Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy teszt mindíg (19 db)

nem
Nem, akkor már nem megbízható az eredmény.
Megnézhetjük a teszted?
szerintem simán lehetsz. többeknek lett idõn túli pozija és babásak voltam. persze 100%nak csak akkor vedd, ha csinálsz egy újabb tesztet! van képed?
Rá van írva: IDÕN TÚL NEM ÉRTÉKELHETÕ AZ EREDMÉNY!!!
Rá van írva mindre az biztos de az is igaz, hogy nálam például de olvastam már mástól is sosem jött ki rajta semmi egy-két -három óra múlva ha negatív volt az negatív is maradt, ha volt rajta valami akkor ott baba is volt ha halvány ha félig halvány ha tíz perc után is jött ki akkor is:)
képet kérnénk szépen!
Lehet! Én kétszer is teszteltem korán (mensi elõtt 4 nappal ) úgy nagyon halványat, hogy valószínûleg 3 percen belül is ott volt, de csak 10 perc elteltével lett kivehetõ a halvány csík, mikor a felület mögötte már teljesen kifehéredett. (Mert ugye mikor elkezdi a kontrollcsíkot beszinezni, nagyon rózsazsínû lesz az egész teszt.)

Mitől van, hogy az LH teszt mindig negatív? Lehetséges, hogy ha volt már pé, és esetleg baba van, akkor negatívot mutat? (bár azt nem érzem még, hogy az lenne).12. napon vagyok és picit se akar látszódni, ja és kétnaponta tesztelek az jó?

Legjobb válasz: szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg,hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!

szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg, hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!
Valamit nem értek. Ha a 12. napon vagy akkor valószínûleg azért neg. a teszt mert még nem volt pé. Akkor még baba sem lehet. Szerintem még most lesz pé-d, bár nem tudom hány napos a ciklusod.
Szia!Lh tesztet 28 napos ciklusnál a 13. naptól csinálunk. Ha ennél hosszabb a ciklusod, kezdheted a 14., vagy 15. naptól is. Elõbb nem érdemes. Minden nap délután végezzük el, elõtte 2-3 órán keresztül nem iszunk, nem pisilünk. Az LH hormon délután, kora este a legmagasabb a szervezetünkben peteérés idején, ezért délután tesztelünk. Addig tesztelünk napi egyet, amíg pozitív nem lesz. Én még pozitív utáni napon is szoktam nézni, hátha 2 napon is poziív, mert ez elõfordulhat. A pozitív, és az utána következõ elsõ negatív napon érdemes együtt lenni, mert ekkor a legnagyobb az esély a babára. Sok sikert, remélem segítettem!
nézd ha az lh teszt nega akkor az nem babát jelent mert egyértelmüen rávan irva hogy peteérést nézi nem a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Bocs, ha értetlenkedtem, de az tesztre az volt írva, hogy a 9.napom el lehet kezdeni. meg van akinek hamarabb van a pé. mint a 14.nap.
A kérdező hozzászólása: ja, és a ma délutáni teszten picit halvány volt.:) 13.napon vagyok.

Udvozlok mindenkit! Egy kis segitsegre lenne szuksegem.23 eves vagyok. A parommal babat tervezunk. Kiszamoltam a peteeres napjat, egyut voltunk. A menzeszem 1 honapja kesik. Mi lehet az oka? Lehetseges, hogy mind a 2 teszt hibas eredmenyt mutatott?

Legjobb válasz: Ha egy hónapja késik, akkor már kb. 8 hetes terhes lennél, az már szinte 100%, hogy kimutatná a teszt. Egyébként szabályos a ciklusod? Hány napos szokott lenni egy ciklus? Nem mostanában hagytad abba a fogamzásgátlót? Mikor voltál nõdokinál utoljára?

