Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy hónapja (266 db)

9 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Az elején a menstruációm a szünet 3. napján jött meg, de az utolsó néhány hónapban ez a 4. napon volt várható. Ha évekig szedem lehetséges, hogy a havi vérzésem 2-3 nap lesz?

Mi az oka, hogy késõbb jön meg?

Legjobb válasz: Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)

Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A tablettát mindig idõben kezdem el szedni, és tapasztaltam, hogy attól még néha van egy kis pecsételõ vérzés, ami normális.

Apukám január 12én halt meg, de csak március 7én lett beadva a papír! Lehetséges, hogy ebben a hónapban már kapok árvaellátást? Bar meg semmi papirt nem kaptunk! Lehetséges e későbbi utalás, vagy már csak következő hónapban?

Legjobb válasz: Mindenekelõtt fogadd részvétem! Nem tudom, hogy az én példámon keresztül mennyire lehet általánosítani: Apa halála utáni hónapban adtam be az árvaellátási kérelmet, halálnak egy éves évfordulóján utaltak elõször (vagy akkor jött meg a papír, hogy hamarosan utalni fognak, sajnos nem emlékszem). Ekkor visszamenõleg megkaptam az eltelt idõre járó árvaellátás összegét. Az elbírálás gyakran hosszabb idõszakot ölel fel.

Mindenekelõtt fogadd részvétem! Nem tudom, hogy az én példámon keresztül mennyire lehet általánosítani: Apa halála utáni hónapban adtam be az árvaellátási kérelmet, halálnak egy éves évfordulóján utaltak elõször (vagy akkor jött meg a papír, hogy hamarosan utalni fognak, sajnos nem emlékszem). Ekkor visszamenõleg megkaptam az eltelt idõre járó árvaellátás összegét. Az elbírálás gyakran hosszabb idõszakot ölel fel.
Ismerõsnek Édesanyja halt meg, de neki nem volt olyan hosszú idõ az elbírálás, mint az elõzõ válaszolónak. Ha adott hó 7-én adtad be a papírt, abban a hónapban már tuti nem utalnak, de én a helyedben a következõben sem reménykednék. Inkább május, az már szinte tuti.

Négy hónapja élek egy férfival, állitolag szeret azt, lehetséges hogy megtudja anyira játszani magát? Hogy ezt éreztesse velem! ő költözött hozzám, elég sokat vitatkozunk, lenne hova mennie, de lehet itt kényelmesebb.

Szeret vagy nem szeret????? :O szeretne akkor nem nekem kéne mindig kezdeményezni szexben! Lehet csak azért van velem mert igy könnyebb neki,?

Legjobb válasz: 4 hónap után odacuccol. 4 hónap után elég sokat vitatkoztok. 4 hónap után neked kell kezdeményezni. 4 hónap után nem vagy biztos abban, hogy szeret. Szerinted?

