Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy páromnak is el (5 db)

Lehetséges hogy a páromnak is el kéne menni vizsgálatra? Vagy meg történhet hogy minden ok. Vele is és még se jön össze a baba 6 hónapja?

Legjobb válasz: Nekünk 11hónap kellett.Fö a nyugalom,ne akard görcsösen.majd jön a baba,ha itt lessz az ideje.Ha 1 évig nem lessz semmi,akkor kivizsga´lnak téged is,és a párodat is.De ha szeretnétek nyugodtan beszélj az orvosoddal,e´s biztosan megnézik a spermaít.

Nekünk 11hónap kellett.Fö a nyugalom, ne akard görcsösen.majd jön a baba, ha itt lessz az ideje.Ha 1 évig nem lessz semmi, akkor kivizsga´lnak téged is, és a párodat is.De ha szeretnétek nyugodtan beszélj az orvosoddal, e´s biztosan megnézik a spermaít.
A kérdező hozzászólása: köszi, mond meg nekem légyszi mit csináltatok másképpen abba a hónapba amikor sikerült?
Nekem 11 hónapig nem jött össze a 12.hónapban a Closty segített. 9 hetes.
Nekem a gyertyaállás segített.
Nekem 5 ev utan gyertya segitett:-)
A gyertyaállás nekem is segített az elsõ babánál, viszont most szeretnénk a kistesót, 7 hónapja se gyertyával, se gyetya nélkül nem sikerül...
A második válaszolótól kérdezném: hányadik closty-s hónapban sikerült a baba? Én is a 11-ik hónapnál járok a babaprojekt-ben és most kezdem majd a closty-t! Köszi!
én is most szedtem clostit elõször és nagyon izgulok az redmény miatt. szoval sok sikert neked is

Lehetséges hogy összejött a baba? A ciklus. Hu 19-re írta a peteérésem, voltunk is együtt a párommal. Holnapután nem kellene megjönnie. Furcsa feszülést érzek a mellemben, amit mensikor nem szoktam érezni, és néha el kezd fájdogálni a hasam.

szerintetek érdemes már tesztelnem. kimutatná hogyha terhes lettem. a munkám miatt elég sürg?s lenne megtudnom, mert sokat kell emelgetni, és nem tenne jót az utódnak.

Legjobb válasz: próbálhatsz egy tesztet de ha negatív akkor pár nap múlva ismétlés:-)

próbálhatsz egy tesztet de ha negatív akkor pár nap múlva ismétlés:-)
Nekem ugyanez a helyzet... Tesztelni még nem akarok egyenlõre, várok néhány napot. De ez a mellfeszülés sosem volt nekem még... :) :) :) Türelmesen várok még egy picit, és titkon reménykedem... Aztán majd kiderül, de nem élem bele még magam...
Beképzeled! A tüneteket a hcg okozza, ami a beágyazódás után termelõdik. Az meg nem 4 nap alatt történik!
Nem érezheted! Mint ahogy az elõzõ is írja, ezeket a tüneteket a hcg idézi elõ ami kb aktus után 14 nappal kezd el termelõdni! Viszont a hányinger még akkor sem reális, csak az 5.-6. héttõl szokott kezdõdni! Ráadásul ha nem volt abban a 4 napban peteérésed akkor még jobban csökken az esély!
Mikor ment el "apuka"? Azt írta a kérdezõ hogy 4 nap próbálkoztak, azt nem hogy tegnap vagy két hete utazott el a párja)?
Azt írta, hoy 4 NAPJA próbálkoztak. Tehát 4 nappal ezelõtt!:)
A hcg nem 14 nappal kezd el termelõdni, hanem már a megtermékenyülés pillanatában elkezdõdik!! Nem véletlenül terhességi hormon a neve!! Nálam a HCG a terhességeim kezdetén apró viszketéseket okoztak. (megtermékenyülés után 3-4 napra kezdtem el érezni és 1 hét után már majd meg bolondultam, annyira zavart!! Ezt a doki azzal magyarázta, hogy a hormon a bõr alatti idegeket "izgatja", s ez okozza/okozhatja a viszketést. Mivel ez a 26.hét után jellemzõbb inkább, igy az én esetem ritka, de ahány ember, annyi szervezet... A kérdezõnek mondom, hogy szerintem sem biztos, hogy terhes vagy már, mert a hányinger az igenis késõbb jelentkezik, ilyen korán még nem! Persze drukkolok, hogy bejöjjön!! :)


