Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges ha a (1342 db)

Hajbeültetés csak a fejre lehetséges? Ha a vállamra kérném, tudnának hajat beültetni oda is? és megmaradna?

Hülye kérdésnek tűnhet, de esküszöm nem trollkodom, komolyan kérdezem:P

Legjobb válasz: Kedves P! Kérdése bár furcsának tûnik, de van rá szakmai válasz: igen lehetséges. Valójában néhány kivételes esetet leszámítva bármilyen saját testszõr bárhová átültethetõ a saját testen. A gyakorlatban hajat ültetünk fejbõrbe legtöbbször, de ezzel lehet pótolni arcszõrzetet, fanszõrzetet, testszõrzetet is. Szakállszõrt alkalmazhatunk pl. hiányzó bajusz vagy szakáll pótlására, vagy testszõrt hajbeültetésre. dr. Sikos Géza plasztikai sebész http://www.shklinika.hu

Kedves P! Kérdése bár furcsának tûnik, de van rá szakmai válasz: igen lehetséges. Valójában néhány kivételes esetet leszámítva bármilyen saját testszõr bárhová átültethetõ a saját testen. A gyakorlatban hajat ültetünk fejbõrbe legtöbbször, de ezzel lehet pótolni arcszõrzetet, fanszõrzetet, testszõrzetet is. Szakállszõrt alkalmazhatunk pl. hiányzó bajusz vagy szakáll pótlására, vagy testszõrt hajbeültetésre. dr. Sikos Géza plasztikai sebész http://www.shklinika.hu
Persze, oda seggszõrt ültetnek át.
Persze lehet melkasról lábszárról va farszörzetrõl ültetnek általábaan

Lehetséges, ha a hüvelygombám kezelése után még mindig van folyásom?

Legjobb válasz: Voltál vele nõgyógyásznál? Lehet, hogy nem gombád van, hanem más, baktérium okozta fertõzésed. Szerintem mindenféleképpen nézze meg egy doki. Ha voltál már nála, akkor érdemes még egyszer megnézetni.

Voltál vele nõgyógyásznál? Lehet, hogy nem gombád van, hanem más, baktérium okozta fertõzésed. Szerintem mindenféleképpen nézze meg egy doki. Ha voltál már nála, akkor érdemes még egyszer megnézetni.
akkor csak enyhülhetett a gombád, menj dokihoz, további kezelés kell, míg újra normális nem lesz.
sajnos, lehetséges én is így jártam még kellett antibiotikum is a kezelés után

Hány különböző lejátszási sorrend lehetséges, ha a CD-lemezen 8 dal van?

Egy zenei CD-lemezt olyan készüléken hallgatunk, amelyiken a dalok lejátszásának sorrendjét be lehet állítani úgy, hogy az véletlenszerű legyen. Egy dalt csak egyszer játszik le a készülék, és akkor kapcsol ki, ha a lemezen lévő sorrend szerinti utolsót lejátszotta.

Legjobb válasz: 64

64
40320
Hogy érthetõ legyen "Besenyõ Pista bácsi" válasza: Elsõnek összesen 8-féle dalból választhatunk. Ha ez megvan, akkor a következõt már csak 8 - 1 = 7 dal közül választhatjuk ki, mert már csak ennyi maradt. Az utána jövõt meg már csak 7 - 1 = 6-ból. Ez folytatódik így tovább, vagyis a lehetséges lejátszások száma: 8*7*6*5*4*3*2*1 = 8! = 40320


Egyszerre két videokártya használata csak akkor lehetséges ha a két kártya teljesen megegyezik?

Legjobb válasz: Azonos GPU technológiával készültek mehetnek egymás melé crossfire vagy sli ben de akor nagyobb a hatás fok ha abszolút egyformák ilyen pl 7750 és 7770 is mehet egymás melé de igy kicsit viszahúza 7750 es amugy volt pár majdnem ugyan ilyen kérdés és ahol kérdésekben felmerül akár konfigoknál ott is mindég irjuk hogy 2 kártya árán egy kártyát jobb venni enek csak nagyon komoly okal van értelme pl 4 vagy több monitoron akarsz Quad Full HD n játszani stb...

