Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy múlt hónapban (9 db)

Lehetséges hogy 2 hónapja nem múlik a herpeszem? Nem fáj, nem viszket, csak 2-3 apró piros dudor van.

Legjobb válasz: Vannak makacs herpeszek, van akinek a stressztól egybõl kijön a száján, másnak nehezebben múlik. Erõsítsd az immunrendszered szedjél Supradyn F vitamint!!!

Vannak makacs herpeszek, van akinek a stressztól egybõl kijön a száján, másnak nehezebben múlik. Erõsítsd az immunrendszered szedjél Supradyn F vitamint!!!
Hát szerintem az már nem herpesz.kb. 5 nap alatt el kell múlnia, vagy máshová vándorolnia. Az nem piros színû, illetve csak akkor, ha az ajkadon van. Inkább vizes hólyagra hasonlít, ami pörkös lesz, majd leszárad.
Gyógyszerek nélkül is késhet egy nõnek. 72 órás után meg fõleg.
Igen, lehetséges. De gondolom a betegtájékoztatóban világosan le van írva, milyen mellékhatásokkal kell számolni...
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem leírni, hogy ajánlott csomagról van szó.
Ajánlott csomag nincs. Van ajánlott levél és van postacsomag. Tudni kéne miként adtad fel, de július 1-tõl valóban módosultak a csomagdíjak, és pár levél ára is. (pl: utánvételes)
A kérdező hozzászólása: Ajánlott és utánvételes levél volt, kb A/4-es nagyságú.
Hát akkor simán lehetett. http://posta.hu/static/internet/download/2013_tarifatabla_HU.. 20.000 utánvételi összegig Ft-ig 50 g súlyig: 1785 ft 500 g súlyig: 1895 Ft
** "20.000 Ft utánvételi összegig "
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:) ) Igen, pont 1895 Ft volt. Nem az enyém volt a levél, és 10-et kellett feladnom, szóval egy kicsit féltem, hogy én rontottam el valamit.
Azért drágult meg ennyire, mert ÁFA-s lett. Július 1-ig nem volt az...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mégegyszer. Amúgy, a postán nem tudták megmondani, hogy mitõl lett drágább:)

Lehetséges, hogy a gyulladt fogam gátolta azt, hogy teherbe tudjak esni? Mult honapban kihuzattam és most nagyon reménykedem. Szerintetek lehet osszefuggés?

Legjobb válasz: Lehet. De nem biztos. Egy gennyes gyulladt fog, ha nagyon nincs kezelve akár szívrohamot is okozhat. Sajnos.

Lehet. De nem biztos. Egy gennyes gyulladt fog, ha nagyon nincs kezelve akár szívrohamot is okozhat. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: köszi.nekem is mondta a fogorvos.de érdekes mert nem fájt, és pedig rettenetesen be volt gyulladva.remélem a vérképem is jo lesz már...állando gyulladásom volt, most végre kiderult, hogy mitol.legalábbis remélem, hogy az volta gond
13 évvel ezelõtt gyökérkezeltettem alul, elöl az egyik fogamat. A férjemmel évekig nem jött össze a baba, minden vizsgálat azt mutatta, hogy nincs semmi probléma. Tavaly elmentem fogorvoshoz, mert letörött az egyik fogam, csináltak egy panoráma röntgent, amin kiderült, hogy annak a fognak, amit "gyökérkezeltek" anno, akkora gyulladás van a gyökerénél, hogy leér az állkapocs csontig. Mûtét, tisztítás, varrás.... ez novemberben volt. Januárban összejött a baba. :) Úgy hogy határozottan állítom, hogy igen! Szorítok!!!! :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm, most adtál egy kis reményt, hátha...még azt megkérdezhetem, hogy neked a véred nem mutatott gyulladást?mert nekem eddig volt, de senki nem jott rá, hogy mitol.most akarok majd csináltatni egy vérképet, hogy megszûnt -e

Múlt hónapban elmaradt a vérzésem. (volt már ilyen). Lehetséges az hogy közben volt egy spontán peteérésem és azért nem jött meg még mindig? 5napja teszteltem negatívat. De tünetek vannak amik esetleg babára utalnak!

Esett valaki így teherbe????Hogy nem volt rendszeres menstruációja???

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy a rendes peteérésed csúszott el, szóval akár lehetsz így is terhes természetesen. De pár naponta tesztelj újra, és kiderül, kár így találgatni, a tünetek meg nem mérvadóak.

