Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy látott semmit a (5 db)

Lehetséges hogy nem látott semmit a doki az ultrahangon? Olyan 4-5 hetes terhes lehetek, 3 pozitív tesztem van meg tünetek: cicifájás, 37 feletti hő, nincs folyásom, 5 napja késik...

Visszarendelt 2 hét múlva. A NY.H 14mm nem tudom, ez jó??!

Legjobb válasz: Lehetséges!5 hetes terhes voltam,amikor még csak a méhnyálkahártya látszott megvastagodottnak.

Lehetséges!5 hetes terhes voltam, amikor még csak a méhnyálkahártya látszott megvastagodottnak.
Igazán csak a 7.héttõl látják a babát. Kérhettél volna vérvizsgálatot, abból szerintem kiderült volna már... De két hét múlva már biztos látja a babád a doki.
Elsõ terhességemnél elõször nekem sem látott semmit a doki, aztán megjelent a petezsák. De akkor inkább 4 hetesnek kell lenned, mert 5 hetesen már van petezsák. Nyugi, nincs semmi baj, 3 teszt nem hazudik. 15 hetes kismama
A 14 mm-es mehnyalkahartya nagyon igeretes :)
Elozo vagyok. megneztem: nekem 5+2-nel latszott a petezsak eloszor. Turelem :)
Nekem is már 4hetessen mutatta teszt de a dokim azt mondta 7-8hetessen menjek csak elöször uh-ra mert akkor már látja rendessen a "helyzetet". Hosszu 2-3hét volt de nagyon jó volt mikor elöször megláttam a babszemnyi teremtést a képen:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat. Remélem hogy így van. Õ is mondta hogy korai terhességnél nem biztos h látni valamit, meg ha már 3 teszt van, csak van ott valami. Nagyon remélem. Ma volt némi barnás folyásom, de erre a doki nem igazán mondott semmit. Gondolom akkor nincs baj.
A kérdező hozzászólása: találtam egy 2 hónappal ezelõtti leletet, úgyszintén uh volt, és menzi elõtt azon 4 mm-t írnak. Akkor a 14 mm jelenthet valamit, remélem! :) Gratula a babákhoz!!!
Légy türelemmel, mert minden a legnagyobb rendben! :)

Késett a menzim, csináltam tesztet, pozitív volt. Elmentem a dokihoz, de nem látott semmit és a vizeletvizsgálat is negatív lett. Mitől lehetséges? Lehet, hogy terhes vagyok és a doki nem látta?

sziasztok. Késett a menzim csináltam tesztet +-os volt. Elmentem a dokihoz nem látott semmit és a vizeletvizsgálat negatív lett. Irt fel Norcolut tablettát és azt mondta ha nem jön meg 1 héten belül mennyek vissza. Ma van az utolsó napom és még mindig sehol semmi. Lehet,hogy babát várok? Árthatot a babának a gyogyszer? Várom igatottan válaszaitokat. Köszike

Legjobb válasz: Ha a vizeletvizsgálat is negatív lett és a doki sem látott semmit, akkor valószínûleg felszívódott a kicsi. Sajnálom.

Ha a vizeletvizsgálat is negatív lett és a doki sem látott semmit, akkor valószínûleg felszívódott a kicsi. Sajnálom.
Szia. Nekem se jött meg a mensim, csináltam teszte, pozitív lett. Elmenetm dokihoz, nem látott semmit. 1 hét múlva visszamentem, akkor meg azt mondta, hogy méhen kívül van és elhalt a baba. Azonnal megakart mûteni. Én meg megijedtem, és elszöktem haza. Másnap lementem egy magán orvoshoz, aki közölte velem hogy gyönyörû 5 hetes élõ terhességem van. És semmi gyógyszert nem szabad bevenni 12 hét alatt, hacsak nem algopyrint. Szerintem keress meg egy másik orvost is!!! Szorítok hogy baba legyen!!! Ja és kért egy vérvételt, amin a hcg mags lett.
Szia REméljük, hogy csdak a doki nem látta, és valami más gubanc van. Gyógyszert én sem szednék be, és ha még mindig nem lát semmit, felkeresnék egy másik orvost is.-)
Fejtsd már ki bõvebben! ki nem fizet? Mit nem fizet? Milyen pénzt?
Nem világos a kérdés. Mit nem fizet? Asszonytartás, gyerektartás vagy a másikat nem fizeti ki (mondjuk a lakás felét)?
Európában általában nem veszi figyelembe senki jogilag, hogy mi miatt váltatok el. Ha közös vagyon volt, akkor ugyanúgy ki kell fizetni a másik felet, mintha más miatt váltatok volna el. Gyerektartást is fizetni kell, elvégre a gyerek aztán végképp nem tehet arról, hogy egyik szülõ csalja a másikat.