4 hónap után odacuccol. 4 hónap után elég sokat vitatkoztok. 4 hónap után neked kell kezdeményezni. 4 hónap után nem vagy biztos abban, hogy szeret. Szerinted?
4 hónapja élsz vele, és neked kell szexet kezdeményezned? Hány éves az a pasi, 70? Mondjuk, ha már felmerül benned a gyanú, meg a kétely, akkor érdemes lenne utánaszimatolni. Biztos, hogy lenne hova mennie, és nemcsak kihasznál, mert így anyagilag jobb neki? Mennyi idõ után költöztetek össze?
Ha mindig te kezdeményezed a szexet, akkor nyilván valami nem oké sem szexuális, sem érzelmi téren.Ennek oka van.Ezt az okot viszont neked kell érezned, tudnod.Te ismered a párod körülményeit, helyzetét, korábbi hozzáállásáról te tudsz nyilatkozni.
ezt csak ketten tudhatjátok
Nekem gyanúsnak tûnik a pasi.
Amíg nem vagy biztos a dolgodban, amíg nem vagy biztos abban hogy lángol a szerelem mindkét fél részérõl, addig nem szabad összeköltözni. Mert akkor ilyen helyzetbe kerülsz. Nem hangzik jól amiket leírtál. Sanszos hogy részérõl se szerelem se szexuális vágy nincs feléd.
Ha 4 hónap után így kihûlt, az gáz, ott nagy bajok vannak.
Én mindenben azt a technikát alkalmazom, amit a hármas válaszoló. Legyen az szerelem vagy valami nagyobb vásárlás, vagy bár mi. Kérdéseket teszek fel magamnak A válaszokat két oszlopba írom, vagy csak gondolatban. Az egyik az pozitív, a másik a negatív oldal, Aztán megnézem, hogy melyik oldal van kitöltve bõven. Ennek alapján könnyebb a választás. Nálad csak negatív oldalt találtam. Azt, hogy szeret e, vagy sem azért érezned kellene. Ha szeret, nem merült volna fel ez a kérdés. És én ezt is a negatív oldalhoz sorolnám. Persze nehéz negatív döntést hozni, de néha feltétlen meg kell tenni. A férfiak, mondjuk házasság után teljesen nyeregben érzik magukat, és sokkal jobban elengedik magukat. Õ még csak nem is a férjed, és már itt tart. Mi lesz késõbb? Meg fog felelni neked ez az állapot? Kérdezõsködj csak magadtól és választ is kapsz, ha nem leszel elfogult.
Nem hangzik jol de abbol, hogy neked kell kezdeményezned még ne vonj le következtetést. Lehet, hogy csak ilyen.
Miért gondolod, hogy nem szeret? Milyen dolgokon szoktatok vitatkozni, ki kezdeményezi ezeket a vitákat? Az, hogy fõként te kezdeményezel a sz.xben, férfifüggõ. És eléggé korfüggõ is a férfiaknál. Hány éves a párod? Ha egyébként rendben van a sz.x köztetek, csak a kezdeményezés marad rád, az nem gond.
Ha valaki meg tudja magát játszani, az nagyon sokáig meg tudja magát játszani. De a pasidról nem ez látszik. Rólad viszont ordít az, hogy abszolút bizalmatlan vagy és nagyon kicsi az önbizalmad. Vannak olyan pasik, akik igénylik, hogy a nõ kezdeményezzen. Bármilyen okból lehetséges ez, és abszolúte nem jelenti azt, hogy nem szeret, sõt! Inkább akkor gyanakodj arra, hogy nem szeret, ha lépten-nyomon d.gni akar és eszébe sem jut, hogy te mit érzel vagy mit akarsz.
Mennyi idõsek vagytok? Jól érzi magát nálad, mert kényelemben van, hiszen kételkedsz abban, hogy szeret, akkor már bibi is lehet a kapcsolatban!

Milyen folyással jár a peteérés? Törvényszerű, hogy minden hónapba van? Ha valaki már volt egyszer terhes, attól lehetséges, hogy most nincs pé?

Legjobb válasz: Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Lehetséges, hogy 2 hónap után elapad a tej?

Kisbabám 2 hónapos, eddig is ki kellett egészítenünk az anyatejet tápszerrel, mert minden próbálkozásunk ellenére kevés volt neki. Eleinte szoptatás után kb. 10 ml-t tudtam csak lefejni, ma már csak egy-két csepp jön. Van még remény vagy teljesen el fog már apadni a tejem?

Legjobb válasz: Azt el tudom képzelni, ami a te eseted is, hogy eleve alig van, aztán el is apad. De azt már kevésbé, hogy valakinek sok van és hirtelen elapad a 2. hónapban. Pontosabban ez is megtörténhet, csak ott a baba "cumizavara"/"szopisztájkja" állhat a háttérben, vagy valami rendkívüli betegség. De így, hogy látszólag minden ok, nem hinném. Nekem is ki kell egészítenem már az elejétõl, annyira kevés volt, hogy az orvos azt mondta, számítsak rá, hogy pár hét és el is apad. De minden tápszer elõtt szoptatok és ez 5 hónapja mûködik, sõt szaporodik. Úgyhogy még ez utóbbi eset is elõfordulhat, hogy lesz még neked is több

