Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy teszt nem mutasson (3 db)

Lehetséges hogy a teszt nem mutasson ki 11 hetes terhességet?

gyógyszer szedés után egyszer megjött rendesn, és most már kétszer kimaradt, de a tesztek negatívak:((

Legjobb válasz: Nem voltál még dokinál? Szerintem mielõbb keresd fel a nõgyógyászod! Õ meg tudja mondani, hogy egyáltalán terhes vagy-e, mert a tesztnek ki kellene már rég mutatnia. Lehet, hogy csak a szervezeted játszik veled.

Nem voltál még dokinál? Szerintem mielõbb keresd fel a nõgyógyászod! Õ meg tudja mondani, hogy egyáltalán terhes vagy-e, mert a tesztnek ki kellene már rég mutatnia. Lehet, hogy csak a szervezeted játszik veled.
Szia! Szerintem mar kimutatta volna, ha terhes lennel.Valoszinu a gyogyszer miatt felborult a hormonhaztartasod es ezert maradt ki.En azt mondom, hogy mindenfelekeppen menj el dokihoz, mert O pontosan megmondja, hogy mi a helyzet. De gondolom nem akartok babat, azert szeded a gyogyszert? Minnel elobb keresd fel a dokidat. Udv.egy 14 hetes kismami
Mindenképp menj dokihoz. Ezt a tablettát valószínõleg nem bírja a szervezeted.
nekem is volt hasonló esetem, a gyógyszert nem szerette a szervezetem - menj el nõgyógyászhoz, és kérd meg, hogy írjon fel másfajtát

Closty után nem jött meg a menstruációm. A tesztem negatív, viszont a tüneteim mintha meg lennének a babára (néha fáj a mellem, többnyire émelygek inkább). Lehetséges, hogy a teszt még ne mutassa ki?

Elvileg pont jókor voltunk együtt a férjemmel, és annak már 3 hete, hogy ovulációm volt.

Legjobb válasz: Szia.Én tavaly 3 hónapig szedtem a clostyt.Az elsõ két hónapban nekem is volt tõle peteérésem,mégsem sikerült a baba.A 3. hónapban meg nem jött meg,teszteltem minden nap,de negatív volt.Mikor már az 50.ciklusnapon voltam és még mindig nem jött meg,elmentem dokihoz és kiderült ,hogy cisztám lett a gyógyszertõl:( Norcolutot adott,amitõl megjött.Remélem te nem így jársz,mint én.Drukkolok,hogy baba legyen!

Szia.Én tavaly 3 hónapig szedtem a clostyt.Az elsõ két hónapban nekem is volt tõle peteérésem, mégsem sikerült a baba.A 3. hónapban meg nem jött meg, teszteltem minden nap, de negatív volt.Mikor már az 50.ciklusnapon voltam és még mindig nem jött meg, elmentem dokihoz és kiderült , hogy cisztám lett a gyógyszertõl:( Norcolutot adott, amitõl megjött.Remélem te nem így jársz, mint én.Drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. Az elsõ babámmal, pont ugyanez volt, úgyhogy reménykedem, de azért gondoltam megkérdem, illetve ott a mellem jobban fájt... Végülis úgyis felhívom a dokim, mert úgy beszéltük meg, hogy ha nem jön meg, akkor hívom. A lényeg, hogy az elsõ babámat nekem csak 5 hetesen mutattam ki a teszt... Azért köszi!

Lehetséges hogy a terhességi teszt az LH-t mutassa? Csak azért kérdezem mert One step Vaterán vásárolt 10-es érzékenységű tesztjeim vannak, és ma reggel negatív volt a tesztem, most meg pozitív a másik ugyanilyen tesztem. Nem értem?

Legjobb válasz: igen. fordítva is mûködik a dolog. legalábbis pár helyen olvastam. esetleg raknál föl róla képet? mikor csináltad, hányadik napon vagy?

igen. fordítva is mûködik a dolog. legalábbis pár helyen olvastam. esetleg raknál föl róla képet? mikor csináltad, hányadik napon vagy?
Nem lehet, a hcg csak a hcg-t mutatja, most használtam el egyet, amire pont ez volt ráírva, hogy semmi mást nem mutat ki (kidobtam, de a DM-ben volt a gyógyszerek között). Nekem ráadásul jó magas az lh szintem, és még az életben nem produkáltam semmiféle pozitív terhességi tesztet...
ha most nem jött össze, esküszöm következõ hónapban kipróbálom. hogy fény derüljön az igazságra :) elsõ voltam
na jó:) de írd meg valahogy:) (de kívánom mindhármunknak, inkább jöjjön össze:) ) második
igen, azt sokkal jobban szeretném én is... drukkolok nektek és is így ismeretlenül is :)
Sziasztok! En kiprobaltam mult honapban, amikor az ovu tesztem erosen pozi volt, de nekem a hcg teszt teljesen negativ lett. Aztan sikerult a babo, es kiprobaltam forditva is, es az lh teszt meg nagyon erosen pozitiv, meg most is. 7+4h km
Lehetséges! Nekem 3 hónapja pozitívak a terhességi tesztjeim a ciklusom 28 napja körül. Persze azt gondoltam, hogy terhes vagyok, így elmentem dokihoz amikor a 36. napon mégis megjött, azt gondolta, hogy korai vetélésem volt. Következõ hónapban ugyanígy jártam, elmentem egy másik dokihoz, aki szerint magas az LH szintem ezt mutatja a teszt. Harmadik hónapban egy harmadik dokihoz mentem Sztk rendelésre, hogy nézessen hcg-t. Sajnos nem csinálnak hcg vizsgálatot abban az intézményben, de õ is azt mondta, hogy biztosan a magas LH szintem csinálja a pozitív teszteket. Ráadásul ez nem is ritka.
Azért kíváncsi lennék hogy akkor nekem miért nem lett még soha soha kétcsíkos a terhességi teszt, pedig a megengedettnél magasabb az LH szintem. Még halovány, meg szellemcsíkos, meg semmilyen sem volt soha (nem mintha szeretnék csalódni)...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!