osztálytársam aki ugyanezt hitte. mármint, megjött neki de hányingere meg hasonló gondjai voltak. Õ nem volt hajlandó elmenni nõgyógyászhoz, de vett terhességi tesztet, ami szerint nem volt terhes és nem is volt. Én azt mondom, hogy menj el nõgyógyászhoz, mert az a legbiztosabb. De ha nem, akkor legalább vegyél egy tesztet és lehetõleg ne a legdrágábbat. Egyébként, ha publikus, hány éves vagy?
én pont így voltam anno. kétszer is megjött, csak gyanús volt hogy annyit eszek mint egy fejlõdésben lévõ víziló. vegyél egy tesztet az a legbiztosabb
A kérdező hozzászólása: 17 és köszönöm a valaszokat
akkor szerintem szólhatsz anyudnak is. :) Én legalább is megbeszélem vele az ilyen gondokat.
A kérdező hozzászólása: Drogériákban pl vannak fényképelõhívók, azok h múködnek?
Plázákban, vagy áruházakban vannak fényképelõhívó automaták.Úgy nem látja senki elvileg a fotót, amit elõ szeretnél hívatni, kivéve persze ha állnak a hátad mögött, és dirket figyelik amit csinálsz.Bármilyen adathordozórol lehet a fotó filet, az automatába küldeni, sd kártya, cd, dvd, sõt mobilról is.Fizetni kártyával, vagy készpénzel lehet.
Tescoban, és egyéb nagyobb áruházakban vannak ilyen fényképelõhívók, amit az elõzõ válaszoló mondott... Ott, ha nincs olyan paraszt, aki bambulja a képedet, akkor sztem kis takarással elõhívathatod...
Én a média marktban láttam ojan gépet amiben a fényképet csak te látod amikor a gép kidobja és máris teheted a tasakba
A kérdező hozzászólása: Ismerem, polaroid gépnek hívják.
Valóban vannak elõhívó automaták különbözõ multiknál (Tesco, Auchan stb-stb., de ezek is adathordozóról mûködnek, amik esetlegesen eltárolhatják az általuk elõhívott képeket. Legjobb megoldás ebben az esetben, ha veszel egy nyomtatót és saját magad nyomtatod ki! Ez az egyetlen megoldás, ha nem szeretnéd, hogy más is láthassa a képet!
Minõségellenõrzés céljából minden rendelésre elvileg ránéznek, tehát látni valószínûleg láthatják mindig, bárhol rendeled. Arról nem beszélve, hogy nem akarod, hogy utána véletlen a neten keringjen... Ilyenhez be kell szerezni egy fotónyomtatót. :o)
áh nem a polaroidra gondolt hanem a fénykép elõhivó automatára és a szemed elé dobja ki az elõhivott akár 100 db képet is amit te töltöttél fel a cd rõl vagy usb rõl vagy sd xd stb kártyárol bizony ám
De egyébként ha mondod, hogy nem publikusak a képek, eleve rá se nézhet!!Nálam így volt és nem nézett rá se! ott álltam mellette!

Lehetséges, hogy úgy mint nálam, le volt maradva az embrió mérete valakinek, és utána behozta a lemaradást?

Két hete voltam dokinál, és akkor a 6 hétben voltam, a petezsákot látta, és benne embrionális szövetet, és akkor azt mondta hogy a petezsák mérete alapján levagyok maradva 5 napot,ma voltam dokinál, és már benne volt az embrió a petezsákba, és volt szívhang, de gyenge, és CRL: 3mm, és most vissza kell mennem egy hét múlva, mert most azt mondták hogy ez egy 6 hetes terhességnek felel meg, én pedig a 8. hétben kell hogy legyek a mensi alapján. A menstruációm kb 34-35. napra jött meg. Még az a érdekes, hogy a terhességi tüneteim kb. : 2 hete er?södtek meg, el?tte szinte semmi sem volt.

Legjobb válasz: szia! Nekem majdnem 7 hetesen mondták hogy 4 hetes vagyok. Elõtte dohányoztam, persze ahogypozítívat teszteltem rögtön letettem ill. nem ettem rendesen volt, hogy csak napi 1* sikerült enni. Ez azért volt mert az új munkahelyem pont akkor nyitott és elõfordult hogy csak tusolni meg aludni tudtam hazajönni. Szerintem ne izgulj. Nekem most percre pontosan megegyezik a mérete a korával. 31+4 heteske

szia! Nekem majdnem 7 hetesen mondták hogy 4 hetes vagyok. Elõtte dohányoztam, persze ahogypozítívat teszteltem rögtön letettem ill. nem ettem rendesen volt, hogy csak napi 1* sikerült enni. Ez azért volt mert az új munkahelyem pont akkor nyitott és elõfordult hogy csak tusolni meg aludni tudtam hazajönni. Szerintem ne izgulj. Nekem most percre pontosan megegyezik a mérete a korával. 31+4 heteske
Bizonyára az az oka, hogy 35 napos ciklusaid voltak! Ilyenkor egy nap is rengeteget számít a baba méreteiben! Ne aggódj, hosszabb ciklusnál ez logikusan így van, csak az orvosok nem merik, és talán jogosan... azt mondani, hogy majd beéri magát, mert mi van, hanem, - ezt egy fiatal terhességnél nincs olyan doki, aki szavakkal garantálná. Ettõl függetlenül, te tudd, hogy biztosan nem a 14. napon volt a peteérésed, hanem a 21. körül, és máris megnyugodhatsz!
Szia! Én pont így voltam, 6 hetesnek tudtam magam, de UH alapján csak 4 voltam.A doki azóta is ezt a 2 hét eltérést méri minden UH-n, de azt mondta, hogy ez azért van mert a ciklusom 37 napos volt, és így a peteérés is csúszhatott.Ne aggódj, minden rendben lesz!!!!Egy 25 hetes kismami.
Nekem is így volt.5 hetesnek ítéltek meg de rá 2 hétre már 8 hetes voltam.Na persze már akkor 10 hetesnek kellett volna lennem.Tehát be is hozza a lemaradást, ráadásul nekem tuti késõbb volt a peteérésem, ezt még az uh is bizonyította, mivel figyelték a peteérésem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!