Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy héttel a (310 db)

Szerintetek lehetséges, hogy már a 11. héten érezzem a babám mozgását?

Nagyon gyanús volt, már kétszer-háromszor éreztem, ? a 2. babám, azt hallottam, ilyenkor lehet, hogy a kismama el?bb megérzi, de már ilyen korán?

Legjobb válasz: Szerintem lehetséges mert attól, hogy olyan kicsi még õ attól sokat mozog. Én most 12 hetes terhes vagyok második babánkkal és én is szintén érzek ilyen mozgásszerû dolgokat, mintha egy kis halacska ficánkolna néha..... :) Nem igazán rúgásokat, csak ilyen kis libbenéseket, kisebb hullámzásszerû valamiket. :)

Szerintem lehetséges mert attól, hogy olyan kicsi még õ attól sokat mozog. Én most 12 hetes terhes vagyok második babánkkal és én is szintén érzek ilyen mozgásszerû dolgokat, mintha egy kis halacska ficánkolna néha..... :) Nem igazán rúgásokat, csak ilyen kis libbenéseket, kisebb hullámzásszerû valamiket. :)
Lehet hogy õt érzed :) én most a 2. al vagyok terhes és én is a 11-12. héttõl éreztem! pici rángásokat, és olyan robbanós cukorka érzet is volt - ami tuti nem a beleim miatt :) az másképp mozgolódott
igen!!!
Nekem is ez a második a terhességem, és már a 12.héten rebegést, kis rángásokat éreztem.Az elsõvel ezt a 14.héttõl éreztem, úgyhogy tuti a baba.Szép babavárást!35 hkm

1, 5 hét múlva megyek a 19 hetes uh-ra. Már lehetséges, hogy kiderüljön a baba neme? Mikor fogom érezni a babát? Még csak pukkanásokat érzek meg csikit. Köszi!

Legjobb válasz: Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami

Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami
Igen, ilyenkor már látható. Különösen a fiú:) Nekem 17 hetes ultrahangon mutatta a doki, én is jól láttam!
Nálunk a 18. héten látszott a neme. 1-2 hét mulva már tutira erösen fogod érezni, legalábbis nálam igy volt, 19 hetesen már kaptam a rugásokat :)
Én most 18 hetes vagyok holnap megyek uh-ra. Remélem kiderül, hogy mi lesz az én kis drágám. Már érzem a mozgását nagyon jó érzés. :)
Szia! A babát érzed bizony, ugye fantasztikus érzés? Sajnos nálunk csak a 31. héten derült ki a neme, mert elõtte farfekvéses volt, üldögélt, és még a köldökzsinórt is odapakolta, nehogy meglássuk. Ilyenek a kiscsajok... Remélem, Nálad jól látszik majd! Boldog babavárást!
Szia! Nekem a 13 hetesen mondta a doki, hogy valószínû fiú, a 18 hetesen pedig meg is mutata a bizonyítékokat! :) A babát pedig már most is érzed, nekem is olyían mintha kis buborékok pukkannának el, nagyon jó érzés! :) 19 hetes km
Szia! Én 17+4 naposan voltam és már látszott a kukaca :) És gratulálok, hogy már érzed a babád ;) Sok boldogságot 18+3 hetes kismami
Szia!Igen nagy esély van arra, hogy megmondják a babád nemét ha Õ is úgy akarja :-) Igyál elõtte colát vagy egyél csokit UH elõtt kb 30 perccel, és hátha fog mozgolódni.Nekem bevált.A kis pukkanások már a babád, rúgásokat és 21 hetes korom körül tapasztaltam, de kicsit duci vagyok.Hamarosan Te is érezheted.Minden jót kívánok nektek.Boldog babavárását. 22 hetes
Szia! Nekem pont a 19 hetes uh-n mondtak meg h lany a pocaklako:) Jo babavarast!udv:28 heteske

Pár hete kaptam egy cicát, azóta tüsszögök és folyik az orrom. Előtte már volt macskám és nem jelentkeztek ezek a tünetek. Szerintetek lehetséges, hogy mégis a macskaszőrre vagyok allergiás?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy mégis allergiás vagy a macska szõrre. Nem lehet hogy az elsõ cicád rövid szõrû volt, a mostani pedig perzsa? Ugye a perzsa macskáknak hosszabb is és több is a szõrük ami jobban is hull. De azért a biztonság kedvéért menj el dokihoz sztem.

