Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy 10 (127 db)

29-30 napos ciklussal lehetséges, hogy 10. napon volt az ovuláció? Szerintetek jól húzta be a program?

http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2..

Legjobb válasz: Nekem sem nyitja meg a görbét. :S Viszont elképzelhetõ, hogy elõbb van vkinek PÉ. Én a fiammal pl. menses alatt estem teherbe, tehát nincs kizárva, hogy a 10. napon lehet az ovu. Próbált meg a linket újra beilleszteni, hátha megtudjuk nézni.

Nekem sem nyitja meg a görbét. :S Viszont elképzelhetõ, hogy elõbb van vkinek PÉ. Én a fiammal pl. menses alatt estem teherbe, tehát nincs kizárva, hogy a 10. napon lehet az ovu. Próbált meg a linket újra beilleszteni, hátha megtudjuk nézni.
én sem tudom megnyitni!ha 30 napos a ciklusod akkor semmiképp nem lehetett a 10. napon pé-d!ha pedig mégis a 10. napon volt akkor nem lesz 30 napos a ciklusod hanem rövidebb lesz!
A kérdező hozzászólása: www.fertilityfriend.com/home/29baa5
Nem tudom megnyitni a görbédet.
Szerintem lehet a 10. napon. Nekem 27-28 naposak a ciklusaim és mindig pontos. A peteérésem viszont soha nem a középidõben van, hanem kb.4 nappal késõbb.
sajnos nem tudom ezt sem megnyitni!
A kérdező hozzászólása: Lehet valamit nem jól csinálok, hogy nem nyitja meg jól?
A kérdező hozzászólása: http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d Köszönöm a válaszokat! Remélem most megtudjátok nézni. Nekem megnyitja mindkettõt.
Én sem tudtam megnyitni, de annyit írok, hogy az egy éves fiam a ciklusom 10. napján fogant úgy, hogy 28 napos ciklusaim voltak évek óta. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Lehetséges hogy 10 hónapos babámnak elegendõ napi 1 alvás?

Még 2x alszik, 9 körül kel, délben és 4kor alszik. Este nem tud elaludni 10 óra elõtt. Ha a déli alvàst el tudom húzni 2ig akkor vajon elég lenne a napi 1 vagy ebben a korban még kell a 2? Tudom minden baba más, de tapasztalatok érdekelnének!

Legjobb válasz: Enyém most múlt 10 hónapos, és már kezd átállni a napi egy alvásra. Ráadásul õ nem is 9-kor kel, hanem 7-kor vagy elõbb, és még így is elég neki. Szerintem ha 2-kor lefekszik és alszik 2 órát akkor is legkorábban 9-kor lesz álmos. Persze Te jobban ismered a saját babádat.

Enyém most múlt 10 hónapos, és már kezd átállni a napi egy alvásra. Ráadásul õ nem is 9-kor kel, hanem 7-kor vagy elõbb, és még így is elég neki. Szerintem ha 2-kor lefekszik és alszik 2 órát akkor is legkorábban 9-kor lesz álmos. Persze Te jobban ismered a saját babádat.
Az enyém 9 hónapos korától aludt csak egyszer délután, igaz éjszaka meg egyben lenyomott 12-13 órát.
Mi is 10 hósan álltunk át az egy alvásra, ugyan ez volt mint amit irsz
3as vagyok, én apránként toltam rajta, a végeredmény 12-14ig alszanak van mikor kicsit tovább este 8kor már alvás
igen lehetséges az én kislányom 8hónapos korától 1szer alszik 1nap. nálunk úgy alakult hogy vagy 10-12ig vagy 12-14ig alszik. de legtöbbször 12-14ig. ha késõbb alszik akkor este elég késõn akar be aludni.
Igen, nálunk is a leányzó kb. ekkortájt átállt az 1 alvásra. Tolódott az idõ eleinte, majd az egyik nap már csak ebéd után volt hajlandó aludni, elõbb verte a hisztit, én meg nem erõltettem, így mára szépen kialakult a fél 1 kor ebéd, 1- negyed kettõ körül alvás, alszik néha 2, 5 órát is, de a másfél tuti megvan. Este fél 9- és 9 között alszik el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát megvolt az elsõ egy alvásos nap, fel 1tõl aludt 2.5 órat meglepõ.. este 8kor már aludt de 11 után adnom kellett neki tápszert. Remelem ez majd szépen lassan elmaradozik.

