Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy peteérésem ha (20 db)

Lehetséges, hogy peteéréskor enyhe alhasi "fájdalmat" érzek? És ha igen akkor menyivel utána van a tüszőrepedés? Mikor kéne akciózni? :-)

Görbém nincs.

Legjobb válasz: Amikor középidõben van az alhasi fájdalmad, nagy valószínûséggel, akkor van az ovulációd=tüszõrepedésed. Az elõtti napokban nem árt ha akcióztok, meg aznap és az utána való napokban is lehet még. De a legjobb elõtte 1-2 nappal és aznap, meg utána 1 nappal. :)

Amikor középidõben van az alhasi fájdalmad, nagy valószínûséggel, akkor van az ovulációd=tüszõrepedésed. Az elõtti napokban nem árt ha akcióztok, meg aznap és az utána való napokban is lehet még. De a legjobb elõtte 1-2 nappal és aznap, meg utána 1 nappal. :)
szerintem mikor érzed mehet, meg rá egy nappal :)

Ha Clostilt szedek lehetséges, hogy egy cikluson belül többször van peteérésem? Mert a peteérésemnek már 11 napja de azóta is fájnak a petefészkeim hol felváltva hol egyszerre. Ilyen "fájásokat" a peteérés napján szoktam érezni.

Legjobb válasz: Bármi lehetséges. Van az orvostudományban olyan történet ikrekrõl akik egy hónapban fogantak meg de egy hónapon belül többször volt peteérés így két különbözõ petével lett terhes az anyuka. Persze ikreknek számítottak, de volt egy hét különbség köztük:-) Na jól elmagyaráztam de remélem érthetõ:-)

Bármi lehetséges. Van az orvostudományban olyan történet ikrekrõl akik egy hónapban fogantak meg de egy hónapon belül többször volt peteérés így két különbözõ petével lett terhes az anyuka. Persze ikreknek számítottak, de volt egy hét különbség köztük:-) Na jól elmagyaráztam de remélem érthetõ:-)

Lehetséges, hogy az egyik petevezetékem el van záródva? Így is van minden hónapban peteérés, ha csak az egyik pfészkem érzem?

Ha csak a balt érzem akkor átfúvásra el kell mennem, ugye?Mármint kérnem kellene?

Legjobb válasz: Ha más baj nincs (pl. hormonális), peteérés akkor is lehet, ha netán egyik petevezetõ sem átjárható. Legfeljebb a petesejt nem jut el oda, ahol megtermékenyülhetne. Ez oka lehet annak, ha pl. nem esel teherbe. Bár nem tudom, mit értesz az alatt, hogy "érzed" az egyik petefészked, mindenesetre ha min. egy éve babát szeretnél, fordulj orvoshoz. Õ megkezdi a szükséges vizsgálatokat arra vonatkozólag is, hogy van-e peteérésed, és arra is, hogy átjárhatóak-e a petevezetõk. Csk úgy, hipp-hopp, nem fújnak át.

Ha más baj nincs (pl. hormonális), peteérés akkor is lehet, ha netán egyik petevezetõ sem átjárható. Legfeljebb a petesejt nem jut el oda, ahol megtermékenyülhetne. Ez oka lehet annak, ha pl. nem esel teherbe. Bár nem tudom, mit értesz az alatt, hogy "érzed" az egyik petefészked, mindenesetre ha min. egy éve babát szeretnél, fordulj orvoshoz. Õ megkezdi a szükséges vizsgálatokat arra vonatkozólag is, hogy van-e peteérésed, és arra is, hogy átjárhatóak-e a petevezetõk. Csk úgy, hipp-hopp, nem fújnak át.
Csak akkor kell orvoshoz menni, ha 1 évig nem sikerül teherbe esned!Nem tudom, hogy honnan veszed, hogy el van záródva, mert szerintem ez nem érezhetõ.Ne is gondolkodj ilyeneken!

