Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy nem sikerült teherbe (4 db)

1 éve nem sikerült teherbe esnem. El akarunk indulni kivizsgáltatni magunkat, de nem szeretnék orvostól-orvosig menni, lehetséges az hogy egyből a szegedi Kaáli intézetbe menjünk? Van valaki hasonló helyzetben? El vagyok keseredve.

Legjobb válasz: Vagy csak bizonyos vizsgálatok után,a legvégsõ esetben lehet hozzájuk menni.Nincs kedvem végigjárni a Bács megye összes orvosát,lesz nekem így is épp elég bajom...

A kérdező hozzászólása: Vagy csak bizonyos vizsgálatok után, a legvégsõ esetben lehet hozzájuk menni.Nincs kedvem végigjárni a Bács megye összes orvosát, lesz nekem így is épp elég bajom...
A kérdező hozzászólása: Segítsetek légyszi!
Hívd fel az intézetet és kérdezd meg. Ennél egyszerûbb módot nem tudok mondani, és sajnos ennél többet segíteni sem tudok. De sok sikert kívánok nektek :)
Elõször talán mindkettõtöket meg kéne vizsgáltatni, hogy rendben van-e nálatok minden?!
Szia! Mi is a Kaáliba járunk, csak mi a pestibe.mi lassan 3 éve szeretnénk babát. Nekem sem volt sok leletem amivel oda mentem. Csak egy petevezeték átjárhatósági vizsgálat eredmény, ami sajnos megállapította, hogy mindkettõ el van záródva, így nálunk csak a lombik jöhet szóba.+ a férjemnek volt egy spermiogram vizsgálata. Szerintem nem szükséges orvosról orvosra járni elõtte úgyis egy csomó vizsgálatot elvégeznek. pl.: hormonvérvételek, rákszûrés, terheléses vércukor- és inzulin vizsgálat, aids és hepatitis teszt mindkettõtöknek, férj vizsgálata, indokolt esetben átjárhatósági vizsgálat. Az is lehet, hogy nálatok nincs nagy baj, és elég az inszemináció is.Azt is végeznek a Kaáliban.Sajnos nálunk ez már szóba se jöhetett. Jövõ hónapban kezdjük a kezelést.Már nagyon várom. Ha esetleg lenne még kérdésed, írj nyugodtan privit.Tudok küldeni Kaális árlistát is. Ja, igen a vizsgálatokért sajnos fizetni kell, addig amíg el nem kezdõdik a kezelés.Az árak elég húzósak, de a végeredmény mindent megér.:)
Egy hete késik... Én a helyedben nagyon gyorsan csinálnék terhességi tesztet!!!
Szia Én a te helybe a reggelt tesztel kezdeném sõt 2 különbözõ tesztet vennék mert úgyis hihetetlen lesz egy 2 csíkosat tartani :) Szurkolok
Szia! Csinálj tesztet, mi nagyon szorítunk! Írd meg az eredményt!!!
A kérdező hozzászólása: Hát meg csináltam kettõt is és az egyik nem mutatott semmit sem a másik meg negatív lett...de akkor sem értem még mindig nincs meg.... :S Lethetséges hogy a teszt ne mutassa ki??

Lehetséges hogy azért nem sikerült teherbe esnem, mert beteg voltam pár nappal a szeretkezés előtt?

Pont a megfelel? id?ben voltunk együtt a férjemmel,de el?tte 1-2 nappal lázas voltam és fájt a torkom. Most pedig megjött, vagyis nem vagyok terhes.

Legjobb válasz: IGEN!!Elképzelhetõ!A láz miatt a tested másképp dolgozott!Küzdött!És ha lázcsillapítót is vettél be,akkor fõleg!Próbálkozzatok még...biztos sikerülni fog!Szorítok!:-)

IGEN!!Elképzelhetõ!A láz miatt a tested másképp dolgozott!Küzdött!És ha lázcsillapítót is vettél be, akkor fõleg!Próbálkozzatok még...biztos sikerülni fog!Szorítok!:-)

Lehetséges-e hogy teherbe esett a barátnőm mensire 2 napra rá? Gumi nélkül történt a dolog, de utolsó pillanatban szerintem sikerült kihúzni, de nem vagyok biztos.

mensi után 2 napra szeretkeztünk gumi nélkül.kihúztam és elélveztem, de lehet hogy egy kicsit belé is...(16 éves a lány) El?re köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Lehetséges, de elméletileg a peteérésig van még egy hete jobb esetben. Viszont nem lehet tudni, hogy az a pete valami miatt korábban megért-e. Szóval igen lehetséges. Szerintem ne kockáztassatok többet, ha igazán szereted húzd fel azt a gumit õ mégis csak még 16 éves!!!

Lehetséges, de elméletileg a peteérésig van még egy hete jobb esetben. Viszont nem lehet tudni, hogy az a pete valami miatt korábban megért-e. Szóval igen lehetséges. Szerintem ne kockáztassatok többet, ha igazán szereted húzd fel azt a gumit õ mégis csak még 16 éves!!!
Ha még benne vagytok a 3 napban, azonnal menjetek esemény utánit venni!!! Ha nem, akkor fel lehet készülni egy babára (rosszabb esetben abortuszra)... Komoly esély van rá, hogy teherbe esett.
A kérdező hozzászólása: a kövi kommentelõknek írom, hogy kifelé húzás közben élvezhettem bele, de lehet hogy semmi nincsen...nem voltam mélyen benne.csak félek!
Nem tudom, hány éves vagy, de ha nem tudod, hogy mikor fogsz elmenni, és így kísérletezgetsz, játszol a tûzzel, akkor nem lesz jó vége. Vagy tanuld meg rendesen, és védekezzetek megszakított közösüléssel, ami egyébként nem biztonságos, vagy használjatok óvszert, esetleg tablettát.
A kérdező hozzászólása: köszön a választ! Igazából szeretem, õ az elsõ nagyon komoly szerelmem! Mindig használunk gumit, csak most valahogy nem sikerült felhúzni...de megfogadtam hogy innentõl fogva mindig!!! mégegyszer köszönöm!
Mikor történt a dolog? Hány napja?
A kérdező hozzászólása: most az éjjel vgyis tegnap
Fel nem foghatom... Még hogy érettek a mai 10-enévesek a szexre... Hisz még megbízható védekezésre sincs eszük (tisztelet a kivételnek!). Persze a fiúknak mit számít egy becsúszott baba? Legalább az egyik félnek kéne annyi eszének lenni, hogy ne kockáztasson (leginkább a lánynak, mert a baba probléma nem igazán hatja meg a kedves apukát, hisz nem õ lesz terhes). Az nem számít, hogy kicsit voltál benn és épp kifelé húztad. Attól még ugyanúgy teherbe eshet!!! Sõt, elég ha a bejáratnál "szórakozol", mert a spermák mozognak...Ki hitte volna? Ha a szexre van eszetek, rendes védekezésre is legyen, mert a megszakítás nem védekezés! Feltételezem nincs olyan hû de sok tapasztalatod sem, ha még azt sem tudod biztosan, hogy most ment-e belé vagy sem...A tûzzel játszol! Imádkozz, hogy ne legyen terhes. 72 órán belül meg esemény utáni tabi még mentheti a menthetõt. Bocs a leszólásért, de az agyam eldobom, mik vannak...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!