Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy hetesen (262 db)

Lehetséges, hogy az 5 hetes kislányomnak még csak most induljon igazából a hasfájása?

A Gripe watert?l lehet, hogy jobban görcsöl a hasa? Van valakinek ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy most kezdõdik! Elsõ lányomnál 6 hetesen kezdõdött. Azt hittük, hogy mi szerencsésen megúsztuk, de aztán egyik napról a másikra 6 hétig tartó kólika jött elõ... Nálunk a Gripe Water sem segített, sem a teák. Én tornáztattam, de szerintem semmi nem volt jó igazából, türelmesen ki kellett várnunk a 6 hetet. Utána mintha elvágták volna, megszûnt, de gyötrelmes hetek voltak, sajnos...

Lehetséges, hogy most kezdõdik! Elsõ lányomnál 6 hetesen kezdõdött. Azt hittük, hogy mi szerencsésen megúsztuk, de aztán egyik napról a másikra 6 hétig tartó kólika jött elõ... Nálunk a Gripe Water sem segített, sem a teák. Én tornáztattam, de szerintem semmi nem volt jó igazából, türelmesen ki kellett várnunk a 6 hetet. Utána mintha elvágták volna, megszûnt, de gyötrelmes hetek voltak, sajnos...
Nekünk rengeteget segített az Espumisam csepp!!! Minden szopi elõtt, ha jól emlékszem, és annyit, amennyit írnak! Talán 20csepp!? Régen volt...hál istennek! Nem olcsó, de jó és gyógynövény! És sok-sok torna! Melegítsd, simogasd! Én rengeteget hordoztam ilyenkor itthon is! Nem kendõben hanem hordozózsákban! Ettõl megnyugodott mindig és szépen elaludt! :-)
Nálunk is 6 hetesen kezdõdött(állítólag a legtöbb babánál4-6 hetesen jön elõ). Semmi nem segített, se az infakol, se az espumisan, aztán a gripe water-tõl mintha elfújták volna!Soha többet nem szenvedtünk!
nekünk azt mondta a védönö hogy igen . mi tápszert cseréltünk és egy hét mulva jó is lettt.

34+6 hetes terhesen lehetséges, hogy vannak jóslófájásaim?

Eddig csak keményedéseim voltak néha, de ma többször is szúró görccsel járt a hasam alján.

Legjobb válasz: lehetséges. nekem 31 hetesen volt az elsõ.

lehetséges. nekem 31 hetesen volt az elsõ.
Lehet, nekem a 35. héten volt elõször, annyira görcsöltem, már megijedtünk, hogy szülés lesz. Aztán moccant egy nagyot a baba, és minden elmúlt, nyugi lett. Annyira hogy túlhordtam 1 héttel.
Lehet én pont ennyi idõs vagyok..É már jó ideje van, fõleg éjszaka jön. Tegnap én amúgy is beparáztam mert együtt voltunk férjemmel és a hasamtól mivel nem látok, nem tudtam miért jön, annyira fel voltam hevülve, hogy sok volt a nedvesség s kifolyt lepedõre s majdnem azt hittem magzatvíz..

Lehetséges, hogy a babát éreztem meg? 15 hetesen?

Tegnapelőtt este olyan érzésem volt mintha őt éreztem volna. Olyan volt, mintha buborékok pattantak volna széjjel, 4-5 egymás után és aztán abba maradt, azóta semmi. Ezt eddig még nem éreztem, de tegnapelőtt olyan furcsa volt. Ilyen lenne a magzat mozgása? Olyan buborékos szétmenés? 15+1hkm

Legjobb válasz: Igen, lehetséges, én is 15 hetesen éreztem elõször! :)

Igen, lehetséges, én is 15 hetesen éreztem elõször! :)
Abszolut lehetséges. Elõször én is annak éreztem pedig nem kis súlyú vagyok

Lehetseges hogy 23 hetesen a babam mozgasait az oldalbordamnal erzem?

Mar 2 napja hogy csak az oldalbordamnal erzem,annyira fent lenne?Valaszaitokat elore is koszonom.

Legjobb válasz: szia!é 27 hetes vagyok és nálunk is elõfordul,nem is kevésszer!Szerintem lehetséges!:)

szia!é 27 hetes vagyok és nálunk is elõfordul, nem is kevésszer!Szerintem lehetséges!:)
en 23+4 vagyok ma es en is egyre feljebb erzem, szerintem ez normalis, ne aggodj. raadasul en a jobb es a bal oldalon egyszerre erzem neha, vegul is mar 30 cm korul van! boldog babavarast!