Milyen folyással jár a peteérés? Törvényszerű, hogy minden hónapba van? Ha valaki már volt egyszer terhes, attól lehetséges, hogy most nincs pé?

Legjobb válasz: Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Lehetséges hogy van peteérésem ha sokszor a 36. napon jön meg?

minden hónapban megjön,csak az a baj,hogy sokszor a 40.napon jön meg a menzim. egyszer 2hetet késett és kiderült,hogy ciszta. a n?gyógyász azt mondta,hogy van peteérésem,és nincsen semmi bajom. akkor miért jön meg sokszor a 41. napon? talán ilyen sokszor van cisztám?

Legjobb válasz: A ciszta fel tudja tartani a mensid,de ha van peteérésed és nincs bajod akkor nem értem ezt az egészet.Valami mégis gátolja hogy sokszor késik, és ez nem természetes.Kérdezzd meg a dokidtól, mert valami oka van.A ciszta pedig sokszor a petesejtbõl lesz, ami nem tud kiszabadulni.Hát nemtudom.Remélem tudtam valamit segíteni:)

A ciszta fel tudja tartani a mensid, de ha van peteérésed és nincs bajod akkor nem értem ezt az egészet.Valami mégis gátolja hogy sokszor késik, és ez nem természetes.Kérdezzd meg a dokidtól, mert valami oka van.A ciszta pedig sokszor a petesejtbõl lesz, ami nem tud kiszabadulni.Hát nemtudom.Remélem tudtam valamit segíteni:)
Ciszta nélkül meg elképzelhetõ, hogy van peteérésed, ugyanis nekem is "sikerült" a baba, nekem is 34-35 naposak voltak a ciklusaim. Ne add fel, minden jóra fog fordulni, csak hinni kell benne!
Nekem is hasonlóak voltak a ciklusaim.Volt 42nap 36nap 32nap.Nekem sose volt cisztám.3.5év után estem teherbe.Üdv 20hetes kismama

Rendszeres 28 napos ciklusnál, ha 14. napon van peteérésem, hogy lehetséges, hogy mégis menzesz előtti együttlétből lettem terhes? Sajnos nem maradt meg a baba.

Létezik ilyen? Biztos, hogy volt peteérésem középidőben!

Legjobb válasz: Miért gondolod, hogy menzesz elõtt estél teherbe, és nem akkor, mikor peteérésed volt?

Miért gondolod, hogy menzesz elõtt estél teherbe, és nem akkor, mikor peteérésed volt?
erre én is kíváncsi lennék, de szerintem erre nincs rendes magyarázat
A kérdező hozzászólása: azért gondolom, mert rendes menzeszem volt, a terhességi tünetek meg a következõ ciklus közepén kezdtek jelentkezni. Menzesz utáni fogantatásból meg kétlem, hogy ilyen hamar tüneteim lettek volna.
Pedig szerintem ilyen nem nagyon létezik. De ezt így utólag már úgy sem tudod meg biztosra.
Szia! Tünetekre nem lehet alapozni. Két héttel a fogantatás után okozhat egy terhesség tünetet, de nem kötelezõ, lehet hogy késõbb jönnek, lehet hogy egyáltalán nem is lesznek. A leggyakoribb egyébként, hogy a 6-ik hét környékén vannak elõször tünetek. Sokkal pontosabb infó lenne, hogy a teszted mikor lett pozitív.

Az lehetséges, hogy a peteérés a 22-23. napon van ha a mensim általában a 29. vagy 30. napon jön meg? A PG53 mikroszkóp akkor mutatott a legtisztább, páfrányos képet.

Legjobb válasz: Lehetséges, azonban ha mindig ilyen idõben van és a ciklusod max. 30 napos, akkor azt jelenti, hogy a luteráis idõszakod nagyon rövid, tehát nagy valószínûsággel sárgatest hormon elégtelenséged van. Javaslom, hogy 2-3 hónapon át mérd a hõdet és használj ovu tesztet, ebbõl sok minden kiderül. A dokid a hõgörbéd alapján sokat tud segíteni.

