Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy 4 (268 db)

Lehetséges, hogy 4-5 alkalom után sem szakadt át a szűzhártyám?

Sex közben bizonyos pozícióban fáj csak,de egy id? után már nem,miért van ez? köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: Nem lehetséges, más oka van.

Nem lehetséges, más oka van.
Lehet, hogy nem voltál felizgulva rendesen és nem tudott a hüvely eléggé tágulni, ezért fáj.
Lehet, hogy nem szakadt át. Oka lehet: rugalmas, olyan alaku, már elötte sem volt. Fájdalomrol: mennyi idö mulva és meddig? milyen jellegü a fájdalom? milyen pozokban igen és melyekben nem?
talan azert mert eleinte nem vagy eleg nedves :)
velem ugyan ez volt kb 100-ra sikerült átszakítani, megis ilyedtünk a párommal mikor észrevettük, h mind a ketten tiszta véresek vagyunk, hogy mi lehet miért épp most.nekem is fájt bizonyos poziciákban, szóval ugyan ez a helyzet.amikor végre sikerült akkor is fájt, mégse hagytam, h abba hagyja és igy sikerült.azótta minden rendben és sokkal jobban élvezem!!!

Az hogyan lehetséges, hogy 4 éve szedek fogamzásgátlót de csak most derült ki, hogy leiden heterozigóta vagyok?

Ez egy öröklött mutáció, elvileg már bébi korom óta megvan... és minden évben voltam vérvételen a tabletta miatt. Akkor hogy?

Legjobb válasz: A leiden mutaciot nem vizsgálják külön, ha nem kéred úgy tudom, meg pénzbe is kerül. Ha jól emlékszem. De kb kizárt h 4 évig szedted és nem lett trombozisod, ott valami nem stimm.

A leiden mutaciot nem vizsgálják külön, ha nem kéred úgy tudom, meg pénzbe is kerül. Ha jól emlékszem. De kb kizárt h 4 évig szedted és nem lett trombozisod, ott valami nem stimm.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az külön pénzbe kerül, de a fog. gátlós vérvizsgálatnál leginkább azt nézik, ugye a trombózisgyanú miatt... és nem értem, hogy hogy csak most jött ki az eredménybõl :S Hát nem volt trombózisom még sose, de most abbahagyom, sokszor fájnak az ereim meg stb.
A kérdező hozzászólása: amúgy meg nekem nem tiltották meg akkor se a tabletta szedését mikor kiderült, azt mondták, hogy ez nem azt jelenti, hogy valaha is trombózisom lesz, sõt lehet nekem sose lesz, és egy olyan embernek meg igen akinek nincs is rá gyanúja :)
Úgy, hogy rutin vérképnél nem vizsgálják, hogy vki leidenes-e vagy sem. Máj- és vesefunkciót, cukrot, alakos elemeket néznek. A leiden mutáció vizsgálata egy spec. vizsgálat, amit rutinszerûen nem végeznek, csak ha az orvos kéri. Egyszerûen azért nem derült ki eddig, mert eddig nem vizsgálták. Pl. egy HIV fertõzés sem derül ki egy rutin vérképbõl, mert nem vizsgálják. Csak ha kifejezetten HIV szûrésre megy el vki.
A kérdező hozzászólása: De hogy hogy nem vizsgálták mikor 4 év alatt 4 vérvételem volt (évente 1), és az utolsóból derült ki...ugyanazt nézték mindegyiknél

Lehetséges, hogy 4 hónapos baba másszon?

Bébim 3,5 hónapos,de nem úgy néz ki mint aki pár héten belül mászni tudna.Ismer?söm viszont azt mondta,hogy az ? babája ilyen id?sen már mászott!

Legjobb válasz: Szia! Nem tartom valószínûnek, hogy már mászott. Az én kislányom mindent nagyon korán kezdett el csinálni, de még õ sem mászott 4 hónaposan... 5 hónaposan kezdett négykézláb "kutyázni" :), utána nem sokkal kezdett el mászni, de ez elég korai. Majd minden jön a maga idejében, nem minden gyerek egyforma :) szerencsére :)