Hogyan lehetséges az hogy uh-n nem látott semmit vagy csak nem akart szólni a dokinő?

2hete voltam uh-n (ápr.12) és csak annyit mondott hogy nagyon vastag a méhnyálkahártyám de egyebet nem látott vagyis nem mondott, annyit hozzá tett hogy 1hét múlva csináljak egy tesztet.Azóta azt veszem észre hogy nő a pocakom alhas tájékán, olyan kis domborulat keletkezett.Kérdésem, hogy kinek volt már hasonló helyzete?Hanyadik héttől lehet uh-n látni hogy valaki terhes?Ill. hanyadik héttől nő a pocak?Speciel én vékony alkatú vagyok 52kg.

Legjobb válasz: na de mi lett a teszttel? pozitív? UH-on szerintem az 5. héttõl már látják, ha valami elindult

na de mi lett a teszttel? pozitív? UH-on szerintem az 5. héttõl már látják, ha valami elindult
de figyu, azt mondta a dokinéni, csinálj tesztet. értem én, sokat csalódtál, de ha terhes vagy, a teszt pozitív lesz, ha meg nem, akkor most se vagy az, függetlenül attól, tesztelsz-e. ez nem ott dõl el.. mikor jött meg utoljára? tehát elvileg hány hetes vagy/voltál, amikor UH volt?
Akkor már 6 hetes lennél, szerintem sem vagy terhes.
hááát akkor szerintem ez nem terhesség!
Nagyon nem akar tesztelni.. azért nem ír...
akkor nem tudunk mit mondani...ha ennyit késik neki a délutáni tesztnek is erõsnek kéne lennie...max. lecseszi a doki h miért nem tesztelt, akkor célirányos lenne az uh is.
Teszteltél kedves kérdezõ?
Bocsi nem 21 hét el írtam véletlenül hanem 2 hét múlva 10hkm
Szia! Mikor el mentem dokihoz engem is el küldött uh-ra hogy szerinte korai terhes vagyok az uh-án a csajok annyit mondtak meg van vastagodva a méhnyálkahártyám õk fenn tartják az esélyt hogy az vagyok nekem 21 hét múlva kellett vissza mennem a doki azt mondta mielõtt vissza megyek csináljak egy tesztet csináltam és pozitív lett:D Mikor vissza mentem az uh-ra akkor a 19mm petezsákot láttak:) Remélem segítettem 10hkm :D
szia március 14.én volt utolsó menzeszem és most 6 hetes és 5 napos kismami vagyok tegnap voltam uh.n szerintem tesztelj és a pozi tesztel a kezedben menj dokihoz. Attól hogy nem tesztelsz a terhesség ténye még nem lesz bizonyított csak tudsz róla
felesleges még egy hétig hitegetni, magad, érdemes lenne tudnod h mi a helyzet nem?ha terhesség, akkor most délután is egyértelmüen kimutatná..hisz 2 hete késik akkor.attol h félsz a csalodástol nem jobb..max az uh-n csalodsz, az jobb lenne??
Igaza van az utolsónak, akkor én sem értem hogyan csalódhattál többször is. Én biztos nem várnék jövõ hétig, ha a helyedben lennék és lenne itthon teszt, most megcsinálnám. Ha nincs, vennék, hisz pár 100 ft-ért lehet kapni 2 db-osat is. Tesztelj, mert itt nem fogsz pontos választ kapni!
4 hetesen voltál UH-n, akkor még nem látszódik semmi. Nekem 4 hét 4 naposan csak felritkulás volt látható a nyálkahártyában, 5 hét 5 naposan még üres petezsák, utána lett csak benne is valami. Ha az elõzõ mensid terhesség miatt lett volna más, akkor már jól látható pici embrió lett volna az ultrahangon. Nyilván a doktornõ nem akart feleslegesen hitegetni, ezért nem mondta, hogy a nyálkahártyád utalhat terhességre, mert még a felritkulás sem jelent terhességet, sõt a petezsák sem amíg üres. Ha márc. 15. az utolsó mensid akkor most a teszt már biztosat mond, csinálj egyet. UH-n lehet csak 1 hét múlva fog látszódni valami biztos.
Mondjuk én biztosan nem bírnám ki addig teszt nélkül, sõt már rég teszteltem volna !
