Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy a (6239 db)

15 hetesen már lehetséges. :) Érezzétek egymást. :D
igen, igen, csiklandoz belulrol!!!!!

Lehetséges, hogy a világválság egy nagyobb háborúhoz vezet majd? Lehetséges, hogy lesz egy 3. világháború megoldásként?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. Ha azonban egy kicsit körülnézel, akkor azt látod, hogy a világ politikusai gõzerõvel dolgoznak azon, hogy egyenesbe hozzák a világ gazdaságát. Szerintem ne legyünk már ilyen borúlátóak! -illéspityu-

Persze, hogy lehetséges. Ha azonban egy kicsit körülnézel, akkor azt látod, hogy a világ politikusai gõzerõvel dolgoznak azon, hogy egyenesbe hozzák a világ gazdaságát. Szerintem ne legyünk már ilyen borúlátóak! -illéspityu-
Én az elsõ válasszal értek egyet.Ha lesz 4-dik világháború akkor az tényleg kövekkel és botokkal fogják vívni.Már ha lesz ereje annak a 10%-nak akik túl élik a 3-dik világháborút.Talán ezért reménykedek benne, hogy a 2-dik volt az utolsó.A gazdasági válságról annyit, hogy van pár iszonyatosan gazdag közgazdász akik mozgatják az egész világon a pénzt..Tudjátok a HATALOM és a PÉNZ az ÚR!!!
Nyug nem lesz háború...egyszerûen csak egyszer átveszik Magyarországot....nem hülyék a nagybirodalmak...pont egy ilyen biztonságos és termékeny helyet bombáznának szét? nem hülyék....
Remélem, nem értesz félre, de én, mint minden épeszû, normális ember, bízom abban, hogy nem lesz 3. világháború. Persze sajnos ez nem rajtunk múlik viszont pont ma „találkoztam” egy Einstein-idézettel; íme: „Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút mivel fogják megvívni, de azt biztosan tudom, hogy a negyediket botokkal és kövekkel.” Szerintem nagyon elgondolkodtató szavak. Bár a politikusok is megértenék.
A harmadik világháború régóta folyamatban van, csak még nem így hívják. Hívták balkáni háborúnak, öbölháborúnak, most épp terrorizmus elleni harc a neve. A cél, mint az elõzõ két világháborúnak: a világ újrafelosztása.
Persze, hogy lehetséges. Bármelyik pilanatban léehetséges. Amióta befejezõdött a II. vh., azóta egyfolytában van esély a 3.-ra. Egyébként milyen válság? Arra a szándékos banki manipulációs sorozatra gondolsz, ami egyrészt korántsem veszélyes, másrészt pedig mindenki túldimenzionálja? Ez csak egy ócska kifogás mindenkinek ( az egyszerû vállalkozótól a politikusokig), hogy megszorításokat tegyenek, illetve hogy emeljék az áraikat. Nem válság ez, csak egy kis (szándékos) megingás. Válság csak akkor lesz belõle, ha az "istenadta nép" - SZOKÁSÁHOZ HÍVEN - elkezd rajta pánikolni. A 30-as évek derekán sem lett volna világgazdasági válság, ha a tömegek nem pánikoltak volna be bizonyos hírek hallatára. (Amit persze bizonyos körök szándékosan gerjesztettek!)
A 11:14-es válaszolónak szetem igaza van.Szándékosságot sejtek én is mögötte, és a cél az, hogy újra felosszák a piacokat.Nem veszélytelen ez a frissítés.És ha jól belegondolok sztem ez a 3. világháború.Végül is a világháborúk kiindulása is mindíg az volt, hogy átrendezzék a határokat, ezáltal a piacok is átrendezõdnek.De a mai világunk már annyira globális, szinte nincsenek határok, hogy értelmetlen lenne határokat áthelyezni piacokért.Ha a közelkeleten bombát robbantanak, akkor nálunk a CBA-ban pár hét múlva drágább a kenyér!!!Mert a benzin drágul állítólag.Mindent globálisan a tõzsde és a pénz, meg az olaj, irányít, hát generálni kell egy válságot, és így fel lehet újra osztani az érdekeltségeket. Egyébként a média válsággal kapcsolatos híradásairól meg az a véleményem, hogy pánikkeltés.Nézem a már pórul járt magyar családokat, és mindíg mondom a férjemnek, hogy nem rólunk beszélnek.Még nem sikerült meghatódnom azon, hogy a forint gyengülése miatt vannak családok akiknek rá kell fizetniük a már kifizetett sítúrájukra.Mi lesz most velük, hogyan segít rajtuk a kormány?!Nevetséges!!
Lehetséges , de lehetséges az is hogy csak simán késik kicsit .Vegyetek tesztet ha gondoljátok.
SZIA!! Nagyon felelõtlenek vagytok, utána meg ha megvan a baj csak kapálóztok.Sürgõssen vegyetek egy tesztet, akár a dm be is lehet kapni, ne húzzátok a dolgot, NEHOGY KÉSÕ LEGYEN.lEGKÖZELEBB VIGYÁZZATOK.