Lehetséges, azonban ha mindig ilyen idõben van és a ciklusod max. 30 napos, akkor azt jelenti, hogy a luteráis idõszakod nagyon rövid, tehát nagy valószínûsággel sárgatest hormon elégtelenséged van. Javaslom, hogy 2-3 hónapon át mérd a hõdet és használj ovu tesztet, ebbõl sok minden kiderül. A dokid a hõgörbéd alapján sokat tud segíteni.
lehetséges. értelmes kérdés!
így lesz a gyerek.gratulálok.
nagy valószínûséggel igen
Ja.
A kérdező hozzászólása: czefiknek koszonom a rendes megfogalmazást.a tobbiek miért kell elutasítoan és flegmán válaszolgatni?
A kérdező hozzászólása: bocsi a neved rosszul irtam czefir :-)
4-es vagyok Mit kellene ezen túlragozni? Tudod, hogy a peteérés idõszakában vagy, a párod telibe durrant és egyébként se használsz fogamzásgátlót. Persze, hogy lehetsz, aki gyereket akar, általában ezzel próbálkozik.
Szia! Igen lehetsz terhes, SÕT. Vegyél majd tesztet amikor aktuálissá válna havi vérzésed akkor csinálj egyet, majd utána egy héttel is! Ha halvány az már jelent valamit. 37 hetes kismama , jaj és igen Én így estem teherbe :) Mondjuk terveztük a babát!!! :)

Az lehetséges hogy ha én szex közben nem élvezek el attól még sikerülhet a baba ha peteérésem van?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. Tudod, csak apa orgazmusa kell a gyerekhez, a Tied nem, csak a TE petesejted :) Hajrá!!!

Elõzõnek! :-)))
Persze, hogy lehetséges. Tudod, csak apa orgazmusa kell a gyerekhez, a Tied nem, csak a TE petesejted :) Hajrá!!!
látom a biológia itt is kimaradt.
Igen!!!
Nekünk összejött orgazmus nélkül is, most a kíváncsiság kedvéért orgazmussal csináltuk, kíváncsi vagyok, mi sül ki belõle.
Összejöhet anélkül is. Persze. Simán. Megesik, hogy néha nem jön össze, de attól még a teherbeesést nem akadályozza! (de azért megjegyezném, hogy ha rendszeres, vagy soha nincs orgazmusod, akkor érdemes utána járni az okának!)
Tény, hogy segítheti a Te orgazmusod a dolgokat(méhösszehúzódás beszipákolja a kiskatonákat), de nem kell hozzá!! :) Simán összejön anélkül is! :)
Huzzatok bele!!!!! Szurkolok!!!!! Szép napot
Persze. Petesejt van attól még, hogy orgazmus nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.jövöhéten kellene megjönie remélem nem fog. :)

Ha kb 16 napja volt peteérés (és sikeres fogamzás), akkor lehetséges, hogy a ma reggeli 25-ös teszt negatív még?

Lily 25-ös érzékenységû teszt volt, negatìvnak mondanám, de késõbb nagyon erõs fénynél làtszott vékonyan a második csík...!

Legjobb válasz: Ja még annyi, hogy az elmúlt 3 napban voltak kisebb-nagyobb hasszúrkák, legutóbb tegnap akkora nyilallás, hogy oda is kaptam. Utána kicsit barna volt a betét. Ès ma is kicsit rózsaszínes delután. Szóval nem lehet, hogy még csak most fejezõdhetett be a beágyazódás, és ezért nem mutatja ki a teszt?

