Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy ugy esik (198 db)

Lehetseges, hogy ugy esik teherbe valaki, hogy meg jott neki par honapig es csak utanna veszi eszre, hogy baj van?

Legjobb válasz: igen, lehetsz terhes. de ha úgy érzed, hogy van rá esély, hogy baba növekszik a pocakodban, akkor menj el nõgyógyászhoz, vagy vegyél egy terhességi tesztet.

igen, lehetsz terhes. de ha úgy érzed, hogy van rá esély, hogy baba növekszik a pocakodban, akkor menj el nõgyógyászhoz, vagy vegyél egy terhességi tesztet.
Ha megjött, ráadásul többször is, akkor nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: nallam az van, hogy meg jott epp tegnap mult el, de undorodom a kajaktol, es hanyingerem van surun, alkoholt egyaltalan nem birok inni, neha meg is szedulok
volt egy osztálytársam aki ugyanezt hitte. mármint, megjött neki de hányingere meg hasonló gondjai voltak. Õ nem volt hajlandó elmenni nõgyógyászhoz, de vett terhességi tesztet, ami szerint nem volt terhes és nem is volt. Én azt mondom, hogy menj el nõgyógyászhoz, mert az a legbiztosabb. De ha nem, akkor legalább vegyél egy tesztet és lehetõleg ne a legdrágábbat. Egyébként, ha publikus, hány éves vagy?
én pont így voltam anno. kétszer is megjött, csak gyanús volt hogy annyit eszek mint egy fejlõdésben lévõ víziló. vegyél egy tesztet az a legbiztosabb
A kérdező hozzászólása: 17 és köszönöm a valaszokat
akkor szerintem szólhatsz anyudnak is. :) Én legalább is megbeszélem vele az ilyen gondokat.
Bármi lehetséges az elme határtalan.
én is éreztem így sokszor vagy úgy hogy mikor álmodom olyan mint ha már álmodtam volna máskor is....
Húúú....Úgy meg kavartál elõször azt se tudtam, hogy mi van!Persze, lehetséges!
A kérdező hozzászólása: és az, hogy újraálmodtam ugyanazt?
Miért ne lehetne...? -.-
Én sokszor azt érzem, hogy ami ma megtörtént velem azt már korábban megálmodtam.

Lehetséges, hogy úgy mint nálam, le volt maradva az embrió mérete valakinek, és utána behozta a lemaradást?

Két hete voltam dokinál, és akkor a 6 hétben voltam, a petezsákot látta, és benne embrionális szövetet, és akkor azt mondta hogy a petezsák mérete alapján levagyok maradva 5 napot,ma voltam dokinál, és már benne volt az embrió a petezsákba, és volt szívhang, de gyenge, és CRL: 3mm, és most vissza kell mennem egy hét múlva, mert most azt mondták hogy ez egy 6 hetes terhességnek felel meg, én pedig a 8. hétben kell hogy legyek a mensi alapján. A menstruációm kb 34-35. napra jött meg. Még az a érdekes, hogy a terhességi tüneteim kb. : 2 hete er?södtek meg, el?tte szinte semmi sem volt.

Legjobb válasz: szia! Nekem majdnem 7 hetesen mondták hogy 4 hetes vagyok. Elõtte dohányoztam, persze ahogypozítívat teszteltem rögtön letettem ill. nem ettem rendesen volt, hogy csak napi 1* sikerült enni. Ez azért volt mert az új munkahelyem pont akkor nyitott és elõfordult hogy csak tusolni meg aludni tudtam hazajönni. Szerintem ne izgulj. Nekem most percre pontosan megegyezik a mérete a korával. 31+4 heteske

szia! Nekem majdnem 7 hetesen mondták hogy 4 hetes vagyok. Elõtte dohányoztam, persze ahogypozítívat teszteltem rögtön letettem ill. nem ettem rendesen volt, hogy csak napi 1* sikerült enni. Ez azért volt mert az új munkahelyem pont akkor nyitott és elõfordult hogy csak tusolni meg aludni tudtam hazajönni. Szerintem ne izgulj. Nekem most percre pontosan megegyezik a mérete a korával. 31+4 heteske
Bizonyára az az oka, hogy 35 napos ciklusaid voltak! Ilyenkor egy nap is rengeteget számít a baba méreteiben! Ne aggódj, hosszabb ciklusnál ez logikusan így van, csak az orvosok nem merik, és talán jogosan... azt mondani, hogy majd beéri magát, mert mi van, hanem, - ezt egy fiatal terhességnél nincs olyan doki, aki szavakkal garantálná. Ettõl függetlenül, te tudd, hogy biztosan nem a 14. napon volt a peteérésed, hanem a 21. körül, és máris megnyugodhatsz!
Szia! Én pont így voltam, 6 hetesnek tudtam magam, de UH alapján csak 4 voltam.A doki azóta is ezt a 2 hét eltérést méri minden UH-n, de azt mondta, hogy ez azért van mert a ciklusom 37 napos volt, és így a peteérés is csúszhatott.Ne aggódj, minden rendben lesz!!!!Egy 25 hetes kismami.
Nekem is így volt.5 hetesnek ítéltek meg de rá 2 hétre már 8 hetes voltam.Na persze már akkor 10 hetesnek kellett volna lennem.Tehát be is hozza a lemaradást, ráadásul nekem tuti késõbb volt a peteérésem, ezt még az uh is bizonyította, mivel figyelték a peteérésem.