Az is lehet, hogy a rendes peteérésed csúszott el, szóval akár lehetsz így is terhes természetesen. De pár naponta tesztelj újra, és kiderül, kár így találgatni, a tünetek meg nem mérvadóak.
Amikor peteérés van, akkor van menzesz is, akkor nincs menzesz, amikor bab lett a peteérésbõl!!! Ha negatívat teszteltél, akkor sajnos nem baba lesz, hanem a hormonjaid vagy esetleg nincsen rendes peteérésed!! Menj el egy nõgyógyászhoz kivizsgáltatni magad!!
Bocs nem bab, hanem baba!!
barátnöm igy esett teherbe. A 6 héten tudta meg amikor elment dokihoz hogy adjon neki fogamzásgátlót mert unja hogy hol megjön hol nem. Megvizsgálta az orvos és közölte hogy kb 6 hetes terhes. Nem is tudták hogy mikor fog pontosan születni. Elöbb is jött 3 héttel mint tippelték. Viszont igy hogy negativat tesztletél nem valószinü hogy azért nem jön meg mert baba van a dologban. Érdemes lenne elmenni orvoshoz hogy mitöl vannak ezek az elmaradt vérzések. általában hormonális probléma és amig az van addig kicsi az esély a babára.
Szia! Én is hormongondra tippelnék! Nekem is volt ilyen, de van akinek viszonylag könnyen tudnak segíteni teherbe esni. Nyilván így is teherbe lehet esni, de ha nem szertnél, akkor a gyógyszer a tuti ilyenkor. A nõdoki tud segíteni, ne izgulj:)

Múlt hónapban picit megszorultam es beadtam egy pár fülbevalot zálogba. Ma kiakartam váltani de letiltottak a zálogjegyet mert állitolag ellopták. Hogy lehetséges ez?

Legjobb válasz: ez azért durva, mert ha én holnap beadok egy 400 ezres brutál nyakláncot arra is tudja valaki állítani habi hogy az az övé és ellopták a zálogjegyet??? gondolom nem tudtál igazgatót hívni meg semmit, épp az említett okok miatt, hogy téged néztek tolvajnak. én amikor eladtam gyûrûket még akkor is kértek igazolványt meg aláírást is nem is értem pesten volt ez?