Szia! Nem tartom valószínûnek, hogy már mászott. Az én kislányom mindent nagyon korán kezdett el csinálni, de még õ sem mászott 4 hónaposan... 5 hónaposan kezdett négykézláb "kutyázni" :) , utána nem sokkal kezdett el mászni, de ez elég korai. Majd minden jön a maga idejében, nem minden gyerek egyforma :) szerencsére :)
szerintem rendesen túloz az ismerõsöd:-) 4 hós környékén max forogni kezd el a legtöbb baba, de még azt sem mindegyik. 6 hós kora körülre kell oda-vissza fordulnia, 7-8 hósan kúszni, 8-10 hósan mászni, ülni, utána felállni szép lassan. minden babánál más ez persze. általában a kisfiúk lustábbak azt mondják, azok késõbb kezdenek jönni-menni.
Dehogy is biztos rosszúl emléxik:-)) 5hónapos volt a fiam mikor megfordúlt nekünk a mászás kimaradt 10 hónaposan járt!!De 4 hónaposan még csak feküdt nem is nagyon kell erõltetni az ülést!!6 hónaposan ült stebilan......
Szia! A mai világban minden lehetséges, bár ez tényleg korainak tûnik. Az én kisfiam 5, 5 hónapos volt amikor egyedül felállt és 6 hónaposan kezdett el mászni. 9, 5 hónapos korától segítség nélkül egyedül közlekedik. Most 10, 5 hónapos és már úgy szalad, hogy alig tudom utol érni. :) A doki is csodálkozik, de ez van, õ is látta a saját szemével. És már kb 5 szavunk is. :)
A mászást sok szülõ összekeveri a kúszással. Pedig hatalmas különbség van, mert mászáskor már nincs lent a baba hasa a földön, hanem mint egy kiskutya :-), úgy megy. Kúszni elképzelhetõ, hogy már ilyen idõsen tud egy baba, de mászni 3, 5 hónaposan kicsit túlzás... A legkorábbi idõpont is, amit mászás esetében tudok, az 5 hónapos kor. De még ez is 'rekordszerû', egy olyan baba csinálta, aki 9-10 hetesen már hasra és vissza forgott.

Járt még így valaki? Lehetséges, hogy 4.5 hós kislányom pocija nem bírja az almalét?

Ma kapott másodszorra,és rettenetes hascsikarása,és hasmenése lett t?le.Próbáljak pl.krumplit,vagy vmi mást az almán kívül?

Legjobb válasz: Szia! En is 4.5 hosan kezdtem el adni az orvos tanacsara. Elmondom, nekem mit tanacsolt: elso heten repale, 1 kiskanallal kezdjem, egy hetig csak ezt adjam, fokozatosan novelve a mennyiseget. 2.heten almale, ugyanugy, 3.heten mar egy kis banant, illetve a leveket is lehet keverni, aztan pepet. Nem siettunk semmivel, mert az volt a cel, hogy ismerje meg az izeket, o meg anyatejes. Az alma az en fiam hasat is nagyon megcsikarta, de masnap nem volt mar tole baja. A lenyeg, hogy delelott, vagy del korul add neki. En delutan adtam neki, meg is bantam aztan, mert egesz este csikarta a hasat. Sok sikert!

Szia! En is 4.5 hosan kezdtem el adni az orvos tanacsara. Elmondom, nekem mit tanacsolt: elso heten repale, 1 kiskanallal kezdjem, egy hetig csak ezt adjam, fokozatosan novelve a mennyiseget. 2.heten almale, ugyanugy, 3.heten mar egy kis banant, illetve a leveket is lehet keverni, aztan pepet. Nem siettunk semmivel, mert az volt a cel, hogy ismerje meg az izeket, o meg anyatejes. Az alma az en fiam hasat is nagyon megcsikarta, de masnap nem volt mar tole baja. A lenyeg, hogy delelott, vagy del korul add neki. En delutan adtam neki, meg is bantam aztan, mert egesz este csikarta a hasat. Sok sikert!
Szerintem ha nem muszáj, még ne adj neki tejen/tápszeren kívül mást, kicsit korai. Mindenesetre a babák egy részénél savat csinál az alma, van, aki ki is hányja.
Most almalét adtál neki vagy almát magában?Ha almalét lehet hogy felvitte a gyomorsavját, ha csak almát akkor az magában még korai.Azért szoktak a reszelt elmához, reszelt kekszet, babapiskotát stb. keverni hogy az ne okozon ilyen jellegü problémát neki.Probáld meg igy, ha igy is fáj a pocija és megy a hasa kérd ki a gyerekorvos tanácsát.

Lehetseges, hogy 4-5 nap menzesz keses utan meg ne mutassa ki a teszt, vagy eppen negativat mutat?