Azt el tudom képzelni, ami a te eseted is, hogy eleve alig van, aztán el is apad. De azt már kevésbé, hogy valakinek sok van és hirtelen elapad a 2. hónapban. Pontosabban ez is megtörténhet, csak ott a baba "cumizavara"/"szopisztájkja" állhat a háttérben, vagy valami rendkívüli betegség. De így, hogy látszólag minden ok, nem hinném. Nekem is ki kell egészítenem már az elejétõl, annyira kevés volt, hogy az orvos azt mondta, számítsak rá, hogy pár hét és el is apad. De minden tápszer elõtt szoptatok és ez 5 hónapja mûködik, sõt szaporodik. Úgyhogy még ez utóbbi eset is elõfordulhat, hogy lesz még neked is több
Nem értem teljesen hogy miért foglalkozol a szopás utáni fejés-mennyiséggel. Ha most jobban kiszívja a babád, akkor kevesebbet fejsz. Mérd a babát evés elõtt-után, akkor kiderül hoy mennyit evett. (Próbáltad már hogy óránként cicire teszed, annyit komfortszopiztatsz, amennyit csak bírsz pl? Nekem ezek beváltak, növekedési ugrás esetén a ababám vezényelte hogy ezt kell csinálni)
Én is voltam hasonló helyzetben, császárral szültem szintén, én nem adtam pótlást sosem, inkább "rászoktattam" a cicin alvásra, hogy akkor is termeljen nekem tejet. És éjszaka is etettem félálomban, keltettem magam hajnali 2-kor és 5-kor. A baba evett, nem ébredt fel, nagyon élveztem azokat a heteket. Többször ürítette ki a cicimet és ezáltal többször termelõdött. Este csináltam meg a horrorfejést, de ezt kb. egy hétig, utána ellustultam és csak a szopik után fejtem mindig (reggeltõl kora délutánig) 10-15 percet és 20-30 ml-nél nem jött le több soha!! Még abból sem, amibõl nem szoptattam, de utána a babám bezzeg tudott belõle enni. :) És amit még megtanultam, ha arra gondolsz, hogy "szerintem elapadt a tejem, tényleg csak ennyi van stb.', akkor el is fog menni. A gondolkozás tényleg NAGYON befolyásolja a tejtermelést Én nem adnám fel a helyedben, mert olyan kitartónak tûnsz, akkor elõbb utóbb megjön az eredmény is :)
Egyáltalán nem biztos, hogy elapad, vannak bizonyos ingadozások. (Az én laikus elgondolásom szerint valami hormonális dolog lehet, ami valahogy összefügg a mensesszel, akár megjön, akár nem.) Most 8 hónapos a kislányom, többször éreztem úgy, hogy itt a szoptatás vége, mert egyik nap még ömlött a tej, másik nap meg alig volt valami a mellemben. Az én esetemben valahogy, elõbb-utóbb mindig visszaállt a tej. Szerintem ne add fel a reményt, de ne is görcsölj rá, mi lesz, ha nem jön több. Csak szopiztasd, ha kell egészítsd ki tápszerrel. Én bármit csináltam (több liter folyadék, szoptatós tea rengeteg, zabpehely, meg minden, amit még ilyenkor feldobnak), tképpen nem változtatott az adott helyzeten. Azóta van folyamatosan tejem, hogy újra terhes lettem... Kitartás és ne aggódj!
Hasonló helyzetben vagyok, 2 hós kora óta pótolok, hol többet, hol kevesebbet. Szerintem az fontos, hogy akár azt a pár korty szopit is meg tudd tartani minél tovább, mert szerintem lelkileg is jót tesz a babáknak. Az enyém pl. még mindig nagyon jól meg tud nyugodni cicin, azon altatom el, legalább addig is szopizik. Mert sokszor sajnos nekem is nyugtalan a cicin, mivel kevés volt a tejem kénytelen voltam pótolni, a cumiból könnyebben jön, a babám pedig már türelmetlenebb a cicin, tehát sokszor inkább akkor fogadja el, ha nem farkas éhes. Pont ezért nálunk van olyan, hogy csak pl. délelõtt és délben egyáltalán nem kell neki pótolnom, mert fél óránként ciciztetem és ezekkel a kis adagokkal is elégedett. De délutánra megint olyan éhes lesz, hogy kénytelen vagyok pótolni, és este is, mert olyankor már nem elég neki a cici. Azt szerettem volna egyébként mondani neked, hogy a Medelától próbáld meg kibérelni a Simphony kórházi fejõgépet, nekem most már pár hete van egy, és szuper! Ez tényleg szaporítja a tejet, két mellet kell fejni egyszerre, és két fázisban tud fejni a gép, változtatható az erõsség, nagyonnagyon szuper! Nekem bedurran tõle a cici! :) Csak naponta többször kell csinálni és nagyon sokszor csak napi 1-2-re jut idõm :( fõleg most a nyári jövés menés miatt. De amikor naponta többször fejek vele 15 perceket akkor a nap végére már 200 ml-t el tudok tenni a hûtõbe, ezt másnap megkapja pótlásként, és máris nyugodtabb vagyok, hogy legalább ennyit (meg még amennyit egyébként szopizik) tudok neki adni. (5 hós kislány anyuja)
Kedves kérdezõ! Végül is lemérted, h mennyit szopizik? Nálunk is gond van mindig a szopival, most nekem Luca 19 hete szopik, de minden nap úgy érzem h ez lesz az utolsó és végképp nem lesz tejem! A héten volt, olyan h kedden 120 felettieket szopott, aztán szerdán csak 40 volt, majd minden alkalommal! Most tudtam feltornázni 100ra, de vmikor ez se megy! Nagyon változó! Azt megértem, h nem akarja elfogadni a cicit, mert nekem is csinálja Luca, ha érzni h kevés van benne! Szegénykém mindig felpörgeti magát rajta, h nem jön több! Kitartást és sztem is próbáld meg többet cicire tenni! (Most is így jártam, h cicizett, de mivel nem mértem, megcsináltam az 50 ml-s pótlást, erre elaludt, úgyh remélem eleget evett, 6 felé megkínálom egy kis gyümivel:-))
