Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy terhességi teszt nem mutatja (10 db)

Lehetseges, hogy terhességi teszt nem mutatja ki a terhességet?

Legjobb válasz: nem maga a vizelet híg, hanem a vizeletben lévõ hcg koncentrációja hígul fel mondjuk attól, hogy elõtte nagyon sokat iszik az ember, ezért ajánlják a reggeli vizeletbõl tesztelést, mert éjjel vélhetõen nem ittál meg 2 liter folyadékot, így koncentrált a vizelet kérdezõ: mikor kellene (kellett volna) megjönnie?

nem maga a vizelet híg, hanem a vizeletben lévõ hcg koncentrációja hígul fel mondjuk attól, hogy elõtte nagyon sokat iszik az ember, ezért ajánlják a reggeli vizeletbõl tesztelést, mert éjjel vélhetõen nem ittál meg 2 liter folyadékot, így koncentrált a vizelet kérdezõ: mikor kellene (kellett volna) megjönnie?
Lehetséges. Ha mondjuk túl korán teszteltél, vagy nem elég érzékeny a teszt, vagy híg volt a vizelet. Kellenének a részletek...
Mitõl lehet híg? Én ma pont akarok tesztet csinálni , szóval érdekelne, hogy mire figyeljek. Tartogassam, ameddig csak bírom? vagy ne igyak, ne egyek?
enni ehetsz bármennyit, az nem fogja befolyásolni

Az lehetséges hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet? A tünetek teljesen arra utalnak a teszt mégis negatív. Holnap megyek dokihoz!

Legjobb válasz: Kedves ismerõsömnek másfél hónapot késett a menzesze, minden terhességi tünet ki jött nála, mégis a teszt negatívot mutatott, és valóban nem volt terhes, csak valami átmeneti hormonzavara volt.

Kedves ismerõsömnek másfél hónapot késett a menzesze, minden terhességi tünet ki jött nála, mégis a teszt negatívot mutatott, és valóban nem volt terhes, csak valami átmeneti hormonzavara volt.
Ha csak simán késik, de semmi egyéb tünet nincs, akkor még elõfordulhat. De ha terhességi tünetek vannak (és az ember tényleg terhes, és nem más okozza õket, mint ahogy elsõ írta), akkor már ki kellene mutatnia, mert terhességi tüneteket ugyanaz a HCG hormon okozza, mint amit kimutat a teszt.
nekem négy hetesn negativ lett a teszt, öt hetesen már pozitiv. és voltak tüneteim, már 4 hetesen is. ez a második babával volt az elsõvel egybõl kimutatta 4 hetesen. miota késik?
A kérdező hozzászólása: 3-4 napja késik, ugynolyan tüneteim vannak mint a fiammal voltak
13:56os vagyok majd megirod mi volt a dokinál? :) ha kistesot szeretnétek ti is akkor szoritok :) mennyi idõs a nagyteso?
A kérdező hozzászólása: 2 éves a fiam.Ma reggelre megjött úgyhogy nem megyek dokihoz.

Lehetséges hogy a terhességi teszt nem mutatja ki a terhességet? A vérzésem össze vissza van 3hónapja és csak kettő napig tart, és néha egy kis hányinger hányás van. De egyhete még a teszt nam mutatott ki semmit, és úgy érzem a hasam is nőtt.

Legjobb válasz: írány a nõdoki, aki valószínüleg elküld vérvételre amibõl minden kiderül. drukkolok! (szerintem két napi menzesz is menzesz - az is tény,hogy tesztek, csak a negatív eredményben pontatlanok, szóval csak az orvos tud biztosat)

írány a nõdoki, aki valószínüleg elküld vérvételre amibõl minden kiderül. drukkolok! (szerintem két napi menzesz is menzesz - az is tény, hogy tesztek, csak a negatív eredményben pontatlanok, szóval csak az orvos tud biztosat)
akkor te már 3 hos lehetsz? vagy a menzid szokott 3 havonta megjönni?

Segitség! Lehetséges, hogy a terhességi teszt nem mutatja ki, h terhes vagyok?

Elmaradt már több mint egy hónapja a menzeszem és van rá esély, h terhes legyek, de a teszt nem mutat semmit.....

Legjobb válasz: Gondolom 1 honap alatt nem 1 teszet hasznaltal el. 1 honap utan ha negativ, akkor 100 szazalek, h nem vagy terhes. Sok mas minden miatt is kimaradhat a menzesz. Miert nem mesz dokihoz?

