Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy páromnak (284 db)

Lehetséges, hogy pár éven belül itt a III. Világháború?

Legjobb válasz: 1945 után nem volt olyan hét, amikor nem volt lehetséges...

1945 után nem volt olyan hét, amikor nem volt lehetséges...
Lehetséges... Egész világ vs. Észak-Kórea
Akár holnap is kitörhet, és ennek a valószínûsége minden egyes nappal csak nõ. De felesleges ezen aggódni, mert ha atombomba robban a környékeden úgy sem tudsz ellene mit tenni, ez mind az õrült megalomán génselejt uralkodó osztály hibája, és részben mindenki másé, mert engedelmeskednek nekik. Ha megtörténik szerintem agyon verik az elsõ embert aki kimeri ejteni a pofáján, hogy õ kráter lakók vezetõje akar lenni. Legalább ennyi pozitívum lesz benne.
Hát ahogy kinézz az amerikai helyzett, minden lehetséges. Alabama állam már területi követelményekkel lépet fel Tenessee ellen. De Tenessee nem enged. Elkezdõdött a harc a vízért. Ebbõl akár polgárháború lehet és abból akármi. ☻
Mustafa minek raktál mosolygós fejet?
USA-n belül? újabb polgárháború? nem valsz.
Ha Észak Korea nem higgad le, akkor megtörténhet. Neki segitenének az oroszok, ukránok, Dél koreának meg... hát.. kb az egész világ. Az USA nem hagyná veszni koreát, meg mi, magyarok sem. + Vietnam és Japán, akik biztosan DK-t támogatnák...

Lehetséges, hogy pár nap alatt elmúlnak az érzések?

A párommal sokat veszekedtünk,kifordultunk önmagunkból,szakítottunk.Jóban maradtunk,barátok vagyunk,találkozgatunk.1 éves kapcsolat.Szerelmes voltam.

Legjobb válasz: Ha nem szeretted igazán, akkor lehetséges.

Ha nem szeretted igazán, akkor lehetséges.
A kérdező hozzászólása: nagyon szerettem, bármit megtettem volna érte :\
A kérdező hozzászólása: és napokig rendesen sírtam, és még tegnap is nagyon hiányzott, de ma reggel úgy ébredtem, hogy már nem is érdekel. nem értem :S
szerintem felejtsd el és keress olyant aki mindig érdekel, nem csak egy-egy olyan napon.
majd visszajön az érzés :) normális érzésû ember nehezen felejt
Velem is volt már ilyen. Késõbb biztos visszajön majd a fájdalom:(

Lehetséges, hogy párom dohányzása miatt nem tudok teherbeesni?

Elég régóta dohányzik. Több mint 10 éve, mennyire rontja az esélyeinket?

Legjobb válasz: Lehetséges, bár nem nagyon valószínû. A dohányzás mindkét oldalon rontja az esélyeket. A passzív is.

Lehetséges, bár nem nagyon valószínû. A dohányzás mindkét oldalon rontja az esélyeket. A passzív is.
Mennyi idõsek vagytok és mióta próbálkoztok????
A kérdező hozzászólása: Õ 30 én 24. 5 hónapja.
a dohányzás valóban rontja az esélyeket, ugyanígy a kávézás, alkohol fogyasztás is. 5 hónap próbálkozás nem sok és javaslom, hogy étkezzetek egészségesen mindketten, laza sportot sem árt bevezetni, levés forró fürdõt érdemes venni és érdemes elkezdeni a folsav szedését is + nõdokival konzultálni, esetleg elevitet is szedni.
Mi mindketten dohányzunk már régóta, ennek ellenére mindháromszor azonnal terhes lettem. Bár szerintem mi nagyon szerencsések vagyunk. 2 gyerek anyukája.
nem


Na vajon hogy? Vett lájkokat.
Bérlikeok.
Reklámozza orrba-szájba magát. Pár tízezer forint.
én pl az összes politikai párt vezetõjét belájkoltam (Gyurcsányt és Bajnait is) engem érdekel miket posztolgatnak ki facebookra és ugye ezek közül egyre fogok szavazni, szóval kb semmit nem jelent egy like, véleményem szerint közel egyforma arányban kapnak a politikai résztvevõk lájkot az õket kedvelõktõl, mint az õket utálóktól. (érdekes a like=tetszik és gondolom örülnek, hogy õket x ezren kedvelik holott ez nem is igaz :D)
Cristiano Ronaldónak is sokkal több lájkja van, mióta megkapta az Aranylabdát.
Úgy, hogy sokkal népszerûbb, mint pár hónappal ezelõtt.

Lehetséges, hogy pár év múlva az a stílus lesz a nyerő, amit ma még lenéznek?