Lehetséges, hogy mégis allergiás vagy a macska szõrre. Nem lehet hogy az elsõ cicád rövid szõrû volt, a mostani pedig perzsa? Ugye a perzsa macskáknak hosszabb is és több is a szõrük ami jobban is hull. De azért a biztonság kedvéért menj el dokihoz sztem.
Persze hogy a macskától vagy allergiás! Az allergia bármikor kialakulhat. Csak annyit kell tenned, hogy körbeveszed magad a leggyakoribb allergén anyagokkal és vársz. Ha hajlamos vagy rá, tuti hogy valamilyen allergiád lesz.Én a helyedben kitenném a cicát az erkélyre. Erzsi
Szia! Meg kellene vizsgálni, hogy a mostani macska miben tér el az elõzõtõl!- fajta, nem , kor, szõrzet, és porban fetrengõ szokások, illetve egyéb allergén anyagokat összeszedni képes "illegális tevékenységek". Aztán kielemezheted a dolgokat hátha találsz valamit. Vagy tényleg rakd ki egy hétre az erkélyre és ha nincs bajod akkor valószínûleg Õ a bûnös. u.i.: Mi a padlásra szoktuk felrakni, hagy fogjon addig is egereket!
Nem szorosan a témához, de mégis: Két rendõr megy az utcán. Az egyik talál valamit a földön. Kérdi a másikat: - Te mi ez? - Nem tudom. Lehajol és beleharap. - Te, ez macskaszar! - Add ide! - mondja a másik rendõr, és õ is beleharap. - Te! Ez tényleg macskaszar! - Hú, még jó, hogy nem léptünk bele!
Valószínûleg újonnan kialakult allergiád lehet, de ezt biztosan csak egy szakember tudja megállapítani, ezért javaslom minél hamarabb keress fel egyet. Végeztes esetleg allergiavizsgálatot is, bár ezt valószínûleg fogja javasolni.A cicát addig is próbáld meg valamelyik rokonodnál/ismerõsödnél elhelyezni ha nagyon szenvedsz a tünetek miatt.
Lehetséges, hogy allergiás vagy a macskaszõrre, hiszen az allergia bármikor kialakulhat. Véleményem szerint mindenképp menj el allergiavizsgálat.Ott majd megállapítják, hogy ténylegesen allergiás vagy-e.

Lehetséges, hogy még a héten megkapom a pénzem, ha utánvétes csomagot adtam fel hétfõn?

Hétfõn (tegnap) adtam fel utánvéttel egy csomagot a postán. Az ügyintézõ hölgy azt mondta szerdán kapja meg a címzett a csomagot. A pénzt bankszámlaszámra kértem. Lehet, hogy még pénteken megkapom? Legjobb esetben mikorra várhatom?

Legjobb válasz: szerintem ezen a heten semmikeppen, ha szerencsed van akkor jov7 vegefele....ha szerencsed van.

szerintem ezen a heten semmikeppen, ha szerencsed van akkor jov7 vegefele....ha szerencsed van.
A kérdező hozzászólása: A postán azt mondták, hogy ha számlára kérem, akkor az átvételtõl számított 2-3 nap múlva megkaphatom. Valakinek van ilyen jellegû tapasztalata?
A kérdező hozzászólása: Nos, egy kis infó azoknak akik hasonló témában keresgélnek mint én! Tegnap vette át a címzett az utánvétes csomagot és ma már a bankszámlámon is van az összeg! A Posta 24 óra alatt rendezte a dolgot! Szerintem nagyon korrekt! Ajánlom, hogy aki teheti és akinek sürgõs a küldött utánvétes csomag árát bankszámla számra kérje utalni és ne cimre! Gyorsabb!
Ha a számlára kérem, akkor olcsóbb is valamivel, vagy nem számít? ( mert ugye ott csak átutalják, amúgy meg a postásnak ki kell kézbesítenie)
Az átvétel utáni napon való jóváírás nekem is mûködött 10/10x, hát ezidáig... az utolsó összegre vadászhatok, bár azt mondták "láttak már 2-4hetes visszautalást is, benne van a pakliban ha sok kézen megy át sokat is csúszik" Ebben csak az a zavaró hogy tudom hogy kivitelezhetõ volt eddig egy nap alatt, most meg folyamatban van, valahol... Kíváncsian várom a végeredményt, elvégre valakinek el kell számolnia azzal az összeggel elõbb-utóbb, és valahol mindig lennie kell. Aki ilyen móddal küld csomagot és életbevágó az ellenérték is azért vegye ezt számításba (ezt persze nem leszólásból írom, továbbra is ajánlom a lehetõséget mert ha mûködik hasznos és villámgyors, nekem is ez a legelsõ ilyen esetem)

