Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges h. tampon (2 db)

de még nem szédültél azóta, ugye?
Lehet, de az is lehet, hogy allergiás vagy az anyagára.
A kérdező hozzászólása: évek óta tampont használok, eddig ilyen még nemfordult elõ. most nemtudok orvoshoz menni, mivel még megvan. akkor lehet h tényleg gomba lett? ha elmúlik a menzeszem akkor mibõl fogom látni h tényleg gomba-e?
A kérdező hozzászólása: ja, ésmég annyi, h mielõtt éreztem azt a furcsa érzés, azelõtt 2 tampont is úgy húztam ki, h nemvolt megtelve, és kicsit rosszul is jött ki, mert nemcsúszott elég jól, kicsit mintha megtapadt volna. Lehetséges, hogy attól érzem most ez az enyhe szúrást?
simán lehet, hiszen a tamponhasználatnál fokozottan kivagy téve a fertõzéseknek, könnyen bejutnak a dolgok, ezáltal nem túl tanácsos mindig azt használni
A kérdező hozzászólása: szédülni?? nem. most inkább beraktam egy tisztaságit, had regenerálódjon, már amúgyis a vége fele járok.
Velem rendszeresen elõfordul, hogy a félig telt tampon kicsit felsérti a hüvelybejáratot, a gátnál. Ilyenkor szúr, kicsit csip, pl. ha pisilek. Ez nem gomba, általában 2-3 nap alatt elmúlik minden kezelés nélkül. Ha véget ér a havid és nem lesz utána túrós váladékod, erõs viszketésed nem csak ott, ahol most, de beljebb is, akkor nálad is ez történt. Ha viszont 2-3 napnál tovább marad a kellemetlen érzés, a tünetek fokozódnak, akkor irány a doki. (A száraz tampon miatti sérülést úgy szoktam elkerülni, hogy cserekor, ha az elõzõ tampon nehezen jött ki, akkor a következõ behelyezése elõtt várok, hogy váladékosabb legyen a hüvely (persze, ha nincs erre idõ, pl. munkahelyen vagyok, akkor így jártam;)). Mielõtt kiveszem a tampont, kicsit meghúzogatom, ha érezhetõen nehezen jön ki és az idõ még engedi, akkor inkább bent hagyom még egy órát.)
Szerintem is az a baj, hogy nem megtelten húztad ki, a menszesz vége felé nekem is szokott ilyen lenni, sõt olyan is, hogy amikor felteszem is fáj utána. Ez a hüvelszárazság miatt van. De ha nem múlik el pár nap alatt (nekem órák kérdése csak) mindenképpen menj el nõgyógyászhoz! Jobb a békesség.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a válaszaitokat.

Lehetséges h. a tampon vette el a szüzességem?

Az els? tampon használatom rettenetesen fájt. Több mint 1óráig szenvedtem vele, mert mindig megálltam picit pihenni, de abba nem hagyhattam mert másnap olyan alkalomra mentem ahol kénytelen voltam tamponozni..és ezér tmár el?re beakartam gyakorolni, viszont volt egy kis bibi, nem volt kicsi tampon, csak nagy..És az érdekelne engem h. ezzel lehetséges h. elvettem a szüzességemet? És ha igen akkor nem fog úgy fájni az els? alkalom?

Legjobb válasz: jaja!! XD am ne félj a szüzességedet csak pasi veheti el a szüzességed is az mutatja h még nem voltál pasival!! érted? és ne félj nem lecc a tampontól gyereked !! :D

jaja!! XD am ne félj a szüzességedet csak pasi veheti el a szüzességed is az mutatja h még nem voltál pasival!! érted? és ne félj nem lecc a tampontól gyereked !! :D
Szüzesség elvétele még mindig akkortól számít amikor a pénisz a hüvelyedbe hatol. Lehet hogy sikerült kiszakítani vele szûzhártyádat. Volt vérzés ? Mert akkor vszínû hogy ez a helyzet. Ettõl még fájhat az elsõ alkalom mert a hártya elég jól tudja regenerálni magát szóval szerintem számíts majd fájdalomra ha sor kerül rá (egyébként is jobb meglepõdni hogy "jééé, nincs fájdalom", mint az hogy úgy készülsz hogy nem lesz semmi, és egyszer csak beléd nyilal)
Akár a tampon "vette el", akár nem, a szüzességnek, vagy annak, hogy valaki szûz-e vagy sem az égvilágon semmi jelentõsége nincs. Kár ilyeneken agyalni.
Több oka is lehet annak, hogy fájt egy mivel szûz voltál elég valószínûtlen, hogy a hüvelyed gond nélkül "befogad" egy nagy méretû tampont..továbbá ha erõs vérzés volt és tényleg egy órán kersztül próbálkoztál akkor az eleje "megdagadt" ezért még nehezebb volt, hogy helyre kerüljön..(az elsõ válaszadónak valószínû h vérzett ha menstruált), igen lehet átszakítottad a szûzhártyád de attól még szûz vagy:)
Szóval, lehet hogy szakad a szûzhártyád és ettõl még szûz vagy, ha egy pénisz hatol a hüvelyedbe akkor már nem vagy szûz. Azért fájhatott mert nagy tampont használtál és elsõre mindenki kicsit ügyetlen, és ha nem volt erõs a vérzésed már akkor ez is okozhatta. Ettõl még fájhat az elsõ alkalom, mert nem feltétlenül a szûzhártyád fáj, hanem a behatolás ahogyan "feszít" a pénisz, és ha nem vagy elég nedves akkor a "surlódás" is fáj, ezért ajánlatos a síkosító.
igen
A tampontól maximum a szûzhártyád szakad át, de ez nem egyenlõ a szüzesség elvesztésével. Tudod a szüzességedet, csak akkor veszíthated el, hogyha egy fiú pénisze belédhatol. Ne keverd a kettõt!!! És szerintem a tanpon csak kitágít, de ez mindenkinél más... És attól még az elsõ együtlét, lehetséges, hogy fájni fog, mert azért gondolj bele, hogy a férfi pénisz, mennyivel nagyobb mint egy akár extra nagy tampon ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!