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Ma reggel kipróbáltam, amit javasoltál, sajnos össz-vissz 10 ml lett az eredmény. Azért köszi a tippet! Köszönöm szépen a többieknek is a válaszokat. Folytatjuk így, amíg tudjuk, csak sajnos a babám már nem nagyon fogadja el a cicit, mert nem sok minden jön belõle szegénykémnek.:(
holnap reggel (akkor van a legtöbb. mielõtt a baba felébredne, jó lenne 2 órával elõtte, hogy aztán ciciztetni is tudd) , fejj fél órán keresztül (váltogatva a melleket: 7 7, 5-5, 3-3, 1-1 percig) ebbõl meg fogod tudni, hogy mennyi a maximum kapacitás. kíváncsi vagyok, jelentkezz majd, ha megcsináltad. én bizakodom (drukkolok), hogy egyre több legyen neked is a tejed. :)
Mindent tökéletesen csinálsz, de! Biztos vagy benne, hogy csökken a mennyiség? Lemérted? Mert ezt érezni nem lehet. Elõször én is azt hittem, mert lerövidültek a szopik (ami, késõbb megtudtam, normális. 5 perc is elég lesz késõbb), aztán egyszer lemértem és meglepõdve tapasztaltam, hogy a mennyiség megnövekedett. Az, hogy utána nem tudsz fejni, jelezheti a baba hatékonyságát is, nem feltétlenül jelent rosszat. Minél inkább távolodunk a szüléstõl, az anyatej jelentõsége csökken, tehát ez az elsõ két hónap nagyon fontos, ez számít a legtöbbet. Örülj, hogy eddig sikerült. A jövõn meg ne csüggedj, lesz, ami lesz.
A kérdező hozzászólása: Nekem az elejétõl fogva kevés tejem volt. Programozott császárral szültem és nem indult be igazán a tejtermelés. Jó egy héten keresztül mindig mellre tettem, amikor kérte a babám, volt hogy két órán keresztül szopizott, de még mindig sírt, hogy éhes. Aztán az orvos mondta, hogy most már kell neki pótlást adnom, mert kezd kiszáradni.:( Azóta minden etetésnél elõször cici, aztán tápszert kap. Utána szoktam fejni, eleinte kb. 10 ml-t sikerült lefejnem 20 perc alatt, most már viszont szinte semmit. A szopi idõtartama is lerövidült, eleinte kb. 15-20 perc volt, ez lecsökkent néhány percre, csak pár korty jön neki. Ittam szoptatós teát, próbáltuk a szoptanít készüléket is, sajnos ezek sem segítettek. Abban reménykedtem, hogy a hozzátáplálásig megmarad ez a rendszer, de úgy tûnik, hogy kezd teljesen elapadni a tejem.:(
Elõfordulhat, de sokkal gyakoribb, hogy a szoptatási gyakorlatban van valahol hiba. Írj részleteket, hogy nálatok hogyan mködik a szopi és hamar ki fog derülni szerintem.
Én mikor kevesebbnek vélem a tejcsit akkor veszek be tejszaporító kapszulát, attól mindig visszaáll és nem is szedem folyamatosan.
tuti terhes vagy ha késett 2 hónapot, nõgyógyász de gyorsan!!!
6-os 20 éve menstruálok, de még soha nem volt darabos (kicsit sem). Emlékszem, középsuliban volt egy lány, akinek rendesen rögök jöttek. Mindenki nézett rá nagy boci szemekkel, amikor elmesélte, mert semelyikünk nem tapasztalt még hasonlót sem. Biztos, hogy olyan gyakori, hogy darabos legyen egy vérzés?
csinálj egy tesztet
ha darabos, akkor az nem sima vérzés, így nem igen lehetnél terhes, de menjél el orvoshoz, mert ez nem jó, ha terhes voltál és így jön meg, akkor annak vége , mindenképpen menjél el orvoshoz N
A kérdező hozzászólása: nekem is darabos volt.
5! ilyenhez én most szóltam elõször amúgy az mi jön belõlem, ha megvan rendesen és nem szedek semmit akkor darabok is jönnek, ekkor nem lehetsz már terhes, mert annak akkor vége is van, erre gondoltam nem másra N
4-es! Folyton ezzel jössz, hogy meg lehet különböztetni. Hát, nem minden esetben. 3 hónapig véreztem a terhességem alatt. Pont úgy, és pont akkor, amikor egyébként is kellett volna. Semmi különbség nem volt a két vérzés között. Egyébként is mindig nagyon kevés volt a vérzésem. 1 nap gyenge vérzés, majd két-három nap barnázás. Ugyanilyen volt a terhességem alatt is. Persze ettõl függetlenül tudtam, hogy terhes vagyok, de nem ebbõl.
Te szedtél gyógyszert? mert gyógyszer szedés alatt a vérzés az teljesen más, mint a rendes, Te nem látod mi az ami jön belõled? hát abból pontosan lehet tudni ettõl függetlenül el kell menni orvoshoz N
elõször tesztelj... legalább irányvonalat ad. ha bizonytalan vagy, akkor nõgyógyász, de egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy. nekem olyan is volt, hogy egy év alatt 3-szor jött csak meg, és egyszer sem voltam terhes, csak sokat stresszeltem..
A kérdező hozzászólása: De 2 hónap után megjött. így is az lehetek?
A kérdező hozzászólása: Nekem se mindig darabos csak ritkán. rendesen megvolt véreztem de voltak darabok is benne nem egyfolytába de 1-2 cserénél észeltem

