Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy ciklusom 9 (5 db)

28 napos ciklus esetén lehetséges, hogy a 9. ciklusnapon van peteérésem és nem a 14. napon?

ma vagyok a 9. napon és pisi közben jött egy jó adag nyúlós nyák,ami átlátszó volt (talán néhány helyen fehéres-átlátszó) ,az ezt követő nyák,ami már a wc papíron volt rózsaszínes volt. Peteérés a 9. napon????vagy más??

Lehetséges, hogy a ciklusom elején, a 8-9-ik napon van pé-m? Olyankor mindig nagyon görcsölök, meg szurkál a petefészkem, hol a jobb, hol a bal. Egyébként a ciklusaim, hosszúak, 40-52naposak.

Legjobb válasz: Szia! szerintem simán lehet! Iga az, nekem nem olyan hosszú a ciklusom, de nem közép idõben van peteérésem! Bármi lehet!

Szia! szerintem simán lehet! Iga az, nekem nem olyan hosszú a ciklusom, de nem közép idõben van peteérésem! Bármi lehet!
szerintem igen, most nekem is hamarabb volt a pé-m, és én is ezt éreztem.
Csatlakozom, nekem is korán volt. Rá hány napra teszteltek?
én mindenképp megvárom a nemvárt napját, és aznap, vagy utána 1-2 nappal. addig szerintem nem érdemes tesztelni

LEHETSÉGES, hogy a CIKLUSOM 8-9. napján lenne PETEÉRÉSEM? Clostit szedtem a 6. napig napi 2szemet. Most erős pozitív az ovutesztem. Görcsöl a hasam is

Legjobb válasz: Nekem kicsit korainak tûnik, pláne Clostis rásegítés mellett. A Closti egyik lényege hogy szabályozza a ciklust és segítse a tüszõérést, de nem gyorsítja fel. Legalábbis nem ennyire. Vagy ha ennyire felgyorsítja a peteérést, akkor az túlstimulálás gyanús. A görcs is erre utalhat, mert alapesetben nem kéne peteéréskor görcsölni. (Még akkor sem ha 2-3 pete érik meg egyszerre.) Szerintem hívd fel az orvosodat, vagy menj el hozzá. Õ biztos hogy pontosabb diagnózist tud felállítani mint mi, így látatlanban.

Nekem kicsit korainak tûnik, pláne Clostis rásegítés mellett. A Closti egyik lényege hogy szabályozza a ciklust és segítse a tüszõérést, de nem gyorsítja fel. Legalábbis nem ennyire. Vagy ha ennyire felgyorsítja a peteérést, akkor az túlstimulálás gyanús. A görcs is erre utalhat, mert alapesetben nem kéne peteéréskor görcsölni. (Még akkor sem ha 2-3 pete érik meg egyszerre.) Szerintem hívd fel az orvosodat, vagy menj el hozzá. Õ biztos hogy pontosabb diagnózist tud felállítani mint mi, így látatlanban.
Igen lehet. Kérdezd meg az orvosodat. Off: nekem minden peteérésnél görcsöl a hasam.
Persze, hogy lehet!!! A Closti elõrébb hozhatja a peteérést, pláne napi 2! Az ovutesztnek higgy, és tessék ma mindent beleadni, meg holnap is, letámadni Apát! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok:) Igyekszünk minél többet együtt lenni:)

PCOS vagyok. Lehetséges lenne, hogy már hat a gyógyszer? Premens szedek múlthé vasárnap óta (ciklusom 9-napja) és már szinte semmi pattanás nincs az arcomon?

Babát szeretnénk, azért szedem. Lehet,hogy már hat a gyógyszer?Mindig tiszta pattanás az arcom,mensi körül szokott csökkeni a számuk,de ma még csak a 14.napon vagyok.És cickafarkfüvet is iszok mindennap egy cszészével.

Legjobb válasz: Szia! Nézz utána mert én úgy olvastam több helyen hogy a PCo-nak nem jó a cickafarkfû. Én a palestfûteát iszom és mellé kamilla, méhpempõ,citromfû és most akarok én is barátcserjét venni, mert sok jót hallottam róla.

Szia! Nézz utána mert én úgy olvastam több helyen hogy a PCo-nak nem jó a cickafarkfû. Én a palestfûteát iszom és mellé kamilla, méhpempõ, citromfû és most akarok én is barátcserjét venni, mert sok jót hallottam róla.
premens egyik legjobb készitmény!abba ne hagyd a szedését!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Mindenféleképpen utánaznézek. Utolsó válaszoló! Te is azt szedted?Mikor hozta meg az eredményt?
Nekem nem volt pattanásom, csak nem volt peteérésem, és ezt kelett szednbem vagyis ezt is. én kaptam szurikatis peteérésre, és most sikerült.nekem nagyon jó volt a premens, vastag lett a méhnyálkahártyám.10 nap szedés alatt

Lehetséges hogy a ciklusom 9. napján legyen peteérésem?

a ciklust én a menses els? napjátol számolom, a vérzés 5 napig tartott. nem tudom miert de ugy érzem hogy most van és a váladékbol is ugy látom! március elején volt egy vetlélsem és lehet hogy ez van rá hatással?? babát szeretnénk ismét és próbálkoztunk is!köszi el?re is

Legjobb válasz: Igen, lehet.Csak a váladékodból gondolod vagy van ovu. teszted is?

Igen, lehet.Csak a váladékodból gondolod vagy van ovu. teszted is?
A kérdező hozzászólása: nincsen, de a váladékból látom meg a hasam is szurkál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!