Ha egy hónapja késik, akkor már kb. 8 hetes terhes lennél, az már szinte 100%, hogy kimutatná a teszt. Egyébként szabályos a ciklusod? Hány napos szokott lenni egy ciklus? Nem mostanában hagytad abba a fogamzásgátlót? Mikor voltál nõdokinál utoljára?
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt! Eddig mindgig szabalyos volt a ciklusom. Semmi gond nem volt vele soha. Nodokinal nem mostanaban, mivel angliaban elek, itt kicsit bonyolultabb, de most el kell mennem.
A kérdező hozzászólása: Kifelejtettem a fogamzasgatlot.kb 1 es fel eve nem szedem, szoval szerintem az nem zavarhatta meg a dolgokat.

Lehetséges- e, hogy három különböző napon elvégzett tesz mind pozitív és 1 nőgyógyász szerint lehet, hogy korai stádiumban van a terhesség, kettő szerint meg nem, én rontottam el valahogy a tesztet?

Hasi és hüvelyi ultrahangot végeztek dec.10-én, de nem láttak semmit. Õk október 19-t?l számítják a fogantatást, de én tudom, hogy csak okt 31-én vagy november 1-én eshettem csak teherbe. A mi családunkban elég gyakori, hogy a 8 hetes babának nem tudják megállapítani a korát, mert olyan pici és ajnos sok a vetélés is. Ezért érdekl?dnék, hogy van-e remény, hogy nem szívódott fel és még ott van és nem méhen kívüli. (Els? terhességem) Köszönöm: G.Edit

Legjobb válasz: sajnos nem tudsz mást csinálni csak várni! Drukkolok hogy minden rendben legyen!

sajnos nem tudsz mást csinálni csak várni! Drukkolok hogy minden rendben legyen!
A terhességet nem a fogantatás napjától számítják, hanem az utolsó menstruáció elsõ napjától. 3 álpozitív teszt nem nagyon valószínû, én remélem, hogy összejött a baba :) Drukkolok neked.
A kérdező hozzászólása: A 4-dik teszt is pozítív lett. Megint elkezdtem vérezni, fájt a hasam, bevittek a sürgösségire. Megvizsgáltak, minden rendben, persze sokat kell pihennem, és gyógyszert is kell szednem. 6 hetes vagyok, ahogy számítottam és nem 8, mint ahogy a két idiota doki mondta, hogy kellene lennem, ha esetleg lenne babám. Szóval a kicsi 12mm és a szívmûködése is rendben van. Köszönöm a válaszadókat a kérdésemre! :)

Lehetséges, hogy 4 napos késést nem mutat ki az x-epil terhességi tesz? Még mindig nem jött meg reggel a kávét kihánytam, meg néha meg meg szédülök! Meg persze még mindig nem jött meg de semmi más tünetem nincsen!

Legjobb válasz: én ebben a tesztben nem bizok,mert volt 3 pozitiv tesztem,ezzel is csináltam és negatív lett.de 4 napos késést kimutathat.próba szerencse

Sajnálom:(
én ebben a tesztben nem bizok, mert volt 3 pozitiv tesztem, ezzel is csináltam és negatív lett.de 4 napos késést kimutathat.próba szerencse
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy ilyen késõn de nem nagyon volt lehetõségem most netezni! Csináltam tesztet és negatív lett! :(
én úgy emlékszem, de javíts ki ha mégsem így van, hogy az X-epil-re rá van írva, hogy a kimaradt mensi után egy héttel mutat eredményt. Szóval még simán lehetsz babás.
A kérdező hozzászólása: Elvileg az van rajta, hogy fogantatás után 7 nappal. Nem tudom jó lenne, ha lenne még rá esély nem akarom magam beleélni, mert múltkor medi-lab lett halvány pozítiv még õsszel és még sem volt baba.
A kérdező hozzászólása: Örülnék neki, ha baba lenne, de majd kiderül, most eldöntöttem, hogy a következõ teszttel várok hétfõig, ha persze addig nem jön meg nah meg ha kibírom addig hogy ne csináljak tesztet! Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Nekem kimutatta már 2vel elõtte is.
Simán lehetsz terhes szerintem, a jelek legalábbis arra utalnak;)
Nekem a nemvárt napján már pozit mutatott.
barátnõmnek ez a teszt 16 napos késésnél mutatta csak ki.Úgyhogy lehetséges
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nah azt meg nem írtam le konkrétan, hogy ma csináltam és negatív lett, azért tettem fel a kérdést, hogy hihetek-e neki vagy sem!
Szerintem simán! Barátnõmnek nem várt után 10 nappal lett nagyon halvány pozitív! Szóval várj még egy kicsit, két nap múlva, ha nem jön meg, akkor csinálj még egyet!