Legjobb válasz: Igen, elõfordulhat teszthiba, alacsonyabb HCG szint, stb. miatt. Elõbbi nem éppen ritka jelenség, legjobb barátnõmnek se mutatta ki a babát a teszt, pedig kettõt vett. Alacsonyabb HCg szint pedig elõfordulhat akkor, ha éppen nem félidõben volt a fogantatás, így a késés után 4-5 nappal még nincs meg a teszt által érzékelt mennyiség. (Van, ahol 10, 20, 25 vagy 50 mmol az, ahol a teszt pozitívra vált. Ha te pl. 50-eset vettél, de a szervezetedben még átlag 30 mmol HCG termelõdik, a teszt negatív lesz.) Én azt tudom javasolni, hogyha nem szeretnél tesztekre költeni meg 2-3 napokat várni az ismétléssel, (kb. minden 2. nap duplázódik meg a HCG mennyisége a szervezetben) akkor ugorj le a nõgyógyászodhoz, és vizsgáltasd meg magad. Ilyenkor már hüvelyi uh-gal láthat terhességre utaló jeleket, illetve a laboros vizsgálatnál szerintem, nincs megbízhatóbb terhességi teszt.

Igen, elõfordulhat teszthiba, alacsonyabb HCG szint, stb. miatt. Elõbbi nem éppen ritka jelenség, legjobb barátnõmnek se mutatta ki a babát a teszt, pedig kettõt vett. Alacsonyabb HCg szint pedig elõfordulhat akkor, ha éppen nem félidõben volt a fogantatás, így a késés után 4-5 nappal még nincs meg a teszt által érzékelt mennyiség. (Van, ahol 10, 20, 25 vagy 50 mmol az, ahol a teszt pozitívra vált. Ha te pl. 50-eset vettél, de a szervezetedben még átlag 30 mmol HCG termelõdik, a teszt negatív lesz.) Én azt tudom javasolni, hogyha nem szeretnél tesztekre költeni meg 2-3 napokat várni az ismétléssel, (kb. minden 2. nap duplázódik meg a HCG mennyisége a szervezetben) akkor ugorj le a nõgyógyászodhoz, és vizsgáltasd meg magad. Ilyenkor már hüvelyi uh-gal láthat terhességre utaló jeleket, illetve a laboros vizsgálatnál szerintem, nincs megbízhatóbb terhességi teszt.
3-napja késik és ma csináltam 1-tesztet és negativ lett. de még nm jön meg addig van remény. Te csináltál már tesztet???
A kérdező hozzászólása: iegn en csinaltam ma reggel tesztet es negativat mutatott, nagyon remenykedem, hogy baba van, mivel minden mas tunet nagyjabol stimmel, es a hom is magas par napja. Minden esetre meg varok par napot es ujra tesztelek, hatha ezuttal sikeresen
Írj majd kérlek, kíváncsi vagyok... :) nekem vasárnap, hétfõ környékén kell megjönnie, ha addig nem érkezik én is tesztelek jövõhéten :)
A kérdező hozzászólása: jovo heten ujra tesztelek, viszont felek az ujabb csalodastol, neked meg drukkolok :) sok sikert :)
1. vagyok! Nagyon szurkolok nektek, Lányok! Írjatok, mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: sajnos ma megjott :((:((
Nagyon sajnálom, kedves Kérdezõ! :( Kívánom, hogy a következõ hónap kétcsíkos tesztet hozzon!

Lehetséges, hogy 4 napos késést nem mutat ki az x-epil terhességi tesz? Még mindig nem jött meg reggel a kávét kihánytam, meg néha meg meg szédülök! Meg persze még mindig nem jött meg de semmi más tünetem nincsen!

Legjobb válasz: én ebben a tesztben nem bizok,mert volt 3 pozitiv tesztem,ezzel is csináltam és negatív lett.de 4 napos késést kimutathat.próba szerencse

