Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy terhességi teszt nem (26 db)

Lehetseges, hogy terhességi teszt nem mutatja ki a terhességet?

Legjobb válasz: nem maga a vizelet híg, hanem a vizeletben lévõ hcg koncentrációja hígul fel mondjuk attól, hogy elõtte nagyon sokat iszik az ember, ezért ajánlják a reggeli vizeletbõl tesztelést, mert éjjel vélhetõen nem ittál meg 2 liter folyadékot, így koncentrált a vizelet kérdezõ: mikor kellene (kellett volna) megjönnie?

nem maga a vizelet híg, hanem a vizeletben lévõ hcg koncentrációja hígul fel mondjuk attól, hogy elõtte nagyon sokat iszik az ember, ezért ajánlják a reggeli vizeletbõl tesztelést, mert éjjel vélhetõen nem ittál meg 2 liter folyadékot, így koncentrált a vizelet kérdezõ: mikor kellene (kellett volna) megjönnie?
Lehetséges. Ha mondjuk túl korán teszteltél, vagy nem elég érzékeny a teszt, vagy híg volt a vizelet. Kellenének a részletek...
Mitõl lehet híg? Én ma pont akarok tesztet csinálni , szóval érdekelne, hogy mire figyeljek. Tartogassam, ameddig csak bírom? vagy ne igyak, ne egyek?
enni ehetsz bármennyit, az nem fogja befolyásolni

Az lehetséges hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet? A tünetek teljesen arra utalnak a teszt mégis negatív. Holnap megyek dokihoz!

Legjobb válasz: Kedves ismerõsömnek másfél hónapot késett a menzesze, minden terhességi tünet ki jött nála, mégis a teszt negatívot mutatott, és valóban nem volt terhes, csak valami átmeneti hormonzavara volt.

Kedves ismerõsömnek másfél hónapot késett a menzesze, minden terhességi tünet ki jött nála, mégis a teszt negatívot mutatott, és valóban nem volt terhes, csak valami átmeneti hormonzavara volt.
Ha csak simán késik, de semmi egyéb tünet nincs, akkor még elõfordulhat. De ha terhességi tünetek vannak (és az ember tényleg terhes, és nem más okozza õket, mint ahogy elsõ írta), akkor már ki kellene mutatnia, mert terhességi tüneteket ugyanaz a HCG hormon okozza, mint amit kimutat a teszt.
nekem négy hetesn negativ lett a teszt, öt hetesen már pozitiv. és voltak tüneteim, már 4 hetesen is. ez a második babával volt az elsõvel egybõl kimutatta 4 hetesen. miota késik?
A kérdező hozzászólása: 3-4 napja késik, ugynolyan tüneteim vannak mint a fiammal voltak
13:56os vagyok majd megirod mi volt a dokinál? :) ha kistesot szeretnétek ti is akkor szoritok :) mennyi idõs a nagyteso?
A kérdező hozzászólása: 2 éves a fiam.Ma reggelre megjött úgyhogy nem megyek dokihoz.

Hogyan lehetséges, hogy egy teszt nem mutat ki egy egyébként már igazolt terhességet?

A kolléganöm 8!!! hetes terhes negatív teszttel!!!Mi okozhat ilyet?

Legjobb válasz: Nem jó a teszt,Sajnos van köztük gyári hibás.

Nem jó a teszt, Sajnos van köztük gyári hibás.
A kérdező hozzászólása: Bocs rosszul fogalmaztam!Az a negatív teszt pontosan 9 db:o)
:-((ÓÓ akkor nem tudom, nekem volt olyan, hogy az orvos megállapította a terhességet, de rá pár napra elhalt, de ettõl a teszt kimutatta, csak UH nem.Szval nem értem. Hogy állapították meg a terhességet, volt Uh is?
Ultrahanggal igazolt a terhesség? Mert még ha alacsony is a HCG szintje, azért ennyi tesztbõl ha nagyon halványan is, de kéne látszani a második csíknak. Nekem 5 hetesen már jól látszott, hogy pozitív. Mindenesetre elég nyugtalanító lehet, de kívánom neki , hogy minden renben legyen!

