Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy héttel (373 db)

Az lehetséges, hogy hét elején fáztam fel, és ma kezdtem el érezni a kellemetlen tüneteit?

Úgyértem a héten mintha sűrűbben jártam volna wc-re de ma kezdett el fájni is. Illetve nem fáj, még csak kellemetlen. Március környkén is felvoltam fázva a doki szeirnte, kkor jobban fájt, de akkor sűrűbben mászkáltam utcán. Most me utoljára kedden voltam kint a lakásból, egész nap a meleg szobában tanulok. Szóval lehet?

Legjobb válasz: A felfázást nem az okozza hogy hidegre ülsz pl. (azért jó ha mindig melegen van tartva a veséd), hanem baktérium. Amit tehetsz: igyál nagyon sok folyadékot - napi 2-3 liter, a kamilla tea, cickafark fû tea (meg keress még rá hogy mi jó erre) sokat segítenek. Én mikor érzem hogy kezdõdik, rögtön elkezdek literszámra gyógyteát inni, ez átmossa a hólyagot. Jó esetben már ez megoldja a problémát. Ne hagyd kezeletlenül mert nagyon el tud fajulni (véres vizelet). Amikor érzed hogy pisilni kell mindig ürítsd a hólyagod, sose tartsd vissza!

A felfázást nem az okozza hogy hidegre ülsz pl. (azért jó ha mindig melegen van tartva a veséd), hanem baktérium. Amit tehetsz: igyál nagyon sok folyadékot - napi 2-3 liter, a kamilla tea, cickafark fû tea (meg keress még rá hogy mi jó erre) sokat segítenek. Én mikor érzem hogy kezdõdik, rögtön elkezdek literszámra gyógyteát inni, ez átmossa a hólyagot. Jó esetben már ez megoldja a problémát. Ne hagyd kezeletlenül mert nagyon el tud fajulni (véres vizelet). Amikor érzed hogy pisilni kell mindig ürítsd a hólyagod, sose tartsd vissza!

Naturálban lehetséges a heti 6-7 edzés úgy hogy minden nap más izomcsoportra edz valaki?

Legjobb válasz: Lehetségesnek lehetséges, de én nem nagyon ajánlanám.Maximum heti 4-5,mert 1-2 nap pihenõ feltétlenül kell.

Lehetségesnek lehetséges, de én nem nagyon ajánlanám.Maximum heti 4-5, mert 1-2 nap pihenõ feltétlenül kell.
Sok lenne.
heti 3-4:) énis most májustól kezdem el mert eddig itthon néha-néha kondiztam de azért látszi kegy kicsit:) szóval azt ajánlom h 2naponta:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Eszembe se jutna heti annyiszor edzeni:) 3-szor edzek egy héten, csak kíváncsi voltam hogy lehetséges-e hogy valaki naturálban bírja ezt az ennyire szétosztott edzéstervet szinte mindennapi edzéssel:)
Nem lenne értelme.

Lehetséges az, hogy két különbőző orvosnál az egyik két babát lát 7-8 hetes terhesen a másik meg azt mondja, hogy nem fejlődik a magzat és csak lehetséges, hogy egy van. és az ikrejet hamarabb látták egy héttel?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.

Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.
Manapság sajna bármi lehet. Én is egyre több ismerõstõl azt hallom, hogy azzal "cseszegetik" 9 hónapig, hogy nem fejlõdik a baba, kicsi a baba, és megszüli a közel 4 kg-os babát. Nem tudom miért jó ez. Ne izgulj, ezekkel próbálj meg nem foglalkozni, majd meglátod, szép erõs babád lesz:-)
Szia!Sajnos lehet, mert nekem az elõzõ terhességem során azt mondta az orvos, hogy 7 hetes terhes vagyok.Két hét múlva vissza mentem, és közölte, hogy elszámolta magát, és csak most vagyok 7 hetes terhes.
Lehetséges. De az is elõfordulhat, hogy rossz napot fogtatok ki, mert meglehet, hogy aznap fáradt/stresszes volt.