Esetleg egy kis fertõzés, gomba, nemi betegség...
mi az "idegenek" iránti vágyainkat együtt éljük meg. nem külön utakon, és nem válogatás nélkül, de néha, kb. havonta 1x egy ismerõsünket is "beveszünk". ez nem könnyû dolog, meg kell tanulni különválasztani a lelki- és a szexuális életet, de ha ez sikerül, iszonyatosan nagy élményekben lehet része az embernek, ráadásul a kapcsolatunkat is csak erõsiti, h együtt éljük át ezeket.
Van olyan pár aki ezt elfogadja, van aki nem, és ez változhat is. Elöre nem lehet tudni, hogy mi lesz veletek 5...10...év mulva.
12-es eléggé nagy f_szságot mondtál. A statisztika, amit csinálnak nem mindig tükrözi a valóságot ám... És a kicsapongó életmódról annyit, hogy nem éltél valószínûleg a 90-es években, vagy a 2000-es évek elején, amikor mindenki fûvel-fával.
Csak 2000 elején volt, hogy mindenki fûvel-fával?:) Megy az most is:) Érdekes irányba halad a világ...
"12-es eléggé nagy f_szságot mondtál. A statisztika, amit csinálnak nem mindig tükrözi a valóságot ám..." 12-es válaszoló vagyok. Azért, mert tájékozatlan vagy, ezt nem kéne mindenkivel megosztanod. Igen, a statisztikák sok esetben tévednek, ebben az esetben például sokkal több a fertõzöttek száma, mint ahogyan azt a felmérések mutatják. Csak abból indulj ki, hogy hány ember nem megy el szûrõvizsgálatokra, így nem derül ki, hogy hordoznak vagy szenvednek-e valamilyen betegséget/betegségtõl. Mint tanult, felvilágosult és gondolkodó ember, biztosan tisztában vagy azzal, mivel jár ha valaki nem körültekintõ. Valóban..nem csak most dugnak össze-vissza az emberek. Viszont most már a 14-15 éveseknek is sok esetben aktív nemi élettel rendelkeznek, a partnerük viszont nem állandó. Ugye azt pedig nem kell megmagyarázni, hogy a tinédzserek általában nem rendelkeznek azzal a felelõsségtudattal, mint a felnõttek.
évesek, nem éveseknek. Bocsánat az elírásért.
12es és 13asnak nagyon jó a gondolkozása szerintem.Egy ilyen kapcsolat nem hiszem hogy egy épülõ kapcsolat, igaz sok nem nyitott kapcsolat se az.Én ha szeretek valakit nem érzem szükségét, hogy más nõket dugjak és egy kapcsolat nem csak a dugásról szól, még sok más interakció ide tartozik.Pláne mikor jönnek nehézségek, gondok amit meg kell oldani, akkor szétesik a kapcsolat mint egy kártyavár?
#17 Egyetértek. Fõleg, hogy ezek a nemi úton terjedõ betegségek nagy része sokáig lappang is, úgy fertõzõdnek emberek ettõl a mai szabad felfogástól, hogy nem is tudnak róla, minek teszik ki magukat. Nem hiszem, hogy ez lenne a követendõ példa senki elõtt. Ha õk így csinálják, hát csinálják, szerencsére ez sem kötelezõ. De hogy ebbõl lehet e baj? Hát igazából annak van csekély esélye, ha ebbõl nem lesz baj. Vagy betegség, vagy a kapcsolat szempontjából. Jó ez a fene nagy õszinteség meg a szabadságérzet, de... Ezt a kérdést a kérdezõnek tenném fel: Abban hogy vagy biztos, hogy te nem csak a másik fél vagy a párodnak? Szóval, honnan tudod, hogy te vagy a 0 pont és rajtad kívül vannak mások. Lehet, hogy a párodnak nem te vagy az 1. csak egy másik valaki, akivel dugni szokott. Ilyen kétely nem merült fel bennetek?
A betegség a legkevesebb, ha odafigyeléssel csináljátok és megbízható emberekkel, akkor ilyen gond nem lehet. Összességében a leállás nehéz ebben a mûfajban. Egyszer csak elkomolyodik majd a kapcsolatotok, és onnantól nem lehet majd mással is lenni, és felmerül a kérdés, hogy hogy fogjátok ezt az életmódváltást abszolválni. Ha elég érettek vagytok hozzá, és egyszerre döntötök úgy majd, hogy ebbõl mostantól elég, akkor nem lehet gond.
Egy normális kapcsolatban ilyen nincs. Ez nem szerelem. Tulajdonképpen ti is csak dugtok. Csak kicsit többször mint másokkal. Ennyi. Baj meg mindig mindenbõl lehet. Ha nem így csinálnátok ahogy most akkor is lehetne akármi más probléma. A lehetõségek tárháza végtelen. Azt csináltok amit akartok, ha nektek így jó, senkit nem érdekel. De az emberek 90 % bármilyen emberi interakcióhoz éretlen, ezért baj mindig lesz. Látod már te is bizonytalan vagy, hiszen megfordult a fejedben, így ez így nem jó.