2 hónappal szülés után lehetséges, hogy újra terhes vagyok?

Eddig négyszer voltam terhes, amib?l sajnos csak két babám született meg. Mind a négy terhességem beágyazódását megéreztem. Fals megérzésem eddig még nem volt. 2 hónapja született a második gyermekem. A menstruációm február hónapban megjött. Az együttlétünk után ismételten azt éreztem, hogy megfogant egy baba. A ciklus.hu szerint 3 nappal az ovulációm el?tt voltunk együtt - bár fogalmam sincs, hogy hány napra jönne meg újra, így csak a már terhességem el?tt rögzített adatokból számolt a rendszer - ami veszélyes id?szaknak számít. A kérdésem igazából arra irányulna, hogy szülés után ilyen rövid id? elteltével képes a n?i szervezet ismételten megtermékenyülni? Nem veszélyes ez a mamára és a születend? babára? Vagy csak az érzékeim csalnak? Azóta a tejem is elapadóban van. Ennek van köze valamihez? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Igen, képes. Lehet, hogy közvetlenül nem veszélyes, de jónak semmiképpen nem mondható az ilyen gyors újbóli várandósság. Az egy éven belüli újbóli teherbeesést túl korainak tartják. Én 10 hónapra az elsõ szülés után lettem terhes újra,ennek nem éreztem hátrányát, de a 2 hónap nagyon kevés. Lehet a tej apadása összefüggésben a teherbeeséssel. Most mást nem tehetsz mint vársz amíg tesztelhetsz...

