Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy az elsö 2 (14 db)

Lehetséges, hogy az elsõ menstruációm 2 napig volt intenzív?

Hétfõn délben megjött, és mára(szerdára) már csak "csöpög", nagyon gyenge.Délben és kora délután is még erõs volt.Ez az elsõ menzeszem, kérnék gyors válaszokat, mert aggódok:(

Legjobb válasz: igen normális, mivel még be kell állnia. Van, akinek megjön, aztán hónapokig semmi. Nyugi :)

igen normális, mivel még be kell állnia. Van, akinek megjön, aztán hónapokig semmi. Nyugi :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Hát 3 napig tartott

Lehetseges-e az, hogy az elso 3 ev egyetemet (alapkepzes-BA) levelezon vegezzem, mig aztan a masik 2 evet ( mesterkepes-MA) nappalin?

At lehet terni levelezorol nappalira?

Legjobb válasz: A levelezõ szakokat csak azért indítják mert mellette dolgoznak vagy gyereket nevelnek. A diploma színvonala ugyanaz lesz, ugyanannyit ér mint aki nappalin végzett. De hogy õszinte legyek, levelezõrõl nehezebb átkerülni nappalira bár még nem találkoztam olyannal, akinek ne sikerült volna, szóval lehetséges.

A levelezõ szakokat csak azért indítják mert mellette dolgoznak vagy gyereket nevelnek. A diploma színvonala ugyanaz lesz, ugyanannyit ér mint aki nappalin végzett. De hogy õszinte legyek, levelezõrõl nehezebb átkerülni nappalira bár még nem találkoztam olyannal, akinek ne sikerült volna, szóval lehetséges.
A kérdező hozzászólása: koszonom nagyon szepen a valaszod:) en is abban a helyzetben vagyok, hogy muszaj dolgoznom, ezert nem tehetem meg, hogy nappalira jarjak.
A kérdező hozzászólása: meg varok valaszokat, tapasztalatokat:)
Szia! Persze, hogy lehetséges! Méghozzá minden nehézség nélkül!!! Hiszen a mesterképzésre külön be kell adnod egy ugyanolyan jelentkezési lapot, mint a BA-ra, tehát ugyanúgy felvételizel. Teljesen független egymástól a kettõ... Tehát szó nincs áttérésrõl, mégcsak nem is kell ugyanazon az egyetemen, sõt, még ugyanabban az országban sem muszáj elvégezni. Szóval kezeld a kettõt úgy, mint pl a középiskkola és az egyetem közti váltást....

Az lehetséges hogy ez a 2. hónap h a yasminelle-t szedem és az első honapban nem voltak mellékhatásai de most a 2. hónapban vannak?

az els? hónapban nem változott a mellméretem meglehet h ebben a hónapban n?ni fog? nekted hány hónap kellett h n?j?n?

Legjobb válasz: Ha nagyobb melleket akaresz, miért nem plasztikai sebészhez mégy? Komolyan. A melleid mérete örökölt, nem fog megnõni. Fogigátló mellett nagyobb a szervezet vízvisszatartása, és több zsírszövet rakódik le. Többek között a melleken is, ezért lesz nagyobb egy idõre, aztán amint leállsz a tabival, a melleid is visszazsugorodnak majd. Ami lényegileg változtathat a méreten (leszámítva a sebészt), az a terhesség, a szoptatás, illetve az elhízás.