Lehetséges hogy nem látott semmit a doki az ultrahangon? Olyan 4-5 hetes terhes lehetek, 3 pozitív tesztem van meg tünetek: cicifájás, 37 feletti hő, nincs folyásom, 5 napja késik...

Visszarendelt 2 hét múlva. A NY.H 14mm nem tudom, ez jó??!

Legjobb válasz: Lehetséges!5 hetes terhes voltam,amikor még csak a méhnyálkahártya látszott megvastagodottnak.

Lehetséges!5 hetes terhes voltam, amikor még csak a méhnyálkahártya látszott megvastagodottnak.
Igazán csak a 7.héttõl látják a babát. Kérhettél volna vérvizsgálatot, abból szerintem kiderült volna már... De két hét múlva már biztos látja a babád a doki.
Elsõ terhességemnél elõször nekem sem látott semmit a doki, aztán megjelent a petezsák. De akkor inkább 4 hetesnek kell lenned, mert 5 hetesen már van petezsák. Nyugi, nincs semmi baj, 3 teszt nem hazudik. 15 hetes kismama
A 14 mm-es mehnyalkahartya nagyon igeretes :)
Elozo vagyok. megneztem: nekem 5+2-nel latszott a petezsak eloszor. Turelem :)
Nekem is már 4hetessen mutatta teszt de a dokim azt mondta 7-8hetessen menjek csak elöször uh-ra mert akkor már látja rendessen a "helyzetet". Hosszu 2-3hét volt de nagyon jó volt mikor elöször megláttam a babszemnyi teremtést a képen:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat. Remélem hogy így van. Õ is mondta hogy korai terhességnél nem biztos h látni valamit, meg ha már 3 teszt van, csak van ott valami. Nagyon remélem. Ma volt némi barnás folyásom, de erre a doki nem igazán mondott semmit. Gondolom akkor nincs baj.
A kérdező hozzászólása: találtam egy 2 hónappal ezelõtti leletet, úgyszintén uh volt, és menzi elõtt azon 4 mm-t írnak. Akkor a 14 mm jelenthet valamit, remélem! :) Gratula a babákhoz!!!
Légy türelemmel, mert minden a legnagyobb rendben! :)

Lehetséges, hogy a babát érzem mozogni 13 hetesen, 2. baba? Teljesen olyan, mint mikor a kisfiam először elkezdett mocorogni odabent!

Legjobb válasz: NEmrég én is hasonlót kérdeztem. Második babám, már 9 hetesen nõni kezdett a pocakom, most vagyok 13 hetes, de már mindenki látja, hogy terhes vagyok. Hetek óta olyan mintha mozogna-tudom mit kell érezni, az elsõt is 15 hetesen éreztem. VAgy igen, vagy nem, de szerintem lehet. Nekem is sokan írták, hogy igen korán érezték...

NEmrég én is hasonlót kérdeztem. Második babám, már 9 hetesen nõni kezdett a pocakom, most vagyok 13 hetes, de már mindenki látja, hogy terhes vagyok. Hetek óta olyan mintha mozogna-tudom mit kell érezni, az elsõt is 15 hetesen éreztem. VAgy igen, vagy nem, de szerintem lehet. Nekem is sokan írták, hogy igen korán érezték...
tegnap 22:40 vagyok! Aki lepontozott, kívánom neki is, hogy hetekig feküdnie kelljen és legyen ideje a babájára figyelni a hasában!!! Majd akkor megtudod milyen is az... Nem hiszem el, hogy jobban tudod, hogy nekem mikor kezdett mocorogni a babám... (a lepontozóra értettem)
Én az elsõt várom és 13 hetesen kezdtem érezni, hogy mozog odabenn. Sokat kellett feküdnöm akkoriban és volt idõm megfigyelni. 35hetes
13 hetesen nem hiszem, hogy õt éreznéd.Nem vagy esetleg elszámolva?Mert így ennyi idõsen én korainak tartom.
Lehetséges, én is a 2. babámat várom és 13 hetesen és pár naposan éreztem elõször. Teljesen biztos vagyok benne, mert az elsõ babám is tavaly év végén született, élénken él bennem az emlék, hogy milyen érzés a magzatmozgás. Ráadásul "helyileg" is ott éreztem, ahol kell: picivel a szeméremdombom felett, mélyen belül, márpedig 13 hetesen ott a méh van. Azóta is érzem egyre gyakrabban, van, hogy 1-2 napig semmi, majd többször is egy nap, de ez még nem olyan erõs mozgás, csak akkor érzem, amikor nyugalmi helyzetben vagyok, fõként este. Most vagyok 15 hetes. Az elsõ babámat a 18. héten éreztem elõször, de õ akkor már határozottan rúgott, másnap már kívülrõl is látni lehetett a mozgását, a férjem érezte a kezével, gyanítom, hogy õ sem ezzel kezdte, érezhettem volna õt is hamarabb, de mivel elsõ babásként fogalmam sem volt, hogy milyen érzés a baba mozgása, így nem vettem észre, hogy õ az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, szeritem is Õ az!:) Tegnap 22:40-es, én sem értem ezért miért kell lepontozni valakit, ugyhogy én most duplán felpontoztalak!:) :)