Lehetséges, hogy a hőm hamarabb jelezte, hogy peteérésem van, mint az ovu teszt?

Vasárnap volt a legalacsonyabb, azóta emelkedik. Viszont tegnap (hétfőn) az ovu teszt pozitív lett. (mind a kettő csík igen erős volt)

Legjobb válasz: Ha a teszted is alátámasztja akkor igen! De elvileg nem lehet mert a hõ csak utólag tudja jelezni! Ugye visszamenõleg látod hogy megemelkedett és 12 napig minimum fent is maradt az ovuláció után! Tehát lehet megemelkedik a ciklus 13. napján,de lehet vissza esik és megemelkedik a 18. napon és úgy is marad! Ha a teszted is pozitív akkor viszont nagyobb az esély hogy most van pé-d! Sok sikert!:)

Ha a teszted is alátámasztja akkor igen! De elvileg nem lehet mert a hõ csak utólag tudja jelezni! Ugye visszamenõleg látod hogy megemelkedett és 12 napig minimum fent is maradt az ovuláció után! Tehát lehet megemelkedik a ciklus 13. napján, de lehet vissza esik és megemelkedik a 18. napon és úgy is marad! Ha a teszted is pozitív akkor viszont nagyobb az esély hogy most van pé-d! Sok sikert!:)
Ha megjött, akkor jó eséllyel nem vagy terhes. De miért nem védekezik, aki nem akar gyereket, he?
A kérdező hozzászólása: negativ lett :)
A teszt akkor is korrekt eredményt ad, ha vérzel. Hormont vizsgál, nem színt. Megcsinálhatod akkor is, ha megvan.
hát ha terhes is voltál, az lehet h most kiis fog ürülni belöled a mensivel együtt, ez a természert dönti el. de az is lehet h megmarad, mindenképp irj majd, h milett
A kérdező hozzászólása: megvarom ameddig elmulik meg 2nap..majd irok:)
5ös vagyok, én is nagyon kiváncsi vagyok h mi lessz, majd ird meg!
Holnap reggel.... :) ird meg mi lett
A kérdező hozzászólása: most hogy megvan mikor csinalhatok masik tesztet?
egyetértek a 2es.és 3as iroval!! és abszolut meg van rá az esély h terhes legyél!
Az durva lecke lenne mi, ha elsõ kefélésed után mehetnétek abortuszra... Ostoba tinik, gondolkozzatok már mielõtt letoljátok a bugyit.
Ismételnék egy tesztet a helyedben, mert igen, megeshet a vérzés terhesség esetén is, csak nagyon ritka. Ha a mostani teszted negatív, hihetsz neki. Elõre bocsátanám, hogy nem lesz mindig ekkora mázlid, ezért tanuljatok meg védekezni, mert gyorsan abortuszon találhatod magad! ... vagy szülõi értekezleten az oviban. Te döntesz!
Ha a teszted pozitív, nagyon is lehetsz terhes.ismerõsöm a terhessége alatt, az elsõ3 hónapban is mensizett...irány orvoshoz...aztán kicsit gondolkozni, hogy megérte-e...
Régen irtad akerdest. Én a helyedben elmennnék dokihoz azért a pozitiv teszt cisztát is jelezhet. Van olyan ciszta ami miatt pouitivat mutat a teszt.