Sajnálom:(
én ebben a tesztben nem bizok, mert volt 3 pozitiv tesztem, ezzel is csináltam és negatív lett.de 4 napos késést kimutathat.próba szerencse
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy ilyen késõn de nem nagyon volt lehetõségem most netezni! Csináltam tesztet és negatív lett! :(
én úgy emlékszem, de javíts ki ha mégsem így van, hogy az X-epil-re rá van írva, hogy a kimaradt mensi után egy héttel mutat eredményt. Szóval még simán lehetsz babás.
A kérdező hozzászólása: Elvileg az van rajta, hogy fogantatás után 7 nappal. Nem tudom jó lenne, ha lenne még rá esély nem akarom magam beleélni, mert múltkor medi-lab lett halvány pozítiv még õsszel és még sem volt baba.
A kérdező hozzászólása: Örülnék neki, ha baba lenne, de majd kiderül, most eldöntöttem, hogy a következõ teszttel várok hétfõig, ha persze addig nem jön meg nah meg ha kibírom addig hogy ne csináljak tesztet! Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Nekem kimutatta már 2vel elõtte is.
Simán lehetsz terhes szerintem, a jelek legalábbis arra utalnak;)
Nekem a nemvárt napján már pozit mutatott.
barátnõmnek ez a teszt 16 napos késésnél mutatta csak ki.Úgyhogy lehetséges
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nah azt meg nem írtam le konkrétan, hogy ma csináltam és negatív lett, azért tettem fel a kérdést, hogy hihetek-e neki vagy sem!
Szerintem simán! Barátnõmnek nem várt után 10 nappal lett nagyon halvány pozitív! Szóval várj még egy kicsit, két nap múlva, ha nem jön meg, akkor csinálj még egyet!

Lehetséges, hogy 4 hónapos fiamnak jön a foga?

Már hetek óta nagyon nyálzik, újabban többször felébred éjszaka, pedig eddig csak egyszer kelt fel. Ráadásul ma reggel kétszer is folyadékos volt a széklete, pedig általában csak kétnaponta kakil. Alul az ínyénél középen látok két kis fehér dudort, de nincs megduzzadva vagy bepirosodva az ínye. Folyton eszi a kezét, de lehet, hogy ez csak életkori sajátosság. :)

Legjobb válasz: Nálunk ez két hósan kezdõdött. A doki azt mondta, hogy a fogcsírák mozgolódását érzi. A tünetek ugyan azok mintha jönne a fog. 13-án volt 8 hós a kisfiam és ma reggel bujt ki a foga. Eltartott egy darabig.

Nálunk ez két hósan kezdõdött. A doki azt mondta, hogy a fogcsírák mozgolódását érzi. A tünetek ugyan azok mintha jönne a fog. 13-án volt 8 hós a kisfiam és ma reggel bujt ki a foga. Eltartott egy darabig.
Nálunk is kb. 2, 5 hónapos kora óta ez van, szerencsére éjszaka nem kel fel e miatt, de a nyála ömlök mostmár egyre jobban, mindent esz és tol a szájába, amit ér, de én még se dudort, se semmit nem érzek, ha kitapintom az ínyét. Simán mozoghatnak már a fogcsírák, aztán hogy fog mikor lesz, az a jövõ zenéje. :) 4 hós lesz hétfõn a leányzónk.

Lehetséges hogy 4 hónap alatt 5 centit nől a kezem? 29-ről kb 34-35 re.

Bicepsz Tricepsz edzéssel....1 tömegnövel?t szedtem csak,nem valami nagy cucc....power mass. 2 hétig tartott.Most is így fog n?ni ha havonta veszek 1-et vagy beállt egy ekkora alapra és lassabban?rendes edzéstervel sok pihen?kkel csinálom tehát nem összevissza.

Legjobb válasz: Bocs, de ezen irtó jót röhögtem... "Nõlni" semmiképpen sem "nõl", max. "férfil"... A kezed nõtt 35 centisre, vagy a karod? Nem mindegy... :) Szóval szerintem mielõtt tömegnövelõ szereket kezdesz szedni, legalább az anyanyelvedet tanuld meg. Bár kétlem, hogy ilyen értelmi képességekkel ez menni fog...

Bocs, de ezen irtó jót röhögtem... "Nõlni" semmiképpen sem "nõl", max. "férfil"... A kezed nõtt 35 centisre, vagy a karod? Nem mindegy... :) Szóval szerintem mielõtt tömegnövelõ szereket kezdesz szedni, legalább az anyanyelvedet tanuld meg. Bár kétlem, hogy ilyen értelmi képességekkel ez menni fog...
Az elsõvel egyetértek. Amúgy a kérdésre válaszolva, nem fogy mindig ugyanúgy nõni, sõt, ha nagyon nem értesz hozzá még az is lehet csökkenni fog.

Lehetséges, hogy 4 év nemi élet után csak most szakadt ki a szűzhártyám?