Megbízható szakit keresek MISKOLCON aki xbox 360 slim-et flashel? Vidéki vagyok és csak úgy lehetséges, hogy viszem és megvárom amíg kész.

Legjobb válasz: a bató házban(Centrummal szebben) van egy bolt,ami ezzel foglalozik itt:a honlapja:www.mkonzol.hu

a bató házban(Centrummal szebben) van egy bolt, ami ezzel foglalozik itt:a honlapja:www.mkonzol.hu
Az oldalukon az van hogy nem flashelnek boxot. Am tudok egy helyet a vörösmarty utcán csak a bérház számát nem tudom.
Megoldható.

Egy hete begyulladt a jobb oldali mandulám. Lehetséges hogy elmúlt és most úgy érzem a bal is begyulladt?

a gyógyszert rendesen szedtem 5 napig, 1-2 napja már nem fájt sehol, mára meg úgy érzem a bal gyulladt be.

Lehetséges, hogy a világegyetemben a törvények, a szabályok és úgy az egész értelem nélkül csak úgy összeálltak?

Mert ugye ezt tanítják. Mindennap soha nem tapasztalja az ember, hogy pl egy adag szétszórt lisztb?l magától összeálljon egy forma vagy a mellette lev? tojással keveredve a tészta. A levert könyvhegyekb?l sem lesz alfabetikus sorrend sosem, akkor miért gondolják a tudósok, hogy maga a világegyetem így keletkezett ?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Már elég sok szabály és lelet ismert, hogy mindez hogyan állt össze. Miért? Te még mi mást tudsz elképzelni? Hogy mindig is itt volt? Butaságokat meg ne írjál, az "érveid" nem stimmelnek. Tanulj valószínûségszámítást, ha érdekel - de ha nem ismered, akkor ne akarj érvelni vele.

Igen, lehetséges. Már elég sok szabály és lelet ismert, hogy mindez hogyan állt össze. Miért? Te még mi mást tudsz elképzelni? Hogy mindig is itt volt? Butaságokat meg ne írjál, az "érveid" nem stimmelnek. Tanulj valószínûségszámítást, ha érdekel - de ha nem ismered, akkor ne akarj érvelni vele.
A liszt és a tojás vonzza egymást? Kémiai kötéseket alakítanak ki spontán, vagy a természetben gyakran elõforduló körülmények hatására? :) Azt lépem, hogy totálisan más érveket hozol fel. Szóval, ha Harry Potterben Ronnak eltört a varázspálcája, az egyértelmûen jelzi, hogy a Föld igazából egy hatalmas narancs. Nem így van? Pedig látható az ok-okozati összefüggés...
Lehetséges, sõt, több mint valószínû. Adott egy rendszer, amelyben bizonyos szabályok szerint létrejött az anyag, majd ebbõl az anyagból a bolygónk, rajta az élet végül pedig mi emberek. Csak az egónk miatt hajlamosak vagyunk a kalapácsot a nehezebbik végénél megmarkolni és azt hinni, hogy mindez kifejezetten nekünk, miattunk lett így megkomponálva, hogy mi létrejöhessünk benne. Márpedig épp ellenkezõleg a valószínûbb: az adott szabályok szerint a mi létformánk kialakulhatott (a szabályok ezt megengedték), innentõl kezdve pedig csak idõ kérdése volt, hogy mikor játszanak össze a szükséges körülmények eléggé ahhoz, hogy az ki is alakuljon. Idõnk volt, az Univerzum kb. 15mrd éve létezik, és Földünk is idestova közel 5mrd éve egyben van. Persze, voltak próbálkozások korábban is, amelyek nem jöttek össze (lásd pl. a Marsot vagy a Vénuszt, nem is kell nagyon messzire menni). Bizonyos körülmények ott is összejátszottak, feltételezhetõen volt valamikor pl. folyékony víz mindkettõn, csak aztán valami közbejött, nem úgy alakultak a dolgok. Univerzumunk minden egyes apró összetevõje ugye bizonyos, jól meghatározott szabályok szerint mûködik. Ezeknek az alapvetõ szabályoknak engedelmeskedik minden, amit ma ismerünk. Az a "minden" pedig egy irgalmatlanul nagy szám, gondolj csak bele, egy csepp vizet mennyi atom alkot, felfoghatatlanul sok. És az csak egy cseppnyi víz, hol van az a bolygónkhoz, csillagrendszerünkhöz, vagy az Univerzumunkhoz képest? Ha egy rendszert ennyiféle változó alkot, akkor azok kombinációja jó közelítéssel a végtelenhez tart. Márpedig a nagy számok törvénye alapján ha csak minden 100mrd-adik (100x1000x1000000 !!) csillag hivatott arra, hogy sokmilliárd éves élete folyamán valamikor élet alakuljon ki valamelyik bolygóján, az akkor is azt jelenti, hogy kb. 100mrd különbözõ helyen jelenik meg az Univerzumunkban az élet. Minimum. Szerintem.
én pl megmutatom neked hogy ha 6golyó sorba van a 2szélsõt egyforma idõben engeded el egyforma távolságról , szögbõl akkor nme lesz semmi mert kioltja a 2 erõ egymást és ezt be is birom bizonyítani , te meg a kis csicska hitvallásoddal csak találgatsz meg hiszel olyanba amit nemtudsz bizonyítani , elõttem egy idõben , helyen , akkor te miértnem hiszel abban amit látsz, felfogsz megértel (utolsó 2 nembiztos a teesetedben)