A mai trend szerint az udvarias és kedves fiúk, férfiak a lenézettek/nevetségesek sok nőnél, a bunkók pedig a nyerők.Ahogy a dolgok állása alakul, az utóbbiak száma mintha nőne, az előbbieké pedig csökken, mivel senki nem szeretne a "férfibarátnő" szerepkörbe kerülni. Ha ez így megy tovább, akkor x idő múlva már valószínűleg sokkal több lesz a tahó, mint a normális, kedves férfi. A nők majd választhatnak a bunkó, még bunkóbb és kőbunkó szintű férfiak közül és lassan nem is marad majd senki, aki a csalódások után vígasztalná őket. Tehát ebből kiindulva, lehetséges volna az, hogy a jövőben felértékelődik majd a jófiúk csapata és az "értékes emberek" tényleg értékesek lesznek vagy csak egy utópia és max. annyi változik majd, hogy tízszer annyit sírnak majd a lányok?!

Legjobb válasz: ki vagyok én hogy vígasztaljak egy buta nõt a kõbunkó pasik szemétségei miatt? Én értelmes, egészséges nõt választok magamnak. Meghagyom a tirpák pasiknak a tirpák nõket.

Nem tudom mi bajod van a nõk nagyobb része az ilyen rossz fiúkhoz vonzódik, mert az érzelmesebb egy papucs, szóval ami fõztél megeszed kicsim...
ki vagyok én hogy vígasztaljak egy buta nõt a kõbunkó pasik szemétségei miatt? Én értelmes, egészséges nõt választok magamnak. Meghagyom a tirpák pasiknak a tirpák nõket.
persze! a 0 iq-val rendelkezõ ku*rvák majd egyetemre járó, értelmes, tanult embereket fognak felnevelni :D a vakok látni fognak és a prostik fognak neked fizetni a szexért :D
Túl sok az olyan lány/nõ, akiknek a bunkók jönnek be, és a fiúk/férfiak egy idõ után azt hiszik majd, hogy mindenkinek ez kell, ezért megváltoznak, és az ilyen hülye nõnemûek miatt szívja meg a normális réteg.
Ja mert ez így van! Vannak a jófiúk, akiket a buta, sekélyes nõk nem becsülnek meg vannak a kõbunkók, akiktõl minden lány nedvet áraszt magából. Ezért mindenki bunkó szeretne lenni, kivéve az ÉÉÉÉRTÉKES EMBEREKET, mint te. Cupp-cupp!
Depresszió.
Én mindig inkább kedves vagyok és elõzékeny másokkal, mint bunkó. Ez miatt még nem bántott senki (nõ se), de nem is éreztem soha, hogy bunkónak kéne lennem, mert attól sikeresebb lennék a lányoknál. Ez egy felesleges gondolatmenet, amit levezetsz. Inkább a magad értékeit próbáld megmutatni másoknak és fejleszteni önmagad, mint mutogatni a sikeres bunkókra. Nem hiszem, hogy neked az a lány kell, akinek a sznob pasik jönnek be. 20/f
Unalmas.
Dehogynem venném én észre! De miért baj, ha azt várná az ember, hogy a nõ küldi a jeleket, a férfi pedig lép(ne)...
A kérdező hozzászólása: "A normális, kedves, okos (csinos) nõk miért unalmasak számukra? :) Hm?" Nem unalmasak, csak elérhetetlenek.
#21 Én pl sose futok nõk után..max ha ér annyit a belsõje :)
Hát, nem tudom. Pár hónapja ismét belecsöppentem a randizgatásba, és komolyan elkeserítõ a helyzet... :( 21-es voltam. (27/N)
A kérdező hozzászólása: Miért, mik a tapasztalataid?
A kérdező hozzászólása: Az elérhetetlent arra értettem egyébként, hogy sokan elzárkóztok, mert alapból a legrosszabbat feltételezitek rólunk.
21: Mert az ilyen nõk semmibe sem vesznek.
Az, hogy a férfiak 99%-a szó szerint kimondja magáról, hogy õ rohadt jó, és várja, hogy a nõ kepesszen utána, illetve nem is kapcsolatot szeretnének, csak szexet, plusz érzelmi intelligencia 0. A másik véglet meg akik teljesen határozatlanok, kisfiúk, döntésképtelenek, megalszik a tej a szájukban... :/ Ez van... (27/N)
A kérdező hozzászólása: 27/N, szerintem az, hogy ez a két véglet létezik neked, szerintem azt mutatja, hogy a középosztályt nem veszitek észre. egy rakás szingli férfi van a középmezõnybõl, akik pont olyanok lennének, mint akiket te keresel.
A kérdező hozzászólása: Jaj, ez a jelküldés a halálom! Milyen jeleket küldesz akkor?
Ès a férfiak miért azok után a nõk után futnak, akik megalázzák és kihasználják õket? A normális, kedves, okos (csinos) nõk miért unalmasak számukra? :) Hm?