Lehetséges, hogy majdnem 3 hét után hízást okozzon a Lindynette 20 vagy a vízmegtartó hatása puffasztotta fel a hasamat?

Lassan 3 hete szedek Lindynette 20-at és azóta folyamatosan vérzek, de csak pecsétel? vérzésem van. Ez normális reakció? Valamint azt tapasztaltam, hogy a hasam nagyobb lett, talán a csíp?mre is felment egy kicsi, emiatt néhány nadrágomat már nem tudom begombolni. Egyébként egyáltalán nem vagyok hízásra hajlamos és az evésben is eléggé visszafogtam magam, mivel tudom, hogy hízást is okozhat a fogg.gátló. A mellem is, mintha n?tt volna egy picit. Ez lehetséges ilyen rövid id? után, illetve, ha abbahagyom, akkor visszamehet az eredeti méretre, vagy megmaradhat ennél a méretnél?

Legjobb válasz: Mind a kettõ lehetséges, habár a mai új szereknél nem túl gyakori.Lehet, hogy másik gyógyszerrel kellene próbálkoznod.Minden gyógyszer más,és mindenki másképp reagál. de 3 hét után még nem szokott hozzá a szervezeted.Szerintem a 3 hetes pecsételõ vérzés nem normális, ezért mindenképpen kérdezd meg a nõgyógyászod.Elõfordulhat, hogy egy másik gyógyszerrel nem lesznek lyen problémáid.

Mind a kettõ lehetséges, habár a mai új szereknél nem túl gyakori.Lehet, hogy másik gyógyszerrel kellene próbálkoznod.Minden gyógyszer más, és mindenki másképp reagál. de 3 hét után még nem szokott hozzá a szervezeted.Szerintem a 3 hetes pecsételõ vérzés nem normális, ezért mindenképpen kérdezd meg a nõgyógyászod.Elõfordulhat, hogy egy másik gyógyszerrel nem lesznek lyen problémáid.

Lehetséges, hogy egy hét alatt 1 cm-t nõljön a haj?

1 hete festettem be és már 1 centis (!) lenövésem van.

Legjobb válasz: Akkor lehet hogy rosszul festetted. Bár mindenkinek másmilyen sebességgel nõ haja. De akkor is 1 hét alatt 1 centi? Elég soknak tûnik͵ de lehetséges.

Akkor lehet hogy rosszul festetted. Bár mindenkinek másmilyen sebességgel nõ haja. De akkor is 1 hét alatt 1 centi? Elég soknak tûnik͵ de lehetséges.

8 hetes terhességet (5 hét telt el a lehetséges megtermékenyítéstől) jelezhet csupán annyi, hogy hetek óta szurkál, fájdogál az alhasam egyik oldalt, fel vagyok lent puffadva és néha mindjárt megjön érzésem van?

Volt közben egy 2 napos menstruációm, nem volt olyan mint szokott és azóta is puffadt vagyok és szúr jobb oldalt.

Legjobb válasz: lehetséges. teszteltél már??

