Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy nem esek (807 db)

mondjuk lehetséges...
Természetesen! Én sem véreztem, utána picit fájdogált a hasam alul, de csak picit. Ne félj tõle, óvatosan csináljátok! Hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Köszii a bisztatást!! Arii vagy!!:)

Policisztás és erõsen szúró petegészekre kaptam 3 havi fogamzásgátlót, de ugyanúgy szúr a 3. hónapban is a petefészkem. Lehetséges, hogy nem múltak el a ciszták és azért szúr még mindig?

Tudom nem így kellene kezelni a PCO-t (vagyis még csak gyanú, az uh-n "szépen" kirajzolódtak a ciszták mindkét petefészkemben), de a nõgyógyász mondta, hogy 3 hónapig szedjek fogamzásgátlót mert nem szeretne egybõl hormonvizsgálatokra küldeni.

Legjobb válasz: a fogamzásgátló a lehetõ legrosszabb, amit tehet. Valószínûleg elmúlnak a ciszták, de csak azért, mert a f.gátló elfedi a tüneteket, és ha abbahagyod, akkor elõjönnek (sokszor durvábban). Igen, azok a ciszták... A hormonvizsgálat egy vérvétel, semmi rossz, és igen is kell, minél hamarabb, hogy el lehessen kezdeni a hármas kezelést (diéta, mozgás, és ha kell, akkor gyógyszer). Nem is értem, mi az a hülyeség, hogy nem akar hormonvizsgálatra küldeni... :((( hiszen így talán rögtön kiderülne, ez-e a baj (cukor-inzulin érték, lh-fhs arány ugye... de hülyeség) Keress egy hozzáértõ (!!) endokrinológust - ne nõgyógyászt, sokszor nem értenek hozzá. De hát végül is nem ez a szakterületük.

a fogamzásgátló a lehetõ legrosszabb, amit tehet. Valószínûleg elmúlnak a ciszták, de csak azért, mert a f.gátló elfedi a tüneteket, és ha abbahagyod, akkor elõjönnek (sokszor durvábban). Igen, azok a ciszták... A hormonvizsgálat egy vérvétel, semmi rossz, és igen is kell, minél hamarabb, hogy el lehessen kezdeni a hármas kezelést (diéta, mozgás, és ha kell, akkor gyógyszer). Nem is értem, mi az a hülyeség, hogy nem akar hormonvizsgálatra küldeni... :((( hiszen így talán rögtön kiderülne, ez-e a baj (cukor-inzulin érték, lh-fhs arány ugye... de hülyeség) Keress egy hozzáértõ (!!) endokrinológust - ne nõgyógyászt, sokszor nem értenek hozzá. De hát végül is nem ez a szakterületük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! 25.-én visszamegyek és ha elmúltak a ciszták (habár furamód még mindig nagyon szúrnak a petefészkeim, ez mitõl lehet? :S) és továbbra is fogamzásgátlóval akar "kezelni", elmegyek másik orvoshoz.
hát nem tudom, hogy nálad mi van, de nekem mindig szúrtak a cisztáim, és egy rövid, éles fájdalom volt, mikor "kipukkadtak" nem tudom, mekkorák, de ha nagyok, és nagyon fájnak, akkor menj elõbb vissza a dokihoz
A kérdező hozzászólása: Már április óta szúrnak, szóval nem hiszem azért van mert túl nagyok, mikor decemberben voltam uh-n, csak 'normális' PCO-s petefészkeim voltak, normál méretû cisztákkal, de akkor is ugyanígy szúrt.. Naponta legalább 1-2 alkalommal érzem, pár másodpercig tart, eléggé tud fájni. Néha nem szúr, csak tompán fáj. :( Veled most minden rendben?
Ezt a dokit felejtsd el. Eleve fogigátlót se kellett volna hormonvizsgálatok nélkül felírni. keress fel mielõbb egy pcos specialista endokrinológust.
Ehhez már vissza sem mennék. Fogalma nincs errõl a betegségrõl, borítékolom saját 4 éves tapasztalatom alapján, hogy csak az idõdet pocsékolod vele! ÕSzintén: keress fel megfelelõ endokrinológust, mielõtt eléred a cukorbetegséget és a hormonjaid brtuálisan felborulnak! Ne várd meg!
Igazuk van a többieknek.Elsõ út egy jó endokrinológus aki uh-val végig követi a ciklust és a hormonokat...Ha baj van jön a diéta, mozgás, merkformin.Én így lettem kismama és a ciszták is eltûntek :) 22hkm
Nekem is voltak cisztáim, szúrtak, PCO-s voltam enyhe tünetekkel, pl. rendszertelen menstruáció. Én nem szedtem semmi hormon gyógyszert, mert nem tartom jónak. Fél éve szedek természetes alapanyagú készítményeket, pontosan kettõt ami már az elsõ hónapban helyre tette a menstruációmat. Azóta rendben vagyok. Privátban tudok írni ha szeretnéd, mert itt nem lehet reklámozni semmit.

