Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy hetesen már látszódik (2 db)

Lehetséges hogy 6 hetesen már látszódik a has? Általában mennyi idősen látszódik?

Legjobb válasz: Az csak a puffadás miatt látszik.Nekem is az látszott. Most vagyok 12 hetes és kicsit már dudorodik ki lent a hasam.Már pár hete látszik de ruhában szinte semmi.Híztam kicsit hasra emiatt mondják, hogy látszik már.Majd neked is fog.Pár hét és lent már látszani fog!:)

Az csak a puffadás miatt látszik.Nekem is az látszott. Most vagyok 12 hetes és kicsit már dudorodik ki lent a hasam.Már pár hete látszik de ruhában szinte semmi.Híztam kicsit hasra emiatt mondják, hogy látszik már.Majd neked is fog.Pár hét és lent már látszani fog!:)
Most meg nagyon pici a baba, ugyhogy biztosan a puffadastol van. En 13 hetes vagyok es most kezd latszani valami domborodas. Turelem, par het es keked is fog latszani!!! Boldog babavarst!!
6 hetes terhességnél még nincs poci, de ilyenkor tényleg jellemzõ a haspuffadás. Nekem 14 hetesen sem látszott semmi (akkor volt az esküvõnk). Most, 31 hetesen már akkora, mint egy hatalmasra nõtt görögdinnye :) . Jó babavárást!
Lehet bizony, iker babákkal hamarabb nõ a pocak.
Szia! Igen lehet :) nekem is hamar latszodott, pedig nem iker baba volt, csak egy :) de nekem mindig a jobb oldalt volt! a vegen is sokszor maszkalt el az egyik oldalra es akkor total arra dudorodott! imadtam ;)
A kérdező hozzászólása: gondoltam, ez nem lehet a babáktól, mert hogy korainak véltem. DE JÓ!!!!
Ilyenkor még rengeteg helyük van, ide-oda tudnak helyezkedni, és ha pont egy oldalra kerülnek mindketten, az olyan, mintha egy jóval nagyobb szingli baba üldögélne ott, mivel ketten vannak.Készülj fel rá, h nagyon gyorsan fog nõni a pocakod.:) (Nekem is vannak ikreim.:) )
Én csak egykét várok, de a 16. hétig mindig a jobb oldalamon éreztem (ott feszült a hasam), és az UH-n is mindig ott találták meg. Késõbb elvándorolt. Gratulálok!
én egykés vagyok, 34 hetes, de nekem is a 13. héttõl kb látszik rendesen, hogy jobbra húz a pocak. Mostmár az egész bébi látszik, hogy hogy fekszik, felül jobbra van kidudorodva, alul balra:P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!