Ugy 3napja összejöttem valakivel, és lefeküdtünk egymással de nem védekeztünk. Az az igazság hogy ugy kb 1-héttel ment el a menstruáciom. Lehetséges-e hogy terhes vagyok? Nem tudom mit csináljak!

Legjobb válasz: Szia! Igen lehetséges,hogy terhes vagy.Tök mindegy,hogy mikor volt meg,semmi nem biztos,csak ha védekezel (bár néha még az se,de még mindig nagyobb az esélye,hogy nem leszel terhes)!Szerintem csinálj egy tesztet 1-2 hét múlva.Addigra már kimutatja ha terhes vagy.De reméljük,hogy nem....:-)

Szia! Igen lehetséges, hogy terhes vagy.Tök mindegy, hogy mikor volt meg, semmi nem biztos, csak ha védekezel (bár néha még az se, de még mindig nagyobb az esélye, hogy nem leszel terhes)!Szerintem csinálj egy tesztet 1-2 hét múlva.Addigra már kimutatja ha terhes vagy.De reméljük, hogy nem....:-)
Én a fertõzésektõl is tartanék....
menj el a nõdokidhoz és beszélj vele. ha most nem mész el és nem vagy terhes, megjön a menzid, akkor is érdemes elmenned orvoshoz 1-2 hó múlva, mert összeszedhetted a HPV vírust is, amit szintén kezelni kell
Annyit az elõzõhöz kiegészítésként, hogy a terhesség ötödik hete a vérzés elsõ napjától számolandó, az a fogantatástól számítva még csak a harmadik hét. Amikor (szabályos ciklusnál) kimarad a vérzés, akkor a baba még csak 2 hetes, de a terhesség már 4 hetes.
Az, hogy mikor volt meg, az tök mindegy tényleg, van olyan ismerõsöm aki mensi alatt lett terhes. Úgyhogy most nagy esélye van annak, hogy összejött, mivel ráadásul pont a peteérés közelében voltatok együtt. (Már az orvosi számítás szerint). Hát, szerintem még két hét múlva is korai a teszt, nekem a terhességem 5. hetében mutatta ki ugyanis, és akkor is elég halványan. Úgyhogy várni kell türelmesen, esetleg, ha nagyon félsz, akkor beszélj a nõgyógyászoddal, Õ UH-n semmit nem fog még látni, mivel ott is csak legkorábban a 4.héten láthatják biztonsággal, de van akinél késõbb, viszont ha elmondod mi a hézag, akkor ad beutalót terhességi vérvételre. A HCG a vérbõl már 1 hetes terhesség után kimutatható...nekem csináltak ilyen vizsgáltatot annó. Máskor lehetnél felelõsségteljesebb is, hiszen az egy egyszerû és helyes döntés, ha meg terhes vagy, akkor ki tudja mi az egyszerû Neked, és a késõbbiekben mit vélsz majd helyesnek....
Meg fizeted a tanulópénzt ha most nem maradtál terhes. Nem értem a dolgot, most nem tudod mit csinálj, akkor tudtad? Nem bántásból mondom, távol álljon tõlem. Nem poénból mondják hogy védekezni kell. Úgy látom még mindig nem jutott el mindenkinek a tudatáig.
Az esély meg van rá. Azt, hogy biztosan következmények nélkül megúszod-e ezt a kalandot, nem lehet elõre megmondani. A 72 órás tablettáról már lecsúsztál, így marad a jó szerencsében való reménykedés.
Most már csak imádkozhatsz. Jó nagy hülyeséget csináltál ugyanis. Ha egy hete múlt el a vérzésed, akkor kb mostanában vagy termékeny. Ha beléd élvezett a srác, ott helyben be kellett volna venni 72 órás tablettát, de már errõl is lekéstél. Most várhatsz 2 hetet, hogy megjön-e a vérzésed, vagy nem. ha 2 hét múlva nem jön meg, akkor csinálj zterhestesztet. Addig hiába csinálsz, mert aktus után 2 hétig nem mutat ki semmit, kell annyi idõ, hogy elegendõ terheshormon legyen a vizeletedben. Mást nem tehetsz. Ekkora hülyeséget... Még a k.urvák is tudják, hogy védekezni kell!!!
Igen terhes maradhattál. De ilyet 3 nap alatt meg se lehet ismerni senkit nem hogy gumi nélkül szexelni vele. Az ilyenek mint te azok akik nem tudják kik a gyerekük apja mert egy nap után lefekszenek bárkivel persze gumi nélkül. Abba bele gondoltál mi van akkor ha a srác pl tripperes vagy kankós vagy ne adj isten AIDS. Három nap alatt nem hiszem hogy ezeket ki lehet deríteni. Remélem szerencséd lesz és megúszod és legközelebb lesz annyi eszetek hogy használtok gumit.
Egyébként gratulálok a nagy felelõsséghez. A terhes lettél mit csinálsz, gondolom abortusz. Persze mit mindig egy ártatlan szenvedi meg a mások hülyeségét.
gratulálok... igen, valószínü hogy terhes vagy.
Nem tudod mit csinálj?! Elõször is keresd meg az eszedet!!! Hogy lehet az, hogy a mai világban meglátsz egy fa..t, és már el is vette az eszedet? Hogy lehet egy vadidegennel úgy kefeküdni, hogy nem használsz óvszert?! Nem csak terhes lehetsz, hanem akár még nemi fertõzést is elkaphattál. (pl: HIV)
Ötödik válaszoló vagyok. Szerintem, az, hogy lehordjátok a kérdezõt több ízben, az nem segít, szerintem már így is elég tanulópénz volt ez neki, és sajnos a mai világban többen is elkövetnek hasonló hibákat. Gondolom Õ nem fogja ezt újra elkövetni, és azért írt ki kérdést, hogy segítsünk megoldani egy problémát. Nem kell azt írogatni, hogy "Igen, valószínû terhes vagy..." és hasonlók, mert egyáltalán nem valószínû, csak megeshet az is. De mi pl a férjemmel majdnem 1 éve próbálkozunk kistesóval a kislányunk mellé, és semmi....van olyan ismerõsöm, akinek 5éve nem jön össze....úgyhogy ez nem olyan, hogy eldöntött tény. Nagy felelõtlenség volt, remélhetõleg tanult belõle, és reméljük nincs következménye, nem kell kétségbeesni egybõl, hanem el kell menni orvoshoz, ahogy írtam az elõbb. És a doki a fertõzést szûrûvizsgálattal meg tudja állapítani, a terhességet meg vérvizsgálattal.