Lehetséges, hogy nem veszi észre, ha valaki többet akar tőle és nem direkt adja alá a lovat?

Másfél éve vagyunk együtt a párommal, egy ideje együtt is élünk - fontosnak tartom elmondani, hogy az összeköltözéssel nem értek negatív tapasztalatok-. A kérdésemhez a háttértörténet szerintem lényeges. Pár hónapja lett új munkahelye, ahol most néhány hétig van egy leányzó betanulni. Név szerint Veronika. Amúgy nagyon közvetlen típus a barátom, lehet hogy a lány félreértette, de lehet én is félreérteném a helyébe. A lényeg hogy mivel nem a lakhelyünkön dolgoznak így csapódni szoktak a munkatársak az autóval közlekedőkhöz. Veronika is csapódott a páromhoz, amiről persze itthon mesélt is - először úgy örültem, hogy mindent elmesél- Aztán mesélte, hogy hú milyen jó fej ez a csaj, mert nem olyan, mint a többi munkatársa, mert azok idősebbek,milyen laza stb.. aztán mikor hivatalosak voltunk esküvőre, előtte gyorsan el kellett vinni Veronikát a buszállomásra, ahol megint kiderült, hogy milyen jó fej, mert hogy hú milyen hamar odaértek és egyéb történetek. A munkahelyükön az idősebbek poénkodnak vele, hogy már megint együtt jönnek munkába, mennek munkából. Eddig még nem zavar, hát hadd mondják, amíg hozzám jön munka után. Az kezdett kicsit idegesíteni, mikor egyik este vacsora közben felhozta a témát, hogy milyen igazam van (korábban poénkodás szinten mondtam, hogy ez a csaj még akar valamit, DE TÉNYLEG CSAK POÉNBÓL), mert előző nap bejelölte Veronikát "A" közösségi portálon és biztos látta, hogy kapcsolatba van és már nem is vele ment haza meg vissza sem jelölte. Annyira rosszul esett, hogy én csak múltkor azzal vicceltem ő meg közölte hogy nem és ráadásul még jelölgeti is.. lehet én is félreérteném ha a kiszemeltemmel jól el vagyok, hoz-visz és még meg is keres a munkán kívül úgymond. Én meg szembesültem ezzel nap végén, mikor vártam már hogy hazajöjjön és legkevésbé sem ilyen beszélgetésre vágytam volna..Erre fordít energiát, de velem egy közös képe sincs, pedig kértem, hogy ne is az internetre, hanem az éjjeli szekrényemre hadd legyen már egy, mert nekem fontos. Kicsit kusza a sztori de a lényeg talán benne van. Nem is a csaj a zavaró tényező, hanem a viselkedés. De lehet, hogy csak hülye vagyok, nem is azt várom, hogy világmegváltó kommentek érkezzenek, de nincsenek olyan emberek körülöttem, akik elfoglutság nélkül mondanának véleményt. Persze megbeszélni nem lehet semmit,mert nem hallgatja meg bármi is van egyből ráígér -persze semmi nem lesz belőle- csak ne kelljen folytatni. Lehetséges, hogy nem vesz észre ilyen dolgokat, hogy még nekem is elújságolja? Remélem csak túl érzékeny vagyok :D

Legjobb válasz: Magamból indulok, ki meg szerintem a legtöbb ember ugyan így cselekedne. Tegyük fel, nagyon jól elvagyok a munkahelyen valakivel, jó viszonyt ápolok. Fent vagyok facebookon, szoktam nézegetni. Ha találkozom egy ilyen jó arc emberrel, akkor biztos kéztetést érzek, hogy rákeressek facebookon, nem? Szerintem az a csajszi már rég tudta, hogy kapcsolatban van a párod veled, és Õ meg megijedt, hogy a párod kavarni akar vele, azért jelölte be és nem akarja keverni a szart.