Ha nagyobb melleket akaresz, miért nem plasztikai sebészhez mégy? Komolyan. A melleid mérete örökölt, nem fog megnõni. Fogigátló mellett nagyobb a szervezet vízvisszatartása, és több zsírszövet rakódik le. Többek között a melleken is, ezért lesz nagyobb egy idõre, aztán amint leállsz a tabival, a melleid is visszazsugorodnak majd. Ami lényegileg változtathat a méreten (leszámítva a sebészt), az a terhesség, a szoptatás, illetve az elhízás.
Nekem az 1. szemtõl növekedésnek indult. Elõször csak a pms-ként jelentkezõ mellfeszülés "felejtett el" elmúlni, majd szépen folyamatosan nõtt 2 méretet és nagyobb kosár is kell. Azóta 2x váltottam gyogyit és semmit nem változott a méret, vagyis nem kezdett zsugorodni. Az hülyeség, hogy utána visszamegy eredeti méretre. Arra számíts, hogy plusz kilókkal is számolhatsz, mert nem csak a mell nõ. Én speciel több mint 10 kg-t híztam 7 hónap alatt. Még annyit, hogy nekem átok ez a mellnövekedés, mert folyamatos fájdalommal, feszüléssel jár és azóta nem találok egy normális melltartót, amibõl ne esnének ki a melleim, mert ez a félig takaró fazon a divat. A doki azt mondta kis mellû nõknél okoz mellnövekedést a gyogyi.
Épp ezt mondom, hogy a plusz kilók fognak jelentkezni a melleden. De az is lehet, jhogy a melleden nem fognak, csak a hasadon, csípõdön, fenekeden. Embere válogatja. Én arányosan hízom, a mellemre is.
egy mai fogazmzásgátlóban állati kevés hormon van, aki arra vár hogy attól nõjjön meg a melle, az várhat jó sokáig, valószínûleg örökre de ha mégis akkor sem fog látványosan megnõni a melled, esetleg egy kicsit, de azt se egy perc alatt várd. ez egy hosszú hormonális változás eredménye, nem olyan mint hogy az elsõ szem gyulladásgátlótól javulni fog a torokgyuszid.
Ha megnõ a melled, már az elejétõl észreveszed, nem kellenek évek neki. Én azóta (7 hnap) 2 mérettel nagyobbat hordok és a kosárméret is megnõtt. A probléma "csak" annyi, hogy ezzel párhuzamosan rámjött az a 10 kiló is. Szal aki azt mondja, a gyogyitól nem lehet hízni és nem nõhet a mell, az hazudik. Az orvosok is tagadják, pedig a betegtájékoztató világosan leírja a mellékhatások között...

3 hónapos kisfiam anyatejes, az első 2 hónapban 1 kg-ot hízott havonta, ebben a hónapban csak fél kg-ot. Jó kedélyű baba, hurkái vannak, / 6200gr, 65 cm/ lehetséges hogy a több "rúgkapálás" miatt nem hízik annyit / kis izgő-mozgó/ mint korábban?

Az utóbbi napokban kicsit össze-vissza eszik , gyakrabban kevesebb ideig- úgy gondolom a front miatt van.

Legjobb válasz: innentõl lelassul a növekedés mint hosszuságra mint sulyra már nem fog annyit hizni/ nõni nem kell megijedni. ha jó a kedve nincs baj.

innentõl lelassul a növekedés mint hosszuságra mint sulyra már nem fog annyit hizni/ nõni nem kell megijedni. ha jó a kedve nincs baj.
Nem minden hónapban híznak ugyanannyit a babák. Az elsõ néhányban általában többet, aztán lelassul a súlynövekedés ( hogy is néznének ki 1 évesen, ha minden hónapban 1 kilót híznának))))?). Valószínû, hogy ebbe a több mozgás is belejátszik. A fél kiló hízás is nagyon szép egy hónap alatt! Az én kislányom a "legjobb idõkben" is "csupán" 70dekát hízott:) )) Most, 6 hónaposan 6710g, 64cm, de õ is szép, fejlett, hurkás kislány.
Egyre kevesebbet híznak a babák. Az én babám az elsõ hónapban másfél kilót hízott, a következõben egyet, aztán már csak felet.
Szia! Az én kislányom is 3 hónapos, az elsõ hónapban 1 kilót hízott, a másodikban és a harmadikban 420 grammot. Õ is jókedélyû baba, néha percekig képes hadonászni a kezével és a lábával. Szerintem az lehet az oka a kevesebb hízásnak, hogy mostmár aktívabb, néha étkezések is kimaradnak. Ráadásul nem fog minden hónapban 1 kilót hízni, gondolj bele mi lenne akkor belõle. Szerintem ne aggódj, a hízás így is teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.

Lehetséges hogy valaki az elsö 2 honapban tünetmentes?