Ennyi erõvel nem is lenne szükségetek párkapcsolatra. Mindketten élhetnétek felelõtlenül a saját életeteket. Szerintem ezzel a megoldással az a probléma, hogy ha bármi baj beüt, van valaki, akinek el kell számolnod majd. Nem kívánom sem neked, sem a párodnak, de remélem tisztában vagy vele, hogy az utóbbi pár évben rohamosan megnõtt a nemi betegek száma az egyre inkább kicsapongó életmód miatt.
Nem feltétlenül lesz ebbõl baj. Ismerek sok olyan párt, akik már 20 éve swingereznek és nagyon boldog a házasságuk. Azon múlik az egész, hogy mindkét fél ugyanazt akarja és meg tudjanak egyezni a dolgokban. Akkor nem lehet semmi baj. :)
BEtegségek plusz egy idö után szerintem ez a nyitott dolog el kezd unalmas lenni.. vagy valamelyikötök beleszeret egy uj srácba lányba és akkor ennyi is volt a móka:)
hát ha komolyan gondoljatok a kapcsolatot..vagy legalabis kesob komolyabbat akartok ak szerintemlehet belle baj..mar ugy ertem hogy nem lex meg akkora bizalom mint kene..ha viszont nem egyikotoket se zavarja hogy masal szexeltek ak nem nagyon van ennek jovoje..szeritem.. :/
Hát ti hülyék vagytok b+.. mit szívtatok? Mariska segített?
korotok?
Szerintem ez nem egészséges. Én nem is tudom elképzelni azt, hogy az ilyen párok szeretik egymást. De lehet így van, mert mindenki más és máshogy szeret. Szerintem lehet belõle késõbb baj. Terveztek együtt gyereket? Ha nagyobb lesz hogy oldjátok meg? Hogy magyaárzzátok majd meg a kicsinek a 3., 4. személyt? De ha a gyerekkérdéstõl és az én elõítéletemtõl eltekintünk, én félnék a nemi betegségektõl, vagy hogy az én vagy a párom oldalán becsúszik egy-egy gyerek. Vagyis semilyen szempontból nem egészséges kapcsolat. Remélem nincs harag az õszinte véleményem miatt! L24
Mivel nem vagyunk egyformák, igy nem tudom megérteni, hogy lehet ebbõl még valami jó dolog.Személyes vélemény, hogy ez csakis árt a kapcsolatnak és egy ilyen kapcsolat elöbb utóbb tönkremegy.Hogy ne legyek hamis, nekem is megfordult a fejemben a hármas szex, meg a partnercsere, de akkor se úgy, hogy párkapcsolatban.Az jó dolog ha az ember úgymondt kiéli magát, annál felszabadultabb lehet, de egy kapcsolatot azért szerintem más.
mióta vagytok együtt?mert az elég gáz ha pár éve és evvel dobjátok fel az életeteket mert akkor mi lesz 20-30 év mulva?
XD Nem, szerintem nem lehet belõle baj, ez teljesen egészséges kapcsolat, mi baj is lehetne belõle...
a különutakonjárást én is elítélem, mert akkor már külön magánélete van mindkét félnek, és szépen lassan kialakul a "szeretõ" felé is a lelki kötõdés, ami egyértelmûen a kapcsolat rovására megy!!!

Véletlen a kerti tóban hagytam pár db zebradániót és most vettem észre mind él! Ez hogy lehetséges? Pedig a tó teteje is befagyott!

ez hogy történhetett?

Legjobb válasz: Passz. Elbújtak az iszapba melegedni? Volt padlófûtés? :D

Passz. Elbújtak az iszapba melegedni? Volt padlófûtés? :D
az iszapban átteleltek gondolom. ha nem kamu az egész.
Úgy hogy strapabíró kis halak. Volt már, hogy eladtuk az összeset, de az akváriumban maradt még 2 darab, egy díszben elbújva. Télen volt, kint van nagy hordóban a víz amit ilyenkor cserére használunk. Csináltam egy 70% -os vízcserét az 1-2 fokos vízzel másnap vettem õket észre, és éltek, haza is hoztam õket, és még mindig élnek.
A kérdező hozzászólása: nem kamu!15 bõl 15 él!
A kérdező hozzászólása: nagyon meglepõdtem mert ugy tudtam hogy 10 fok alatt elpusztulnak
hát én is
A kérdező hozzászólása: most már szaporodásnak is indultak:) multkor lehetett látni ahogy kergetõznek és potyognak az ikrák:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!