Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy 10. napon legyen (2 db)

Lehetséges hogy a 10. napon legyen a peteérés? Most van a 10. napom és rengeteg átlátszo nyulos folyásom lett. Tojásfehérjeszerü?

most tett rendbe a bromocripin mert magas volt a prolaktin szintem. most rendbejött,és most a 10 napon már elég sok nyálkás folyásom van. ennyi még soha nemvolt. lehetséges?mert most a 12 napon kellene ultrahangra mennem hogy a doki lássa pémet,és most akkor nemenjek?mert ha baba lesz akkor még csak 3 napos lesz nehogy baja legyen a hüvely ultrahangatol.

Legjobb válasz: Ha csinálnál egy ovu tesztet az biztosabban megmutatná, hogy valóban pé körül vagy. De szerintem a tojásfehérje állagú nyák nagyon biztató! Az uh-tól ne tarts, nem árthat! Legfeljebb a doki látja, hogy volt-e tüszõrepi!!

Ha csinálnál egy ovu tesztet az biztosabban megmutatná, hogy valóban pé körül vagy. De szerintem a tojásfehérje állagú nyák nagyon biztató! Az uh-tól ne tarts, nem árthat! Legfeljebb a doki látja, hogy volt-e tüszõrepi!!
A kérdező hozzászólása: sajnos nincs ovum, és most hétvégén nincs nyitva még a gyogyszertár sem.

Lehetséges? 10 napja történt: nálunk aludt a barátom, megujjazott, felált neki, én ki vertem neki, lehetséges hogy ha sperma került a kezére és ugy nyúlt be nekem, hogy attól terhes legyek?

Szüz vagyok, ha a tampon ki nem szakította\szakíthatja a szüzhártyám,17 éves vagyok,lehet hülyeségnek tartjátok a kérdésem, de engem ez megrémít. Ha lehet értelem, normális válaszokat szeretnék, elöre is köszönöm!

Legjobb válasz: Ilyen szerintem nem lehet, kár ezen aggódni. (Velem is nagyon hasonló volt a nyáron, egy csomót görcsöltem rajta mire megjött a megváltó vörös jelzés...)

Ilyen szerintem nem lehet, kár ezen aggódni. (Velem is nagyon hasonló volt a nyáron, egy csomót görcsöltem rajta mire megjött a megváltó vörös jelzés...)
elsõ BIG LIKE
Amúgy nem valószínû, hogy terhes vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!