Lehetséges hogy 4 negatív terhességi teszt után mégis babát várok? Május 27-én mensiztem utoljára, július 1-én ismét megjött de kevesebb és másabb színű volt mint szokott.

Barátommal voltunk együtt amig mensiztem, de azóta nem jött meg, 1 hete késik.Ha májusban estem volna teherbe már 10 hetes lennék, ha júliusban akkor pedig 5. A tüneteim megvannak, mellfeszülés, hányinger, émelygés. Lehet hogy ezeket csak beképzelem magamnak?Adjatok tanácsot légyszíves!

Legjobb válasz: Ha megjött, és negatívak a tesztek is, akkor nem vagy terhes. Kevesebb, másabb akár az idõjárástól, vagy a stressztõl is lehet. Szerintem kizárt a baba.

Ha megjött, és negatívak a tesztek is, akkor nem vagy terhes. Kevesebb, másabb akár az idõjárástól, vagy a stressztõl is lehet. Szerintem kizárt a baba.
ezek alapján szerintem is kizárt a baba...de ha biztosra szeretnél menni akkor keress fel egy nõgyógyászt
Ha terhes lennél, egy 5 vagy 10 hetes terhességet már minden terhesteszt kimutat.Mellfeszülésed lehet attól is, hogy mensi elõtt állsz, vagy lehet egyszerûen csak hormonális hatás.Hányingered, émelygésed meg kb. 100 dologtól lehet.Szerintem csak beképzeled magadnak a tüneteket.Ha negatívak a tesztek, és meg is jött, nincs min gondolkodni.De ha attól megnyugszol, tényleg menj orvoshoz, vagy csinálj még egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, ma reggel megjött, úgy ahogyan szokott. Mindenesetre ez jó lecke volt...
Nekem a nemvárt után 17 nappal mutatta ki!
Én is ebben a cipõben járok, annyi különbséggel hogy nekem heteket késik.Legdurvább augusztusban volt 6 hét késés.Akkor doki hozta meg.2 hónapja cickafarok teát iszom, és az utolsó mensim csak 1 napot késett.Remélem sikerül a teával beállítani?!?
Az már majdnem 1 hét szerintem ki kellene mutatnia ha baba van a dologban. Hány naposak a ciklusaid? Lehet késõbb volt a pé-d nem?
A kérdező hozzászólása: 3án volt pém, 27 naposak a ciklusaim, 17én kellett volna megjönnie.
En ugyanigy jarok. Ovulaciom 2 hete volt (elvileg, mar gondolkozom egy ovulacios teszten...) es tegnap kellett volna megjonnie, a ma reggeli teszt negativ volt. Viszont 1.5 hete 2 napkozbeni tesztem is pozitiv lett, hogy miert nem tudom. Nalam a fura az, h miota probalkozunk babaval, aug.kozepe ota mensim felborult. Eloszor 9, majd 5 es 2 napot kesett. Most is a 2.napnal tartok. Egyszeruen nem ertem. A tablettat 1 eve fejeztem be, rendesen megjott 28-29 napra aug.elott mindig, ha egy napot is kesett, elojele mar azert volt. Volt mar ilyen valamelyikotokkel? Kicsit aggodunk, h miert nem jon ossze mar, tudom van akinek evekig kell varnia, de hatrahajlo a mehem. Irjatok!
Azaz nem jott meg es 17 nap mulva voltal terhes?! Es ovu idoszakban hajtottatok ra? Mi foleg akkor, mivel nem elunk am napi 5x szexualis eletet, csak heti 2-3x egy alkalommal. Lehet ez is a gond. :( A teakrol masoktol egy masik oldalon is jokat hallottam, asszem ki is fogom probalni oket. Cickafark 2x2dl naponta a ciklus 1.feleben, majd pastfu tea u.igy a 2.feleben. Tudom, h jo, ha szedsz magzatvedot elotte 3 ho-val, amit en mar jul. ota szedek. :( Az Elevitrol igen jokat hallottam otthon.
Ma vettem ovutesztet. Azon gondolkoztam, h mint tudjuk nem csak az ovukor lehet teherbeesni, hanem barmikor. Akar menszesz alatt is, mint tudjuk. Tehat, lehet nekem nem az ovukor jott ossze a baba, es ezert nem mutatja a teszt. Nem tudom. Ha egy het mulva sem jon meg, csinalok meg egyet. Ami rendkivul erdekes, h dokinal is voltam, mert ugy ereztem, h sok a savam, neha kifejezetten hanyingerem volt, nem tudtam megmaradni buszokon. Es ugy 5 napja semmi. Nem szedek ra semmit.