Lehetséges, hogy 19 hetesen 4D-s ultrahangon még semmit nem tudnak mondani a baba nemére?

15 hetesen azt mondta a doki, hogy látná de nem úgy fekszik. Aztán 17 hetesen mikor vizsgált elfelejtettem megkérezni és már mikor fel voltam öltözve akkor kérdeztem meg. Erre azt mondta, hogy legközelebb vizsgálat közben kérdezzem, mert õ most konkrétan azt nem figyelte nem emlékszik rá. Ma megint voltam vizsgálaton, vizsgálat közben mondtam nézzünk már rá akkor hátha most lát valamit, de azt mondta most ezzel nem kell foglalkozni, meg egyébként is úgy fekszik, hogy nem látja. Lassan már úgy érzem direkt nem akarja elmondani. Vagy ez tényleg lehetséges hogy 19 hetesen még semmit nem lát?

Legjobb válasz: 4d 19 hetesen azerintem azert lehet latni. 2d-n elofordulhat ha ugy fekszik akkor nem latszodik. Ismerosomnek is 32 hetesen tudtak megmondani h mije lesz addig nem mutatta magat. Igaz nem votlak 4d vizsgalaton akkormeg. Most 4d-n voltal? Mert ott azert tuzetesebben megnezik nem is nagy meg h ne lassa meg mije van. Mondjuk tapasztalatom nincs eteren mert 18 hetes voltam mikor 2d-n siman megmondta h lanyom lesz mert pont ugy fordult h tisztan latszodott. Es lany is lett. :-). Van akinek 12. heten is megmondja jol a doki h mije lesz.:-)

4d 19 hetesen azerintem azert lehet latni. 2d-n elofordulhat ha ugy fekszik akkor nem latszodik. Ismerosomnek is 32 hetesen tudtak megmondani h mije lesz addig nem mutatta magat. Igaz nem votlak 4d vizsgalaton akkormeg. Most 4d-n voltal? Mert ott azert tuzetesebben megnezik nem is nagy meg h ne lassa meg mije van. Mondjuk tapasztalatom nincs eteren mert 18 hetes voltam mikor 2d-n siman megmondta h lanyom lesz mert pont ugy fordult h tisztan latszodott. Es lany is lett. :-). Van akinek 12. heten is megmondja jol a doki h mije lesz.:-)
A kérdező hozzászólása: Igen, 4D-n voltam és ez ami fura, hogy sokan írják már a 12. héten tudták én is picit reménykedtem hátha, na de most már nagyon kíváncsi vagyok. Vásárolgatni addig meg nem is merek/tudok míg nem tudom. Tudom sokan direkt nem is akarják tudni csak majd a szülésnél, de én valahogy nyugodtabb lennék és valahogy kicsit jobban személyesíteni is tudnám, így még neven se gondolkoztunk, mert elõre nem akarom magam beleélni:)
a kérdésben egy dokiról van szó? csak mert nálam 4 bõl 3 doki meg tudta mondani már 11 hetesen szóval a helyedben én mással megnézetném és nagyon nem tetszik ez nekem, hogy 4d-sen ilyen alapvetõ dologgal nincsenek tisztában, amikor sokkal "nehezebb" dolgokat is ki kell vele tudni mutatni!
A 4d ráadásul nem tb-s vizsgálat azért te fizetsz külön! Így kérheted h mit nézzenek meg rajta elõször. Sõt nekem azzal kezdte a nõci aki csinálta a 4d-s vizsgálatot h szeretnénk-e tudni h mi a neme. Nemh még meg sem mondja. Azért ez szemétség tõle. Ha ennyire nem lát akkor csináljon ilyen vizsgálatot ha meg nem akarja megmondani váltanék azonnal.
A kérdező hozzászólása: Igen ugyanannál a dokinál voltam mindhárom alkalommal. A terhesség kezdetén voltam másnál aki csak hüvelyi ultrahanggal tudta nézni, ott érthetõ volt, hogy nem látja. Ezért nem fizettem, kötelezõ a vizsgálat minden terhesgondozás után. Itt ahova járok(Szeged), itt 4D van. Arra is gondoltam lehet a 20. hétig nem akar semmit mondani nehogy aztán kiderüljön, hogy mégsem az. Ismerõsömnél pl. kisfiút mondtak, nevet is választottak, vásárolgattak is és 5 hónaposan derült ki, hogy kislány. Szóval ilyesmire tudok esetleg gondolni, hogy addig nem akar biztosat mondani. De azt nem akarom elhinni, hogy nem lát semmit, mert nem úgy fekszik stb...
Nekünk az elsõ gyerekkel már a 12. héten megmondta, a másodiknál a 18. hetin még nem látta, mert a lába között volt a köldökzsinór, a 21. hetin már másképp feküdt, akkor megmondta. Mindegyik 2d-s gép volt és fiúk.
javaslom menj másik dokihoz is! ami amúgy sem árt, márcsak a szakértelem tekintetében sem. sõt. én speciel idõs doktorokban nem is bízom, meg van rá az okom, hosszú lenne a sztori.
A kérdező hozzászólása: Ez egy viszonylag fiatal, olyan max 40 körüli doki lehet. Jövõhéten amúgy is mennem kell erre a kötelezõ genetikai uh-ra, oda másik dokihoz kell menjek, remélem õ tud már mondani majd valamit..
írd meg nekünk is, ok?