Lehetséges-e hogy ha én netezek és közbe valaki belép az én gépembe (feltöri) akkor regisztrálhat-e úgy valahova hogy úgy tünjön mit ha én lettem volna?

Legjobb válasz: Lehetséges, de akik ilyen képességekkel rendelkeznek, azok nem azzal foglalkoznak, hogy egyszerû emberek gépeit feltörögessék.

Lehetséges, de akik ilyen képességekkel rendelkeznek, azok nem azzal foglalkoznak, hogy egyszerû emberek gépeit feltörögessék.
A kérdező hozzászólása: És ha stikes net van akkor is? Nekem csak az a lényeg hogy lehet vagy nem mert kaptam egy számlát a rajta van az IP címem de viszont a nevemen meg a címemen kívül se a telefonszám se a emailcím nem az enyém.

Párom 4 év együttlét után szakított velem. Indokoknak azt hozta fel, hogy ő már nem úgy szeret, hogy más a világnézetünk, és zenét hallgatunk. A 4 évből másfél évet gyakorlatilag éjjel nappal együtt töltöttünk. Lehetséges, hogy levegőre van szüksége?

Mint minden kapcsolatban, természetesen itt is voltak viták, veszekedések, de azokat még aznap megbeszéltük, és túltettük rajta magunkat. Kérlek segítsetek megoldást találni, mert nagyon szeretem és vissza szeretném kapni Õt!

Legjobb válasz: még annyit szeretnék hozzáfûzni: nem másik fiú az oka, ezt biztosan tudom. Õ azt mondta, hogy õ változott meg, és ezért nem szeret, nem az én hibám... Lehetséges ez? Ennyire megváltozni, hogy a 4 évet kidobja az ablakon, mintha 4 nap lett volna? Valaki légyszi mondja meg, hogy hogyan tudom visszahódítani!