Mikor legutóbb együtt voltunk a barátommal vér távozott közösülés után. Azt hittem megjött a menzeszem, de azóta semmi vér nem jött bel?lem, és a legutóbbi havimnak 1 hete lett vége. Lehet, hogy csak most szakadt ki a sz?zhártyám? Amikor elveszítettem a szüzességem, akkor nem véreztem, és nem is emlékszem, hogy fájt volna. Menjek orvoshoz, vagy fölösleges? (Annyi kiegészítés még, hogy általában nuvaring hüvelygy?r?vel védekezem, de mivel 2,5 órával kés?bb raktam be a következ? havi gy?r?t, hüvelytablettával védekeztünk most kiegészítésképpen!)

Legjobb válasz: Elõfordulhat még az is, hogy csak a szülésnél tûnik el teljesen, ezt a biológia órásnak mondom..... vagyis megeshet akár az is, hogy neki most történt meg ez. De az is lehet hogy valamit megsértettek. De a legjobb ha ezt egy orvosnak elmondod. Egyébként ha többször ez nem fordult elõ és nincs folyásod akkor valószínûleg nincs gond. Viszont ha van folyásod ez bizonyos gondok oka is lehet.... de nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni.

Elõfordulhat még az is, hogy csak a szülésnél tûnik el teljesen, ezt a biológia órásnak mondom..... vagyis megeshet akár az is, hogy neki most történt meg ez. De az is lehet hogy valamit megsértettek. De a legjobb ha ezt egy orvosnak elmondod. Egyébként ha többször ez nem fordult elõ és nincs folyásod akkor valószínûleg nincs gond. Viszont ha van folyásod ez bizonyos gondok oka is lehet.... de nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni.
amikor felraktad a nuvaringet, nem tûnt fel, hogy nincs már 4 éve szûzhártyád??? komolyan nem értem a mai fiatalokat, annyira snassz odafigyelni a biológiaórán????
ha a barátodnak akkora a farka mint a kisujjad, akkor igen, lehetséges.
Igen grat most vesztetted el!! Végül is nem ám az elsö alkalomkor hanem most!! És terhes is voltál és most vetéltél el! menj orvoshoz!!
A kérdező hozzászólása: Ja igen a 4 évbõl 2 év volt olyan, amikor rendszeres nemi életet éltem. Ha ez számít valamit...
szerintem nõgyógyász.Képtelenség, h most vesztetted volna el:D A másik amire gondoltam a havi baj, de ha szerinted az sem akkor go doki.
vagy csak túl heves volt a szex ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az utolsó három HASZNOS választ! Akkor elmegyek majd orvoshoz, fõleg azért is mert mostanában folyásom van...

Lehetséges, hogy 4 hónapos babám jóllakjon 5 perc szopizással? Vagy utána miért nem fogadja el a cicit újra?

Tejecske még van benne, de utána hiába kinálgatom, már nem fogadja el, mindig úgy aggódom, hogy keveset evett...

Legjobb válasz: Nem kell aggódj.Tudja Õ hogy mennyi az elég.Az én kisfiam 2 hetes kora óta 5-8 perc szopival 3 órát is elvan.Ha nem nyügi akkor nem éhes.Ügyes baba.

Nem kell aggódj.Tudja Õ hogy mennyi az elég.Az én kisfiam 2 hetes kora óta 5-8 perc szopival 3 órát is elvan.Ha nem nyügi akkor nem éhes.Ügyes baba.
Szerintem se aggódj!A legtöbb baba egyre gyorsabban és ügyesebben szopizik, ráadásul vannak evési hullámok a fejlõdésük során.Ha azt látod rajta, hogy elégedett akkor nincs semmi baj!Az én fiam volt, hogy 10 percig csak szopizott, de volt olyan hogy pár perc alatt jóllakott.Ráadásul nem törvényszerû, hogy minden szopinál ugyanannyit egyen!
Szerintem én kisfiam is olyan 4 hónapos lehetett, mikor 4-5 perc alatt "megkajált". Eleinte én is aggódtam, de rájöttem, hogy bõven elég volt neki. Most 7 hónapos és tovább eszik, de lehet azért, mert már régóta mást is kap és ilyenkor kiélvezi, hogy cicizhet.
Az én kislányom is ilyen volt. Persze én is aggódva hivtam fel a szoptatási tanácsadót aki azt mondta hogy ügyes babám van, jól szopik, gratulál hozzá :) ) Volt hogy még 5 percig sem evett, néha 3 alatt végzett... Én meg nehezen ugyan, de elfogadtam hogy õ tudja hogy mennyit kell ennie.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!