Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy nem sikerült teherbe esnem, (2 db)

1 éve nem sikerült teherbe esnem. El akarunk indulni kivizsgáltatni magunkat, de nem szeretnék orvostól-orvosig menni, lehetséges az hogy egyből a szegedi Kaáli intézetbe menjünk? Van valaki hasonló helyzetben? El vagyok keseredve.

Legjobb válasz: Vagy csak bizonyos vizsgálatok után,a legvégsõ esetben lehet hozzájuk menni.Nincs kedvem végigjárni a Bács megye összes orvosát,lesz nekem így is épp elég bajom...

A kérdező hozzászólása: Vagy csak bizonyos vizsgálatok után, a legvégsõ esetben lehet hozzájuk menni.Nincs kedvem végigjárni a Bács megye összes orvosát, lesz nekem így is épp elég bajom...
A kérdező hozzászólása: Segítsetek légyszi!
Hívd fel az intézetet és kérdezd meg. Ennél egyszerûbb módot nem tudok mondani, és sajnos ennél többet segíteni sem tudok. De sok sikert kívánok nektek :)
Elõször talán mindkettõtöket meg kéne vizsgáltatni, hogy rendben van-e nálatok minden?!
Szia! Mi is a Kaáliba járunk, csak mi a pestibe.mi lassan 3 éve szeretnénk babát. Nekem sem volt sok leletem amivel oda mentem. Csak egy petevezeték átjárhatósági vizsgálat eredmény, ami sajnos megállapította, hogy mindkettõ el van záródva, így nálunk csak a lombik jöhet szóba.+ a férjemnek volt egy spermiogram vizsgálata. Szerintem nem szükséges orvosról orvosra járni elõtte úgyis egy csomó vizsgálatot elvégeznek. pl.: hormonvérvételek, rákszûrés, terheléses vércukor- és inzulin vizsgálat, aids és hepatitis teszt mindkettõtöknek, férj vizsgálata, indokolt esetben átjárhatósági vizsgálat. Az is lehet, hogy nálatok nincs nagy baj, és elég az inszemináció is.Azt is végeznek a Kaáliban.Sajnos nálunk ez már szóba se jöhetett. Jövõ hónapban kezdjük a kezelést.Már nagyon várom. Ha esetleg lenne még kérdésed, írj nyugodtan privit.Tudok küldeni Kaális árlistát is. Ja, igen a vizsgálatokért sajnos fizetni kell, addig amíg el nem kezdõdik a kezelés.Az árak elég húzósak, de a végeredmény mindent megér.:)

Lehetséges hogy azért nem sikerült teherbe esnem, mert beteg voltam pár nappal a szeretkezés előtt?

Pont a megfelel? id?ben voltunk együtt a férjemmel,de el?tte 1-2 nappal lázas voltam és fájt a torkom. Most pedig megjött, vagyis nem vagyok terhes.

Legjobb válasz: IGEN!!Elképzelhetõ!A láz miatt a tested másképp dolgozott!Küzdött!És ha lázcsillapítót is vettél be,akkor fõleg!Próbálkozzatok még...biztos sikerülni fog!Szorítok!:-)

IGEN!!Elképzelhetõ!A láz miatt a tested másképp dolgozott!Küzdött!És ha lázcsillapítót is vettél be, akkor fõleg!Próbálkozzatok még...biztos sikerülni fog!Szorítok!:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!