Gondolom 1 honap alatt nem 1 teszet hasznaltal el. 1 honap utan ha negativ, akkor 100 szazalek, h nem vagy terhes. Sok mas minden miatt is kimaradhat a menzesz. Miert nem mesz dokihoz?
Inkább ott más probléma van, keress fel egy orvost!
Ha amúgy viszonylag rendszeres a ciklusod (20-40 nap közötti), akkor a minimálisnak töredék része az esély babára. Irány a doki!
Nálam is volt ilyen, de csak nem volt ovulációm, azért nem jött meg... Dokid meg tudja mondani!
Nem lehetsz terhes. Sztem cisztád van, vagy vmi hormonális probléma.
99 % hogy nem vagy terhes, ha 1 hónappal az elmaradt menzi után sem mutatta ki a teszt. okok lehetnek: -késõbb volt jóval az ovuláció -nem volt ovuláció -...és még sok más amit majd a dokid kiderít. Ne félj elmenni. De ha mégis terhes vagy, hát hallottunk már ilyet is, de ez azért NAGYON NAGYON RITKA. Minden jót.
A barátnõmnek a második hónap végéig nem mutatta ki a teszt a terhességét.
A kérdező hozzászólása: Félek dokihoz menni, de muszáj lesz, mert sosem rendszeres... :(
A kérdező hozzászólása: hát most nagyon megijesztettél....
na mi volt a dokinál?lett baba végül?
A sógornõm így járt.38 éves volt(2 nagy fiúgyerekkel), elég összevissza mensivel.Több tesztet is csinált, mind negatív volt.Aztán rákszûrésre ment, és mondta a doki, hogy kb. 10 hetes terhes.
Nekem se mutatott ki elöször a teszt :) utána rá egy hétre csak halványan amit alig lehetett észrevenni. És rá még egy hétre már kimutatta :) 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Huuuuhha elég érdekes válaszokat kaptam most, na ezekre soha nem gondoltam volna...holnap megyek a dokihoz....akkor megtudom, hogy mégis mi van... :) Ha kíváncsiak vagytok majd elárulom....
A kérdező hozzászólása: Na szóval, voltam a dokihoz és azt mondta, h nincs semmi bajom...makk egészséges vagyok....azt mondta, h a mensimé ne aggódjak, minden okés, egy szülés után minden helyre jön....nincs baba, de azt hozzá tette, h már itt lenne az ideje :) Azért köszike mindenkinek a válaszokért!!! :)

Lehetséges-e hogy a teszt nem mutatja ki a terhességed 1 hónap után se?

Legjobb válasz: Ilyen nincs,ki kell mutassa,mert a hcg.szint megno es erre erzekenyek a tesztek.

Ilyen nincs, ki kell mutassa, mert a hcg.szint megno es erre erzekenyek a tesztek.
1hónap még talán-talán belefér, mert lehet nagyon elcsúszott a peteérésed majd ezzel a megtermékenyítés is
Szerintem irány a doki az ultrahang tutira megmondja, hogy mi is van valójában. Én szorítok...
nem valószínû, hacsak nem számoltad nagyon el magad, és a péd!
Itt már egyszer írt valaki hogy 3 hónapig nem mutatta ki neki megis nyugodott mivel menstruált!!!!Nagyon ritkán de van ilyen!

Lehetséges hogy x-epil teszt nem mutatja ki a terhességet, mást teszt igen? Mi a véleményetek erről a tesztről? Megbízható?

Legjobb válasz: Nekem azonnal kimutatta a terhességet. De ha nem bízol benne, akkor próbálj ki másik tesztet.