A kérdező hozzászólása: még annyit szeretnék hozzáfûzni: nem másik fiú az oka, ezt biztosan tudom. Õ azt mondta, hogy õ változott meg, és ezért nem szeret, nem az én hibám... Lehetséges ez? Ennyire megváltozni, hogy a 4 évet kidobja az ablakon, mintha 4 nap lett volna? Valaki légyszi mondja meg, hogy hogyan tudom visszahódítani!
Én azt mondom, hogy van esély, de nem most..... Ha menni akar menni fog! De (velem is ez a helyzet), ha úgy akaródik, akkor vissza fog találni hozzád... Nekem az a tapasztalatom, hogy a nõkre azt mondják, hogy hamarabb érnek meg, ez lehet igaz, de késõbb jönnek rá igazán arra, hogy mire is vágynak. A férfiak szerintem hamarabb rájönnek, hogy kire is vágynak igazán... Velünk is ez volt. 3-szor jártunk (15, 18, 23 évesen), õ keresett mindig, nem mondom, hogy én nem gondoltam rá soha, de sosem fordult meg a fejemben, h megkeressem. Miután vége lett a legutóbbi kapcsolatomban, megkeresett... találkozgattunk, majd május 1-én összejöttünk (azóta is együtt vagyunk) és én most, 23 évesen jöttem rá, hogy Nekem ilyen férfira, fiúra van szükségem mint õ, ott volt végig a szemem elõtt és nem vettem észre... boldogabb vagyok mint valaha... és külsõben is teljesen az ideálom. :) Neki meg mindig is az volt a célja, hogy visszakapjon! (persze voltak más barátnõi, de mindenkiben engem keresett) Visszakapott... de most már örökre! Lehet Veled is megtörténik, de most hagyd elmenni... ha tényleg Te vagy az igazi vissza fog sodródni hozzád! Fel a fejjel!
Amúgy szerintem nem azért mondunk le dolgokról, hogy együtt maradhassunk, hanem hogy boldogok lehessünk. Õ is sok mindenrõl lemondott?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást, remélem mi is egymásra találunk ismét... amúgy ma és holnap találkoznom kell vele. ma azért mert a kutyánkat kell oltásra vinni, holnap meg költözik... :( hogyan viselkedjek, mirõl beszéljünk, mert sztem ma is, és holnap is elég sokat leszünk együtt...
A kérdező hozzászólása: hát azt hiszem nem sok mindenrõl. neki voltak ismerõsei, akiket én nem bírtam, és velük nem beszélt. de õk csak ismerõsök voltak, nem barátok.
A kérdező hozzászólása: igaz, de ahhoz, hogy boldogok lehessünk, ahhoz együtt kell maradni.
Miért, õ boldog veled?
A kérdező hozzászólása: hát két hete még az volt. a 4 év alatt végig az volt. úgyhogy nem tudom, hogy most mi van. tényleg csak arra tudok gondolni, hogy kicsit besokallt, mert az utóbbi idõben majdnem a nap 24 órájában együtt voltunk...
A kérdező hozzászólása: én csak az esélyt szeretném, hogy megint boldoggá tehessem, ha esetleg most nem az.
Figyelj, vedd fel a kapcsolatot a régi barátaiddal, találkozz velük, menjetek el ide-oda. Találj új hobbit, társasági dolgokat. És hagyd békén a csajt. Õ hagy el téged. Õ tudja miért. ha netán késõbb meggondolja magát, megtalál. Ha akart tõled valamit, majd felhív. Felesleges erölködnöd. ettõl csak szánalmasnak tûnsz. Egyébként nem az elmúlt két hét a baja. valószínû már jó ideje szakítani akar, csak nem volt biztos benne, és nem tudta hogy tegye.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom... két hete még boldog volt. aztán egy reggel már morcosan kelt föl... azóta semmi sem stimmel....
Ez úgy szokott történni, hogy az ember már boldogtalan egy éve a kapcsolatában, de gyõzködi magát, hogy minden a legnagyobb rendben, és kifelé is jót mutat. Csak belül érzi, hogy semmi sincs rendben, de szakítani nem akar vagy nem tud. Aztán egyszer csak kiborul a bili, a másik (aki most te vagy) meg csak azt veszi észre, hogy "jééé, 2 hete még boldog volt... most akkor mi van???"
A kérdező hozzászólása: uhhh... :S lehet h ez volt, de akkor jól hazudott. mondjuk két hete szerinte is minden ok volt... hogy gondolod? ha hagyok neki egy kis idõt, akkor talán rájön, h hiányzom neki?
A kérdező hozzászólása: mert nem tudom elengedni... szerintem õ is szeret, csak elfojtja magában, hogy ne fájjon neki annyira...
