Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy közben a (113 db)

Lehetséges számhordozás úgy, hogy közben a előfizető neve más lesz?

Az én esetemben cég nevén lév? számot vinnék át másik szolgáltatóhoz úgy, hogy az új szolgáltatónál egyéni el?fizet? lennék.

Legjobb válasz: Így nem lehetséges vagy elõtte kell átíratni magadra vagy utána.Ha elõbb teszed meg jobban jársz mert céges elõfizetést könnyebb átíratni mint számhordozottá tenni!

Így nem lehetséges vagy elõtte kell átíratni magadra vagy utána.Ha elõbb teszed meg jobban jársz mert céges elõfizetést könnyebb átíratni mint számhordozottá tenni!
Elõször át kell vinni azonos néven és ha ez már megtörtént, akkor mehet az elõfizetõ váltás
Ugye csak viccelsz? :O Monitornak semmi köze a vírushoz...
Nem.
monitort ilyenre nem képes az csak képet fogad videokártyától
Oltasd be valami orvossal, aki monitorokra szakosodott. :D

Lehetséges hogy mikor a fifán játszok, eléggé szaggat a játék. Van köze a direct x verziójának?

Legjobb válasz: Lehetséges, és inkább a videokártyád lehet gyenge hozzá. (Vagy esetleg a processzorod, ramod...)

Lehetséges, és inkább a videokártyád lehet gyenge hozzá. (Vagy esetleg a processzorod, ramod...)

Az lehetséges, hogy átszakítottam a szűz-hártyámat egy műpénisz használata közben? Lehet túl erősen csináltam? Vérzett is.

Legjobb válasz: Persze, hogy átszakíthatja... hogy merülhet egyáltalán fel, hogy nem?? Tömör test...

Persze, hogy átszakíthatja... hogy merülhet egyáltalán fel, hogy nem?? Tömör test...
Aki hülye a szarkazmushoz, az ne engem hibáztasson...
Lehetetlen, mégis hogy fordulna elõ ilyen? Amúgy Fake, ilyen hülye nem lehet valaki.
Miért mit gondoltál, hogy van egy punciszûrõd, ami csak az igazi faszt engedi át a szûzhártyán?
A kérdező hozzászólása: valószínûleg azért kérdezem, mert nem tudom... .__.
Elsõ te ostoba! Hogyne lenne lehetséges! Majd meséld el, hogy a szüzességed elvette egy mûp*cs :Ddd
Igen, most már nem vagy szûz :D Legalább már nem fog vérezni, meg fájni sem ha egy fiúval szexelsz.
Mármint legelõször
Na látod ez már szánalmas. Azt sem tudod, hogy mitõl szakad át a szûzhártyád, de mûpéniszt használsz. Hány éves vagy? Nekem annak idején eszembe se jutott, hogy akármit is feldugjak magamnak szûzen, vagy szexeljek normális felvilágosítás nélkül. Csak így tovább!

Lehetséges, hogy barátnőmnek a sokadik alkalommal is fájni fog szex közben?

Ujjazás közben pár perc után fájdalmai vannak. Olvastam itt, hogy van akinek a sokadik alkalommal is fájt még.Lányok, volt valaki ilyen helyzetben? :O

Legjobb válasz: Igen.Én egy éve élek szexuális életet és néha az elején egy pár pillanatig még mindig fáj.

Igen.Én egy éve élek szexuális életet és néha az elején egy pár pillanatig még mindig fáj.
A kérdező hozzászólása: És azt hogy? Mikor már jobban benne vagytok, akkor elmúlik a fájdalom? :) Szóval csak max fél percig (se) fáj, és aztán már semmi?
Igen, pontosan így van.

Van egy 18 hetes bullterrierem, es mar 3 hete gyonyoruen allt mindket fule, de 4 napja az egyik kajla, lehetseges hogy koze van a fogvaltashoz? 3 napjaelkezdtek kipotyogni a fogai. Mit csinaljak, hogy ismet alljon?

Szandekosan nem simogatjuk sem a fule tovet, sem a fulek kozott, nehogy kart tegyunk a porcba.