ez azért durva, mert ha én holnap beadok egy 400 ezres brutál nyakláncot arra is tudja valaki állítani habi hogy az az övé és ellopták a zálogjegyet??? gondolom nem tudtál igazgatót hívni meg semmit, épp az említett okok miatt, hogy téged néztek tolvajnak. én amikor eladtam gyûrûket még akkor is kértek igazolványt meg aláírást is nem is értem pesten volt ez?
azta ilyenrõl még nem is hallottam :o amikor beadod zálogba nem kérnek igazolványt?
mit loptak el? a fülbevalót? a zálogjegy ott volt nálad, azt nem lophatták e.
Csak van egy olyan fényképed, ahol a füledben van?
Engem igen, mert nem szeretnék így járni. Nekem is van több mindenem a stokiban.
A kérdező hozzászólása: uj fejlemeny van ha valakit esetleg erdekel
A kérdező hozzászólása: en is belsõ munkára gyanakszok mert még a sulyat is tudtak a fülbevalonak amit pontosan még en se tudok.tehetek feljelentést a rendõrségen? mert ha belsõ munka volt akkor ezt a zalogház elfogja tusolni
A lenézõ stílust tudom elképzelni. Szerintem úgy történhet ilyesmi, hogy valamelyik dolgozó(vagy dolgozók), aki a zálogházban dolgozik, üzletet lát a beadott tárgyban és eladja, mielött még a visszaváltási határidõ megengedné. Nyílván magasabb áron, mint a visszaváltási szelvény. Nyílván a ballagásokra ment el ajándékként, kipolírozták és most egy ballagó kislány fülében van. Nyílván nem is szokták visszaváltani, inkább benthagynak egy ilyen kis értéket. Te bementél és kérted vissza az aranyat. Már nem volt meg és így fedezték, a "sikasztást" hogy csináltak egy ÁL-LOPÁSZI bejelentést. Ez bizony sikkasztás, szerintem üzletszerüen csinálták.
A kérdező hozzászólása: volt már ilyenbe részed?
Engem is érdekel. Fõleg mivel most akarok életembe elõször zaciba adni egy láncot. Remélem bocsánatot kértek Tõled!
A kérdező hozzászólása: na az az ujdonság hogy kaptam én is egy levelet meg a feljelentö is hogy egyezunk meg és utana menjünk be nyilatkozatott tenni hogy kié a fülbevaló.ami szuper mert a zaci ki se adhatta volna az adataimat .ezt a rendõrségen mondták.na.talalkoztam a hölgyel aki megnézte a fotokat es sürü bocsánatkérések között elnézést kért de ez nem az az ékszer.köszi de engem lealáztak a zaciba h tolvaj vagyok.rendörségen feljelentést tettem hogy tisztázák a nevem.nem vonnom vissza hiaba kért elnézést.allitolag ö felismerte az ékszert a zacoba.most hirtelen nem ez az? vélemény?
eleve miért mutogatják másnak a te ékszeredet???
A kérdező hozzászólása: mert bement h lenyultak a zalogjegyet.mutattak nekik ekszert es rábökött az enyémre.de nekünk már azt mondta h a fülbevalot loptak el töle valami ismeröse és az adta be.
Bement azzal, hogy lenyúlták a zálogjegyét, és az összes ékszert kibontották, és megmutatták neki, hogy válasszon, melyik volt? Na neeee!!!
A kérdező hozzászólása: gondolom nem az összeset csak ami a leirasra passzolt.es abbol valasztotta ki.de kérdem én.ha valoban ellopták a fülbevalóját és oda lett beadva akkor hol van ha ez az enyém.lehet nem is volt másik ékszer?
És azt honnan tudja a becsüs, hogy milyen fülbevaló van a több száz kis zacskóban? Valahol nekem nagyon sántít ez az egész? Vagy az egész zaciba csak 2 db fülbevaló volt beadva? Még most is azt mondom, hogy neeee mááár!
én el tudom képzelni
A kérdező hozzászólása: tervezem is hogy ha bebizonyitom az igazam akkor valami elégtételt kapjak.nem tudjatok elképzelni az a lekezelõ módot ahogy kezeltek a zálogfiokba.
Ha bebizonyosodik az igazad, kérhetsz valami kárpótlást a kiállt cirkuszért, meg amiért megvádlotak alaptalanul. Mit képzelnek ezek magukról?
A kérdező hozzászólása: a zálogjegyet tiltotak le mert valaki bejelentette h elloptak töle.most nekem kell bizonyotani h valoban az enyem a fülbevalo.
A kérdező hozzászólása: van igen kép.de nem erdekelte öket majd a jogi osztulyk dönt.meg van videokamera is.ilyen esetbe visszanezik ?
A kérdező hozzászólása: ilyenröl még én se hallotam.nem kértek semmi igazolvanyt.ami fura is.azt most meg en bizonygasam h enyém a füles.plusz ugy neztek rám mint egy anyagyilkosra.tuti azt hittek h loptam a zalogjegyet mert ugye valaki letiltotta.amit nem tudom h tudta
A kérdező hozzászólása: pesten volt igen.mindenre az volt a valaszuk h majd a jogi osztályuk dönt.nagyon bunkok voltak. kellemetlenul ereztem magam nagyon de probaltam higgadt maradni.az azert poenos volt eloszor nem szoltak semmit kifizetem mindent azt ott ultettek perceket mire szoltak h mivan.
De azért megvárták hogy kifizessed. Hát jó nagy köcsögök. Szerintem hagyd a fenébe, úgyis fölösleges a fülbevaló. Aki szép, annak nincs szüksége rá, aki nem szép, annak úgyis mindegy. :)
A kérdező hozzászólása: most mar eljárás indult .elvileg lesz szembesités is.na azt várom mar
Olyan jelenthette be aki tudta a szelvény számát, dátumát mindent. Párod, családtagjaid? Mit kellett befizetni?
A kérdező hozzászólása: nejem tudta csak de ö is ott volt velem ma.hát kamatot kezelesi koltseget stb fizettem be.
Milyen értékû a fülbevaló?
A kérdező hozzászólása: na ez az h nem egy értékes fülesrol van szo.kb ugy hatezret ér.megéri valakinek a cirkusz egy ilyenert?
Mondjuk lehet, hogy ez a céljuk. Ezt eljátsszák egy héten 10 x ekkora értékkel. és mivel az emberek nagy része nem akar plusz hercehurcát rájuk hagyják, nem mennek vissza és megvan a mellékes kereset.
A kérdező hozzászólása: lehet igazad lesz.de most elkapom a töküket mert engem ne nézzenek tolvajnak.
A kérdező hozzászólása: akkor ha rájössz szólj nekem is mert nekem sincs rola lövésem se.annyit tudok hogy aki lenyulta tölük az ugyanaznap ugyanazon oraban ugyanazon sulyu ekszert adott be mint en.ami több mint fura

4kilót lefogytam, a mult hónapban megvolt a mensim, a mostanit 10.-re nem várom. A derekam majd leszakad, olyan mintha meg akarna jönni. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

4kilót lefogytam, a mult hónapban megvolt a mensim a mostanit 10.-re nem várom.A derekam majd le szakad olyan mintha megakarna jönni.És rengeteget zabálok már 3kiló vissza is jött.A hasam eddig lapos volt most fel van puffadva.Ráadásul érzelmi ingadozásaim vannak.