lehetséges. teszteltél már??
csinálj, ha gondolod, ártani nem árt. de ne éldd bele magad :-(
A kérdező hozzászólása: Akkor van értelme vagy nincs értelme tesztet csinálnom? :( Köszönöm a válaszaitokat!!
5. a második teszt rá egy hétre készült, akkor már délutániból is ki kellene mutatni. és közben vérzett is a kérdezõ. elég nagy vakmerõség azt mondani, h valószínûleg terhes... :-(
Hát lehet z vagy de én tesztelnék megint!!!! És nekem a délutáni vizeletbõl mindig erõsebb volt a csikom!! Nem tudom mibe vannak ezzel a reggeli vizelettel!!!
Szerintem lehetsz terhes, hiszen az 1. teszt pozitív, a 2. meg délutániból készült. Szóval holnap reggel elsõbõl tesztelj! Ha baba van, ki kell, hogy mutassa!
szerintem nem vagy terhes :-( de azért mindenképp elmennék a helyedben nõgyógyászhoz, a tüneteidre mindenképp magyarázat kellene és nem a terhesség az egyetlen indok. lehet, h valami hormonális gubanc van. ráadásul õ ki is tudja zárni/meg tudja erõsíteni a terhességet. vagy már ezen is túl vagy...
A kérdező hozzászólása: Volt egy halvány pozitív reggeli vizeletbõl még mikor meg kellett volna jönnie (rá pár órára meg is jött, csak nem úgy ahogy szokott), aztán rá 1 hétre délutániból negatív egy másik fajta teszttel de azóta is puffadt vagyok, állandóan ehetnékem van (pedig mensi után mindig "koplalok" mert nem tudok enni 1-2 hétig), szurkál nagyon jobb oldalt (állandóan megvan az a diszkomfort érzés, néha erõsebben beleszúr, pl. tegnap este mikor lefeküdtem és kinyúltam az ágyon, kb. 5 percig szurkált), a mensi óta megvan a mindjárt megjön érzés de nem olyan intenzíven, enyhébben. Szerintetek? :S
tesztelj. ha már teszteltél (azért 5-8 hét mnagyon sok, gondolom közben neked is beugrott ez a lehetõség), pozitív lett v negatív?
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a teszt, úgyhogy biztosan nem vagyok terhes és az az elsõ pozitív csak becsapott.... Köszönöm a válaszaitokat!

Lehetseges, hogy egy hettel a havi elott mar nagyon fajnak a melleim?

Vagy valami mas oka lehet?

Legjobb válasz: persze, hogy lehetséges:) nekem régebben minden alkalommal pont egy héttel elõtte kezdett el fájni! mára szerencsére ez már teljesen megszûnt :)

persze, hogy lehetséges:) nekem régebben minden alkalommal pont egy héttel elõtte kezdett el fájni! mára szerencsére ez már teljesen megszûnt :)
Nekem már az ovulációtól kezdve fájtak, a menses elõtti napokban hozzá sem lehetett érni...

Lehetséges, hogy valaki, ha 3 hétig nem látja a párját, akkor kiszeret belőle?

...pedig addig nagyon szerelmes volt

Legjobb válasz: Az nem lehetséges.. Ha kiszeret belõle, az akkor nem is volt szerelem.. Maximum lángolás..A tûz gyorsan kialszik..a parázs izzik. Három hét..itt nem volt szerelem..

Az nem lehetséges.. Ha kiszeret belõle, az akkor nem is volt szerelem.. Maximum lángolás..A tûz gyorsan kialszik..a parázs izzik. Három hét..itt nem volt szerelem..
Amikor 2 hétig nem láttam a párom, inkább rossz volt, mert nagyon hiányzott már.Szóval inkább csak jobban szerettem, és alig vártam, jogy lássam.
Létezik.
Ha valaki 3 hét alatt "kiszeret" a párjából, akkor sosem szerette igazán!
Akkor nem is szerette igazán.
Nem szerelmes volt hanem egyedül! Gondolom más került a képbe a 3 hét alatt...
3 hónap is kevés ahhoz... Igazából a szerelem az másfél évig tart. Tudósok szerint.
Nem. Ha igazán szereted, nem "szeretsz ki" belõle. Legfeljebb egy átborozott éjszakán elcsvarja a fejed valaki és úgy ébredsz fel, hogy magad sem tudod ki vagy. Persze... ha tini vagy, bármi lehetséges.
Lehetséges. Ha egy hete tart menj orvoshoz!!
könnyen elõfordulhat, az alkohol fel tudja borítani az enzimek és savak egyensúlyát.próbáld rendbetenni a gyomorflórád, gyógyszertárban lehet kapni probiotikumot és igyál gyógyteát egy pár napig reggelente, fõleg éhgyomorra (kamilla, hárs, cickafark jó rá). ha nem múlik, fordulj orvoshoz.
Bélflóra javítónak a sima kefír is jó, pl reggelente.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!