Legjobb válasz: Én 20 hetes vagyok, és tünetmentes:-) Örülj neki:-)

Én 20 hetes vagyok, és tünetmentes:-) Örülj neki:-)
Szia! Lehetséges bizony, de sajnos én nem vagyok az a szerencsés! Viszont ma összefutottam egy ilyen ismeretlen kismamával egy vizsgálaton és õ mesélte, hogy egy kis émelygés, más semmi. 10 hetes!
Persze hogy lehetséges:23 hetes terhes vagyok és egyetlen egyszer sem émelyegtem vagy hánytam eddig, ami mostmár gondolom igy is marad.Azt mondják, ha az elsõ három hónap panaszmentesen telik akkor már a továbbiakaban is ugy marad.
én 22 hetes terhes vagyok, de szintén nem sok panaszom van. A 4. hónap felétõl ég egy kicsit néha a gyomrom, de ennyi. Tehát lehetséges.
Nekem sem volt soha semmi panaszom!!!
Szia Nekem sem volt hanyingerem "eddig"remelem ez igy is marad, de mint tunet, h nagyon fel vagyok puffadva, es meg a legelejen egett a gyomron, azota is neha elofordul de nem olyan rendszeresen mint a legelejen. 8 hetes kismama
Én 7 hetes kismama vagyok, de eddig nekem sem volt az ég világon semmi bajom. Két lehetõség van: az egyik, hogy ezután fognak jelentkedni a panaszok, a másik meg az, hogy megússzuk! Bízzunk az utóbbiban! =o)
Szia! Én semmibõl nem érzem, hogy terhes vagyok, csak ha lenézek elég nagy a hasam, de nekem ennyi pont elég!:) 25. hetes kismami)

Szerintetek az lehetséges, hogy a 2. babót 3 héttel hamarabb érzem, mint az elsõt? (Nagyon korán) DE az elsõt is ahhoz képest, hogy elsõ babucim volt hamar éreztem.

És nektek a Linea Negra mikor jött elõ? Mert elsõnél csak a 30. hét körül, aztán teljesen el is tûnt, de most már látszik. A pocim is nagyon növekszik, pedig fogytam, és így is már jóval több idõs terhesnek nézek ki, pedig csak 168 cm 55 kilo vagyok. Mi lesz így a végéig? Lesz olyan idõszak, hogy megáll picit a növésben? (Pedig a baba méretre nem hatalmas) :)

Legjobb válasz: Igen. A második babát hamarabb érezheted és hamarabb pocakosodhatol is.

Igen. A második babát hamarabb érezheted és hamarabb pocakosodhatol is.
Én is hamarabb érzem a másodikat, mint az elsõt (már tudom, hogy mit "kell" érezni :D) Az is normális, hogy hamarabb nõtt a hasad, de ne aggódj, nagyobb nem biztos, hogy lesz, csak hamarabb látszik :)
Én a 2-at hamarabb a 3-at meg késõbb éreztem :) A hasam nekem is hamarabb elkezdett nõni, pláne most a 3-nál. A linea negra is kijött sajnos. Most vagyok 18 hetes
a másodikat énis jóval hamarabb éreztem :)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! En most leszsk 12 hetes, elso babamat pedig 15 hetesen ereztem eloszor.:) de ma a vedonom is megerositett, hogy siman erezhetem akkod. Testalkat miatt is. :)
Ha megjött, akkor jó eséllyel nem vagy terhes. De miért nem védekezik, aki nem akar gyereket, he?
A kérdező hozzászólása: negativ lett :)
A teszt akkor is korrekt eredményt ad, ha vérzel. Hormont vizsgál, nem színt. Megcsinálhatod akkor is, ha megvan.
hát ha terhes is voltál, az lehet h most kiis fog ürülni belöled a mensivel együtt, ez a természert dönti el. de az is lehet h megmarad, mindenképp irj majd, h milett
A kérdező hozzászólása: megvarom ameddig elmulik meg 2nap..majd irok:)
5ös vagyok, én is nagyon kiváncsi vagyok h mi lessz, majd ird meg!
Holnap reggel.... :) ird meg mi lett
A kérdező hozzászólása: most hogy megvan mikor csinalhatok masik tesztet?
egyetértek a 2es.és 3as iroval!! és abszolut meg van rá az esély h terhes legyél!
Az durva lecke lenne mi, ha elsõ kefélésed után mehetnétek abortuszra... Ostoba tinik, gondolkozzatok már mielõtt letoljátok a bugyit.
Ismételnék egy tesztet a helyedben, mert igen, megeshet a vérzés terhesség esetén is, csak nagyon ritka. Ha a mostani teszted negatív, hihetsz neki. Elõre bocsátanám, hogy nem lesz mindig ekkora mázlid, ezért tanuljatok meg védekezni, mert gyorsan abortuszon találhatod magad! ... vagy szülõi értekezleten az oviban. Te döntesz!
Ha a teszted pozitív, nagyon is lehetsz terhes.ismerõsöm a terhessége alatt, az elsõ3 hónapban is mensizett...irány orvoshoz...aztán kicsit gondolkozni, hogy megérte-e...
Régen irtad akerdest. Én a helyedben elmennnék dokihoz azért a pozitiv teszt cisztát is jelezhet. Van olyan ciszta ami miatt pouitivat mutat a teszt.