Magamból indulok, ki meg szerintem a legtöbb ember ugyan így cselekedne. Tegyük fel, nagyon jól elvagyok a munkahelyen valakivel, jó viszonyt ápolok. Fent vagyok facebookon, szoktam nézegetni. Ha találkozom egy ilyen jó arc emberrel, akkor biztos kéztetést érzek, hogy rákeressek facebookon, nem? Szerintem az a csajszi már rég tudta, hogy kapcsolatban van a párod veled, és Õ meg megijedt, hogy a párod kavarni akar vele, azért jelölte be és nem akarja keverni a szart.
Amúgy egyre többen szélesen szétválasztják a munkát és magánéletet. Briteknél figyelhetõ meg leginkább, õk egyáltalán nem terveznek munkatársakkal semmilyen programot és maximum az azonos nemû kollégák jelölik be egymást facebookon, megjegyzem teljesen jogosan. Volt nekem is olyan barátnõm, aki ha mindig megkérdezte, hogy honnan ismerem a legutóbbi csajszit, akit hozzáadtam. Most gondolj bele, hogy reagálna a barátnõm, ha az ellenkezõ nemû munkatársamat jelölöm be facebookon, akivel a hét nagy részét együtt töltöm, rengeteget beszélek vele és még facebookon és szeretném tartani vele a kapcsolatot. Azért ez bennem is kiváltana egy féltékenységi rohamot. Lehet a csajszi ezt tudja, vagy pont neki van olyan valaki az életében akirõl tudja, hogy kiakadna, ha a férfi munkatársát akivel kvajól kijön hozzáadja a facehez, hogy mégtöbbet dumáljanak.
A kérdező hozzászólása: Nem is a csajszi a kérdéses csak nem értem, hogy õ miért újságolja el nekem ezeket, mikor tudom , hogy a kapcsolatunk alatt megfogalmazódó egyetlen kérésemet - hogy legyen egy emlékem, egy kép magunkról az éjjeli szekrényemen, ahogy a legtöbb szerettemrõl van is- még mindig másfél év után le**arja. Mondja, hogy jó akkor csináljunk, de megvalósítani nem igazán sikerült még..ezek fényében esnek rosszul a dolgok.
Furi egy pasid van az tény. Lehet hogy csak lusta, bár szerintem ez a mindent megbeszélek a párommal inkább jó dolog mint az ellenkezõje.
A kérdező hozzászólása: hát mindegy :) köszönöm a kommenteket, magam is örülök neki, hogy mindent elmond, bár kértem már, hogy az ilyen dolgokat ne, mert nincs súlya és csak feleslegesen okoz agyalást (legalább is remélem, hogy feleslegesen), õ sem szereti, ha fiúkról beszélek neki, legyen az csak szaktársam vagy gyerekkori barátom, akit évek óta nem láttam. Én sem vagyok már fent facebookon, számomra az egy olyan dolog, ami nélkül jobb mint vele. Csak ha valaki a saját szájával mondd dolgokat, mert még csak nem is véletlenül hallom ezeket az kicsit más. És végülis arra jutottam, hogy igen, lehet hogy õ ilyen naív vagy nem tudom, hogy nem is gondolja, hogy más félreértheti a közvetlenséget.Köztük én is. Bár számomra nem garancia az, hogy nem hallgatja el, akkor az biztos jó, mert volt már olyannal dolgom, aki rengeteget mesélt egy adott problémáról, amiben az ex is szerepelt és mikor rákérdeztem, hogy mennyire érdekli az ex, hogy ennyit beszél róla meg foglalkoztatja, azt mondta semennyire. Mégis az exnél kötött ki.Van ilyen is. Azért nyitott szemmel/füllel leszek, mert a bizalom egy dolog, de szerintem van egy pont, mikor az ember hihet a szemének és fülének.