Legjobb válasz: szerintem semmit. Kapjon esetleg kalciumkiegészitést. a fogváltás miatt konyult le.

szerintem semmit. Kapjon esetleg kalciumkiegészitést. a fogváltás miatt konyult le.
Igen, a fogváltás miatt van. A csontfogak hirtelen nagy mennyiségû kalciumot vonnak el a szervezetbõl, de ne aggódj, ha elõtte állt, akkor vissza fog állni magától. Én nem adnék kalciumot külön, ha megfelelõ tápot eszik, akkor az elég kell, hogy legyen.
Igen, a fogváltás miatt van. Ha befejezõdött a fogváltás visszaáll a füle, ha nagyon nem akar kötözheted is...
A kérdező hozzászólása: a royal canin juniort kapja, az eleg jo?
Royaltól nagyon gyorsan nõ, nem biztos, hogy az használ a bullynak. Itt sokak szerint nem a legjobb minõségû táp a Happy Dog, de nálunk az óriásoknál (német dogok)bevált, illetve nagyon jó táp még a Trainer(szerintem az egyik legjobb a piacon, ez az én tapasztalatom) is, csak talán kicsit nehezebb hozzájutni...
A kérdező hozzászólása: Angliaba elek itt nem nagyon lattam a Happy Dog fele tapot.
A kérdező hozzászólása: megneztem a royalos dobozt azt irja kozepes termetu kutyaknak.igy is ugy gondolod , hogy valtsak?
A kérdező hozzászólása: talaltam egy oldalt ahonnan be tudom szerezni, koszi a tanacsodat, kiprobalom a happy dog-ot!
A kérdező hozzászólása: koszonom a segitsegeket, a kutyusnak ismet all a fule!

A barátom hétvégén megujjazott, de fájt és azóta vérzek. Lehetséges, hogy köze van egymáshoz?

Most kellett volna megjönnie, de 4nappal korább úgy mond, "megjött". De nem hiszem, hogy ez menstruáció, mert kevesebb. Lehetséges, hogy megsérthetett ott bent valamit? Meddig fog ez tartani?

Legjobb válasz: Lehet felszakadt a szũzhártyád....://.....Hány éves vagy???

Lehet felszakadt a szũzhártyád....://.....Hány éves vagy???
A kérdező hozzászólása: Az már rég megtörtént :D amúgy, 18 vagyok.
Felsertett esetleg? Menj el dokihoz es nezzetesd meg magad..nehogy kesobb nagyobb problemad legyen!
Minek ujjaz az, kai nem tudja hogy kell. Száraz dolgokat nem dugunk vaginába. Ez egy alapvetõ ismeret.
Miért ujjazott? dugni nem tud? hehe
#5: attól még, hogy szoktak "dugni", nem zárja ki az ujjazást néha napján te tudatlan. Sajnálom a barátnõidet. hehe

Hogyan lehetséges, hogy ugyanabban a munkakörben a csoport idősebbik fele másfélszeres fizetést kap, mint ami a fiataloknak (30-40) jár? Semmi különbség nincs a munkakörük közt.

Illetve miért van az, hogy a "rezsiseket" nem akarják megfizetni, de a termel? 300at megkapja, miközben ha a gépész nincs, áll a termelés? Számomra ez felfoghatatlan. Egy konkrét cégr?l van szó példánkban.

Lehetséges diétázni/fogyókúrázni úgy hogy közben a dohányzásról is le akarok szokni?

Heti 3 intenzív küzdősport edzésem van.Dohányzom. 178 cm 88 kg vagyok. Szeretnék fogyni, a terv már megvan. A kérdés, hogy ez eddig így sikerült valakinek ?

Legjobb válasz: Szerintem lehet valaki nagyon erös, de leszokni a dohányzasról alapjáraton minden erödet igénybe veszi, nem hogy még diétázni is! Elöször próbálj meg edzeni. Ha úgy érzed, segit elterelni a figyelmed a cigarettáról, akkor próbáld meg a kettöt egyszerre. De ha ugyan úgy vagy mégjobban szivod mint rendszerint, akkor jobb, ha elöbb leteszed a káros függöséget, és utána kezdesz el edzeni. Azt viszont tudnod kell, hogy a leszokás miatt akaratlanul is nagyon magas az esélye hogy hizni fogsz. Remélem segitettem egy kicsit. :) ( Én nem dohányzom )