Legjobb válasz: Nem tom miért hagyta le a kérdésemet!Lehet h. terhes vagyok?

A kérdező hozzászólása: Nem tom miért hagyta le a kérdésemet!Lehet h. terhes vagyok?
Az elsõ hónapban én is fogytam 4 kg-t, mostanra jõtt vissza, 19 hetes vagyok. Sok sikert Neked!

Nem jött meg a mult honapba ilyen pedig még nem volt velem viszonylag mindig pontos csak párnap eltérésem volt eddig. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Fájnak a melleim és görcsölök is, ami megint csak szokatlan mert a melleim soha nem szoktak fájni.

Legjobb válasz: csináltál már tesztet?

csináltál már tesztet?
A kérdező hozzászólása: Még nem!
hát akkor rajta!a múlt hónapban hányadikán kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: A honap vége felé 28-ka.
csinálj tesztet
már biztos kimutatja
A kérdező hozzászólása: negatív lett! mindegy hétfõn megyek dokihoz. Addig megprobálom nem beleélni magam a babába.

Lehetséges hogy a múlt hónapban sikerült teherbe esnem?

Lehet még attól terhes, hogy múlt héten meg volt a mensim, de az sem rendesen csak egy napig volt er?sebb vérzésem. Ma reggel meg hányingerre keltem a kávémat is alig tudtam meginni és napok óta majd elalszom!

Legjobb válasz: Nálam is kb ez a helyzet, nekem is késõbb jött, csak egy napig tartott. Lehet szerinted terhesség? Szerintem igen... :)) Még nem merek újra tesztelni. Te?

Nálam is kb ez a helyzet, nekem is késõbb jött, csak egy napig tartott. Lehet szerinted terhesség? Szerintem igen... :) ) Még nem merek újra tesztelni. Te?
MINDENT BELE LÁNYOK!!!!!!:) Várjatok még 2-3 napot a biztonság kedvéért és TESZTELJETEK ÚJRA!!!!!!Én nagyon szorítok nektek!!!És elképzelhetõ hogy most már + lesz!!!!!Sok sikert Nektek!!!
Jaj csajok velem is ugyan ez van...12 napja nem szedem a fogamzásgátlót és most úgy néz ki, h terhes vagyok.Remélem nektek is összejön.És minden okés lesz!!!Sok sikert!
Én vagyok a 2. válaszadó!!!! Hát lányok.....jól összejöttetek! :-) MINDENKINEK SZURKOLOK!!!!!! Írjátok már meg, hogy mi lett......most már nagyon kíváncsi vagyok!!!!!További szép napot, és csak nyugi!!!!!!
Én meg az elsõ.... :) Hát én még mindig nemtudom, mi van. Egy biztos: szurkálás van töretlenül, ja és émelygés. A füsttõl is rosszul vagyok, néha úgy érzem, egy falat sem menne le a torkomon, néha pedig farkaséhes vagyok.(már nem merem mondani a páromnak, h menjünk cukiba... ) Na, mindenesetre várok. És drukkolok nektek is!
Sziasztok!! Nekemis ez van most.Valahogy menszi elott johetett ossze.Menszi utan 1 hettel minden bajom volt.Fej fajas, faradsag, emelyges, feher folyas....ez mar 9 napja tart igy ugy gondolom hogy ez nem pe!!Vannak meg csodak!!!!Miert ne velunk!!! Ma csinaltam egy tesztet.Nagyon nagyon halvagyan volt ott valami de tenleg nagyon halvanyan!!!!Igy meg nem tudok meg mindig semmit!!!A menszimig meg 11 nap van!!Hosszu lesz!!!!!mindenkinek babat kivanok es irjatok ha 100%hogy sikerult!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a váalaszokat már hónapok óta probálkozunk és most remélem, hogy sikerült teherbe esnem!Mégegyszer köszönöm!!!
A kérdező hozzászólása: A másik nagyon fontos dolog hogy nem bírom a füstöt különbözõ ételek illatát és nem kívánom a kaját csak cseresznyét eszek egész nap!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!