Tisztelt Doktor Úr! 22 éves vagyok és az a problémám, hogy minden hónapban előjön a felfázás, szexuális együttlét nélkül is. Lehetséges, hogy nem gyógyultam meg teljesen ezért jön vissza mindig? A másik gond, hogy állandó folyásom van, és észrevettem hogy

Tisztelt Doktor Úr! 22 éves vagyok és az a problémám, hogy minden hónapban előjön a felfázás, szexuális együttlét nélkül is. Lehetséges, hogy nem gyógyultam meg teljesen ezért jön vissza mindig? A másik gond, hogy állandó folyásom van, és észrevettem hogy ha nem eszek és iszok cukrosat akkor alább hagy. Szeretnék fogamzásgátlót szedni megint, de mikor szedtem (Gestomix) attól még jobban előjött, és gombás fertőzésem is volt. Már végigjártam legalább 5 nőgyógyászt és mindegyik antibiotikumot írt fel, amitől szintén visszajött a folyás. Mit tanácsolna? Köszönettel: Gabriella

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos a fogamzásgátló szedése során valóban gyakrabban fordulnak elő folyásos problémák. Emellett a túlzottan cukros ételek gyakori fogyasztása is elősegítheti a fertőzések fellépését, ahogy ezt Ön is tapasztalta már. Így vizsgálat nélkül én sem tudok többet mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos a fogamzásgátló szedése során valóban gyakrabban fordulnak elő folyásos problémák. Emellett a túlzottan cukros ételek gyakori fogyasztása is elősegítheti a fertőzések fellépését, ahogy ezt Ön is tapasztalta már. Így vizsgálat nélkül én sem tudok többet mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 22 éves vagyok és az a problémám, hogy minden hónapban előjön a felfázás, szexuális együttlét nélkül is. Lehetséges, hogy nem gyógyultam meg teljesen ezért jön vissza mindig? A másik gond, hogy állandó folyásom van, és észrevettem hogy

Tisztelt Doktor Úr! 22 éves vagyok és az a problémám, hogy minden hónapban előjön a felfázás, szexuális együttlét nélkül is. Lehetséges, hogy nem gyógyultam meg teljesen ezért jön vissza mindig? A másik gond, hogy állandó folyásom van, és észrevettem hogy ha nem eszek és iszok cukrosat akkor alább hagy. Szeretnék fogamzásgátlót szedni megint, de mikor szedtem (Gestomix) attól még jobban előjött, és gombás fertőzésem is volt. Már végigjártam legalább 5 nőgyógyászt és mindegyik antibiotikumot írt fel, amitől szintén visszajött a folyás. Mit tanácsolna? Köszönettel: Gabriella

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos a fogamzásgátló szedése során valóban gyakrabban fordulnak elő folyásos problémák. Emellett a túlzottan cukros ételek gyakori fogyasztása is elősegítheti a fertőzések fellépését, ahogy ezt Ön is tapasztalta már. Így vizsgálat nélkül én sem tudok többet mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos a fogamzásgátló szedése során valóban gyakrabban fordulnak elő folyásos problémák. Emellett a túlzottan cukros ételek gyakori fogyasztása is elősegítheti a fertőzések fellépését, ahogy ezt Ön is tapasztalta már. Így vizsgálat nélkül én sem tudok többet mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

5 hetes terhesen lehetséges, hogy nem lát még semmit a doki, csak 10mm-es nyálkahártyát? !

Május 7-én kellett volna megjönnie, és 14-én voltam a dokinál, aki csak 10mm-es nyálkahártyát állapított meg, és egyértelmű terhességre utaló jelet nem látott. Van 6db nagyon nagyon halvány pozi tesztem. És menstruáció szerint akkor 5 hetes terhes voltam,amikor a doki megnézett uh-n.Mert szerintem azért már kellett volna valamit látnia...