Azonos GPU technológiával készültek mehetnek egymás melé crossfire vagy sli ben de akor nagyobb a hatás fok ha abszolút egyformák ilyen pl 7750 és 7770 is mehet egymás melé de igy kicsit viszahúza 7750 es amugy volt pár majdnem ugyan ilyen kérdés és ahol kérdésekben felmerül akár konfigoknál ott is mindég irjuk hogy 2 kártya árán egy kártyát jobb venni enek csak nagyon komoly okal van értelme pl 4 vagy több monitoron akarsz Quad Full HD n játszani stb...
Nem :D már széria sem egyezik és amugy egész más technológiával készükt 7 es széria már szóval biztos nem viszont van olyan alaplap is ami képes két abszolút eltérö videokártyát is kezelni de ilyen megoldások méginkább feleslegesek eleve ilyen alaplapot alig találni és nagyon drága aztán meg játékok nem használják ki és lehet még munkára való programok se cf és sli is aban teljesít jól ami kitudja használni rendesen
Nem kell nekik teljesen megegyezni, csak azonos típusúak legyenek. A gyártó különbözhet. Bizonyos esetekben még az is engedélyezett, hogy azonos szérián belül két különbözõ típus menjen együtt.
SLI és CFX-re gondolsz? Elég ha ugyan olyan a GPU.
A kérdező hozzászólása: De az nem lehetséges, hogy egy HD 6770 és egy HD 7850 fusson együtt? (gyártó ugyanaz)
A kérdező hozzászólása: Nem így gondoltam, most van egy 6770-es kártyám, és tervezem egy 7850-es vásárlását. Arra akartam kilyukadni, hogy be tudom-e tenni egymás mellé a kettõ így növelve a teljesítményt? Mert ha nem, vagy felesleges akkor inkább eladom a régit.
a 6 ezres széria biztos hogy nem fog menni cf-be egy 7 ezressel.A GPU kell megegyezzen.Pl egy 6850 mehet cf-be egy 6870-el.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a gyors segítséget!
7850 Hez felesleges is lene csak ugy lehúzná teljesítményt hogy csak na Full HD Ultra hoz böven elég ma 7850 mi kel még kb. a legnagyobb gépigényü játékok is 40-60fps el menek mi kel még?:D persze jó proceszor melet i5 vagy fx6100 pl.

Szabadságmegváltás dec 31-ével lehetséges, ha a munkáltató nem adta ki a szabikat?

Konkrétan arról van szó, hogy az alkalmazott 2011.júniusa óta tartósan táppénzen van (daganatos betegség). Így majdnem az egész éves (a 30 napból 28 nap) szabadsága megmaradt. December 31-ével megválthatom neki a szabikat? Mert következ? évre nem lehet átvinni. Köszönettel

Legjobb válasz: De át lehet vinni. Munka törvénykönyve 134.§ (3)b pontja

De át lehet vinni. Munka törvénykönyve 134.§ (3)b pontja
A kérdező hozzászólása: Havi fix bruttó bére: 1.580.000.- (ügyvezetõ igazgató) 2011. évi bruttó bére: 9.676.303.- 01.01-07.11-ig. (06.21-07.11-ig betegszabin volt) A program napi 71.818, 18.-Ft szabimegváltást számol. 28 nap után 2.010.909.-Ft. Ez így rendben van? Nagyon köszönöm!
A kérdező hozzászólása: És ha õ azt akarja, hogy váltsák meg? Megváltathatja?
A kérdező hozzászólása: Ok, így már értem. Akkor nincs szabimegváltás. Köszönöm
A szabadságokat ki kell adni a tárgyévben. Ha ez nem lehetséges, mert az illetõ keresõképtelen, akkor át lehet vinni a következõ évre/évekre a megmaradt szabadságot. Megváltani tilos! Miután felgyógyult, már kötelezõen elkezdheti letölteni a bennmaradt szabadságát. Megváltani akkor kötelezõ, ha a munkaviszony megszûnt.