Lehetséges, hogy a 15 hetes kislányomnak olyan nagy lett az étvágya, hogy éjjelente azért kel fel óránként szopizni, mert éhes?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges ,de az is hogy amikor eszik nem eszik meg elegendö tejcsit(ez csak sejtés).De az is valószinü hogy rájött,hogy mennyire jó ha te este ennyit foglalkozol vele:)

Bármi lehetséges , de az is hogy amikor eszik nem eszik meg elegendö tejcsit(ez csak sejtés).De az is valószinü hogy rájött, hogy mennyire jó ha te este ennyit foglalkozol vele:)
Nem lehet, hogy csak szopizik? Van elég tejed? Lehet, hogy nem elég tápláló? Sok minden lehet. Nekem a babám 4 hónapos és már 180 ml-ket eszik, sõt elalvás elõtt 210 ml az adagja. Igaz 4 kg-mal született és most 7 kg. De lehet, hogy csak az anyukájára van szüksége a manókának. BIZZÁL AZ ANYAI ÖSZTÖNÖDBEN!:) Sok sikert.
Biztos, hogy nem.A fiam 8hetes, este 10kor eszik, aztan ejjel 1kor es reggel 7, fel8korul.Tulajdonkeppen vegig alussza az ejszakat.Egy 15hetes babanak mar vegig kellene aludnia az ejszakat, lehet hogy nem eleg suru a tejed.Probalj meg furdetes utan tapszert adni, es emiatt ne legyen lelkiismeret furdalasod, csak ejszakara(csak ejjel, nappal szoptatok)en is azt adok a kisfiamnak.En taplalek kiegeszitokent adom es nagyon megvagyok elegedve.Gyonyoruen gyarapodik es makk egeszseges.
Valószínû hogy nem elég "zsíros"a tejed, nem lakik jól. Vagy csak huncut és jó odabújni szopizni anyához, de ez inkább csak cicizés.A nagy melegekben sûrûbben lehet szomjas.Szerintem is próbáld ki hogy jól megeteted este, hátha akkor nem kel fel és megoldódik.
Probálj neki ilyenkor teát adni és ha nem tágit akkor lehet hogy tényleg éhes! A tápszert én azért nem ajánlom mert nagyon könnyen rákapnak! Nekem igy állt le a fiam a ciciröl! Könnyebb volt az üvegböl mint a ciciböl!Nekem muszáj volt mert antibiotikumot kellett szednem, de már utána nem nagyon akart szopizni csak este elalváskor!De akkor is már inkább csak azért hogy össze bujjunk!:)

Lehetséges, hogy a sok stressz és szorongás miatt fáj a mellkasom, nem pedig betegség miatt?

Pár hete eléggé szomórú vagyok, magam alatt vagyok. Szombat óta próbálom jó kedvűnek mutatni magam, ill. próbálok az lenni, de amikor én vagyok egymagam, akkor mégis újból elszomorkodom hiába próbálom elterelni a figyelmem.

Legjobb válasz: Lehetséges, de elõtte kell a kivizsgálás, mert akármennyire sportolsz meg egyebek, attól még lehet olyan szívbetegséged, ami eddig nem derült ki. Vagy más fizikai dolog; pl a hirtelen mozdulatokra erõsödõ fájdalom inkább mozgásszervi eredetre vall. De igen, alapból lehetséges, hogy a stressz és szorongás miatt legyenek ilyen tüneteid.