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Ne aggódj! :-) Amikor én elõször voltam dokinál 4+2 napos voltam. Semmit nem látott, csak megvastagodott nyálkahártyát... 2 hét múlva kellett visszamennem, (6+2) és akkor is csak 10mm-es petezsákot látott.... Múlt héten voltam ismét orvosnál, 18mm a kisbabám és van szívhangja! Ne aggódj, minden rendben, ilyenkor még nem nagyon szoktak látni a dokik semmit, fõleg ha nem valami korszerû a gépe! 2-3 nap múlva tesztelj újra, addigra tuti jó erõs 2 csíkos lesz, tök fogsz neki örülni és meg is nyugszol! (Legalábbis én így voltam) Gratulálok! 9hkm :)

Kedves Kérdezõ! Ne aggódj! :-) Amikor én elõször voltam dokinál 4+2 napos voltam. Semmit nem látott, csak megvastagodott nyálkahártyát... 2 hét múlva kellett visszamennem, (6+2) és akkor is csak 10mm-es petezsákot látott.... Múlt héten voltam ismét orvosnál, 18mm a kisbabám és van szívhangja! Ne aggódj, minden rendben, ilyenkor még nem nagyon szoktak látni a dokik semmit, fõleg ha nem valami korszerû a gépe! 2-3 nap múlva tesztelj újra, addigra tuti jó erõs 2 csíkos lesz, tök fogsz neki örülni és meg is nyugszol! (Legalábbis én így voltam) Gratulálok! 9hkm :)
Teljesen normális még ilyenkor. nem váletlenül mondják hogy a 6. hét után ajánlott menni. Egyébként a netrõl lehet nagyon olcsón venni sokkal jobb, erõsebb teszteket mint a patikában vagy drogériában. 1 db kb 70 Ft-ra jön ki. De ez most már neked úgysem aktuális:) )))
A kérdező hozzászólása: Akkor remélem, hogy nekünk is sikerült..:) Csak annyira nehéz elhinni, eddig annyi negatív tesztet láttam, és most meg...:) mondjuk csak azt mondta a doki, hogy EGYÉRTELMÛ terhességre utaló jel nem látható. Tehát lehet, hogy van valami, és mondta, hogy addig is szedjek mindenképpen terhes vitamint.:) Szedem is mint a katona tiszt..:)
Szerintem nem. Nekem ilyenkor a dokim nem is mérte meg, csak annyit mondott, hogy meg van vastagodva, és ez ilyenkor így normális! Ha nem mondta h baj, vagy hasonló, akkor ne idegesítsd magad! Örüljetek a pároddal! :-) Amúgy mi is 3 évet várunk a babára. Elsõ voltam! :-)
Figyelj! Elhiszem, hogy most nagyon parázol, hiszen sokat vártál a babára:) De attól, hogy halálra idegesíted magad, nem lesz jobb. Próbálj meg egy kicsit ellazulni. Pár nap-pár hét, és kiderül, hogy mi a helyzet. Addig meg próbálj meg pozitívan hozzáállni, hidd el, az rengeteget segít!
A kérdező hozzászólása: Remélem akkor nekem is szerencsét hoz ez a gyógyszer. Sok jót hallottam róla. De nem kevés a 10mm-es nyálkahártya 5 hetes terhességnél?
Elsõ vagyok... és nekem is az elsõ clostys hónapban jött össze! :-) Nekem a 15. napom volt pé, ovu teszttel néztem + doki uh-val! ;-)
A kérdező hozzászólása: Nem lehetett késõbb, mert clostilbegytet szedtem múlt hónapban, és megállapította a doki, hogy április 22. körül volt tüszõrepedésem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.:) Igazából már nem szeretnék tesztelni mert van 6db nagyon nagyon halvány pozitív tesztem.. szóval már beleõrültem..:D és ennyi pénzbõl már egy szép kis apróságot is vehettem volna a babának..:) kedden megyek vissza az orvoshoz, csak addig még megõrülök, mert 3 éve várunk erre a babára!!
Valószínûleg késõbb volt ovulációd, így még nem vagy 5 hetes terhes.
A kérdező hozzászólása: Nagyon reménykedem, csak az a baj, hogy a tesztemen egyáltalán nem erõsödik a csík...mind a 6 tesztem ugyanolyan, sõt van kettõ ami halványabb is mint a többi pedig nem az elsõ tesztek között volt... és ez megrémít.. Úgy tudom, hogy ilyenkor az szokott lenni, hogy megáll a baba a fejlõdésben vagy valami hasonló..:S

Ha az óvszer kilyukad, és vízzel megnézem, lehetséges hogy nem veszem észre? Ha víz nem szökik át sehol, az ondó se tud, igaz? Úgy értem a víznek is "erősen kéne folynia" ott.

