Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges hogy 1 évig sem (3 db)

Lehetséges hogy akár 1 évig sem menstruálunk szoptatás alatt?

Legjobb válasz: NEKEM MÉR 14 HÓNAPOS A BABÁM ÉS MÉG NEM JÖTT MEG.EZ TELJESEN NORMÁLIS AZT MONDTA A DOKIM

NEKEM MÉR 14 HÓNAPOS A BABÁM ÉS MÉG NEM JÖTT MEG.EZ TELJESEN NORMÁLIS AZT MONDTA A DOKIM
Természetesen elképzelhetõ. Valakinek azonnal megjön, valakinek pedig az egész szoptatási idõszak alatt nem. Ha nem jön meg, akkor szerencsés vagy, mert akkor ez nem változtatja meg a tejed ízét és a babód ugyanúgy szeretni fogja, mint eddig.
Nekem is 12 hónapos volt a kislányom, amikor elõször megjött. Most a másodikkal csak pár hetem van vissza, és remélem, megint ilyen szerencsém lesz :-)

Lehetséges hogy a cickafarok teától jött meg csupán 1 napos késéssel? Eddig 3-6 hetet késett.1 éve szeretnénk babát sikertelenül, mivel a pé-t sem tudtam kiszámolni ha volt egyáltalán.

Legjobb válasz: Szia. Cickafarok tea jó hatással van a peteérésre, tanusíthatom. :o) Nagyon tudom ajánlani az LH ovulációs teszteket, ha még nem használtad. Nem olcsó, de az pontosan kimutatja, mikor van peteérés, van-e. (interneten lehet olcsóbban rendelni)

Szia. Cickafarok tea jó hatással van a peteérésre, tanusíthatom. :o) Nagyon tudom ajánlani az LH ovulációs teszteket, ha még nem használtad. Nem olcsó, de az pontosan kimutatja, mikor van peteérés, van-e. (interneten lehet olcsóbban rendelni)
Próbálkozz a hõmérõzéssel! A cickafarkot már mástól is hallottam, hogy nagyon jó, de a legjobb az ha a ciklus elején elkezded inni a cickafarkot, aztán, ha a program jelezte, hogy volt peteérésed, akkor átváltasz a palástfûre. A cickafark a peteérést segíti elõ, míg a palástfû a beágyazódást. Ha teherbe esel, akkor érdemes a palástfüvet a 12. hétig folytatni, segít megtartani a babát.
próbáld azt ki, amit az opel reklámban a srác
Gondolom fiú vagy, ugye? Neten keresztül senki sem lát beléd, lehet, hogy hirtelen megnyúlsz, de lehet, hogy csak 1-2 centit fogsz nõni. Hogy sporttal lehet-e nõni, az egy érdekes kérdés, 100%-osan senki sem fog neked választ adni. De szerintem, ha energiát fektetsz bele, nõhetsz. "Elvileg" 6 centit lehet, én még ilyenrõl nem hallottam, pedig olvasója vagyok a témának. 2-3 centis növekedésekrõl olvastam inkább. Megadok pár linket, ami segíthet: https://magassag.eu/Fittness.html http://www.thealexanderguide.com http://www.giantscientific.com http://www.1ggp.de.vu/ Az utolsó német, de a képek beszédesek. "Übungen" alatt találod õket.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!