Velem így volt: Összejöttem egy lánnyal, eredetileg nem is akartam, de engem is "meggyõzött". Utána volt, hogy egész boldognak éreztem magam vele, de folyton ott volt a kérdés, hogy jó-e ez nekem, de mindig meggyõztem magam, hogy igen, nekem jó ez a meleg, de unalmas biztonság, amit a kapcsolatunkban érzek, és végtére is igen, szerelmes is vagyok, mert tudok érte lelkesedni, tudok rá mosolyogni, odafigyelni, szeretkezünk, beszélgetünk... hol itt a baj? Közös hobbink nem nagyon volt és óriási szellemi szakadék tátongott köztünk (mert egy nagyon buta, de könnyen szerethetõ lány volt), ami egy ideig érdekesnek hatott, késõbb már visszahúzott, de fõleg elõször úgy éreztem, most aztán igazán megtaláltam a "másik felem", azt, ami eddig hiányzott belõlem. Nagyon bizalmasak voltunk lelkileg, ezért ezt meg tudtuk beszélni, de simán megtehettem volna, hogy nem mondok semmit, nem nagyon tûnt volna fel. Eltelt egy év, még egy év, és mások szemében teljesen ideális pár voltunk, várták az eljegyzést is már néhányan, a lány is komolyabban kezdett gondolkodni. Mindent bele adtam ebbe a kapcsolatba, amit akkori fejjel tudtam: lelki társ voltam, megértõ voltam, nem szívattam semmiért, nem éreztettem vele az elmaradottságát, nem vártam el tõle semmit, kb. úgy vigyáztam rá, mint egy gyerekre - kellett is, mert ezen a szinten volt õ. Bennem viszont egyre nõttek a kérdések, hogy jó-e ez, kell-e ez nekem. Aztán egy szép pénteken, amikor utaztunk haza a vonaton a kollégiumból (egy koliban laktunk), teljesen úgy éreztem, hogy megbénít azzal a mérhetetlen passzivitással (tettekben, gondolkodásban, tervekben), amit tanúsít, és amit én szemrebbenés nélkül tûrök, õ pedig normálisnak tart, ezért nem tûnik fel neki semmi. Hétfõn találkoztunk újra, de akkor már közöltem, hogy szakítunk. Teljesen meglepetésként érte, de elfogadta, sõt, látszólag hamar túltette magát a dolgon (jóval hamarabb, mint én, aki szinte belebetegedtem, mert egyedül maradtam, mert én is lemondtam mindenki másról miatta). Utána nekem (aki szakított) annyira [email protected] volt, hogy még egyszer megkerestem, igaz, azt is mondtam, nem tudnám ugyanolyan formában elviselni, ahogy elõtte. Ez csak egy példa volt, nálatok biztosan nem minden pont így történik, csak azért írtam, hogy némi "ötletet" merítsd arról, mi húzódhat a háttérben, amit esetleg nem látsz.
Nézd itt már mindenki leírta: engedd el... Én 23 éves lány vagyok, nemrég léptem ki egy 3 éves kapcsolatból (ebbõl 1, 5 év együttéléssel), és a pasi egy darabig, ugyanígy nyomult meg könyörgött és azóta látni sem bírom... Minden érzést kiölt bennem, ami még megmaradt, és maradhatott volna. És ne akard megmondani neki, hogy õ mit érez, annál idegesítõbb a világon nincs. Biztos szeret még persze, 4 év nem múlik el egyik napról a másikra. De szakított veled, és neked ezt el kell fogadnod. Sajnálom... Kitartás!
Igen, de ez nem tökéletes megfelelést jelent. Csak ha már tudjuk, hogy milyenek vagyunk mi magunk, és tudjuk, mirõl mondhatunk le és mirõl nem. És a párunk is tudja mindezt. 17 évesen... hát... aligha. Egyes nõk nagyon jól el tudják ám érni, hogy szerelmessé váljon a célszemély. :)
A kérdező hozzászólása: igen, tényleg érdekes, ahhoz képest, hogy úgy indultam neki hogy FÚJ... de azt hiszem, hogy ez a szerelem :) lehet hogy hülyeség, de sztem egy kapcsolat arról szól, hogy valamilyen szinten a másiknak megfeleljünk, formálódjunk hozzá, hogy együtt maradhassunk. én ezt az elvet követtem.
Persze, nem mondtam én, hogy tudatosan hagytad ott a barátaidat. De szerintem egy jó kapcsolatban a barátságok ha gyengülnek is (mivel kevesebb idõ jut rájuk), de megmaradnak. Érdekes, hogy a lány kezdeményezett, aztán a végén már te akarsz neki megfelelni és te könyörögsz, hogy maradjon...
Szerintem sosem szeretett igazán, a szerelem így egycsapásra nem múlik el. Én tudom magamról, hogy 3 évig voltam együtt egy sráccal de sosem szerettem igazán, mégis vele voltam, egyéb okok miatt. De mikor elhagyott nagyon megkönnyebültem. Szóval nem szeret téged, miért akarod visszakapni? Ez nem fog változni. Felejtsd el lépj túl. Ne szomorkodj, biztos így kellett lenni. Találsz majd jobbat.
Nem értek együtt azzal, hogy nem szeretett. Én is együtt voltam 2, 5 évig egy sráccal (együtt is laktunk végig), nagyon szerettem, szerintem fõleg a kapcsolatunk közepén. Viszont a végefelé kezdtem rájönni, hogy miért is vagyunk együtt? Mi a közös bennünk? Megismertem másokat (nem történt semmi), míg vele voltam, olyanokat, akiknek tetszettem, és rájöttem, hogy már rég nem olyan a kapcsolatunk. Sosem udvarolt nekem, egy romantikus esténk sem volt... közös zenénk sem volt, hobbik és rájöttem, hogy nekem ez nem kell! 2, 5 után megmondtam neki, hogy legyen vége, és hogy úgy érzem, h nem tett semmit azért, h jobban mûködjön a kapcsolat, majd lezárta annyival, hogy nem találkozott a kereslet és a kínálat... most már tudom, hogy igaza volt, de azt is tudom, h szeretett. Csak neki sem rám volt szüksége, meg nekem sem rá... Én abban hiszek, hogy ha Te vagy neki az igazi, akkor vissza fog találni hozzád... én is visszataláltam egy másik volt páromhoz. Lassan egy éve vagyunk együtt, és most jöttem rá, hogy nekem mindig is õ volt az igazi, csak én nem tudtam. (õ mindig is tudta).