Lehetséges, hogy 10 éven belül legyen egy szép új nagy családi házunk?

A barátom 27 éves, és 25. Az ő lakásában élünk, szóval csak a rezsire kell költenünk. Õ körülbelül nettó 280-300 e Ft-ot keres, én nettó 142 e Ft-ot. 3 éven belül szeretnénk tartani egy kb 140-150 fős vidéki esküvőt, lakodalmat, illetve 35 éves koromig 2 gyermeket tervezünk. Évente 1x elmegyünk külföldre nyaralni 1-2 hétre. Ezen várható kiadások tükrében elérhető, hogy nagyobb hitel nélkül felépítsünk egy 35 M Ft körüli családi házat 10 év múlva? Tudom elég összetett kérdés, meg nehéz erre választ is adni, de hátha valaki tud segíteni. Köszönöm

Legjobb válasz: 13 milkós lakás + 5 megtakarítás az már a ház fele. Havi szinten 150 körül kell félrelakni, hogy meglegyen a ház. De a 2 gyerek fenntartása rengeteg pénzbe lesz azzal számoljatok. Egy S Merci hozzá képest filléres. :D

13 milkós lakás + 5 megtakarítás az már a ház fele. Havi szinten 150 körül kell félrelakni, hogy meglegyen a ház. De a 2 gyerek fenntartása rengeteg pénzbe lesz azzal számoljatok. Egy S Merci hozzá képest filléres. :D
Számolj velem: 10 év=120 hónap. Ha 35M-ért akartok akkor házat venni, akkor havonta durván 300e-t kellene félreraknotok. Tudjátok ezt vállalni? És még: lesz-e nagyobb fizetésetek? Drágább lesz-e a ház építése 10 év múlva? Mibe tudjátok addig ezt a pénzt fektetni? Tudtok-e félretenni addig? Ezeket számold össze, gondold végig, és akkor látod, hogy sok a kérdõjel, és nem nagyon jön ez össze 10 év alatt...
Ember tervez, Isten végez.:) Amúgy nem valószínû. A párodnak ma még van jól keresõ állása, holnap meg már lehet, nem lesz. Te szülsz 2 gyereket, amik nem kis költségben lesznek, te meg jóval kevesebbet fogsz kapni utánuk, mint a mostani fizetésed. A lagzira is el fog menni egy csomó pénzetek. Több százezer forint, bár ha igényesebbek vagytok, akkor lesz abból még milliós költség is. De én biztos nem vállalnék be egy ekkora hitelt. Ja, meg arról nem is beszélve, hogy azért egy ekkora hitelnek kell ám fedezet is és nem kevés önerõ!:) Szóval ha az Isten is úgy végez, ahogy ti terveztek, akkor persze, miért ne lehetne? Csak Isten általában nem úgy szokott végezni.:)
Felresikerult a linkem, itt a 20 millas: http://ingatlan.com/lista/elado+haz+csak-kepes+t:P%C3%A1ty+1..
Mi a francnak újat, fõleg hitelbõl, ha a régit se lehet eladni a kutyának se.
Honnan tudjuk mi lesz 10 év múlva??? Lehet, hogy 1 év múlva kitört a 3.vh és akkor megnézhetjük magunkat. 10 év nagyon hosszú idõ. Inkább élvezzétek a mostani életet.
Szerintem is spórolnátok vagy 10 milliót, ha nem ti építenétek, de egy felújítás után ugyanolyan állapota lenne, mint egy újnak.
Ne ujat akarjatok epiteni. BP koruli falvakban 20 milla korul eleg kellemes hazakat latni (pl Paty-on: http://ingatlan.com/lista/elado+haz+csak-kepes+t:P%C3%A1ty+1... Felujitjatok par millabol, es maris elorebb vagytok, mint egy 35 millios uj haz, amivel rengeteget veszodnetek, mire mindent lakhatova tesztek, udvart rendezitek, stb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! 150.000 Ft-ot szerencsére el tudunk rakni, mert figyelünk a kiadásainkra nagyon. A gyereknevelésnek megvannak a maga költségei, de ez is szerintem csak ésszerûség kérdése, mert határokat kell szabni, és a gyerekekkel is meg kell értetni, hogy nem kaphatnak meg mindent. A párom és én is szegény családból származunk, és alapból úgy lettünk nevelve, hogy csak a alapvetõ dolgaink voltak meg. Ezt szeretnénk tovább adni a gyermekeinknek is.
Esélyesebb, hogy tudtok majd venni egy kis házat, amit aztán idõvel az igényeiteknek megfelelõre alakítotok/bõvítetek. Ahhoz, hogy amit félre tudtok tenni, abból tíz év múlva 35 millió forint legyen, iszonyat jól kell befektetni a pénzt (leginkább valamilyen saját vállalkozással fialtatni). Bankok, biztosítók ennyit a büdös életben nem hoznak ki belõle, még ha a dupláját is ígérik.
Nem kell nekik 35 millió!Ott van a lakásuk, amit gondolom eladnak, meg van megtakarítva 5 milliójuk!A ház fele már megvan!
Durván 450e-et kerestek, csak magatokra elmegy 300e körül és csak alap dolgokra költötök? Hogyan venné ki a gyerek elõtt? NEM NEM NEM TE NEM KAPSZ MOST SEM SEMMIT, MERT ANYU MA MEG NEM VETT MAGÁNAK ÚJ CIPÕT!!! A lényeg jól lenne nevelve, neked sem jutott neki sem fog!
Viccesek azok a házak fõleg olyan árban! Vidéken szaunás, 8 szobás, úszómedencés házak vannak fele árban!
A kérdező hozzászólása: Én nem azt írta, hogy 150.000-et tudunk félre rakni.... Valaki írta, hogy 150-et kellene szerinte félre tenni, hogy ez 10 éven belül megvalósuljon, erre én írtam, hogy igen, annyit félre tudunk tenni. Körülbelül 350-360-at rakunk félre 1 hónapban.