Autótulajdonos átírása csak akkor lehetséges, ha a leendő tulajnak van jogosítványa?

Apukám szeretné rám iratni az utót januárba,de még csak akkor fogom elkezdeni a jogsit,és szeptemberbe töltöm a 18-at.Lehetséges hogy még nem lehet ilyenkor átíratni a kocsit?

Legjobb válasz: Igen, a gyerekeimnek is megvolt már az autójuk, amikor még nem volt jogsijuk.

Igen, a gyerekeimnek is megvolt már az autójuk, amikor még nem volt jogsijuk.
nem kell jogsi! Anyunak is úgy van a nevén az autó hogy nincs jogsija és én vezetem xD De lehet hogy csak 18 éves korodtól lehet a neveden az autó.
Persze nincs jogsihoz kötve, de ha a biztosítás is a neveden lesz akkor elég horror összeg lesz alsó hangon 130.000/év

Szerintetek, mit lehet tenni annak érdekében, hogy újra beléd szeressen a párod/egyáltalán lehetséges? -Ha a válaszotok a fentiekre igen, akkor azt hogyan érnétek el? - Ha az én esetemben lennétek, akkor miként cselekednétek?

Most elöszõr írok ilyen jellegû topikba, mert kíváncsi lennék a véleményetekre, ki s hogyan látja a párkapcsolatokat. A személyes problémám arról szólna, hogy már kicsivel több mint 3 éve vagyok együtt a párommal. Az elmúlt 1 év nagyon nehéz volt nekünk, mint anyagilag mint párkapcsolati téren. Nehézkes volt a munka vállalásom, sok mindenbe belefogtam/sok mindenben kudarcot vallottam, de szerencsére mára már teljesen egyenesbe jöttem. Viszont ez idõ alatt a párom úgy érzi, hogy az õ fejlõdését vissza fogtam, akaratlanul is. Azt szerintem fontos információként szolgál, hogy 8 évvel idõsebb nálam, persze ez a külsején és alapvetõen a személyiségén nem nyilvánul meg. Én 24 s õ 32 éves. A problémára vissza kanyarodva, Úgy érzem, hogy elvesztettem a bizalmát s az érdeklõdését, legtöbbször ha a szobában vagyunk csak nyomkodja a telefonját és a számítógépét. Egyszerûen nem tudom mivel hivhatnám fel magamra a figyelmet. Mielõtt ajánlanátok: Rengetegszer beszéltem vele a problémákról. De nálunk a beszéd, nem használ, itt már csak a valós tettek segítenek! Nem csak láng de mintha minden ami valaha fontos volt nekünk elillant volna egy hónap alatt. Egy hónappal ezelõtt már szóba jött a család, az eljegyzés. A bizonytalanság teljesen körbe öleli õt, és valahol engem is. Most épp külföldön tartózkodunk még 2 hónapot így a szakítás nem jöhet szóba, legalábbis ebben a hosszúnak tûnõ veszekedésekkel teli idõben. Mivel még 2 hónapunk van itt, és nem szeretném veszekedéssel tölteni az idõt, úgy gondoltam, hogy megpróbálom vissza nyerni a szerelmét, a tiszteletét, a bizalmát vagy ha ezek közül egyiket sem sikerül akkor legalább felejthetetlenül csodálatossá tenni az utolsó két hónapunkat.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy megismerkedett neten más nõvel és azért nyomkodja folyton a telefonját, nézi a gépét? Pont ezért, mert elveszett az érdeklõdése, és kiele kacsintgatna. Legyél nõ: öltözködj igényesen, szentelj rá több idõt, kápráztasd el õt, érezze apró tettekkel, hogy rajongsz érte és szereted. Ha ezek után sem változik, akkor ott nagyobb a gond. Akkor az lehet, amiben az elsõ mondatomban is írtam.