Lehetséges hogy a teszt nem mutasson ki 11 hetes terhességet?

gyógyszer szedés után egyszer megjött rendesn, és most már kétszer kimaradt, de a tesztek negatívak:((

Legjobb válasz: Nem voltál még dokinál? Szerintem mielõbb keresd fel a nõgyógyászod! Õ meg tudja mondani, hogy egyáltalán terhes vagy-e, mert a tesztnek ki kellene már rég mutatnia. Lehet, hogy csak a szervezeted játszik veled.

Nem voltál még dokinál? Szerintem mielõbb keresd fel a nõgyógyászod! Õ meg tudja mondani, hogy egyáltalán terhes vagy-e, mert a tesztnek ki kellene már rég mutatnia. Lehet, hogy csak a szervezeted játszik veled.
Szia! Szerintem mar kimutatta volna, ha terhes lennel.Valoszinu a gyogyszer miatt felborult a hormonhaztartasod es ezert maradt ki.En azt mondom, hogy mindenfelekeppen menj el dokihoz, mert O pontosan megmondja, hogy mi a helyzet. De gondolom nem akartok babat, azert szeded a gyogyszert? Minnel elobb keresd fel a dokidat. Udv.egy 14 hetes kismami
Mindenképp menj dokihoz. Ezt a tablettát valószínõleg nem bírja a szervezeted.
nekem is volt hasonló esetem, a gyógyszert nem szerette a szervezetem - menj el nõgyógyászhoz, és kérd meg, hogy írjon fel másfajtát

Lehetséges hogy a terhességi teszt nem mutatja ki a terhességet? A vérzésem össze vissza van 3hónapja és csak kettő napig tart, és néha egy kis hányinger hányás van. De egyhete még a teszt nam mutatott ki semmit, és úgy érzem a hasam is nőtt.

Legjobb válasz: írány a nõdoki, aki valószínüleg elküld vérvételre amibõl minden kiderül. drukkolok! (szerintem két napi menzesz is menzesz - az is tény,hogy tesztek, csak a negatív eredményben pontatlanok, szóval csak az orvos tud biztosat)

írány a nõdoki, aki valószínüleg elküld vérvételre amibõl minden kiderül. drukkolok! (szerintem két napi menzesz is menzesz - az is tény, hogy tesztek, csak a negatív eredményben pontatlanok, szóval csak az orvos tud biztosat)
akkor te már 3 hos lehetsz? vagy a menzid szokott 3 havonta megjönni?

Lehetseges hogy a terhessegi teszt nem jo?

Pozitiv lett, de remelem nem vagyok terhes. Holnap csinalok meg egy tesztet es utanna megyek orvoshoz. NAgynenemnek 3 pozitiv es 1 negativ tesztje volt es 2 honapig nem jott meg neki, es o nem volt terhes. Lehet hogy en sem vagyok az, csak rossz a teszt?

Legjobb válasz: Nem írtál bõvebben, hogy vannak- e tüneteid, de gondolom nem véletlenül teszteltél. Nagyobb az esélye, hogy terhes vagy, mint hogy a teszt téved. Tesztelj még és kiderül. Ha nem szeretnél terhes lenni, akkor remélem rossz volt a teszt!

Nem írtál bõvebben, hogy vannak- e tüneteid, de gondolom nem véletlenül teszteltél. Nagyobb az esélye, hogy terhes vagy, mint hogy a teszt téved. Tesztelj még és kiderül. Ha nem szeretnél terhes lenni, akkor remélem rossz volt a teszt!
Nem értelek! Ha nem akarsz terhes lenni MIÉRT NEM VÉDEKEZTEK? Amúgy meg csinálj még 1 tesztet és kifog derülni valóban terhes vagy e vagy sem!
Ha + a teszted 90%, hogy terhes vagy! De inkább 99!!!
A pozitív ritkán téved :) Gratulálok kismama!
A pozitív nem téved!

Segitség! Lehetséges, hogy a terhességi teszt nem mutatja ki, h terhes vagyok?

Elmaradt már több mint egy hónapja a menzeszem és van rá esély, h terhes legyek, de a teszt nem mutat semmit.....

Legjobb válasz: Gondolom 1 honap alatt nem 1 teszet hasznaltal el. 1 honap utan ha negativ, akkor 100 szazalek, h nem vagy terhes. Sok mas minden miatt is kimaradhat a menzesz. Miert nem mesz dokihoz?