Legjobb válasz: Kizárt, akkor tuti észre vennéd. Na ez egy felelõsség tudatos gondolkodás. Gratulálok, ritka az ilyen! De amúgy nem lyukad az ki olyan könnyen és elég az ha aktus után csak simán megnézed a gumit, hogy rendben van-e.

Kizárt, akkor tuti észre vennéd. Na ez egy felelõsség tudatos gondolkodás. Gratulálok, ritka az ilyen! De amúgy nem lyukad az ki olyan könnyen és elég az ha aktus után csak simán megnézed a gumit, hogy rendben van-e.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm.
fújd fel ! az biztosabb....

2 hete kenem a lábam (gomba) reggel-este és még mindig viszket, hol eltűnik, hol visszajön. Lehetséges, hogy nem is gomba?

a viszketésen semmi mást nem tapasztaltam, nem piros, nem hámlik, nincs irritáció, csak viszket. ezért kezdtem el gombaöl? krémmel kenni, de nem kellett volna már elmúlnia a viszketésnek? vagy ez tovább is elhúzódhat?

Legjobb válasz: Látatlanba nem lehet megmondani, hogy gomba e. Áztasd a lábad teafa illóolajos vízbe, zoknikat, cipõket is fertõtlenítsd. Ettõl elmúlik a gomba és egyéb fertõzések is.

Látatlanba nem lehet megmondani, hogy gomba e. Áztasd a lábad teafa illóolajos vízbe, zoknikat, cipõket is fertõtlenítsd. Ettõl elmúlik a gomba és egyéb fertõzések is.

Pentek este kozosultem egy lannyal es nem hasznaltunk ovszert. Eltelt 3 nap es rossz a kozerzetem szedulok, hanyingerem van a mandulam begyulladt. Lehetseges hogy AIDS es volt a lany es mar is jelenkezik a tunet rajtam. Nem tudom mit tegyek?

Legjobb válasz: Nyugi, az aids csak évek múlva fejlõdik ki, ha adott neked hiv virust a csaj. Sokkal valószínûbb, hogy valamilyen "egyszerûbb" betegséged van. De ha biztos akarsz lenni, akkor kb.3 hónap múlva menj el aids-szûrésre, addig nuku szex.

