Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy teszt nem mutasson ki (2 db)

Lehetséges hogy a teszt nem mutasson ki 11 hetes terhességet?

gyógyszer szedés után egyszer megjött rendesn, és most már kétszer kimaradt, de a tesztek negatívak:((

Legjobb válasz: Nem voltál még dokinál? Szerintem mielõbb keresd fel a nõgyógyászod! Õ meg tudja mondani, hogy egyáltalán terhes vagy-e, mert a tesztnek ki kellene már rég mutatnia. Lehet, hogy csak a szervezeted játszik veled.

Nem voltál még dokinál? Szerintem mielõbb keresd fel a nõgyógyászod! Õ meg tudja mondani, hogy egyáltalán terhes vagy-e, mert a tesztnek ki kellene már rég mutatnia. Lehet, hogy csak a szervezeted játszik veled.
Szia! Szerintem mar kimutatta volna, ha terhes lennel.Valoszinu a gyogyszer miatt felborult a hormonhaztartasod es ezert maradt ki.En azt mondom, hogy mindenfelekeppen menj el dokihoz, mert O pontosan megmondja, hogy mi a helyzet. De gondolom nem akartok babat, azert szeded a gyogyszert? Minnel elobb keresd fel a dokidat. Udv.egy 14 hetes kismami
Mindenképp menj dokihoz. Ezt a tablettát valószínõleg nem bírja a szervezeted.
nekem is volt hasonló esetem, a gyógyszert nem szerette a szervezetem - menj el nõgyógyászhoz, és kérd meg, hogy írjon fel másfajtát

Closty után nem jött meg a menstruációm. A tesztem negatív, viszont a tüneteim mintha meg lennének a babára (néha fáj a mellem, többnyire émelygek inkább). Lehetséges, hogy a teszt még ne mutassa ki?

Elvileg pont jókor voltunk együtt a férjemmel, és annak már 3 hete, hogy ovulációm volt.

Legjobb válasz: Szia.Én tavaly 3 hónapig szedtem a clostyt.Az elsõ két hónapban nekem is volt tõle peteérésem,mégsem sikerült a baba.A 3. hónapban meg nem jött meg,teszteltem minden nap,de negatív volt.Mikor már az 50.ciklusnapon voltam és még mindig nem jött meg,elmentem dokihoz és kiderült ,hogy cisztám lett a gyógyszertõl:( Norcolutot adott,amitõl megjött.Remélem te nem így jársz,mint én.Drukkolok,hogy baba legyen!

Szia.Én tavaly 3 hónapig szedtem a clostyt.Az elsõ két hónapban nekem is volt tõle peteérésem, mégsem sikerült a baba.A 3. hónapban meg nem jött meg, teszteltem minden nap, de negatív volt.Mikor már az 50.ciklusnapon voltam és még mindig nem jött meg, elmentem dokihoz és kiderült , hogy cisztám lett a gyógyszertõl:( Norcolutot adott, amitõl megjött.Remélem te nem így jársz, mint én.Drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. Az elsõ babámmal, pont ugyanez volt, úgyhogy reménykedem, de azért gondoltam megkérdem, illetve ott a mellem jobban fájt... Végülis úgyis felhívom a dokim, mert úgy beszéltük meg, hogy ha nem jön meg, akkor hívom. A lényeg, hogy az elsõ babámat nekem csak 5 hetesen mutattam ki a teszt... Azért köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!