Lehetséges, de elõtte kell a kivizsgálás, mert akármennyire sportolsz meg egyebek, attól még lehet olyan szívbetegséged, ami eddig nem derült ki. Vagy más fizikai dolog; pl a hirtelen mozdulatokra erõsödõ fájdalom inkább mozgásszervi eredetre vall. De igen, alapból lehetséges, hogy a stressz és szorongás miatt legyenek ilyen tüneteid.
A kérdező hozzászólása: Ja az is fontos, hogy 18 leszek, egészéges fiatal!
Viszont az is lehet hogy szervezeti probléma miatt van szorogásod és stresszed.
nekem is ugyanilyen problémám volt, elmentem orvoshoz, ekg stb.. de az elsõ kérdése az volt hogy stresszes vagyok-e mostanában. azt mondta semmi baj nincs az egészségemmel. nekem napi 1 magneb6-ot javasolt, kipróbálni megéri szerintem. :)

Az lehetséges hogy a fehér rizshez annyi vizet adtam hozzá hogy 4-5szörösére dagadt?

Legjobb válasz: Ha annyi vizet adtál, akár lehetséges-

Ha annyi vizet adtál, akár lehetséges-
Rizstõl függ hogy mennyi vizet vesz fel. A barna rizs kevesebb vizet vesz fel mint a fehér de fehér rizsnél is vannak különbségek méretileg is. De ha nem fõzted túl a rizst ( ha nem gyorsrizst csináltál) akkor teljesen normális.

Lehetséges, hogy a tejpéptől ekcémás az 5, 5 hónapos lányom keze?

Azon agyalok mitől lehet, 4 hónapos kortól adható bebivita gyümölcsös tejpépet adok neki 1 nap egyszer. Anyatejes és tápszeres is, míg csak ezek voltak nem volt semmi a bőrén.Mostmár kap sütőtököt,almát, banánt, burgonyát,barackot.Mosóport öblítőt nem váltatottam.Hogy deríthetném ki, hogy mi a kiváltó oka az ekcémának?

Legjobb válasz: Lehetséges. Ne add neki egy ideig, így le tudod deríteni, hogy az-e az oka

Lehetséges. Ne add neki egy ideig, így le tudod deríteni, hogy az-e az oka
Nem tudom mennyi idõ alatt jutottatok el ennyiféle kajához, fontoos, hogy 1-1 új között legalább 2-3 napot várni kell. Így kideríthetõ melyiktõl
A kérdező hozzászólása: és ha nem adom neki, mennyi idõ alatt kell javulást látni, ha valóban ez volt az ok?
Pár nap, ez gyerekfüggõ. De lehet az ekcéma el sem múlik magától, akkor kezelni kell kenegetni, és újrakezdeni a kajákat...
Nem biztos hogy valamilyen ételtõl van, lehet attól is hogy a hozzátáplálás miatt kevesebb tejet és ezáltal kalciumot kap. Nekem személyes tapasztalatom hogy ha kevés kalciumot tartalmazó ételt eszem akkor nagyon durván ekcémásodni kezdek, ha viszont odafigyelek és mennek a tejtermékek rendesen, akkor elmúlik.
És te nem ettél mostanában olyat, amit eddig nem? Attól is lehet... Nekem egy csomó mindent nem szabadott enni szoptatás alatt. Ahogy az egyik válaszadó írta, lehet, hogy magától nem fog elmúlni az ekcéma, ápolni kell a bõrét és elölrõl kezdeni a hozzátápit. Az én kislánymo is sajnos ekcémás, neki frezyderm termékeket használunk, különösen a kamillás fürdetõt szeretjük.

Lehetséges hogy a kokaintól van ez?

6 hónapja nem szívtam már és nagyon nagy elvonásim voltak idegesség meg ami vele jár :\ De egyet nem értek hogy kidagadnak az ereim de nagyon és elkékül a kezem és remeg ez attól van vagy nem ha valaki tudja segítsen !!

Legjobb válasz: Lehetséges, de ha pár héten belül nem múlik, akkor jó lenne egy orvos. Egyedül szoktál le? Nagyszerû, hogy már fél éve tiszta vagy. Kitartás!

Lehetséges, de ha pár héten belül nem múlik, akkor jó lenne egy orvos. Egyedül szoktál le? Nagyszerû, hogy már fél éve tiszta vagy. Kitartás!
Akkor még nagyobb gratula, egyedül tényleg baromi nehéz lehet. Tényleg kitartás, idõ kell, míg minden maradványtünet elmúlik, de onnantól kezdve a nap is fényesebben süt majd.
A kérdező hozzászólása: Igen egyedül de nagyon nehéz :\\\ sajnos köszönöm azért :)

Lehetséges, hogy a beültetett 2 embrióbol csak az egyik megy el?