Gondolom 1 honap alatt nem 1 teszet hasznaltal el. 1 honap utan ha negativ, akkor 100 szazalek, h nem vagy terhes. Sok mas minden miatt is kimaradhat a menzesz. Miert nem mesz dokihoz?
Inkább ott más probléma van, keress fel egy orvost!
Ha amúgy viszonylag rendszeres a ciklusod (20-40 nap közötti), akkor a minimálisnak töredék része az esély babára. Irány a doki!
Nálam is volt ilyen, de csak nem volt ovulációm, azért nem jött meg... Dokid meg tudja mondani!
Nem lehetsz terhes. Sztem cisztád van, vagy vmi hormonális probléma.
99 % hogy nem vagy terhes, ha 1 hónappal az elmaradt menzi után sem mutatta ki a teszt. okok lehetnek: -késõbb volt jóval az ovuláció -nem volt ovuláció -...és még sok más amit majd a dokid kiderít. Ne félj elmenni. De ha mégis terhes vagy, hát hallottunk már ilyet is, de ez azért NAGYON NAGYON RITKA. Minden jót.
A barátnõmnek a második hónap végéig nem mutatta ki a teszt a terhességét.
A kérdező hozzászólása: Félek dokihoz menni, de muszáj lesz, mert sosem rendszeres... :(
A kérdező hozzászólása: hát most nagyon megijesztettél....
na mi volt a dokinál?lett baba végül?
A sógornõm így járt.38 éves volt(2 nagy fiúgyerekkel), elég összevissza mensivel.Több tesztet is csinált, mind negatív volt.Aztán rákszûrésre ment, és mondta a doki, hogy kb. 10 hetes terhes.
Nekem se mutatott ki elöször a teszt :) utána rá egy hétre csak halványan amit alig lehetett észrevenni. És rá még egy hétre már kimutatta :) 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Huuuuhha elég érdekes válaszokat kaptam most, na ezekre soha nem gondoltam volna...holnap megyek a dokihoz....akkor megtudom, hogy mégis mi van... :) Ha kíváncsiak vagytok majd elárulom....
A kérdező hozzászólása: Na szóval, voltam a dokihoz és azt mondta, h nincs semmi bajom...makk egészséges vagyok....azt mondta, h a mensimé ne aggódjak, minden okés, egy szülés után minden helyre jön....nincs baba, de azt hozzá tette, h már itt lenne az ideje :) Azért köszike mindenkinek a válaszokért!!! :)

Lehetséges-e hogy a teszt nem mutatja ki a terhességed 1 hónap után se?

Legjobb válasz: Ilyen nincs,ki kell mutassa,mert a hcg.szint megno es erre erzekenyek a tesztek.

Ilyen nincs, ki kell mutassa, mert a hcg.szint megno es erre erzekenyek a tesztek.
1hónap még talán-talán belefér, mert lehet nagyon elcsúszott a peteérésed majd ezzel a megtermékenyítés is
Szerintem irány a doki az ultrahang tutira megmondja, hogy mi is van valójában. Én szorítok...
nem valószínû, hacsak nem számoltad nagyon el magad, és a péd!
Itt már egyszer írt valaki hogy 3 hónapig nem mutatta ki neki megis nyugodott mivel menstruált!!!!Nagyon ritkán de van ilyen!

9 nappal tüszõrepesztõ injekció után esti vizeletbõl közepesen erõs terhességi teszt már lehetséges, hogy nem a repesztõ hatóanyaga miatt van?

Már többször kaptam Choragon tüszõrepesztõt.

Legjobb válasz: Minek ilyen korán tesztelni? Lehet a hatóanyagtól is. De az is lehet, hogy terhes vagy, viszont a terhességek nagyon nagy hányada felszívódik a mensesig, így a nõ nem is sejti, hogy elvetélt. Nem véletlen ajánlatos minimum a nemvárt elsõ napját megvárni. De sok orvos csak 5-7 napos késés után javasolja a tesztet. Tessék, most teszteltél, és semmivel nem vagy okosabb. Ha negatív lett volna a teszt, akkor meg azon agyalnál, hogy nem lehet-e, hogy terhes vagy, csak még túl korai a teszt és alacsony a hcg szinted.