A kérdező hozzászólása: Igazából csak március óta próbálkozunk, a márciusi mensim már nem volt normális, nagyon kevés volt, és elszínezõdött, van pe.érésem, a ciklusom meg 28napos.Most már ezen nem fogom magamat stresszelni, legyen aminek lennie kell, jövõhéten kiderül! Csak furcsa volt a vizsgálaton az amit a dr.nõ mondott, hogy vastag a mh.nyálkahártyám, meg hogy az terhességtõl is lehet!
Szerintem simán lehet, hogy terhes vagy! Ha márc. 15-én jött meg utoljára akkor pont 4 hét múlva voltál ultrahangon! Ott csak megvastagodott méhnyálkahártyát láttak, ami a 4 hetes terhességnek tökéletesen megfelel! Viszont azóta már nyilván kimutatná a teszt is! Szerintem is tesztelj egyet! :) Szerintem pozitív lesz!
Szerintem ez nem terhesség Hány naposak a ciklusaid? Ha márc. 15-én jött meg az utolsó, és szerinted már az sem volt normális, akkor uh-n már egy jól látható embriónak kéne lenni mert az csak valami terhesség alatti vérzés lett volna, nem menstruáció. Viszont, ha márc.15-én rendes mensid volt, akkor is látni kellett volna legalább felritkulást a nyálkahártyán. Szerintem ez inkább valami hormonális proléma nem terhesség, de jó volna többet tudni. Mióta próbálkoztok? Van-e peteérésed, hány naposak a ciklusok???
A kérdező hozzászólása: Utoljára pontosan március 15-én jött meg viszont már akkor más volt mint szokott lenni!
Én is nagyon korán voltam, 4-5 hetes terhesen, akkor még csak petezsák látszódott, visszahívtak 2 hét múlva, akkor már szívhang is volt. Ha te ettõl korábban mentél, akkor igen, létezik, hogy nem látnak semmit. Azért mondták, hogy csinálj tesztet és menj vissza késõbb. Mert ha pozitív a teszt és késõbb mész, akkor már látják a terhességet. A has, ha még orvos nem látta, akkor az még nem attól van. Vannak, akiknél egész korán, már 10. hét körül látszik a pocak, de akkor azt már 100 százalékosan látják, ott már szívhang van, meg minden. De amúgy a terhességek zömében ilyen korán még csak puffadás látszik, nem magától a terhességtõl nõ a has. Mióta késik amúgy a vérzésed?
A kérdező hozzászólása: Párszor csalódtam, vártam hogy 2csík jelenjen meg de sajnos nem jött össze, úgy hogy azóta megfogadtam nincs több teszt. Jövõhétre van idõpontom ismét, de addig is kiváncsi lennék a mások véleményére. :) 28/L
Voltál dokinál???

7-én volt a inszemonációm, azóta nem betegedtem meg, de a teszt negatív, a vérvételen a hcg-m pozitív, és a dokim hasi uh-on nem látott semmit. Tegnap óta halvány barnás folyásom van, de nem egésznap. Lehetséges, hogy elhalt a magzat?

Legjobb válasz: A barnás folyás nem valami jó, de ilyeneken ne járjon az eszed, majd csak ha orvos mondja! Ha vérvételes hcg-d pozitív, akkor ott bizony baba van! Nagyon gondolok rád, hogy minden rendben legyen! Majd írj!

A barnás folyás nem valami jó, de ilyeneken ne járjon az eszed, majd csak ha orvos mondja! Ha vérvételes hcg-d pozitív, akkor ott bizony baba van! Nagyon gondolok rád, hogy minden rendben legyen! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, remélem így lesz.Kb 3 hetesnek kell lennem.Ez a 40.nap, remélem nem most jö meg.A hcg eredményem 304, 4 volt, állitólag nagyon pici.
Az Inszeminációért kellett fizetnetek?
A kérdező hozzászólása: A tüszõrepesztõ injekcióért, és a gyógyszerekért kell fizetnem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!