Énis ilyen vagyok..habár nem teljesen.. Én találtam normális lányt :)
Az érzelmesség nem azt jelenti, hogy a kapcsolat folyton lelkizésrõl meg ilyenekrõl szól. Az érzelmesség szerintem abban kell, hogy megnyilvánuljon, hogy az illetõ empatikus, törõdik a párja (és saját) érzéseivel, és nem fél azokat kimutatni, ha ki kell. Túlagyaljátok.
Inkább igyunk egyet, én azt mondom!
A kérdező hozzászólása: Eddig 10 válaszból egy értékelhetõ. Köszönöm, 9-es!
én kerülöm a bunkó pasikat, nem csak azért mert elõre gondolok, hogy nem akarok szenvedni, de semmi vonzót nem találok bennük. pl sokkal jobban szeretem amikor egy férfi érti a vicceimet és nem pedig leszól hogy de idióta vagyok. az utóbbi egyenesen kiábrándító. úgy hiszem, hogy minden normális nõ/lány hasonlóan tesz.. a nem normális lányoknak van szüksége bunkóra. :) miért kell ilyen feltevéseket alkotni? egyszerûen nem kell megfojtani a kiszemeltet, vagy nem kell alapból olyan lányt választani, aki a bunkókra bukik. ha nincs sikered akkor valószínû, hogy nem az a gond hogy kedves vagy! de persze foghatod arra hogy a buta nõknek bunkókra van szüksége, ha neked ezt könnyebb elfogadnod.
a te stílusod nem volt , nem is lesz menõ.
"mert az érzelmesebb egy papucs" Te milyen bolygóról jöttél mégis?!
A kérdező hozzászólása: Csak elmélkedtem egy kicsit 83 %! Szerintem nem hülyeség, amit kérdeztem, fõleg, ha belegondolsz, hogy manapság már egyre több nõ panaszolja, hogy képtelenség normális férfit találni.
egy szóval se mondtam hogy könnyû. tényleg képtelenség, rengeteg a bunkó, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek normálisak!és hihetetlen de még a helyesek között is található még normális. a másik pedig, ha nekem valaki csalódást okoz, nem repülök másik kedves pasi karjaiba, mert az hatalmas genyóság. elõször elfelejtem az elõzõt! aztán kezdek új kapcsolatba... akinek a bunkók jönnek be, nem nevezhetõ nõnek, csak egy éretlen tinilánynak aki ezzel akar feltûnni.
"Te milyen bolygóról jöttél mégis?!" Ezt te lehet, hogy nem tudod megérteni, viszont ha érzelgõs vagy az egyenlõ a bukással, hiszen a lány idõvel megelégeli - ne essen félreértés nem akarok általánosítani mindenki más - nem egy hét után, de elege lesz belõle, ha folyton a szentimentalizmust viszed a kapcsolatba, mert akkor szeretni fog, aranyos leszel, kis cuki, viszont semmiképpen sem kelt vonzalmat hosszútávon. Nem kell kõbunkónak lenni, foglalkozni és törõdni kell, de csak mértékkel, mindazonáltal személyes tapasztalat, hogy ha így állsz az ismerkedéshez könnyen lapátra kerülsz :S
Ne aggódj! eljön az idõ szerinted is az értelmes, okos udvarias és kedves, valamint a végtelenségig szerény fiúknak is, mint amilyen Te is vagy, csak várjál. Addig a többi fiú éli az életét.
:-) pl mosoly.... Azért volt, akinek leesett, és a sokadik ilyenbõl beszélgetés lett... :-)

S. O. S! Ha találkozok egy unikornissal, akkor minden este meg fog jelenni? Lehetséges, hogy pár napon keresztül?

Van egy családom, ahol nem csináltam állatokat. És, természetesen, pont most jött elő az egyszarvú! Már hónapok óta erre várok! Most barátkozok a cicámmal, hogy örök barátok legyenek, örökbe fogadtam egy kutyust, és már csak egy ló hiányzik. Még csak egy napja láttam. Lehetséges, hogy visszajön még párszor? (Appaloosa Plains)

Legjobb válasz: És ha számít; (bár nem hinném, hogy számít) Kecskeszakállas, fekete :)

A kérdező hozzászólása: És ha számít; (bár nem hinném, hogy számít) Kecskeszakállas, fekete :)
visszajön nem minden nap de visszajön.. nem számít h néz ki
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi :) Már befogtam. Kettõt is

Ösztrogén szint emelkedés esetén lehetséges, hogy pár nappal előbb jöjjön meg a menzeszem?