Ha jól sejtem, ez egy alkalmi együttlét volt. Ha ezt óvszer nélkül csináltátok, akkor tiszta dinka vagy. Ha meg is úszod hogy AIDS-es legyél, ettõl függetlenül lehet még kismillió más nemi betegséget is ilyen módon összeszedni. Arra gondolj, ha ez a lány ilyen könnyen létesített veled sexuális kapcsolatot, akkor talán már fél Európa meghágta. Kaphatsz tõle trippert, gombát, szifiliszt, tetüt, szájpenészt, de bármilyen vírusfertõzést is, ami esetleg nála nem okoz tünetet, de nálad igen. Máskor legyen több eszed, és használj óvszert!!! Gyógyulást kívánok neked!
Nyugi, az aids csak évek múlva fejlõdik ki, ha adott neked hiv virust a csaj. Sokkal valószínûbb, hogy valamilyen "egyszerûbb" betegséged van. De ha biztos akarsz lenni, akkor kb.3 hónap múlva menj el aids-szûrésre, addig nuku szex.
Természetesen lehetséges! De azért ne gondolj mindjárt a legrosszabbra. Ezek a tünetek egy egy teljesen közönséges ( és nem gyógyithatatlan ) betegség jelei lehetnek. Ha ennyire rosszul vagy, menj el orvoshoz, és nem kell azzal kezdened, hogy lefeküdtél egy lánnyal, aki biztos AIDS-es volt. A madulagyulladás egyáltalán nem ritka ebben az influenzás idõszakban. A szédülést meg a hányingert pedig lehet azért érzed, mert bele vagy betegedve a gondolatba, hogy biztos AIDS-es vagy.
Sulyvesztes, laz, ejszakai izzadas, hasmenes, a nyirokcsomok duzzadasa jellemzi. Viszont a mostani sima virusos betegsegeknek is az a tunete, mint amit TE leirtal, tehat bizzal abban, hogy nem lettel AIDS-s. Cickafarkfu, kamilla, koromvirag gyogynovenyteakat fogyasszal es csalant, ezek segiteni fognak, de feltetlen menj el orvoshoz.
Csináltass AIDS-tesztet!
A kérdező hozzászólása: megkerdeztem a lanyt, es zt mondta nincs betegsege.Raadasul Angliaban tortent, es a lany nem magyar.
A kérdező hozzászólása: 3 honap utan mar megtudjak mondani biztosan?
A kérdező hozzászólása: mikortol lehet tesztet csinalni?
A kérdező hozzászólása: Igen alkalmi egyuttlet volt.Raadasul sokat ittunk.Nem vagyok ra buszke, es eddig mindig hasznaltam ovszert.El is vagyok emiatt keseredve.olyannyira hogy nem is nagyon eszem, es kedvem sincs semmihez.
Remélhetõleg "csak" a H1N1-et kaptad el, és megúszod! Azért ne láss mindjárt rémeket, de máskor legyen több eszed. Vszeg életben maradsz, hiszen fiatal vagy, erõs vagy. Azért a körzeti orvoshoz elmehetnél, hogy megnézzen. Ott alúl minden rendben van? Kiütések, viszketés, bõrpír, csomók, dudorok, vérzés, folyás.....?
A kérdező hozzászólása: alol minden renben! a torkom van begyulladva es rossz a kozerzetem.Lehet megfaztam.Koszonom az eddigi valaszokat.+ honap mulva elmegyek egy szuresre es akkor remelem minden renben lessz.Soha nem voltak alkalmi kapcsolataim.Ez volt az elso es tessek.Egy nagy marha voltam.
Lehet butaságot írok ha igen elnézést kérek!De ha volt az együttlét alatt orális szex is, akkor elõfordulhat, hogy valamit "benyaltál". Mindenféle kép menj el a körzetihez kapsz rá gyógyszert és nem lesz gond szerintem! Nyugi! Hát az ADIS sincs kizárva, de reméljük megúszod!
Ne pánikolj, a HIV fertõzés tünetei nem jelentkeznek ilyen gyorsan! Sõt, sokaknak nincs is tünetük megfertõzõdéskor. Akiknek van, a fertõzés után néhány héttel mononukleózis szerû vagy influenza szerû tüneteket tapasztalnak. Te szerintem csak egy sima vírust nyaltál be. Azért a megnyugtatásod érdekében pár hét múlva menj el HIV tesztere. (Nem tudom, mennyi idõt kell várni, de az NLC webodlalán a szakértõk között van egy HIV-vel kapcsolatos kérdésekre válaszoló lány, kérdezz nála, de lehet, hogy az eddigi kérdés-válaszokban is találsz infót.)
A kérdező hozzászólása: Koszonom

Ha egy dohányos nő a tudtán kívül teherbe esik, lehetséges, hogy nem kívánja a cigarettát, egyik napról a másikra leteszi, mert a teste érzi, hogy ez veszélyes?

A terhesség legelejére gondolok, még nincs elmaradt mesi, csak esetleg kisebb tünetek, megnövekedett étvágy, feszül? mell...

Legjobb válasz: Anyukám pontosan innen tudta meg,hogy terhes!Egy szívástól hányingere lett,de mind 3 lánya(persze én is :D)tökéletesen egészséges lett!És az még mindig!Úgyhogy örülj,hogy nem kell szenvedni a cigi miatt,persze a babádnak nem lesz baja tõle!