Minek ilyen korán tesztelni? Lehet a hatóanyagtól is. De az is lehet, hogy terhes vagy, viszont a terhességek nagyon nagy hányada felszívódik a mensesig, így a nõ nem is sejti, hogy elvetélt. Nem véletlen ajánlatos minimum a nemvárt elsõ napját megvárni. De sok orvos csak 5-7 napos késés után javasolja a tesztet. Tessék, most teszteltél, és semmivel nem vagy okosabb. Ha negatív lett volna a teszt, akkor meg azon agyalnál, hogy nem lehet-e, hogy terhes vagy, csak még túl korai a teszt és alacsony a hcg szinted.
A kérdező hozzászólása: Azért teszteltem, mert érdekel, hogy a repesztõ mikor ürül ki.Nem jutottam sokkal elõre, de nem bánom. Legalább jobban bizakodom, hogy végre most összejött :)
Így van! :) Tessék bizakodni, és pozitívan hozzáállni! Adja Isten, hogy már kismama legyél (csak még nem tudod.)

Lehetséges hogy x-epil teszt nem mutatja ki a terhességet, mást teszt igen? Mi a véleményetek erről a tesztről? Megbízható?

Legjobb válasz: Nekem azonnal kimutatta a terhességet. De ha nem bízol benne, akkor próbálj ki másik tesztet.

Nekem azonnal kimutatta a terhességet. De ha nem bízol benne, akkor próbálj ki másik tesztet.
Kedves kérdezõ! Megcsináltad a tesztet?
10:11-es, örülök hogy Neked nincs rossz tapasztalatod a tesztekkel, de ezzel nem mindenki van így... igenis van olyan hogy a teszt rossz! Pl szellemcsíkos, nekem volt már az sajnos, és itt mindenki azt írta hogy pozi... A másik pedig hogy az X-epil igenis minimum halványabban mutatja mint más 25-ös tesztek... akkor szerintem olyan is elképzelhetõ, hogy amíg más 25-ös tesztek halványan már mutatják az X-epil még mindig nega... 31 hetes km
Nekem nem mutatta ki a terhességet, amikor a Gabriel és Gravi is erõs pozitív volt!
Nekem is halvány volt az X-epil, még más 25-ös tesztek szép erõsek!
És mikor csinálod meg?
A kérdező hozzászólása: Gravi Hcg vettem. Nem volt más.
Egy teszt, soha nem lehet rossz!!!!!! Nem a "rosszaságán" múlik, hanem, hogy milyen érzékenységû, tehát-- 10-es, vagy 20-as, vagy 25ös. Ha egy 25-össel tesztelt kisterhesen, valóban lehetséges, hogy nem mutatja ki a terhességet, mert NINCS annyi hcg a szervezetedben.
nem mindegyik teszt mutatja ki az elsõ idõszakban!!!!!! én is próbáltam egy hasonló minõségût, drogériban vsároltat és nagyon rossz :( próbálj több fajtát!!! ha késõbb próbálkozol akkor nagyobb a valószínûsége h mindegyik kimutatja.
én az elsõ válaszoló vagyok, és mint már írtam, sztem is nagyon jó teszt.Ha terhes vagy, úgyis kimutatja, és az nem azon múlik, milyen drága tesztet veszel, hanem hogy van e hcg a szervezetedben, vagy sem..
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:35! Nekem már akkor +volt az X-epil amikor a többi még semmit nem mutatott!
drukkolok! Majd írd meg, mi lett
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Az X-epil iszonyatosan xar minõségû teszt, akkor még simán mutat negát, amikor a többin a vörös csík már lemászik a tesztrõl, olyan erõs... Ami jó az pl. a corax be sure vagy a Gabriel
nekem x-epil 5 (!) nappal nem várt elõtt már kimutatta, igaz halvány volt, de egyértelmûen ott volt!
sztem ha terhes vagy, mindegy milyen a teszt, bármelyik kimutatja...szóval nyugi..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Most megyek a gyógyszertárba
Nekem sem mutatta ki csak nagyon halványan. szerintem vegyél kazettás tesztet!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos negatív:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!