Most került hozzánk egy 4-5 hetes cicus, tegnap óta megy a hasa. Nem tudom megállapítani, hogy mitől, eddig csak tasakos Whiskas Juniort adtunk neki + a Rossmannból vettünk neki macskatejet. Lehetséges, hogy ezektől van a probléma?

Legjobb válasz: Normális körülmények között egy 4-5 hetes cicának még anyatejre van szüksége. Ennek híján tejpótló tápszerrel kellene etetni. Ezt lehet kapni állatos boltokban, állatgyógyszertárban vagy állatorvosnál. A tápszert cumisüveg vagy fecskendõ segítségével tudod vele megitatni. A tápszer mellett már kaphat szilárd ételt is, de ilyenkor még nem ez a fõ tápláléka. Az anyacica kb. 7-8 hetes korukig szoptatja a kicsiket, ekkor lehet teljesen áttérni a junior tápra. Lehet, hogy az eledeltõl van hasmenése, de lehet más oka is pl. paraziták vagy vírusos fertõzés. Mindenképpen nézesd meg egy állatorvossal. Õ majd bõvebb információval tud szolgálni.

Normális körülmények között egy 4-5 hetes cicának még anyatejre van szüksége. Ennek híján tejpótló tápszerrel kellene etetni. Ezt lehet kapni állatos boltokban, állatgyógyszertárban vagy állatorvosnál. A tápszert cumisüveg vagy fecskendõ segítségével tudod vele megitatni. A tápszer mellett már kaphat szilárd ételt is, de ilyenkor még nem ez a fõ tápláléka. Az anyacica kb. 7-8 hetes korukig szoptatja a kicsiket, ekkor lehet teljesen áttérni a junior tápra. Lehet, hogy az eledeltõl van hasmenése, de lehet más oka is pl. paraziták vagy vírusos fertõzés. Mindenképpen nézesd meg egy állatorvossal. Õ majd bõvebb információval tud szolgálni.
A kérdező hozzászólása: Mi is úgy gondoltuk, hogy ott kéne maradnia még az anyukájánál, de sajnos meghalt, és mivel már ettek is, ezért ideadták már most. Köszönöm szépen a választ, mindenképp utána járok! :)
Egyenlõre én is fecskendõvel etetném cicatápszerrel. Majd 7 hetes korától ráérsz neki adni száraztápot és alutasakost!
Én is kb. ilyen idõs korában kaptam a cicusomat.Pot ugyan ez volt:hányt az elsõ napokban, de ez nem vírus vagy betegség, csak simán megviselte az, hogy mégcsak most vált el az anyukájától meg a tesóitól.Tehát nem kell izgulni és nem kell egybõl az állatorvoshoz rohanni.A gyomrát is megviselte a kaja váltás.Csak arra ügyelj, hogy nehogy kiszáradjon.Inkább gyakrabban itasd a macskatejjel+azért rakj ki vizet is.Nem kell aggódnod, pár napig még tuti ilyen lesz, de amint beilleszkedik, ez is elfog múlni:)
Elõzõ vagok: Hoppá, azt akartam írni, hogy hányt és hasmenés is volt, szóval ugyanúgy igaz a hasmenésre is, csak azr elfelejtettem írni...Bocsi!:)
Féreghajtót kapot? Az is okozhat ilyesmit. Meg a hirtelen eledelváltás. Még nagyon kicsi és érzékeny.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Nem kapott féreghajtót, de várok még vele 1-2 napot, hátha tényleg csak az eledelváltás, és az új környezet miatt rossz a gyomra. Szegénykémnek még ma is ment a hasa, remélem megoldódik, ha pedig nem elviszem állatorvoshoz!
Azt ugye tudod hogy féreghajtó mindenképpen kell neki. Már csak azért is mert az emberre is veszélyes lehet.
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam, hogy szükséges, de akkor kapni fog! Köszönöm az értesítést!