Anyukám pontosan innen tudta meg, hogy terhes!Egy szívástól hányingere lett, de mind 3 lánya(persze én is :D)tökéletesen egészséges lett!És az még mindig!Úgyhogy örülj, hogy nem kell szenvedni a cigi miatt, persze a babádnak nem lesz baja tõle!
Amikor én teherbe estem én sem kívántam a cigit.Igaz ennek ellenére még elszívtam párat mert valahol megéreztem hogy terhes vagyok és többé ugysem fogok cigizni.Utánna lelkifurdim is volt de már nemtudtam visszaforgatin az idõt.Amikor meg beis bizonyosodott azonnal le is raktam.Amúgy a sógórnõm is innen gyanította hogy terhes hogy nem bírt cigizni. Mikorra kell megjönnie?Örülnél a babónak? Üdv.:15 hetes km.
Szia!Én pont, hogy nagyon kívántam a cigit, szívtam úgy a 7. hétig, de csökkentettem 2-3 szálra, de tudtam, hogy le kell tenni, mert nem jó a babának és köv. héttõl már nem szívom. 21 hetes pocis
Szia! A terhességem elõtt dohányoztam.Illetve alatta is, mert 10 hetesen tudtam meg hogy terhes vagyok.Már nem kívántam a cigit, de amikor megláttam a pozitív tesztet, onnantól egyszerûen nem tudtam rágyújtani, de nem is hiányzott egyszer sem.Nem is gondolok rá.Viszont sokat álmodok vele, hogy rágyújtok, de nagy lelkiismeret furdalásom van álmomban, és örülök hogy felébredek. Üdv:29 hetes kismami
...hozzáteszem még nem tudtam hogy terhes vagyok már undorodtam a cigitõl is meg a kávétól is Üdv
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, téged segítettek a szüleid? Vagy vállaltad, hogy szegénységbe neveled föl a gyermeket? Ha az elõbbi, vagy esetleg jól keres a párod, nagyon szerencsés vagy... de nálam az a helyzet, hogy édesanyám nagyon rosszul áll most anyagilag, apukám most jól, de ha hozzáköltöznénk a párommal, meg a macsekkal, nem lennénk igazi különálló család... úgy terveztem, hogy mikorra már jön a baba, lesz házunk, kocsink, megbecsült életünk... Amikor az elsõ gyermekemet várom, nem akarom, hogy az újság hallatán azt mondják az emberek: "Úristen, te szegény! Miért nem vetetted el? Mi lesz a fõiskolával, az életeddel!?" Hanem ezt hogy: "Ez fantasztikus! Gratulálunk!!! Milyen boldog lehetsz!" Értitek?... :(
Csak egy tanács: örülj neki!!!:) én is 20 éves vagyok, és 22 hetes kismama!!a világ semmi pénzéért sem vetettem vola el a babómat!!remélem ha tényleg terhes vagy örülni fogsz neki a kezdeti sokk után!!:) sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Viszont nem vagyok híve az abortusznak sem, egy gyermek megölésének... Szóval ha beigazolódik a dolog, nem tudom, mit tehetnék...
A kérdező hozzászólása: Húha... 5 nap múlva kellene megjönnie, úgyhogy hamarosan kiderül, mi történik... Vagy vehetek már terhességi tesztet? Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem tudom, örülnék-e a babónak, 20 éves vagyok, egy éve lakom együtt egy albérletben a párommal, és nem vet fel minket a pénz... sõt. persze õ életem szerelme, és tõle szeretnék gyermeket, de nem hiszem, hogy elérkezett az ideje... Még annyira fiatal vagyok, és nincs biztos anyagi helyzetem... :(
Szia! Én hónapok óta próbáltam leszokni, sikerteleül.. Aztán egyszer csak nem kívántam a cigit, sõt rosszul voltam tõle, rá pár napra ki is derült hogy a baba miatt. Én sem vagyok abortuszpárti, de megértem a helyzetedet.Nem tudom csináltál-e már tesztet, de szerintem bárhogy döntenétek is, hagyj magadnak a döntésre legalább egy hetet, hogy átgondold.Mi fél éve sem voltunk együtt a párommal amikor teherbe estem, és bevallom nagyon megijedtem, egyáltalán nem akartam még gyereket.Aztán ahogy tudatosult a dolog + a párom reakciója után elkezdtem ragaszkodni hozzá. Most már tudom, hogy nem is történhetett másképp és oka volt annak hogy így alakult, és nagyon várom a babát. Mondjuk én idõsebb vagyok nálad, és az anyagi helyzetünk is úgyahogy jó.Bocs, hogy ilyen hosszú lett, remélem minden renben alakul veletek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!