4 hete diétázom, csak zöld teát és vizet iszom. azt olvastam, hogy a zöld tea 35%-al gyorsítja a zsírégetést, viszont megemeli egy kicsit az ösztrogén szintet. lehetséges, hogy ez miatt 4 nappal el?bb jött meg a menzeszem miint szokott? általában 28-29. napra jön, de most a 25.-re jött meg

Legjobb válasz: A menzesz pont hogy az ösztrogén és a progeszteron csökkenése miatt jön meg.

A menzesz pont hogy az ösztrogén és a progeszteron csökkenése miatt jön meg.
Elõfordulhat, mivel a diéta megváltoztatja alapból a hormonháztartást, mivel csökkentett energiát viszel be, így nem kizárt, hogy emiatt jött meg hamarabb.
A kérdező hozzászólása: akkor mi történik, ha emelkedik? pont, hogy késõbb kéne megjönnie?
A kérdező hozzászólása: annyira nem erõteljes a diéta, annyi a változás, h tejet nem iszom, pedig napi 1-1, 5 litert megittam, csak víz és zöld tea, ebédre kisebb adagot eszem, és vacsorára két szelet pirítós kenyeret. ja meg délelõtt egy almát és egy müzliszeletet. eddig is egészségesen ettem, éltem, csak kicsit felszaporodtak a kilók nyár óta és vissza szeretném tolni 50 kg-ra a súlyom, nem 53. eddig 3 hét alatt 2, 5 kgt sikerült így leadnom

Szerintetek mitől van ez? Lehetséges hogy pár napon belül szülök?

36 hetes vagyok, nagyon fájnak a melleim, olyan mint amikor tejci van bennük. Méhszáj nyitva, méhnyak megrövidülve.

Legjobb válasz: Szerintem nem.

Szerintem nem.
Barátnõmnek a 32. héten volt ugyanez, és csak a 38. héten szült.
De miért tejci?????

Lehetséges, hogy pár nap alatt a fokhagyma hatásától így helyre állt volna a vérnyomásom?

Az orvosom mondta, hogy magas a vérnyomásom (amikor megmértük nála akkor volt 140, 150/ akrármennyi [2x is mértük]), de már régebben is voltak gondok a vérnyomásommal, és írt is beutalókat különböző vizsgálatokra ez miatt, meg a fejfájásom végett is. Meséltem egyik tanáromnak, hogy magas a vérnyomásom, és mondta, hogy egyek fokhagymát, mert az jó rá. El kezdtem enni, és napi 3 gerezddel megettem. Kb. 5-6 napja eszem. És az utóbbi napokban méregettem a vérnyomásom több vérnyomásmérőn is és teljesen normális, 120/75, és ehhez hasonló értékeket mutatott állandóan. Szóval lehetséges, hogy a fokhagyma így helyre hozta volna a vérnyomásomat ilyen rövid időn belül? 19/F (190 cm / 90 kg)

Legjobb válasz: igen

igen
Nem.
A kérdező hozzászólása: Na most igen, vagy nem? :D
Lehet.
Fokhagyma tinktúrát csináltunk és én is megiszom ébredés után 10 cseppet vízzel hígítva. Mérd napi rendszerességgel és akkor biztos lehetsz benne. A fokhagymának az (is) egyik jó tulajdonsága hogy leviszi a vérnyomást.

Lehetséges, hogy pár korty víz + szopi produkálna hasfájást?

3 hós fiam homeó bogyókat szed, kevés vízben oldom fel neki, kb.2 ml-ben. már többedszer fodul el?, hogy a bogyó utáni szopi után vígasztalhatatlanul sír.

Legjobb válasz: nem nyel valahogyan levegõt? Büfizik eleget?

nem nyel valahogyan levegõt? Büfizik eleget?
Mire szedi a bogyót?
A kérdező hozzászólása: veséjében van reflux. eddig antibiotukimmal tömték az orvosok, mostanra sokalltam be és váltottunk homeóra.
ELképzelhetõ, hogy ez a homeopátiás szerek azon sjaátossága miatt van, hogy elõször felerõsítik a betegség tüneteit, majd gyorsan csökkentik azokat, MIóta szedi? HOmeos gyerekdokival konzultáltál?
A kérdező hozzászólása: na, ezt enm tudtam. beszélek a dokival hetente. majd megbeszélem vele hétfõn. kb.2 hete szedi a homeót. köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!