Igen, képes. Lehet, hogy közvetlenül nem veszélyes, de jónak semmiképpen nem mondható az ilyen gyors újbóli várandósság. Az egy éven belüli újbóli teherbeesést túl korainak tartják. Én 10 hónapra az elsõ szülés után lettem terhes újra, ennek nem éreztem hátrányát, de a 2 hónap nagyon kevés. Lehet a tej apadása összefüggésben a teherbeeséssel. Most mást nem tehetsz mint vársz amíg tesztelhetsz...
A kérdező hozzászólása: Hát megtréfált a szervezetem. Volt pecsételõ barnázásom a 21-22. napon. Majd émelygés, hányás a nemvárt napján, de a tesztek folyamatosan negatívak voltak. Végül 5 nap késés után megjött. Egyik szemem örül, a másik sír. Arra viszont jó volt, hogy elgondolkozzam, tényleg szeretnék még harmadik babát :) . De megvárjuk vele a megfelelõ idõpontot. Most gyógyszer mellett még gumit is húzatok az uramra :) . Még pár hónapot nem ártana pihenni :) !
szia! Mi lett az eredmény?
Nem igazán értem a helyzeted! Két hónapja szültél és februárban megjött a vérzésed? De hogyan, ha még csak január 25 van? Mellette hogyan tudtatok együtt lenni a szülés után nemsokkal? Hamar teherbe lehet esni szülés után, de szerintem a két hónapon belüli megfoganás egy kicsit korai. A fentiekrõl nem is beszélve.
A kérdező hozzászólása: Megígértem, hogy jelentkezem, mi történik. Ma pecsételõ barnázásom van egy héttel menszi elõtt... Jövõ héten jön a teszt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítõ és bátorító válaszaitokat. Január 14. napján volt meg utoljára. A ciklus.hu szerint január 27. napján van az ovum, és 24. napja már kritikus nap... Elvileg az elsõ tesztet február 07. napján lehet csinálni, menszinek pedig február 11. napján kellene megjönnie. Mindenképpen megírom, hogy mi lett az eredmény. Októberre terveztük a 3-askát, de ha most akar érkezni, akkor nem állunk útjába!
szedsz fogamzásgátlót. nem vagy terhes. off: azért az a nõ se semmi, aki a 6 hetes kontrollra már terhesen megy...
Azért ha nem is 100%os, de valami védettséget biztos, hogy nyújt a tabletta! De elméletben lehet, hogy ennyire hamar újra terhes lesz valaki. Drukk neked, hogy ne siessen ennyire hármaska :)
hát nem semmi..Te vmi szupertermékeny lehetsz, ha ez így bekövetkezik:-) mikor volt januárban egyébként a menzid? drukkolok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnétek! majd írd meg az eredményt is!
Ha eddig mindig megérezted sanszos, de reménykedjünk, hogy kivételesen nem jól érezted. Megtartod ha minden rendben? Majd megírod mi lett???
A kérdező hozzászólása: Mindig 3 gyermeket akartam/unk. Csak kicsit korainak tartanám. Bár mindent meg lehet oldani. Miután szültem a doki írt fel szoptatás alatt is szedhetõ antibébi tablettát. Én nagy nyugalomban szedtem, de a dokim felvilágosított, hogy rendes menszesz megjövetele után már nem olyan hatásos, mint a szoptatás nélküli antibébi tabletta. Viszont, mivel szoptattam, így más lehetõség nem maradt. Igaz, lehetett volna még óvszer. Ez adott pillanatban kimaradt az együttlétbõl. Hát két hét múlva jön a teszt. Azért jó lenne még várni a 3. babával.
barátnõm a 6 hetes konrollra mikor ment, már terhes volt ismét
Szerintem is lehetsz attol meg, foleg ha mensid is megjott. Testverem es koztem is 10 honap es valami a kulombseg.
Lehetsz terhes, ha már volt mensid, van akinek még ez elõtt van peteérése. Sok mama van akinek a gyereke között 10 hó korkülömbség vagy 1 év van. Tulajdonképpen ha a baba meg akar maradni, akkor megmarad, nem lesz gond. A peteérésed után 12 nappal már tesztelhetsz, függetlenül a mensitõl hisz nem tudod mikorra várod. Ha negatív, akkor vársz még egy hetet, addigra bizti kimutatja. Gondolom szeretnéd ezt a babát, nem lenne nagy korkülönbség.
A kérdező hozzászólása: Jogos a kérdés. Januárt akartam írni. Bocsánat.
sajnálom, de igazad van, érdemes várni, a szervezetednek is szüksége van pihenésre.. Amik az emberrel játszik a szervezete, igen át tud értékelni dolgokat.Talán éppen ez az oka?:) Egyesek jobban vigyáznak, l ha nem aktuális a gyerekválllalás, mások pedig ekkor jönnek rá mennyire vágynak egy, vagy egy újabb babára:)