Nem lehet, hogy megismerkedett neten más nõvel és azért nyomkodja folyton a telefonját, nézi a gépét? Pont ezért, mert elveszett az érdeklõdése, és kiele kacsintgatna. Legyél nõ: öltözködj igényesen, szentelj rá több idõt, kápráztasd el õt, érezze apró tettekkel, hogy rajongsz érte és szereted. Ha ezek után sem változik, akkor ott nagyobb a gond. Akkor az lehet, amiben az elsõ mondatomban is írtam.
A kérdező hozzászólása: Azt lefelejtettem, hogy nagyon örülnék, ha segítenétek nekem ebben, mert nagyon nehéz most a helyzetem, az el múlt pár napban alig alszom ez miatt.Minden véleményt, tanácsot nagy örömmel fogadnék! :) :)
A kérdező hozzászólása: Nem, persze látom ahogy néz más lányokat, de a netes ismerkedés kizárva. A munkája neten keresztül történik, így elengedhetetlen számára. A legyek nõiesebb gondolat, nem rossz ötlet, bár folyamatosan próbálok csinos lenni. Nálunk a fõ probléma nem az egymásnak való "tetszésbõl" ered. Az együttlétek tökéletesek, bár mostanában nem igazán hangolódtunk egymásra.Más ötlet?
Kicsit bõvebben kifejtenéd?
rómeo és júlia?
az eltérõ családi háttér elég sok mindent jelenthet.
Attól függ, dolgoznak-e azon hogy elsimítsák a különbségeket. Elõzõ barátommal ég és föld volt a hátterünk, az õ családja amolyan "életmûvészekbõl" állt akik sose dolgoztak, mégis volt pénzük, pazaroltak, csak a kényelem számított nekik, elhanyagolták a tanulást. Az én szüleim meg végigdolgozták az életüket, szigorúan fogtak, mindig sulykolták hogy tanuljak, legyek én a legjobb, legokosabb, osszam be amim van és legyek takarékos. Kb. 2, 5 évig bírtuk, õ nem tudta elviselni az én "spártaiságomat", én meg azt hogy õ ilyen hanyag. Utólag már rájöttünk mind a ketten hogy csak kicsit igazodni kellett volna, mindkettõnknek, de hát ez van.
valameddig biztos kibírja. De lehet lesznek szituációk és ez elõ fog jönni és kellemetlen lesz. hány évesek vagytok és milyen a felállás ezzel kapcsolatban ha nem vagyok tapintatlan kérdezõ.
Utolsó vagyok. Az eltérõ családi háttéren az anyagi helyzetet érted ? Hogy nem álltok eg szinten?
Ha az egyik keresztény, a másik iszlám, akkor marha neéz egyeztetni, mikor melyik templomba, mecsetbe menjetek!
Szerintem vallási ellentétek lehetnek a háttérben, mert a többi nem lényeges. Én ateista vagyok és az "istennekse'" mennék el a templomba, hogy ott hókuszpókuszoljon nekem egy álszent pap.

Az lehetséges ha a szeretkezés (Védekeztünk) után megjön rendesen abban az időpontban és mégis terhes lennék? Még úgyan a másodiknak nincs itt az ideje. Mert van egy olyan érzésem a hasamban h puffad. Ez még nem terhességre utal?

Olvastam már olyat h terhes volt és megjött neki, igaz az csak nagyon gyenge volt.De nekem rendes teljesen szokványos menzeszem volt

Legjobb válasz: Nekem van egy ismim,aki 2 gyerekkel is igy járt...neki még 2X illetve 2 hónapig megjött és mire kiderült h terhes,addigra már késõ volt elvetetni:S és így járt 2 terhességével is:S És gyógyszerrel védekeztek...

Nekem van egy ismim, aki 2 gyerekkel is igy járt...neki még 2X illetve 2 hónapig megjött és mire kiderült h terhes, addigra már késõ volt elvetetni:S és így járt 2 terhességével is:S És gyógyszerrel védekeztek...
Erre egyértelmû válasz: nem!
A kérdező hozzászólása: Hát mi phramatex-el + gumival. csak én hajlamos vagyok az ilyenektõl tök megijedni. Még nem tervezek gyerköcöt., de én is halotam ilyenrõl. Köszi
Ne izguld össze magad. Mindenkinek csak ismerõse járt így... Aki valószínû benézett valamit és szerintem nem is úgy volt. Ja és szerintem a sok karácsonyi nasit érzed a hasadban.
Ez azt jelentené, hogy még nem lennél egy hónapos terhes. Ezt még észre se vennéd. Amúgy meg lehetséges, hogy terhesség ellenére megjön, akár végig is. A szervezetünk nem svájci óra.