Már az első levél 7. szeménél nem védekeztünk de viszont a 7 napos szünetben megjött a mensim a 3. napon de csak 2-3 napig tartott. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes. A fogamzásgátlók általában már az elsõ tabi bevételétõl hatnak. És a mensid a tabi miatt tart ennyi ideig. Nekem is kevesebb mennyiségû és idejû a mensim mióta tabit szedek.

Nem lehetsz terhes. A fogamzásgátlók általában már az elsõ tabi bevételétõl hatnak. És a mensid a tabi miatt tart ennyi ideig. Nekem is kevesebb mennyiségû és idejû a mensim mióta tabit szedek.
A legtobb tablette mar az elo szemtol ved ha a mensid elso napjan kezded ha megjott nem vagy terhes 99.99% ba. es igen a tabitol kevesebb ideig tart a menstruacio is

A barátnőmmel két napja vesztettük el a szüzességünket. Neki 2 napja késik a menstruációja. Az első szex után mindig késik, vagy lehetséges, hogy terhes?

Legjobb válasz: Szia!Elöszöris ha rendesen védekeztetek nincs okotok az aggodalomra,ha nem akkor lehet.De igen késhet az elsö alkalom miatt.

Szia!Elöszöris ha rendesen védekeztetek nincs okotok az aggodalomra, ha nem akkor lehet.De igen késhet az elsö alkalom miatt.
vájál, lehet én nem rtem...deeee ha lefeküdt valakivel, akkor az nem azt jeleni, hogy egybõl meg kell hogy jöjjön neki, csak ha rendesen akkor kellett volna neki megjönnie...
Azt nem írtad, h védekeztetek-e, de remélem igen.Mert akkor nem lehet semmi baj.
Szia! Ha 2 napja volt és 2 napja késik az azt jelenti hogy most kellett volna megjönnie vagyis a ciklusod 28. vagy valahanyadik napján szexeltetek. A lányok a 14 nap környékén a leg termékenyebbek, ha jól tudom, vagyis elvileg az egész hónapban összesen egy hét van amikor teherbe lehet esni. A menstruáció közeli napok a leg alkalmatlanabbak erre, mivel ilyenkor a petesejt vagy még nem, vagy már nem alkalmas a megtermékenyülésre. Ha nem használtatok óvszert, és nem szedsz fogamzásgátlót, akkor egy esemény utáni tabletta nem ártana. Sajnos, minden lehetséges.
Elég kicsi rá az esély, hogy 2 nappal a menstruáció elõtt valaki teherbe essen. De ha védekeztetek, akkor nem kell parázni.
szia!ha védekeztetek semmi ok az aggodalomra. de a menstruáció elõtti napokban is teherbe lehet esni!van rá egy élõ példa a 3 éves lányom:)
sszia vegyél egy tesztet az eldönt mindent..
Nekem nem késett az elsõ szex után.De nyugi, ez mindenkinek más, mint az is, hogy valaki vérzik mikor elveszti, van aki nem, van aki pár nappal utána vérzik kicsit.Ha védekeztetek, akkor semmi ok az aggodalomra, ha nem védekeztetek, akkor védekezzetek, mert kulonben idegeskedhettek majd mindig, ha késik neki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!