Milyen érzés amikor megmozdul a baba, lehetséges hogy már a 12. hétben éreztem valamit, vagy az valami más volt?

Legjobb válasz: Én ahhoz tudtam hasonlítani, mint amikor fel vagy puffadva, és érzed, hogy haladnak a gázok lefelé. Nem fáj, csak érzel valami mocorgást (mármint eleinte, késõbb persze nyom, feszül, fáj, stb:). Szerintem még korai a 12 héten.

Én ahhoz tudtam hasonlítani, mint amikor fel vagy puffadva, és érzed, hogy haladnak a gázok lefelé. Nem fáj, csak érzel valami mocorgást (mármint eleinte, késõbb persze nyom, feszül, fáj, stb:) . Szerintem még korai a 12 héten.
12 hetesen inkább még csak bélmozgás volt. én 19. héttõl érzem, nehéz leírni, hogy milyen, az biztos hogy nagyon jó érzés :) legalábbis még most 26 hetesen, késõbb biztos fájdalmasabb is lesz.
Tényleg bélmozgáshoz hasonlít, de azért más. Néha meg olyan, mintha belülrõl kapirgálna valaki. Érezheted a 12. héten, ha vékony a hasfalad. Én pl éreztem.

Az hogyan lehetséges, hogy utaltam a paypal számlámra jó 2 hete de azóta nem történt semmi?

A számláról levonták az összeget,de a paypal egyenlegem 0 HUF-ot ír és így nem tudok vásárolni ez miért van és mit tehetek?

Legjobb válasz: Minek utalsz paypalre ? Nem jó, ha simán társítod a kártyádhoz, és ha vásárolsz, akkor levonják ?

Minek utalsz paypalre ? Nem jó, ha simán társítod a kártyádhoz, és ha vásárolsz, akkor levonják ?
Remélem, nem! Egyébként fogalmam sincs, de ezt más sem tudhatja, menj el holnap orvoshoz!!!
Én is veszélyeztetett terhes vagyok 8 hetes. Nekem is kb 1 hete elmúltak a tüneteim de tegnap voltam dokinál és mindent rendben talált. Nem törvényszerû hogy legyenek állandó tünetek.
Velem ugyanez volt, ami a tüneteket illeti. Szerencsére minden rendben, tegnap látott a doki. Menj el orvoshoz minél elõbb, addig úgysem nyugszol, és szerintem is menj tp-re. Kevés a pénz, az biztos, de a babád most mindennél fontosabb!
Remélhetõleg csak a hormonok játszanak veled, én is így jártam, 8 hetesen elmúlt minden, és 10 héttõl ismét izgalmasak a reggelek:) Azt azért nem nem értem ha veszélyeztetett vagy miért dolgozol? Azzal mindjárt kiírnak kérdés nélkül!!!! Fõleg ha olyan a munkahelyed. Ha aggódsz és nem bírod ki a következõ vizsgálatig, mond meg az orvosnak, hogy nem érzed jól magad, szeretnéd felkeresni, nem fog nemet mondani! Azért vigyázz magadra!!!!!! Minden jót!
Elsõ vagyok, várom a fejleményeket, remélem, nincs gond!
nekem sose volt semmi terhessegi tunetem, sot tanctanarkent vegig tancoltam a 9 honapot aktivan es 36 eves vagyok. Minden ellenem beszelt es gyonyoru babam lett es nagyon konnyu szulesem is. nem felteteles hogy tuneteid legyenek, rosszul legyel.....de ha biztos akarsz lenni, menj el orvoshoz. szoritok!
Nemértem ha veszélyes anyagokkal dolgozol és volt már egy vetélésed is akkor miért nem vett föl tp.-re?Mindenképp menj orvoshoz és mondd neki amit itt leírtál és ha magától nincs annyi esze akkor mondd neki hogy otthon szeretnél maradni betegállományban.Föl kell hogy vegyen vagy a házidokinak írnia egy javaslatot hogy tartson tp.-n.Sok sikert és írd majd meg hogy mi lett. Üdv: 31 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Veszélyeztetett terhes vagyok, a doki azt mondta nem jó helyen van a baba. Ráadásul veszélyes anyagokkal is dolgozom. Júniusban már elvesztettem egy babát.
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, de nem mondott semmit. Szerinte ez normális. Ráadásul most meg azt mondta, hogy 9 hetes vagyok, és a bébikém 40 mm. Köszönöm mindenkinek a választ!
Örülök hogy a babáddal semmi gond.Jó babavárást kívánok. 8 hetes kismami:)