Szerintem is szeretett, de a kapcsolatotok utolsó idõszakában már nem szerelembõl, hanem megszokásból/sajnálatból/félelembõl volt melletted. Most megelégelte. Teljesen normális, hogy ennyi idõ alatt megváltozott. És az is, ha több szabadságot szeretne. Inkább engedd el, ha akar, majd keres.
Én sem értek egyet azzal, hogy nem szeretett. Egy viszont biztos: ha õ úgy döntött, hogy nem akar tovább veled lenni, tiszteletben tartod. Nem levegõre van szüksége, hanem másra, nem rád. Ha tényleg szereted, elengeded, hogy mással legyen boldog. Te sem lennél boldog, ha minden percben tudnád, hogy szánalomból van veled, nem azért, mert szeret. Keress olyan lányt (természetesen nem azonnal, hanem ha ezt már kiheverted), aki szeret.
Az én helyzetem is nagyon hasonló!VOLT!Nálunk 3 és fél év után.Párom azt mondta, megváltozott valami, de nem velem van baj, ne aggódjak.Nem gondoltam, hogy másikszereplõ is lehet köztünk, tûzbe tettem volna érte a kezem.Õ is az mondta, isten ments, nincs neki senkije, nem kell ilyenre gondolni.Igyekeztem a kedvébe járni, hagytam neki szanadidõt, mikor külön voltunk két napot, arra gondoltam, biztos szegénykém kalitkában érezte már magát, sokat voltunk együtt, stb, és biztos most emészti magát, hogy így alakult.Hát, két hónap így eltelt, és kiderült, hogy pont ennyi ideje másba lett szerelmes.Nem merte elmondani.Lebukott!mikor éppen szaladtam hozzá, hogy nem jó ez így, hogy két napja nem láttam, nem volt egyedül.Igaz, nagyon lelkiismeretfurdalása volt, és van is azóta.Szóval, légy résen, nagyon jól elhitetik, hogy nincs harmadik!!De elõbb utóbb észereveszed.
A legjobb indulattal is csak annyit tudok neked mondani h ez a hajo mar elment!!Hasonlo cipobe leptem en is csak nekem annyi volt h a lany szakitott velem dettora ugyanezek miatt 5 ev utan:S!!!Ja es hozzateszem h akkor mentunk ki 6 honapra kulfoldre es mikor kiertunk 1 honapra ra vege volt!5 honapot kellett szenvednem mellette mire haza birtam jonni elment mindentol a kedvem a hangulatom a beka segge alatt volt!De tul kell tenned magad rajta es elore nezni!Ja es ne ess bele ugyanabba a cipobe mint en h probalkoztam en visszaszerezni de ugyse fog osszejonni ha mar egy kapcsolatban az egyik fel azt mondja h mar nem szereti a masikat akkor az visszafordithatattlan!!!sajnalllak teged mert te vagy az aldozat de hidd el nem eri meg meg utanna futni probalj meg tarsosagba menni es valaki massal kezdeni egy ujat!!!!En is ezt teszem ahogy hazamegyek Februarban!!!Sok sikert
A kérdező hozzászólása: igen, nincs kizárva hogy az utolsó hetekben tényleg csak megszokásból volt velem. ahogy õ mondta: szobatársként. :( de nekem nagyon-nagyon sokat jelentett ez a 4 év, és szerintem neki is... azt sem értem, hogy miért nem ad még egy esélyt... miért nem mondja meg, hogy min változtassak? ma találkozom vele, de félek h megint könyörögni fogok neki... amúgy holnap akar költözni, és félek, hogyha megteszi, akkor nem egyhamar találunk vissza egymáshoz. gondolkodtam az öngyilkosságon is, de hülyeség, mert több kárt okozok vele, mint hasznot. egyszerûen nem tudom, és nem is akarom elengedni...
hány éves vagy???
A kérdező hozzászólása: mindketten 21 évesek vagyunk
Természetes, hogy sokat jelentett a 4 év, de tovább kell lépned, mert így alakult. A gyerekszobája is mindenkinek sokat jelentett, de egyszer ki kell belõle lépni. Megjegyzem, sokkal jobb, hogy így alakult, mintha kegyelembõl melletted maradt volna és pl. 10 év múlva válnátok, amikor már van gyerek is... Mert hogy õ boldog legyen azért te már semmit nem tudsz tenni. Ha olyannak nem vagy jó, amilyen vagy, akkor tökmindegy. Az, hogy egy kapcsolat elmúlik, azt is jelentheti, hogy legalább az egyik fél fejlõdött, kinõtt belelõ. Ez valószínûleg most õ volt, viszont ez azt jelzi számodra, hogy neked is kellene fejlõdnöd. Ehhez pedig jó alkalom egy szakítás, ami után valamennyire új életet kezdhetsz. Szerintem teljesen normális, hogy egy 17 évesen megkezdett kapcsolat nem tart örökké. Olyan korban vagytok, amikor még sokat változtok, és nem vagytok semmirõl lemaradva. Azt is mondhatnám: idõben szakítottatok. Szóval, fel a fejjel, engedd el!