Lehetséges, hogy 10 nap alatt ennyit fogytam?

165 cm vagyok és 65 kg. Kb 10 napja számolom a kalóriát, figyelek hogy 1700 kcal fölé nem menjek (de néha sikerült), és mindennap biciklizek 1 órát. Amikor az egészet elkezdtem, akkor 65 kg voltam, most meg már 60! Nem éheztettem magamat, rendesen ettem meg minden. És úgy tudom, hogy 1 hét alatt az az egészséges, ha valaki 0,5 vagy 1 kilót fogy. Mondjuk tudni kell, hogy el?tte TÉNYLEG zabáltam, mindig ettem, hogyha nem is voltam éhes, csak mert finom... akkor volt rendesen hasam, most hogy már nem eszek csak a kaja íze miatt, így már nincs akkora hasam, de még mindig van rajtam felesleg.

Legjobb válasz: Nem olyan biztos az, mivel sok tényezõ módosítja a pillanatnyi súlyodat. Napon belül akár 2-3 kg-ot is változhat a testedben levõ víz, és étel függvényében. Azt ajánlják, hogy heti egyszer mérd magad mindig ugyanazon a napon, reggel reggeli elõtt, ekkor aránylag elég jól kizárhatod ezeket a befolyásoló tényezõket.

Nem olyan biztos az, mivel sok tényezõ módosítja a pillanatnyi súlyodat. Napon belül akár 2-3 kg-ot is változhat a testedben levõ víz, és étel függvényében. Azt ajánlják, hogy heti egyszer mérd magad mindig ugyanazon a napon, reggel reggeli elõtt, ekkor aránylag elég jól kizárhatod ezeket a befolyásoló tényezõket.
Több volt benned a kaja, kaka, víz. Ha súsan ettõl az még vissza is tartotta a vizet. Nem fogytál max 1-2 kilót, a több csak kiürült.
10 napja nagyon meleg volt, lehet, hogy többet ittál vagy szimplán több vizet tartott vissza a szervezeted. (Nemcsak az idõjárás meg a frontok, hanem a menstruációs ciklus is befolyásolja, mennyi víz van rajtad.) Jól tudod, kis túlsúlyból (neked az van) heti fél kg. De a köv. 10 napban szerintem neked nem lesz ennél több, ha jól számolod az 1700 kalóriát.
Nekem is így volt. 75kg voltam, egy hét után anyum megjegyezte, hogy mennyit fogytam, na mondom megmérem magam, biztos fogytam kb. 10 dekát, erre 72õt mutatott a mérleg. És dettó ugyanígy volt, 1700kcal körül ettem, elõtte meg zabáltam. Egyrészt valószínûleg tényleg több minden volt bennünk akkor, másrészt nálam és gondolom nálad is elég drasztikus váltás volt ez az 1700kcal... Na mindegy. Egyébként az alakodon látszik? :)
A kérdező hozzászólása: Legtöbbször reggel szoktam méredzkedni, de volt amikor délután... köszi a választ :)
*sósan ettél, bocsi
Nem! Ez még puffadás!:)
Anyukám -7 kilóval ment szülni, pedig nem volt rosszul és rendesen evett a terhessége alat. Én pedig egészségesen születtem :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) eszem rendesen, napi 5-6 alkalommal, de mégis fogyok, a doki is csak nézett amikor a mérlegre álltam, hogy az nem létezik. nem vagyok magas így ez nem is gond hogy nem nagy a súlyom, remélem a végére se lesz sokkal több, csak amennyivel kell :) Boldog babavárást akinek esedékes :)