Lehetséges hogy egy 5-6 hetes terhességet csak 3 halvány Clearblue jelezzen, a többi teszt mind negatív? Miért?

Legjobb válasz: upsz....most olvasom hogy 3+ teszted van!!! Héééé...hát ez jóóóó!!! Ott baba van!! Gratulálok! Ada

upsz....most olvasom hogy 3+ teszted van!!! Héééé...hát ez jóóóó!!! Ott baba van!! Gratulálok! Ada
Utolsó vagyok. Van valami hír azóta?
A Lily-rõl sok rosszat hallani, írd be a keresõbe, vagy csak ma és tegnapi kérdéseket olvass vissza... Én a CB-nak hinnék!! Gratulálok!
Szia! Lehetséges hogy a többi teszt nem olyan érzékeny hogy kimutassa.Mióta késik? Szerintem 2 nap mulva ismételd meg a tesztet! Én szívbõl kívánom neked hogy pozitív legyen!! Szurkolok, és várom a válaszodat!! Ada.
A kérdező hozzászólása: Nincs baba, doki mondta. Azóta kérdeztem is egyet a Clearblueval kapcsolatban. Nem értettem miért lett pozitív halványan ha nem vagyok terhes. De remélem hamarosan összejön! :)
Szerintem az jóóó...ennyi pozitív teszt csak nem csap be.És ha valóban 6 hetes vagy, akkor a héten a doki már valószínûleg szívhangot is lát majd!!! Sok sikert hozzá! Amúgy lehet, hogy ez a teszt érzékenyebb, mint a többi.
A kérdező hozzászólása: Ma megint teszteltem CB-vel és ismét halványan pozitív lett. Nem értem...
A pozitiv teszt az pozitiv! Gratulálok! a lily tesztrõl én jót még nem hallottam. ha akarsz még tesztet csinálni, akkor használd a qupido-t. ez a legérzékenyebb
Akkor nem tudom, sajnos az is elõfordulhat, hogy volt baba csak felszívódott.De majd az orvos megmondja mi helyzet!Nem akarlak megijeszteni!DE a pizitív tesz az csak van valamitõl... gondolj a legjobbakra.
A kérdező hozzászólása: Igen, de az negatív lett. Lilly volt. A héten megyek dokihoz, mert ezt nem értem. De reménykedem.
Ha nagyon kételkedsz menj el orvoshoz, õ esetleg elküld vérvételre, amin még biztosabban meg tudja állapítani valamint , ha valóbana a hatodik hétben jársz lehet, hogy ultrahangon már szívhang is van :) ).De ha volt 3 halvány csíkod... :) tudod a halvány csík is csík! Teszteltél már újra?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát remélem... volt egy kicsi vérzésem a 39. napon, de azóta semmi. Ez volt 1 hete.
Drukkolok neked! Tudod mi a vicces? Ha arra a kérdésre gondolok, akkor én válaszoltam ott, - ecsetelve az LH hormonnal való rokonságot! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!