Jovo honapban lesz petevezeték átfújatásom és egyúttal ciszta mutétem is. PCOs vagyok, nincs peteérésem (closty se segített. ) a menzeszem rendszertelen. Lehetséges, hogy a mutét után majd lesz peteérésem? Koszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Lehetséges. (Valahol azt olvastam, hogy kb 20% az esély, hogy a mûtét után lesz peteérésed.) Elõfordulhat, hogy a ciszták eltávolításával egy ideig lesz peteérésed, de azt tudnod kell, hogy a ciszták ugyanúgy vissza fognak térni, mivel oka van annak, hogy termelõdnek. Többnyire anyagcsere zavar, amit cukrogyógyszerrel (nem injekció és nem hormon!), mozgással és diétával helyre lehet hozni. A ciszták pedig maguktól felszívódnak, nincs szükség mûtétre. Mielõbbi babásodást kívánok!

Lehetséges. (Valahol azt olvastam, hogy kb 20% az esély, hogy a mûtét után lesz peteérésed.) Elõfordulhat, hogy a ciszták eltávolításával egy ideig lesz peteérésed, de azt tudnod kell, hogy a ciszták ugyanúgy vissza fognak térni, mivel oka van annak, hogy termelõdnek. Többnyire anyagcsere zavar, amit cukrogyógyszerrel (nem injekció és nem hormon!), mozgással és diétával helyre lehet hozni. A ciszták pedig maguktól felszívódnak, nincs szükség mûtétre. Mielõbbi babásodást kívánok!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen koszonom!!!

Az lehetséges hogy ez a 2. hónap h a yasminelle-t szedem és az első honapban nem voltak mellékhatásai de most a 2. hónapban vannak?

az els? hónapban nem változott a mellméretem meglehet h ebben a hónapban n?ni fog? nekted hány hónap kellett h n?j?n?