Igen lehetséges, fõleg ha vékonyabb vagy! Az, hogy 40 kiló semmiben nem befolyásolja a te vagy baba egészségét! Ilyen az alkatod, és kész :) Nekem kb 10 hetes korom óta simán látszik, mindenki más!!!!és én is vékonyka vagyok és kicsike :) ) Sok boldogságot és örömet!
attól még megírhattam amit gondolok nem? semmi rosszindulat nem volt benne.
Utolsó: miért kéne ennie? Gondolom, nem éhezteti magát, nem fogyózik babásan, akkor meg felesleges nyaggatni. Eszik, amennyi jólesik, kész. Vitamin már más téma, azt muszáj szedni. Én is ilyen alkat vagyok, elsõ babámmal 40 kgról felmentem 50re, két hét múlva még a férjem sem mondta volna meg hogy szültem valaha is. Ez genetika, nem mérleg kérdése.
40 kiló vagy?????? jézus mária..még jó hogy nem fúj el a szél. nagyon sovány vagy, tessék enni !!!
A kérdező hozzászólása: vagyis hogy most vagyok 40 kiló :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat :) elsõ babám és nagyon vékony vagyok és ez alatt a 10 hét alatt még fogytam egy pár kilót, most járok 40-nél, és minden rendben van :) elsõnek páromnak tûnt fel, mert reggel amikor felkeltem akkor eddig nem volt hasam, meg este fele is ha elmentem nagy wc-re (bocs a részletekért) akkor megint nem volt semmi hasam, de egy pár napja meg mondja, hogy már gömbölyödik a hasam szerinte, azért érdekelt volna hogy jól látja-e :) várom még a további válaszokat :)
Bocsi, nagyszájú lányt akartam írni, nem nagyobb szájút. A szája nem volt nagyobb a normál méretnél :)
Van akinek már kicsit látszik. Ugyan az még nem babahas, de nem is puffadás. Volt egy tanárunk, aki nagyon vékony volt. Láttuk rajta, h babát vár és következõ héten az egyik nagyobb szájú lány rá is kérdezett, h mikor szül. A tanárnõ totál elcsodálkozott, h már látszana, hiszen csak 11 hetes volt. De tényleg volt egy kis gömbölyödõ pocakja, pedig az elsõ babát várta. Családomban is volt egy kismama, akinek az elsõ terhessége már 12 hetesen látszott. Viszont az ellenkezõje volt a munkatársammal, akinek 4 héttel nagyobb volt a terhessége rokonomnál és még mindig lapos volt.
Ha nem elsõ baba, akkor lehetséges, ha olyan alkat vagy, bár én is inkább a puffadást mondanám, reggel is lehetünk puffadtak. Nekem harmadikkal a 11 hetes terhességet kiszúrták a szemfüles kollégák... Igaz, este, és feszülõs felsõben... :o)
A kérdező hozzászólása: az nem semmi :) én sokat vagyok rosszul sajnos :(