Szerintem lehet valaki nagyon erös, de leszokni a dohányzasról alapjáraton minden erödet igénybe veszi, nem hogy még diétázni is! Elöször próbálj meg edzeni. Ha úgy érzed, segit elterelni a figyelmed a cigarettáról, akkor próbáld meg a kettöt egyszerre. De ha ugyan úgy vagy mégjobban szivod mint rendszerint, akkor jobb, ha elöbb leteszed a káros függöséget, és utána kezdesz el edzeni. Azt viszont tudnod kell, hogy a leszokás miatt akaratlanul is nagyon magas az esélye hogy hizni fogsz. Remélem segitettem egy kicsit. :) ( Én nem dohányzom )
sok ember hagyta abba a dohányzást, sõt rengetegen fogytak le. vegyél egy dohányos, zsíros embert, és vedd el a pénzét. adj neki 450 forintot. meglátjuk milyen gyorsan változtat a szokásain.
Én több mint egy éve nem dohányzom szóval vannak saját tapasztalataim.Egyszerre kezdtem el a leszokást és a fogyókúrát óriási elhatározással.Az elsõ fél évben fogytam kb 6 kg-ot de a második félévben szinte észrevétlenül vissza is jött 10 kg amivel azóta is küzdök.Az étkezésem nem változott viszont a mozgással leálltam.Tehát nem a dohányzás elhagyása okoz hízást avagy a dohányzás nem fogyaszt.Ha sportolsz és az étkezésre figyelsz természetesen fogyni fogsz.
Szia! Természetesen lehetséges. A dohányzásról leszokott emberek többsége ugyanis attól hízik el, hogy a dohányzás helyett pótcselekvésként többet eszik, mint kellene és nem mozog annyit, hogy fel tudja használni ezeket a plusz kalóriákat. Én már 3 hónapja, hogy belefogtam mind a kettõ megvalósításába és azt mondhatom, hogy teljes a siker. 10 kg-t sikerült leadnom, a cigi pedig már egyáltalán nem hiányzik, sõt már undorítónak tartom. Azt mondom, ez a legjobb megoldás, ha az ember elkezd sportolni mellette, hiszen van, ami motiválja és a feszültség levezetésére is kiválóan alkalmazható. Hagyd el ezt a mocskot minél elõbb és tegyél az egészségedért, ne pedig rombold! Hidd el, marha jól fogod érezni magad utána! Sok sikert! "Mindent lehet, csak akarni kell..."
Lehetséges! Évekig dohányoztam, bár végig volt bennem egy elképzelés, hogy ha betöltöm a 23-at akkor ott véget vetek ennek. Igyekeztem erre tudatosan készülni, hogy mire eljön a 23-dik szülinapom addigra minden szempontból felkészüljek. Persze hiába jött el a 23-dik szülinap, vígan dohányoztam tovább. Na aztán jött az elhatározás (nem rég, 2011 õszén), hogy le kell fogynom, életmódot kell váltanom. Elkezdtem edzeni, és éreztem, hogy a dohányzás nagyon megnehezíti az edzéseket. Végül atán szilveszterkor úgy döntöttem nem veszek estére cigit, volt néhány szálam, gondoltam elég lesz. Elég is volt. És másnap már nem is gyújtottam rá. Elsõ nap még folyton ettem (na gondoltam ez nem fog menni, mert így nem fogok fogyni). Második nap tudatosan figyeltem, hogy ne egyek pótcselekvésként, harmadik nap már erre se kellett figyelnem. És bár ez most januárban volt, tehát nem olyan régen, azóta nem dohányzom és eszemben sincs helyette enni. Egyébként még most is 23 vagyok, úgyhogy végsõ soron még a kitûzött célt is teljesítettem, a 23-dik életévemben abba hagytam a dohányzást.

Lehetséges hogy eltörött a farka a cicának és ezért körbe-körbe forog és rágja közben a farkát?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, de szerintem inkább bolhás, vagy valami más élõsködõ idegesíti. Talán még a bélférgesség is okozhat ilyen tüneteket. Aztán még az is lehet, hogy csak játszik. Az enyémek is szokták kergetni a farkukat :-)

Elképzelhetõ, de szerintem inkább bolhás, vagy valami más élõsködõ idegesíti. Talán még a bélférgesség is okozhat ilyen tüneteket. Aztán még az is lehet, hogy csak játszik. Az enyémek is szokták kergetni a farkukat :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!