Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges e valakinek rendszeres (1 db)

Lehetséges e hogy valakinek rendszeres legyen a menszesze terhesség alatt?

Barátn?m 5 hónapja azt érzi hogy terhes, a tesztje negatív lett, és minden hónapban meg is jött neki, de nem csak pecsétel?, hanem normális vérzése volt és görcsölt is a hasa el?tte! Mondtam neki hogy bebeszéli magának szerintem! vagy van ilyen, hogy teljeesen normális vérzése van 5 hónapja,és mégis teerhes?

Legjobb válasz: Igen volt már rá példa. Azt viszont nem tudom,hogy negatív tesztnél mi a helyzet. Ahhoz,hogy megtudja el kellene menni egy vizsgálatra és így õ is megnyugszik. Nem igazán értem mit jelent az hogy úgy érzi,hogy terhes. 5 hónaposan azért már kezd nõni a has, ill.elkezd mocorogni a baba. Hogyha csak hányinger,rosszullét,hízás stb. az még nem jelenti azt,hogy babát vár.

Igen volt már rá példa. Azt viszont nem tudom, hogy negatív tesztnél mi a helyzet. Ahhoz, hogy megtudja el kellene menni egy vizsgálatra és így õ is megnyugszik. Nem igazán értem mit jelent az hogy úgy érzi, hogy terhes. 5 hónaposan azért már kezd nõni a has, ill.elkezd mocorogni a baba. Hogyha csak hányinger, rosszullét, hízás stb. az még nem jelenti azt, hogy babát vár.
5 hónapja? Érdekes. Még négy hónap és szülne :D Hát tudod, a barátnõd nem hiszem hogy terhes, sõt szerintem nem. A barátnõd szerintem fiatal lehet, vagy nem eléggé értelmes. Dokihoz nem akart elmenni, hogy kételyeit megoldja???

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A páromnál ma gombát találtak a kezén lábán arcán körmein. Lehetséges hogy ez ki hat a sexuális életére? Lehetséges hogy ez miatt nem jön össze a baba?

0

Esélyek szerintetek? Október 25. -én volt ovulációm. Együtt voltunk 24. -én és 25. -én is.

Mik lehetnek az esélyek?

7

Ma voltam dokinál. Megnyomkodta a hasam, kézzel megvizsgált és mikor a méhszájamat mozgatta az fájt. Kérdezte is de nem mondott rá semmit. Ez bajt jelez? Ciklusom 20. napján járok.

2

Tüszőrepedés és peteérés?

Melyikből lesz a terhesség? Mármint a kettő között mennyi idő telik el?, és mikor kell összebújni?

4

Méhpempőről írnátok nekem tapasztalatokat? Kinek vált be, kinek nem. Milyent szedtetek, hogyan, mennyit? Segített-e, ha igen mennyi idő után? Ciklus bármely napján el lehet kezdeni szedni?

6

10.21-én inszeminációm volt. Azota duphasztont szedek 2×2 reggel és este. Hasszurka minden nap + zavarnak a nadrágjaim derekai, feszítő érzésem van alhasi tályékon. Lehet jó jel vagy csak a duphaszton miatt van?

1

AZ Elevitet mikor szedjem? Amikor babát várok, vagy előtte?

Volt Decemberben Spontán vetélésem, azóta nem tudok teherbe esni,az orvosom most irt fel, e gyogyszert /Clostilbegyt/ezt kell szednem.
Szerintetek szedhetem az Elevitet is és mikor?

9

Hogy igyam a palástfű és cickafark teát?

Egyik nap ez, másik nap az,cserélgessem őket hetente, vagy mindkettőből igyak 1-1 csészényit naponta? VAGY HOGY?

Ha közbe állapotos leszek mennyi ideig ihatom ezeket tovább? Első időbe úgy nem tudom, hogy van-e baba vagy sincs.

2

Lehet ilyen hamar peteeres? 20. -án hagytam abba a fogamzasgatlot, ma pedig érzem a peteeres tüneteit. Tapasztalat? Valaki volt így?

2

Hogy bírom megnézni, hogy nyitott-e a méhszáj?

Ciklus. hu-n van egy ilyen kérdés is!

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!