Az lehetséges hogy 10 percen belül 75 fokra melegszik 1 processor (Intel Celeron 2.20Ghz) úgy hogy csak a winamp megy?

Speed Fan nev? programot használok ami szerintem többször is olyan dolgokat mutatott ami szerintem lehetetlen.Ráadásul mikor ez a probléma fellépett még a ház oldallapja sem volt rajta.És ha tudtok olyan programot ami méri a h?mérsékletét a processornak és nem a speed fan akkor lécci küldjetek letölt? linkeket is.

Legjobb válasz: Everest ultimate editon!

Everest ultimate editon!
ez engem is érdekelne
neked honnan van a 60mcg? itt pl sokkal kevesebbet ír: [link]
[link] ennél elvileg 4-6x több van egy házi csibetojásban
A kérdező hozzászólása: Innen-onnan amit összeszedegettem és átszámítottam, de szerintem tévesen írták.Mert akkor nem lenne ennyi D-vitamin hiányos.
A kérdező hozzászólása: Ezt a táblázatot most találtam.[link]
A kérdező hozzászólása: [link] Itt azt írja, hogy 16-18 db.tojást kéne enni naponta, hogy csak tojással bevigyük a napi D-vitaminunkat.

Lehetséges, hogy 10 nap alatt eltüntessem az úszógumit?

Vagy legalábbis részben. Kardio edzéssel és diétával. Nektek sikerült? Köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Csak óvatosan. Anno én is eltüntettem, és nem jött a Mikulás! Nem véletlenül van az ott.

Csak óvatosan. Anno én is eltüntettem, és nem jött a Mikulás! Nem véletlenül van az ott.
10 nap alatt? Bezzeg zabálni ráértél... most HOVA sietsz?
Hullahopp karikával két hét alatt látványosan véknyul a derekad, ha minden nap csinálod. Nekem mindkét szülés után így ment le az úszógumim.
10 nap alatt csak koplalással lehetne, amit visszahíznál. Amúgy amikor keveset ettem, nekem sem jött meg.Hónapokra kimaradt..
Magyarul, miután eltüntettem azt a kis zsírpárnát, nem menstruáltam!!! Istenkém, ennyire bonyolult dolgot írtam az elõbb?
10 nap alatt nem lesz látványos változás. elõbb kellett volna észbekapni ha csak 10 napot hagytál rá. még ha koplalnál és rengeteget mozognál akkor sem menne le. szóval kezdd csak szépen el a mozgást és a diétát és kitartóan csináld. 1-2 hónapon belül akkor lemehet minden felesleg.
Azt írja, hogy NE FÜRGYÉ LEEEEEE!!!
A kérdező hozzászólása: he? XD
A kérdező hozzászólása: ha csinálom, bármennyi eredmény látszódhat?
A kérdező hozzászólása: nem, nem zabáltam, az úszógumim nagyon kicsi (tényleg kevés a feleslegem, 167 cm vagyok és 56 kiló), és már kiskorom óta ott van, nem tudok tõle megszabadulni. nem kell rögtön ellenségeskedni!
:) nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :D

Nem lehetseges, hogy 10-15 ev mulva nem lesz az orszagban jolkepzett szakember?

A legtobb fiatal egyetemre vagy foiskolaba szeretne jarni,

Legjobb válasz: "minden fizikai munkát robotok fognak végezni, úgyhogy a szakmunkások feleslegesek lesznek." Az esti mese már elõbb volt!