Idén májusban érettségiztem, és csak államilag támogatott szakokat jelöltem meg, de most az egyik szakot meg szertném jelölni költségtérítésesen is, ez most még lehetséges, ha a felvin jelentkeztem?

Legjobb válasz: Pár napja én is hasonló cipõben jártam, ezt kaptam válasznak, bemásolom neked. Kedves Érdeklõdõ! Ha a felvett államilag támogatott szakok költségtérítéses párját is meg szeretné jelölni, kérem, hogy postázzon az Oktatási Hivatal címére (1380 Bp. Pf.: 1190) – vagy behozhatja személyes ügyfélszolgálatunkra, a 1122 Budapest, Maros utca 19-21. szám alá – egy szabad megfogalmazású kérelmet, amelyben tüntesse fel a felvételi azonosítókódját és néhány személyes adatát; valamint egyértelmûen vezesse fel a meglévõ és a felvenni kívánt jelentkezési helyeket, az Ön által választott sorrendben! Amennyiben az eredetileg felvett jelentkezési helyek sorrendjét is módosítja, az már sorrendmódosításnak minõsül. Erre az eljárás során egy alkalommal van lehetõség, 2012-07-10-ig.

Pár napja én is hasonló cipõben jártam, ezt kaptam válasznak, bemásolom neked. Kedves Érdeklõdõ! Ha a felvett államilag támogatott szakok költségtérítéses párját is meg szeretné jelölni, kérem, hogy postázzon az Oktatási Hivatal címére (1380 Bp. Pf.: 1190) – vagy behozhatja személyes ügyfélszolgálatunkra, a 1122 Budapest, Maros utca 19-21. szám alá – egy szabad megfogalmazású kérelmet, amelyben tüntesse fel a felvételi azonosítókódját és néhány személyes adatát; valamint egyértelmûen vezesse fel a meglévõ és a felvenni kívánt jelentkezési helyeket, az Ön által választott sorrendben! Amennyiben az eredetileg felvett jelentkezési helyek sorrendjét is módosítja, az már sorrendmódosításnak minõsül. Erre az eljárás során egy alkalommal van lehetõség, 2012-07-10-ig.
A kérdező hozzászólása: 2-3 nap a feldolgozási idõ, én neten módosítottam, a felvi oldalán (mivel én februárban alapból ott jelentkeztem), így csak pár kattintás volt az egész, levelet sem kellett küldeni. :)
Rendben, köszönöm én is. :)
A kérdező hozzászólása: igen, most írtam e-mailt, remlem, hogy holnap már válaszolnak. akkor megírom. és köszönöm.:)
A kérdező hozzászólása: a kérelembe igen.
Mármint a kérelembe mit írtam?:D Vagy az emailbe, azt egyébként ide küldtem [email protected]
A kérdező hozzászólása: Meg még azt szeretném megkérdezni hogy te hol érdeklõdtél ennek utána? mert akkor én is írnék oda, hogy megkérdezzem hogyha neten jelentkeztem, akkor írásban kell-e módosítani, meg a feldolgozásra is rákérdeznék.
A kérdező hozzászólása: És te mit írtál, ha meglehet kérdezni? :)
Nincs mit:) Lehet neten is sorrendet módosítani, bár nem tudom mikor dolgozzák fel a kérelmet, jobb a már módosított sorrendet elküldeni szerintem. Mondjuk erre nem kérdeztem rá, múlt hét elõtt küldhettem- jobb minél elõbb elküldeni neked is és akkor nem lesz gond. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!, tehát akkor interneten nem lehetséges a módosítás? és ha csak levélben lehet, akkor meddig lehet elküldeni?
Köszi. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!