Ó, nagyon fiatalok vagytok, leszel te még sokszor szerelmes, hidd el, akkor is ha ezt most nem tudod elképzelni. és a legnagyobb hiba amit ilyenkor tehetsz az az, ha könyörögsz. Gondolj bele, õ meghozott egy döntést, biztos sokat gondolkodott rajta, úgy érzi, hogy nem szerelmes beléd, nem akar téged, erre te folyton bizonyítgatod, hogy szereted meg könyörögsz, ez nagyon idegesítõ, gondolj arra, ha most egy volt párod akit már nem szeretsz elkezdene könyörögni neked, hogy szeresd...menne? sztem egy idõ után idegesítene, és a szánalmasság amúgy sem egy vonzó tulajdonség a másikban, szóval ha nem akarod, hogy ezt lássa bened, legyél büszke, magabiztos, és viselkedj vele közömbösen (de azért kedvesen) ha találkoztok, ne keresd, ne hívd, csak akkor lehet rá esély, hogy elkezdesz neki hiányozni, különben csak mégjobban kiábrándul. Hidd el, tapasztalat! :) 27 N
A kérdező hozzászólása: igazad van mindenben! csak nem olyan egyszerû ez, h kezdjek új életet, stb. miatta az összes barátommal felégettem a kapcsolatomat, mert nem szerette õket. mindent megtettem, hogy megfeleljek neki, bár sok mindent sajnos nem... de azt hiszem, hogy összességében nem ezt érdemlem. azt gondolom, hogyha nem a külsõmbõl van elege, (nem állítom h jól nézek ki, csak azt h szerinte még mindig jóképû vagyok, stb) akkor tudnék változtatni dolgokon, hogy újból szerelmes legyen belém... szerintem. csak egyelõre még esély sincs rá.
A kérdező hozzászólása: ez is igaz, csak marha nehéz megállni, mert sajnos én az érzelmek embere vagyok, és nem mindig tudom megjátszani magam... de hasznos tanács :)
Ezek szerint már nem is jól indult a kapcsolatotok, ha te mindenben meg akartál neki felelni (olyannak nem szeretett, amilyen vagy magadtól?), és még a barátaidat is elhanyagoltad miatta... Pont jó, hogy szakítotok, tanulj belõle sokat!
A kérdező hozzászólása: úgy indult az egész, h õ kezdeményezett. eleinte nem igazán érdekelt, viszont 1-2 hónap alatt nagyon belezúgtam. ez azóta erõsödött. szerintem a tudat alatt akartam neki megfelelni, mert nem azért romlott meg a barátaimmal a kapcsolat, mert elhatároztam, hogy "nem beszélek velük, mert nem jó arcok". hanem talán az a legjobb szó ere, hogy a lány mellett nem igényeltem a barátaim társaságát. tény, hogy nem is nagyon hagyta volna, h barátkozzam velük.
A kérdező hozzászólása: de hogyha megfogadom a tanácsodat, akkor van még arra esély, hogy rádöbbenjen hogy mégis hiányzom neki?
Igen, lehetséges. Bár elég ritka.
Hermafroditának hívják ( két nemi szerve van, de ebben az esetben, mondjuk csak van méhe és petefészkei + pénisze és heréi )! Vagy olyan kromoszóma betegsége van, ahol az y kromoszóma mellett egy x helyett két x kromoszóma van. Ezek betegségek, nem egészséges állapotok, orvossal konzultálni kell, mert mindegyiken lehet segíteni, a páciens döntése, hogy mit akar.
Frászt van kromoszóma betegsége, már megdõl a teória, bár Magyarországra még nem jutott el, de az ilyen jelenség, ha mindkét nemi szerv megtalálható az egyénen, akkor két külön nemû iker terhesség egybeolvadása még korai állapotban. Sõt minden olyan is, ami olyan rendellenességeket mutat, h pl az egyén egyik szeme kék a másik barna stb. Úgy hívják az új tudomány ágat kimerizmus(még a mitológiából)
az nem új tudományág :D viccember..
A kérdező hozzászólása: Tehát ha nincs vaginája, csak pénisze, akkor férfi, csak transzvesztita ?
2-es vagyok: Azt írtam, hermafrodita, ha megtalálható mindkét nemiszerv ( akár belsõ, akár külsõ nemiszervek ). VAGY kromoszóma rendellenesség: [link] például, ettõl még nem nõ az illetõ, csak valami közbejátszik és nem lesz normális férfi testalkata.
Transzvesztita az egész más, az férfinek születik, de mindenben nõ akar lenni úgy, hogy megmarad a pénisze.Még cicit is operáltat stb...
Transzvesztita az aki férfiként nõnek öltözik, transznemû, aki át is operáltatja magát tudtommal ( akár részlegesen, vagy teljesen )
Tévedésben vagy 8-as, ha más a nemi szervét is átoperáltatja, akkor már nem transzvesztita.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!