"minden fizikai munkát robotok fognak végezni, úgyhogy a szakmunkások feleslegesek lesznek." Az esti mese már elõbb volt!
"Az elkövetkezendõ 50 évben be fog következni, hogy minden fizikai munkát robotok fognak végezni, úgyhogy a szakmunkások feleslegesek lesznek." Most el kell hogy keserítselek sajnos: NEM FOGNAK. xD
Azért megnézném, hogy ha elromlik a mosógéped, eltörik a vízvezeték, akkor hogy javítja meg majd egy robot! Vagy hogyan épít meg egy lakóházat? Vagy robot varrja majd a ruhákat? Szakmunkásokra mindig szükség lesz.
Nem. Az tény hogy rengeteg diplomás lesz, de nem gond majd mennek utcát söpörni. Szakmunkát úgysem tudsz rájuk bízni, másra meg nem jók.
Hallottunk. Szakembert nem tudnak pótolni. Max egy félnótás diplomás utcaseprõt.
És hogy szegény 47%-ost mégjobban elkeserítsem felvázolom azt is miért nem fognak: A szakember tudod (vagyis nem tudod) szakmunkát végez, ez nem tévesztendõ össze a hozzád hasonló hígagyú parasztok által végzett szalagmunkával amely akár robotokkal is kiváltható mivel épp annyi értelmet igényel csak ami beléd is szorult. Erre a szalagmunkára akár még egy diplomás paraszt is alkalmas lehet, de a szakmunkát már nem lehet sem rá, sem robotra bízni.
Nanorobotokról hallottatok már? Sejt méretû gépek akik úgy építik újra sérült gépeket, mint a test sejtjei a sérült szöveteket. Nemcsak a sztereotípikus jetson-családból ismert Rosey-t kell robotnak elképzelni.
Az elkövetkezendõ 50 évben be fog következni, hogy minden fizikai munkát robotok fognak végezni, úgyhogy a szakmunkások feleslegesek lesznek.
Honnan veszitek? Idõgéppel elmentetek 2061-be és megnéztétek? 50 évvel ezelõtt mi is volt? 1961. 1961-ben gondoltátok volna, hogy pár éven belül a szigorú Kádár-rezsim egy viszonylagos jóléti rezsimmé fog alakulni, 1990-ben felszabadul az ország, 2000-tõl pedig általánosan elterjedt dolog lesz egy internet nevû hálózat amivel bárki kapcsolatba léphet bárkivel?
Érdekes, ahogy kijönnek a kisebbségi komplexusaitok! Én azt mondom, hogy mindenkit meg kell becsülni, aki dolgozik! Volt is nemrég egy elemzés errõl a Figyelõben: Németországban a szakmunkások 4200 órát töltenek szakmai gyakorlattal a képzés ideje alatt. Magyarországon 1500 órát! A színvonalat is javítani kéne, nemcsak úgy találomra belökdösni mindenkit szakmunkásnak! Amúgy az elsõ válaszoló 100%-os hasznosságán már meg sem lepõdöm ezen az oldalon! Az nyilván nem jut el az agyáig, hogy van aki szakmunkásból lett diplomás! Mindenesetre a felsõoktatás is teljesen más tudással bocsátja ki a diplomásokat, mint amire a munkaerõpiacnak szüksége van! Pl: programozó matematikusok, akik papíron tanultak programozni, az elsõ próbamunkánál pedig visszakérdeznek, hogy számítógépen kell-e programozni... Szóval van baj bõven!
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 01:57 Ezzel teljes mértékben egyetértek!
Azért az túlzás hogy utca söprésen kívül nem lehet mást rábízni egy egyetemistára... majd ha te végig ülöd a mérnökit akkor lehet ... az ott végzett emberek akik megkapják a diplomát azért annyira nem suttyók mint egy 8 általánost végzett.. ez meg csak egy ilyen kommunista világszemlélet hogy egy nagy közös gyárban mindenki szépen azonos pénzért dolgozzon...