Kb 2 hetes kismama lehetek, nemrég voltam nőgyógyásznál (olyan másfél hetesen) de ő még nem látott terhességet. Ez lehetséges hogy még ennyi idősen nem látja?

Legjobb válasz: Nincs két hetes terhesség. A második hét végén találkozik csak a petesejt a hímivarsejttel. Az sem biztos, hogy megtermékenyül, honnan veszed, hogy biztosan terhes vagy? A terhességet az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni. A 4. hét elõtt még a teszt sem mutatja ki. Azért nem látta a doki, mert (még

Nincs két hetes terhesség. A második hét végén találkozik csak a petesejt a hímivarsejttel. Az sem biztos, hogy megtermékenyül, honnan veszed, hogy biztosan terhes vagy? A terhességet az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni. A 4. hét elõtt még a teszt sem mutatja ki. Azért nem látta a doki, mert (még
hát persze
).. nem vagy terhes.
2 hetes terhesség nincs. a mensi elsõ napjától számolják a terhességet, ha kimarad a mensid az 4 hetes. a doki persze hogy nem lát semmit mert nincs is mit látnia. a terhességet kb. 7-8 hetesen látja, akkor már van embrió is, addig megvastagodott nyálkahártyát és/vagy szikhólyagot láthat, de azt is a mensi kimaradása után. elõtte nem és az nem is számít terhességnek, a teszt is csak kevés esetben mutatja ki a terhességet olyan korai szakaszban
2 hetes kismama! XD :D
4 max.5 hetes lehetsz. Olvass utána a neten, hogy mi torténik ezekben a hetekben.
igen, lehetséges. mert ha két hetes vagy, azt jelenti, hogy még ki sem maradt a mensid.

Lehetséges, hogy 11 és fél hetesen már elmúlnak a rosszullétek?

Legjobb válasz: Én 12-14 hetes koromig minden reggel émelyegtem,hánytam,fogytam is 3 kg-ot.Utána pedig,mintha mindent elvágtak volna.Most inkább lelkileg nehéz,mindent sokkal érzékenyebben fogok fel,úgy érzem valami hiányzik,nagyon sok szeretetre vágynék,annyira,amennyit talán meg sem kaphatok.Ez ellen nem tudok it tenni,pedg szeretnék,a párom ezt sajnos nem tudja megérteni,pedig õ is tud gyöngéd lenni.Te ezzel hogy állsz?Nem érzed úgy,hogy eltávolodtok egymástól,az érzelmi megnemértés miatt? Bocsi,hogy hosszú voltam,és a saját gondolataimmal traktáltalak!Csak a páromon kívül nekem nincs itt más, szüleim tõlem 300 km-re, õ pedig nem tudja átérezni az én gondolataimat... Boldog babavárást neked,és itt mindenkinek:20 hetes kismama(aki a babájának nagyon örül,de most fáj neki,hogy nem értik meg,nem érzékelik a szeretet-hiányát)