Legjobb válasz: Ha nagyobb melleket akaresz, miért nem plasztikai sebészhez mégy? Komolyan. A melleid mérete örökölt, nem fog megnõni. Fogigátló mellett nagyobb a szervezet vízvisszatartása, és több zsírszövet rakódik le. Többek között a melleken is, ezért lesz nagyobb egy idõre, aztán amint leállsz a tabival, a melleid is visszazsugorodnak majd. Ami lényegileg változtathat a méreten (leszámítva a sebészt), az a terhesség, a szoptatás, illetve az elhízás.

Ha nagyobb melleket akaresz, miért nem plasztikai sebészhez mégy? Komolyan. A melleid mérete örökölt, nem fog megnõni. Fogigátló mellett nagyobb a szervezet vízvisszatartása, és több zsírszövet rakódik le. Többek között a melleken is, ezért lesz nagyobb egy idõre, aztán amint leállsz a tabival, a melleid is visszazsugorodnak majd. Ami lényegileg változtathat a méreten (leszámítva a sebészt), az a terhesség, a szoptatás, illetve az elhízás.
Nekem az 1. szemtõl növekedésnek indult. Elõször csak a pms-ként jelentkezõ mellfeszülés "felejtett el" elmúlni, majd szépen folyamatosan nõtt 2 méretet és nagyobb kosár is kell. Azóta 2x váltottam gyogyit és semmit nem változott a méret, vagyis nem kezdett zsugorodni. Az hülyeség, hogy utána visszamegy eredeti méretre. Arra számíts, hogy plusz kilókkal is számolhatsz, mert nem csak a mell nõ. Én speciel több mint 10 kg-t híztam 7 hónap alatt. Még annyit, hogy nekem átok ez a mellnövekedés, mert folyamatos fájdalommal, feszüléssel jár és azóta nem találok egy normális melltartót, amibõl ne esnének ki a melleim, mert ez a félig takaró fazon a divat. A doki azt mondta kis mellû nõknél okoz mellnövekedést a gyogyi.
Épp ezt mondom, hogy a plusz kilók fognak jelentkezni a melleden. De az is lehet, jhogy a melleden nem fognak, csak a hasadon, csípõdön, fenekeden. Embere válogatja. Én arányosan hízom, a mellemre is.
egy mai fogazmzásgátlóban állati kevés hormon van, aki arra vár hogy attól nõjjön meg a melle, az várhat jó sokáig, valószínûleg örökre de ha mégis akkor sem fog látványosan megnõni a melled, esetleg egy kicsit, de azt se egy perc alatt várd. ez egy hosszú hormonális változás eredménye, nem olyan mint hogy az elsõ szem gyulladásgátlótól javulni fog a torokgyuszid.
Ha megnõ a melled, már az elejétõl észreveszed, nem kellenek évek neki. Én azóta (7 hnap) 2 mérettel nagyobbat hordok és a kosárméret is megnõtt. A probléma "csak" annyi, hogy ezzel párhuzamosan rámjött az a 10 kiló is. Szal aki azt mondja, a gyogyitól nem lehet hízni és nem nõhet a mell, az hazudik. Az orvosok is tagadják, pedig a betegtájékoztató világosan leírja a mellékhatások között...

Tisztelt doktor úr! 41 éves vagyok. Minden hónapban rendszeres volt a vérzésem. Most már egy hete késik lehetséges, hogy a változókorba léptem? Egyik hónapról a másikra minden előjel nélkül. Terhes nem lehetek, tesztet is csináltam. Előre is köszönöm vála

Tisztelt doktor úr! 41 éves vagyok. Minden hónapban rendszeres volt a vérzésem. Most már egy hete késik lehetséges, hogy a változókorba léptem? Egyik hónapról a másikra minden előjel nélkül. Terhes nem lehetek, tesztet is csináltam. Előre is köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a változókorba fog lépni, de erre csak hormonvizsgálatokkal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a változókorba fog lépni, de erre csak hormonvizsgálatokkal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!