A tegnapi 20:51-es nek és a 47%-os agytrösztnek! Van szerencsém elmondani néktek, hogy én 1 olyan helyen dolgozom karbantartó mûszerészként ahol van pár robot és volt kollega 1 frissen végzett mérnõk is. A robotok valóban kitudják váltani az embert a monoton, sokszor ismétlõdõ szalag munkában, DE ha valami baj hiba van érdekes módon Szakmunkást hívnak hozzá a hibát elhárítani.A fiatal mérnök szaktudásáról meg csak annyit hogy párszor az élete is igen komoly veszélyben volt!! Csak 1 példa: Elvileg a nulla vezetõben nem lehet áram!! Meg is fogta, szerinted mi történt vele? Ezzel nem általánosítani akartam és akinek nem inge ne vegye magára!
A szakmunkások 15 éven belül elfogynak:( brit tudósok számitásai szerint addigra nem lesz friss szakmunkás réteg.
Ha lesznek is robotok majd a jövõben, biztos nem ebben a csóró országban.
"Vajon hányszor hangzott el ez, vagy ehhez hasonló mondat történelemben? A technikai fejlõdés nem áll meg, fõként ha szükséghelyzet lesz, ami a tudósokat, kutatókat még jobban ösztönzi." Soha ne kezdj hazudozásba, mert hiteltelenné tesz. :)
"Itt is az fog történni, mint ami nyugaton már a 70-es évek óta zajlik: jön majd az olcsó munkaerõ pl. Pakisztánból." Na ez így már hihetõ. De robotokkal nem tudod pótolni.
"Lassan Europa sem bir ennyi diplomast alkalmazni." Az OECD felmérése szerint a szervezeten belül Magyarországon az egyik legalacsonyabb az egyetemi túlképzés. Téves elképzelés, hogy Mo.-on túl sok a diplomás, és akkor is téves marad, ha még százezerszer elszajkózzák a hozzánemértõk. "mikozben szakmunkasokbol hianyvan" Itt is az fog történni, mint ami nyugaton már a 70-es évek óta zajlik: jön majd az olcsó munkaerõ pl. Pakisztánból.
Lehet, hogy azt állítják, hogy nincs elég jól képzett szakember, de akkor mért van az, hogy a szakmunkás / szakember barátaimnak sorra kopik fel az álluk, mert nincs elég munkájuk? Ez nekem olyan furcsa ellentmondásnak tûnik.
"Hallottunk. Szakembert nem tudnak pótolni." Vajon hányszor hangzott el ez, vagy ehhez hasonló mondat történelemben? A technikai fejlõdés nem áll meg, fõként ha szükséghelyzet lesz, ami a tudósokat, kutatókat még jobban ösztönzi.
tedd hozzá azt is h a szakmunkások fele külföldön van..
A kérdező hozzászólása: De addig meg van 50 ev!
Szakmunkásokra, diplomásokra és utcaseprõkre mindig is szükség lesz. Ezen rétegek kitermelését a mindenkori "elit" minden esetben megszervezi és elõteremti. Ha szakmunkásra van szükség akkor vagy "erõszakkal" vagy mézesmadzag segítségével elérik. Ökörköri

Lehetséges az, hogy 10 napos terhesen a mellemen csíkok vannak és úgy veszem észre mintha híznék?

Egy lehet terhes lány

Legjobb válasz: szerintem ez elég lehetetlen dolog,hogy már 10 naposan a terhesség miatt hízol. csinálj egy tesztet,mert ha valóban 10 napos terhes vagy,akkor az már kimutatja...

szerintem ez elég lehetetlen dolog, hogy már 10 naposan a terhesség miatt hízol. csinálj egy tesztet, mert ha valóban 10 napos terhes vagy, akkor az már kimutatja...
A 10 nap szerintem meg nagyon korai. En most vagyok a 6. hetben, es a mellbimbom kornyeken latok halvany lila csikokat. Persze nem vagyunk egyformak.
jól érzed, ha terhes vagy akkor olyan érzés mint amikor hirtelen hízol. feszül a hasad, a melled. pont mikor hírtelen meghízol. csík az még ezután jön ha jön.
szerintem inkább csak puffadást érezhetnél, vagy teltségérzetet. a csík késõbb jön. a lehetséges menses elsõ vagy második napján csinálj tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!