Én 12-14 hetes koromig minden reggel émelyegtem, hánytam, fogytam is 3 kg-ot.Utána pedig, mintha mindent elvágtak volna.Most inkább lelkileg nehéz, mindent sokkal érzékenyebben fogok fel, úgy érzem valami hiányzik, nagyon sok szeretetre vágynék, annyira, amennyit talán meg sem kaphatok.Ez ellen nem tudok it tenni, pedg szeretnék, a párom ezt sajnos nem tudja megérteni, pedig õ is tud gyöngéd lenni.Te ezzel hogy állsz?Nem érzed úgy, hogy eltávolodtok egymástól, az érzelmi megnemértés miatt? Bocsi, hogy hosszú voltam, és a saját gondolataimmal traktáltalak!Csak a páromon kívül nekem nincs itt más, szüleim tõlem 300 km-re, õ pedig nem tudja átérezni az én gondolataimat... Boldog babavárást neked, és itt mindenkinek:20 hetes kismama(aki a babájának nagyon örül, de most fáj neki, hogy nem értik meg, nem érzékelik a szeretet-hiányát)
A 20 hetes magányos kismama vagyok.Köszönöm a bíztatást, aranyos vagy.Nagyon irigyellek(de csakis pozitív értelemben!), hogy a párod ilyen megértõ veled, nem tudom én elérem-e ezt valaha...Néha a legapróbb figyelmesség is olyan jól tud esni, amit eleinte még meg is kaptam tõle, de most legalább annyira, vagy talán még jobban hiányzik. Boldog babavárást neked is!
Például, a múltkor kiesett a kezembõl a kés, amikor hámoztam a zöldséget, és lehajoltam érte, õ meg ott állt, és csak nézett.Lehet, hogy felfújom a dolgot, de többször is végignézte már, hogy hajlongok vmiért, és ezt most finoman meg is jegyeztem neki, mire õ azt mondta, biztosan direkt "dobtam" le a kést, mert kíváncsi voltam a reakciójára!Pedig, todom, hogy pár hete még minden további megjegyzés nélkül fölvette volna azt a kést, vagy bármit. Amikor rákérdezek, miért változott meg, azt mondja, hogy õ ugyan nem változott meg, csak feszült, meg hogy hirtelen jöttek a dolgok(babaprogram)-de ezt néhány hete is tudta, akkor miért nem volt ilyen velem?Egyszerûen nem értem néha a viselkedését(a fenti példa csak egy, de sok ilyen "apróság" van, ami régebben nem volt).Mit gondoltok? 20 hetes km
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy ennyire "egyedül" vagy, nem lehet így egyszerû Neked :( Az én párom szerencsére nagyon türelmes velem, minden tõle telhetõt megtesz azért, hogy a babának is és nekem is a lehetõ legtöbbet tudja adni, legyen szó akár szeretetrõl, akár egy hirtelen ötlettõl vezérelt gyorséttermi kirándulásról :) Terts ki, idõvel a Te párod is ráérez, hogy mire van szükséged, szükségetek! Boldog babavárást
persze, nekem nem is voltak rosszullétek!
A kérdező hozzászólása: Émelyegtem, csak ritkán hánytam, nem volt vészes, de asszem megleszünk nélküle :)
Hát nem tom! Én az elsõ három hónapot végig hánytam, és utána is végig rosszul voltam, ha autóval mentünk mindig hánytam kegyetlen volt! De ezen kívül más gond nem volt a terhességem alatt!! Meg is lett az eredménye , egy szép kisfiam van!!üdv egy 9 hós babuci anyucija
Igen épp a tegnap olvastam h a 11.héttõl enyhülnek. Én is már nagyon várom. Milyen rosszúlléteid voltak? Nekem is van émelygés, gyengeség, álmosság, és a gyomrommal is valami... 8 hetes
Persze! Ekkora már a méhlepény szinte teljesen átveszi a szerepet a sárgatesttõl, így a hcg emelkedés sem drasztikus már, sõt, valakinél ekkorra már stagnál! Így rosszullétek sincsenek, megszünnek, enyhülnek, - kinek hogy. :) Boldog babavárást!
Kedves 20 hetes kismama! Megértem a panaszodat. Néha én is így érzek, de szerencsére vannak jobb napok is. A párom reggeltõl estig dolgozik. Egyedül rendezem a bevásárlást, kocsi nélkül, fõzök, rendezem a nagyobbik gyereket...nem nagyon kapok segítséget.Sokszor kiborulok. Este ha hazajön a párom, akkor Õ is csak elvár dolgokat(mossam meg a hátát, meg egyéb...) Én meg arra vágyom h engem kényeztessen most. Sokszor érzem én is azt amit te. Mire 20 hetes leszek addigra az én párom sem fogja már bírni szex nélkül.(külömben vajon a párodnak nem az a baja?)Õ akarta a babát?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!