A kérdező hozzászólása: Ja még annyi, hogy az elmúlt 3 napban voltak kisebb-nagyobb hasszúrkák, legutóbb tegnap akkora nyilallás, hogy oda is kaptam. Utána kicsit barna volt a betét. Ès ma is kicsit rózsaszínes delután. Szóval nem lehet, hogy még csak most fejezõdhetett be a beágyazódás, és ezért nem mutatja ki a teszt?
Kérdezõ, az egy éves próbálkozás utáni ajánlott kivizsgáláson milyen eredmény született? 2 éve próbálkoztok? Leírnád, hogy milyen betegség vagy mi derült ki? Kicsit több infó jó lenne:) Amúgy ha 3 napja késik, az jó jel, ha amúgy atompontos volt az elmúlt években.:)
Kedves Kérdezõ! Én is kb ebbe a cipõbe járok. Nekem hosszabbak a ciklusaim, kb 34-36 naposak. Ma pontosan egy hete késik. Szerintem nekem ápr.30.-án volt peteérésem, aznap együtt is voltunk a párommal. Tehát attól számítva ma vagyok a 17. napon. A tesztem full negatív, pedig már csináltam egy párat. Pontosan nem tudom megmondani, de kb a tesztjeim fele szellemcsíkos (ami tudom, hogy nem jelent semmit), csak most már idegesít. Vagy legyen pozi, vagy jöjjön meg, mert szét tép az ideg...:) A tünetek megvannak, hõemelkedés, hányinger, iszonyatos fáradtság, hasszurka, a mindjárt megjön érzés. Ami hiányzik, az az iszonyatos mellfeszülés....kicsit érzékeny, de nem annyira, mint az elsõ terhességemnél. Mert nekem már volt egy terhességem, úgyhogy ismerem a tüneteket, de sajnos elvetéltem 8 hetesen decemberben. Már több, mint 1, 5 éve próbálkozunk, és már nagyon várjuk a picit. Nem tudom, mi lehet ez, az is lehet, h csak annyira akarom, hogy azért késik?
A kérdező hozzászólása: 1 év után voltunk orvosnal, nekem csak rakszurest csinalt, mondvan, hogy mar szultem, es tokeletesek a ciklusaim. Egymas utani ket honapban UH-os peteerest is nezett, volt rendesen kozepidoben. Ferjemnek spermavizsgalat, keves volt a mozgo, majd kiderult, hogy fertozes okozza, antibiotikumos kezeles volt mindkettonknek, vegul sikeres lett. 3 honap kellett az uj spermiumoknak, tehat kb novembertol jok a leletek, azota minden honap eselyes, megse jön :( Lehet a stressz is persze, sok a munka, dackorszakban van a 3 eves lanyunk, de szerintem nem tobb a stressz mint barki masnak... Masodiknak: biztos van abban is valami, hogy ha nagyon akarod, pszichesen is keshet a menstruacio...hat nagyon remelem, hogy nekem nem ez van. De most ez az enyhe vilagosabb piros verzes nagyon idegesit :( En is ugy vagyok, hogy ha van baba, legyen mar pozitiv a teszt!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel is csináltam tesztet, szintén 25-ös érzékenységûvel (nem kaptam 10-est), ez is negatív :( De még mindig nem jött meg. Ha valóban 2 napja ágyazódott be (pénteken éreztem legutóbb erõs beleszúrást), akkor még reális, hogy negatívak a tesztek, ugye?
A kérdező hozzászólása: ha valaki olvassa, azért megírom, hogy tegnap este elkezdtem erõsebben görcsölni, s éjjel meg is jött rendesen így 5 nap késé után :( Eléggé magam alatt vagyok, s nagyon szeretném tudni az okot, mi a fene volt, hogy ennyit késett (Netán volt, de nem tudott megtapadni? Annak mi az oka?)
Kedves kérdezõ! Nagyon sajnalom. :( Azért ha tudsz, menj el orvoshoz, hátha csinál valamilyen hormon vizsgálatot. Nekem meg mindig nem jött meg. Tünetek megvannak, egyre erõsebbek, az összes teszt negatív.Ez a 44. Ciklusnapom.Pénteken megyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Drukkolok neked! Majd írj, mi volt a dokinál! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!