Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy 4 hós (4 db)

Járt még így valaki? Lehetséges, hogy 4.5 hós kislányom pocija nem bírja az almalét?

Ma kapott másodszorra,és rettenetes hascsikarása,és hasmenése lett t?le.Próbáljak pl.krumplit,vagy vmi mást az almán kívül?

Legjobb válasz: Szia! En is 4.5 hosan kezdtem el adni az orvos tanacsara. Elmondom, nekem mit tanacsolt: elso heten repale, 1 kiskanallal kezdjem, egy hetig csak ezt adjam, fokozatosan novelve a mennyiseget. 2.heten almale, ugyanugy, 3.heten mar egy kis banant, illetve a leveket is lehet keverni, aztan pepet. Nem siettunk semmivel, mert az volt a cel, hogy ismerje meg az izeket, o meg anyatejes. Az alma az en fiam hasat is nagyon megcsikarta, de masnap nem volt mar tole baja. A lenyeg, hogy delelott, vagy del korul add neki. En delutan adtam neki, meg is bantam aztan, mert egesz este csikarta a hasat. Sok sikert!

Szia! En is 4.5 hosan kezdtem el adni az orvos tanacsara. Elmondom, nekem mit tanacsolt: elso heten repale, 1 kiskanallal kezdjem, egy hetig csak ezt adjam, fokozatosan novelve a mennyiseget. 2.heten almale, ugyanugy, 3.heten mar egy kis banant, illetve a leveket is lehet keverni, aztan pepet. Nem siettunk semmivel, mert az volt a cel, hogy ismerje meg az izeket, o meg anyatejes. Az alma az en fiam hasat is nagyon megcsikarta, de masnap nem volt mar tole baja. A lenyeg, hogy delelott, vagy del korul add neki. En delutan adtam neki, meg is bantam aztan, mert egesz este csikarta a hasat. Sok sikert!
Szerintem ha nem muszáj, még ne adj neki tejen/tápszeren kívül mást, kicsit korai. Mindenesetre a babák egy részénél savat csinál az alma, van, aki ki is hányja.
Most almalét adtál neki vagy almát magában?Ha almalét lehet hogy felvitte a gyomorsavját, ha csak almát akkor az magában még korai.Azért szoktak a reszelt elmához, reszelt kekszet, babapiskotát stb. keverni hogy az ne okozon ilyen jellegü problémát neki.Probáld meg igy, ha igy is fáj a pocija és megy a hasa kérd ki a gyerekorvos tanácsát.
A kérdező hozzászólása: Két hetesen is lehetnek ilyen tünetek már ??
hát, ha a teszt pozitív... :) )) akkor valószínû, és gratulálok!
szintén gratulálok :D
A kérdező hozzászólása: Úhh köszi , de csak egy tesztet vettem eddig ..lehet csak elkaptam valamit , de arik vagytok :)
Nem hinném, hogy ilyet csak úgy el lehetne kapni :) . Ha pozitív a teszt, akkor igen valószínû, gratulálok :) . Egyébként lehet, hogy el is kaptál valamit, de ezek mellett a baba szerintem tuti!
Nem hiszem, hogy tisztában vagy a terhességi hetek számolásával. Az utolsó menstruációtól számítják, így most valószínûleg 5 hetes lehetsz, hisz a teszt sem mutat pozitívat bizonyos Hcg szint alatt. Mikor volt meg utoljára? Amúgy igen, terhes vagy teljesen biztosan.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok a tehességi hetekkel . Ugyanis van már egy babóm .Sajnos volt, hogy már pozitívat mutatott halványan és nem volt semmi .Szóval várok most kell megjönnie a napokban..
A kérdező hozzászólása: No terhesség --
Igen.Nekünk háromszor fakadt ki.
Szia!Mi 5 hósak leszünk jövöhéten és már többször kifakadt, és még fog is , ahogy elnézem...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, eddig még nem hallottam, h többször is lehet ilyen, de most akkor már képben vagyok! Jó babázást!

Lehetséges hogy egy 4 hós babát vezetni egy kézzel?

lassan már önálllóan akar menni. Csak egy kezét fog és lépked mellettem.

Legjobb válasz: Biztos, hogy négy hónapost akartál írni? Mert ez kizárt! Négy hónaposan még ülni sem tudnak, nemhogy járni! Szerintem félreírtad.

Biztos, hogy négy hónapost akartál írni? Mert ez kizárt! Négy hónaposan még ülni sem tudnak, nemhogy járni! Szerintem félreírtad.
hÁT AKKOR EZEK SZERINT LEHETSÉGES;BAR NAGYON KORAI: Az én lányomy is ügyes, 3 hós korától áll, és ül egyedül.Bár ez is korai, próbálom a hátát többet pihentetni, de nem akar feküdni, csak ülni. Gyerek orvosnak mondtad már???Mit szólt?? Vigyázz a babádra nagyon.SZERINTEM MÉG JOBB LENNE;HA NEM JÁRKÁLNA;MERT MÉG ELÉG PUHÁK A CSONTJAI. (az én lányom most 5, 5hónapos.)
Szia! Hát elég fura, de lehetséges . Egyébként az nem igaz, hogy egy 4 hónapos baba ülni sem tud. A nagyobbik fiam 4, 5 hónaposan önállóan ült egyedül.(semmi baja a gerincének, mielõtt valaki erre gyanakodna :) ) Minden gyerek más ütemben fejlõdik. De erõltetni semmit nem szabad!!
Szia. Tényleg nem szabad eröltetni. Rebekám 3 hónapos korára megállt egyedül a kanapénál.Söt ült is.Senki nem hitte el, csak amikor látták.Magától csinálta mindezt, nem eröltettük, nem akartuk volna. Vigyázz magatokra..
Mindennek eljön a maga ideje!!!! lehet, hogy már csinálná, de nem teszel vele jót! 2-3 hónap múlva már próbálkozhtasz vele és elvileg még az is korainak számít! Dia
A kérdező hozzászólása: Nem nem írtam félre! 4hós múlt pár nappal!
Nem, hogy erõltetni nem szabad, de ENGEDNI SEM. Elég sokat tanultam errõl. Egy négy hós babának még gyengék a csontjai, így ha engeded, hogy sétáljon olyan O-lába lesz, hogy egyéletenát utálni fogja. Még lágyaka csontjai, deformálódnak. Ne engedd, hogy menjen!!!!!!
Egy négy hónapos gyerek még átfordulni se tud, hát még járni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!