Nekem azonnal kimutatta a terhességet. De ha nem bízol benne, akkor próbálj ki másik tesztet.
Kedves kérdezõ! Megcsináltad a tesztet?
10:11-es, örülök hogy Neked nincs rossz tapasztalatod a tesztekkel, de ezzel nem mindenki van így... igenis van olyan hogy a teszt rossz! Pl szellemcsíkos, nekem volt már az sajnos, és itt mindenki azt írta hogy pozi... A másik pedig hogy az X-epil igenis minimum halványabban mutatja mint más 25-ös tesztek... akkor szerintem olyan is elképzelhetõ, hogy amíg más 25-ös tesztek halványan már mutatják az X-epil még mindig nega... 31 hetes km
Nekem nem mutatta ki a terhességet, amikor a Gabriel és Gravi is erõs pozitív volt!
Nekem is halvány volt az X-epil, még más 25-ös tesztek szép erõsek!
És mikor csinálod meg?
A kérdező hozzászólása: Gravi Hcg vettem. Nem volt más.
Egy teszt, soha nem lehet rossz!!!!!! Nem a "rosszaságán" múlik, hanem, hogy milyen érzékenységû, tehát-- 10-es, vagy 20-as, vagy 25ös. Ha egy 25-össel tesztelt kisterhesen, valóban lehetséges, hogy nem mutatja ki a terhességet, mert NINCS annyi hcg a szervezetedben.
nem mindegyik teszt mutatja ki az elsõ idõszakban!!!!!! én is próbáltam egy hasonló minõségût, drogériban vsároltat és nagyon rossz :( próbálj több fajtát!!! ha késõbb próbálkozol akkor nagyobb a valószínûsége h mindegyik kimutatja.
én az elsõ válaszoló vagyok, és mint már írtam, sztem is nagyon jó teszt.Ha terhes vagy, úgyis kimutatja, és az nem azon múlik, milyen drága tesztet veszel, hanem hogy van e hcg a szervezetedben, vagy sem..
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:35! Nekem már akkor +volt az X-epil amikor a többi még semmit nem mutatott!
drukkolok! Majd írd meg, mi lett
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Az X-epil iszonyatosan xar minõségû teszt, akkor még simán mutat negát, amikor a többin a vörös csík már lemászik a tesztrõl, olyan erõs... Ami jó az pl. a corax be sure vagy a Gabriel
nekem x-epil 5 (!) nappal nem várt elõtt már kimutatta, igaz halvány volt, de egyértelmûen ott volt!
sztem ha terhes vagy, mindegy milyen a teszt, bármelyik kimutatja...szóval nyugi..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Most megyek a gyógyszertárba
Nekem sem mutatta ki csak nagyon halványan. szerintem vegyél kazettás tesztet!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos negatív:(

Lehetséges, hogy a méhen kívüli terhességet nem, vagy csak később mutatja ki a teszt?

Már minden eszembe jutott, hogy mi okozhatja az alábbiakat: mensim 2 hete késik, a cicim megn?tt és keményebb lett, a h?m 36,8-36,9. A 3 teszt negatív.

Legjobb válasz: A tesz kimutatja a méhen kívüli terhességet is,mert akkor is termelõdik HCG hormon amire a tesztek reagálnak. Persze semmi sem biztos,jobb ha orvoshoz mész.Talán valami hormonzavar lesz,a tünetek alapján úgy tûnik.

A tesz kimutatja a méhen kívüli terhességet is, mert akkor is termelõdik HCG hormon amire a tesztek reagálnak. Persze semmi sem biztos, jobb ha orvoshoz mész.Talán valami hormonzavar lesz, a tünetek alapján úgy tûnik.
én úgy tudom, hogy a méhenkívüli terhesség elég nagy görcsöket okoz!Azért menj el orvoshoz, nem árt csinálni egy uh.-t

Lehetséges, hogy még nem mutatja ki a teszt a terhességet? Tegnapra nem vártam és ma reggel a Gabriel teszt negatív, viszont a Maria Romed (ami nem igazán megbízható) halványan pozitív. A peteérésem középidőben volt.

Legjobb válasz: Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :))

Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :) )
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, hogy tényleg pozitív legyen!
én most várakozósba vagyk... egyik teszte nega másik pozitiv de eltünt pár ora mulva a csikom, a másik pozi de 2 halvány csik jelent meg+ a controllcsik, a teszveszen rendeltem a tesztekent!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos megjött. És nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Drukkolok nektek, hogy baba legyen. Ha holnap nem jön meg még nem tesztelek. Vasárnapig várok. De majd írok, hogy mi lett. Ti is írjatok!
nekem 12. napon tüszörepedés után... és szellemcsikom lett, hogy mennyi igaz azt nemtudom még majd tesztelek holnap is.
Maria Romed teszt már nekem is volt erõs pozitív, a hcg tesztem meg negatív.1 napon csináltam õket, és nem voltam babás.:)
Én ugyanebben a cipõben járok. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma teszteltem, de nem tudom eldönteni, szellemcsík amit látok, vagy halvány pozitív. Én a Lily tesztet használtam. Holnap tesztelek még egyet. :-) Majd írd meg mi volt nálad! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! Már nagyon várjuk a kistesót.
Én Suresign-t vettem a dm-ben, és két nappal nemvárt elõtt, délután pozitív lett. A Gabrielre sokan mondják, hogy csak késõbb mutatja ki. Érdekes, hogy ez a M R álpozitív, azt mondják, olyan nincs. Drukkolok, hogy baba legyen! (persze csak ha azt szeretnéd)!
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam, hogy nagyon sokan csalódtaka a Maria Romed tesztben, mert téves pozitív eredményeket adott és nem is mindig jelenik meg a kontroll csík. Hát nekem sem egyértelmû a csík, még a kontroll sem. Viszont két óra elteltével a Gabrielen megjelent egy halvány, de látható csík, ami inkább szürke. Ez most mit jelent? Már rengeteg tesztet csináltam életem során és még sosem jelent meg rajta a 2. csík, kivéve, ha babás voltam.
Szia. Nekem 10 nappal a nem várt után lett csak pozitív a Gabriel teszt, bár akkor már tudtam hogy valami más...:)
Szerintem lehetséges. Csinálj egyet holnap reggel, egy harmadik félét. Én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de én nagyot csalódtam a Maria Romedes tesztekben. Nem is igazán tudtam értékelni, mert a tesztcsík sem ott jelent meg, ahol kellett volna. Szerintem akkor tuti nem voltam terhes, mint bizonyítja másnap meg is jött, de már a következõ hónapban nem, és a kisfiam azóta itt rugdos a pocakomban.

Lehetséges hogy a kórházi teszt amit csinálnak nem mutatja ki a terhességet?

Legjobb válasz: Nalam ugy volt,negativot.mutatott a tesztjuk,es kozbe meg terhes voltam:) masnap ujat csinaltak..

Nalam ugy volt, negativot.mutatott a tesztjuk, es kozbe meg terhes voltam:) masnap ujat csinaltak..
A kórhàzi teszt ugyanolyan vizeletbelógatós HCG teszt, mint amit itthon használunk, az is lehet hibás. Ha tudod/erõs a gyanú, hogy terhes vagy, ismételtesd.
Hát nekem simán kimutatta a kórházi, pedig csak két napja késett a menzeszem. Nálam vettek vért is. Abban is volt HCG.
A kérdező hozzászólása: én menszi elõtt csináltam egyet az nega lett. Aztán megjott de nem normálisan volt meg, ilyen rózsaszínes barnás volt aztán meg két napig csak barnás folyásom volt. Tegnap csináltattam egyet a kórháznál és negaít lett az is. De minden tûnetem arra utal hogy terhes vagyok. Kicsit aggódom hogy mi lehet ha nem ez. Nagyon szeretnénk babát és reménykedem is hogy hátha sikerült. Koszonom a válaszokat.
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínûleg nem vagy terhes. Sajnos a tüneteket sok minden okozhatja, pl. lelki tényezõk is. A normálistól eltérõ menses pedig elõfordul egyszer-egyszer, akár hormoningadozás, vagy szintén lelki/pszichés okok miatt. Szurkolok hogy mihamarabb sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Igen erre én is gondoltam már. Mondták ezt is nekem. Lehet hogy csak nagyon szeretném már és ez a baj hogy rágorcsolok erre és beképzelek magamnak mindenféle hülyeséget. Koszonom a választ. :D

Lehetséges, hogy nem mutatja ki a teszt a terhességet?

Ma vagyok a ciklus 30. napjá. Eddig 24. napon mindíg megjött a menszeszem. Csináltam tesztet, de negatív lett. Mégis hányingereim vannak és fúrcsán fájdogál a hasam.

Legjobb válasz: Elõfordul. Ha utánaolvasol az oldalon, meglátod, milyen gyakran. De azért ne éld bele magad, a tüneteidet más is okozhatja, bár bíztatóak! :)

Elõfordul. Ha utánaolvasol az oldalon, meglátod, milyen gyakran. De azért ne éld bele magad, a tüneteidet más is okozhatja, bár bíztatóak! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Már volt két terhességem, de elhalt, így örülnénk nagyon. Eddig mindíg kimutatta, bár legutóbb elég halvány volt a csík. Nem tudom, hogy várjak e még egy pár napot, vagy menjek dokihoz. Bár eddig mindíg pontosan megjött.
Én megismételném pár nap múlva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!