Legjobb válasz: Igen lehetséges!Azért is ültetnek be többet,hogy egy biztosan maradjon!

Igen lehetséges!Azért is ültetnek be többet, hogy egy biztosan maradjon!
na mi újság???írj.
Szerintem a kérdezõ menstruál, mert nem sikerült a lombik :-( Ebben semmi sürgõs nincs, majd legközelebb sikerül. Hányadik napon véreztél?
Bocsánat igaza van az elöttem szólónak..felszívódik azért ültetnek többet be....lényeg, hogy menj be!Sok sikert!Reméljük nincs nagy baj!
Meg se vizsgáltak?Ezek normálisak?Ne hagyjad ilyen nincs!Tessék bemenni akkor a nõgyógyászhoz és mondd el mi történt.Légy erõszakos, mert itt rólad van szó meg a babákról.Amikor terhes voltam nekem is volt vérzésem az elején és bementem én is a nõgyógyászhoz.Persze nem akartak fogadni, mert nem volt idõpontom...de én nem mentem el megmondtam, hogy sürgõs.Be is fektettek utána persze 1 hétre...szerencsére, mert meg is maradt a babám, most már 21 hónapos.Menj be mindenképp!
A kérdező hozzászólása: Koszonom..
Felszívódni szokott az egyik, nem elvetélni, azért ültetnek be többet. Nem hinném, hogy egy vetélés el tudja kerülni az egyik, vagy másik embriót. :( Az, hogy fáj a melled, meg ilyenek, az a hormonok miatt van és lesz is, amíg a hormonok szintje vissza nem áll a normál szintre. (Pl. egy mûvi abortusz sem "tünteti" el rögtön a terhestüneteket, úgy tudom.) Azonnal lásson orvos, az biztos!
A kérdező hozzászólása: Nem ma tortent, hanem szombaton, hivtama korhazat, de azt mondtak a vereredmenyemet akarjak latni, de jovo heten kell mennem vervetelre!
Sûrgõsen menj be a kórházba ezzel ne játszál!Lehet persze, hogy megmarad az egyik, de mindenképp minnél elöbb a kórházba!!!!
mentõt hívtál már?
A kérdező hozzászólása: Ugy erzem elveteltem(verzes meg minden, de a melleim enyhen fajnak es szedulok is, meg gyenge vagyok!lehet, hogy megmardt az egyik?
A kérdező hozzászólása: Az ötödik napon kezdtem el vérezni, es egészen keddig tartot(volt alvadt vér, meg piros, es nem barna).Ez a masodik vetelesem, ha az, de szerintem az!Az elsonel berendeltek es megvizsgaltak, de most azt mondtak telefonon, hogy jol gondolom, elmennt es nem tudnak semmit tenni, meg kell varjam a ver eredmenyt, ami jovoheten csutortokon lesz meg!

Lehetséges, hogy a rengeteg stressztől hangulatingadozásaim legyenek?

Már 1 hete kb nagyon változékony a hangulatom.. 3 hét múlva érettségi, folyamatos iskolai hajtás, ezek miatt folyton idegeskedek. Már el?z? hónapban is tapasztaltam ezt, akkor is 1 hétre, de elmúlt. Az idegesség okozza ezeket a tüneteket? Vagy gondoltam még arra, hogy a fogamzásgátló. De abból most fejezem be a 4. levelet (jöv? hét közepére várom a "csomagot") és eddig semmi ilyen jelleg? tünet nem votl, még az els? pár hétben sem. Tehát én arra gondoltam, nem ez okozza. Szerintetek mi a baj? A stressz, vagy a tabletta?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetséges, elég stresszes vagy meg feszült. Fogamzásgátló miatt már egy hónap múlva kijött volna rajtad...de picit az is rákontrázhat Érettségitõl ne félj,eddig mindenki átment :D Sok sikert!

Persze hogy lehetséges, elég stresszes vagy meg feszült. Fogamzásgátló miatt már egy hónap múlva kijött volna rajtad...de picit az is rákontrázhat Érettségitõl ne félj, eddig mindenki átment :D Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi a megnyugtatást.. Remélem elmúlik.. Úgy félek, hogy a barátom is elhagy a hisztim miatt..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!