Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy a köldököm (4 db)

Lehetséges hogy 21hetesen a köldököm felett érzem a mocorgását a babának? (csak 157cm vagyok, és 2 babát is várok! )

Legjobb válasz: Ilyentájt lépi át a méh a köldököt, de 2 babával már hogyne érezhetnéd.-)Így minden gyorsabb és határozottabb:-) Kicsit irigy vagyok, én is szerettem volna ikereket.-) Sok boldogságot!!

Ilyentájt lépi át a méh a köldököt, de 2 babával már hogyne érezhetnéd.-)Így minden gyorsabb és határozottabb:-) Kicsit irigy vagyok, én is szerettem volna ikereket.-) Sok boldogságot!!
Így van, ezok bizony a babókáid. Jajj de jó neked, kis ikrek :) További gyönyörû heteket!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!aranyosak vagytok!bodog babavárást!
hát persze hogy lehetséges...Fõleg 2 babával...100/hogy azt érzed
Szia! 25hetes ikres vagyok. Bizti, hogy azt érzed, én is éreztem sõt nekem a 2.terhességem és már 15 hetesen mocorogtak. Késõbb még tutibb a party én sokszor úgy érzem boxolnak meg fociznak. Majdhogy nem fáj, de mondjuk úgy hogy kellemetlen érzés. Nem mindig csak párszor. Máskor normál kis mocorgások vannak. Pedig 1 fiú 1 lány. Boldog problémamentes babavárást kívánok Nektek.
Ha nem szexeltél akkor nem lehetsz..
Te, ez nem vakbélgyulladás?
A kérdező hozzászólása: Vakbél??:o o-o, remelem nem
Inkabb terhes lennel?

Lehetséges, hogy ki fog szakadni a köldök piercingem?

Május 17.-én csináltattam köldök piercinget. Nagyon szép volt, be sem gyulladt. A piercinges csaj azt mondta ha nem gyullad be elég 2 hétig rendesen kezelni. 2 hétig kezeltem. Utána nem volt vele baj. Most meg már lassan 3 hónapos lesz és gennyezik, valamint a szára alul kilóg. Nem is híztam, hogy attól kijjebb lökődött volna. (Sőt inkább sokat fogytam.) Betadine-ezem napi 2x és kamilla teával borogatom napi 2x. Mivel kezeljem még? Rendbe fog még jönni vagy ki fog szakadni? :( Nagyon szomorú vagyok emiatt! :(

Legjobb válasz: szia, nekem is ez volt a helyzet, h kb 1 hónaposan gyulladt be és elõtte semmi baja nem volt, nekem az oxycort nevû spray segített, plusz a betadine és a tetran krém + kamillás borogatás. az oxycort sajnos csak receptre kapható :/ ha nincs vékonyan szúrva nem szakadhat ki :)

szia, nekem is ez volt a helyzet, h kb 1 hónaposan gyulladt be és elõtte semmi baja nem volt, nekem az oxycort nevû spray segített, plusz a betadine és a tetran krém + kamillás borogatás. az oxycort sajnos csak receptre kapható :/ ha nincs vékonyan szúrva nem szakadhat ki :)
Fújkáld ocetnisepttel, az recept nélkül is kapható, nekem ezt ajánlotta a piercer.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkét választ! :)
Én is hasonlóan jártam, én alkoholkúrára fogtam...már egyre ritkábban gennyezik...szerintem nem fog kiszakadni!: ) (enyém is meg van még...és fél éve volt ez a gennyes probléma)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Utánanézek ennek az alkoholkúrának!:) Eléggé kilóg alul a piercing szára, ezért félek...:/


Lehetséges az hogy 13 hetes kismama vagyok és most kezdek el rosszul lenni? Hányás, szédülés, fejfájás, alacsony vérnyomás, fáradákony vagyok nagyon, van folyásom is ami zavar, és néha apró szúrásokat érzek a köldököm alatt. Mitől lehet ez?

aggódom nagyon. a véd?n?m pihenést javasolt, mert ezek mind jelek, hogy jobban oda kell figyelnem magamra, és a kicsire. még dolgozom egyébként, de ma már nem mentem, mert nem éreztem jól magam. a babának ugye nem lehet baja?

Legjobb válasz: köszönöm elõre is a válaszolóknak a segítséget.

A kérdező hozzászólása: köszönöm elõre is a válaszolóknak a segítséget.
nõ a baba, nyúlnak a méhszalagok, ne aggódj! Nálam ugyanezek a tünetek voltak, s majdnem a 18. hétig tartottak... de elmúlt, s jött más.. :-) pihenj sokat, s aludj amennyit csak tudsz!! Rendben lesz minden!! Boldog babavárást!! 29 hetes kismmama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!