37. héten lehetséges, hogy visszafordul a baba?

Kb. 6 hete fejvég? fekvésben van,de néha mintha úgy érezném,hogy fent csuklik.Vagy lehet,hogy azért érzem,mert már olyan nagy,hogy az egész teste belerázkódik a csuklásba?

Legjobb válasz: Szia! Elõfordulhat, de nem valószínû, barátnõmnek szülés elõtt 4 nappal fordul vissza a babócája! Üdv. 33. hetes kismama

Szia! Elõfordulhat, de nem valószínû, barátnõmnek szülés elõtt 4 nappal fordul vissza a babócája! Üdv. 33. hetes kismama
Nem érzed, hogy megfordul-e?Én minden nagyobb akcióját érzem a kis békának, sõt, amikor utoljára megfordult méh álmomból is felkeltem.Azóta is a tapppancsokat a bordámon tartja, vagy a fenekét nyomja ki a köldököm mellett, így tudom, nem fordult vissza.Neked nem ad ilyen jelzéseket?
En a csuklasat a fejenel meg a fenekenel erzem egyszerre, valoszinuleg teljesen belerezzen, mert meg kivulrol is lehet erezni. Az en picim mar a 28.heten fordult be es azota ugy van.Amugy amikor mozog kintrol is latszik a labacskaja, figyeld meg es abbol is tudhatod hogyan fekszik. Amugy mi is 37 hetesek vagyunk es az orvos szerint tobb mint 3500 gr, szoval o mar biztos nem tudna megfordulni.
Elméletileg a szülés pillanatáig bármikor megfordulhat, de gyakorlatilag minél elõrehaladottabb a terhesség, annál kisebb az esély rá, hiszen egyre kisebb a helye. Nekem a 38. heti uh után mondta az orvosom, hogy most már így marad, és úgy is lett. Egyébként biztos éreznéd, ha megfordulna, mivel elég nagy már. Ha faros lenne, a bordáidnál éreznéd a fejecskéjét, nem lehet a lábaival összetévezsteni.
hogy lehet egy gyereket békának hívni??Mért nem hívod szardarabnak?Te varangy.

2 hete sok idõt töltöttem a hidegben, hiányos öltözékben. Lehetséges, hogy megfázott a vesém és amiatt fáj a derekam?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, bár akkor más tünetek is lennének. De nem kizárt.

Elképzelhetõ, bár akkor más tünetek is lennének. De nem kizárt.
Nem ettõl megy a hasad. Fokozottabb kiegészítõ védekezés javasolt.
A cypromix elsõsorban nem fogamzásgátló, és egyébként is csak 6 hónapig ajánlatos a szedése. Miért ezt szeded? Ha nagyon megy a hasad, akkor kiegészítõ védekezés kell.
Ha hasmenésed van kell a kieg védekezés. De le kellene tenned a cypromixet, mert csak 6 hónapig, kúraszerûen alkalmazható. miért írták ezt fel neked? Milyen hormonproblémád van?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!