Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges e valakinek (67 db)

Photoshop-al lehetséges e valakit "megfiatalítani"?

Szüleimnek hamarosan évfordulója lesz, és anno, 1980-ban a fotós annyira béna volt, hogy egyetlen egy (!) kép sem készült normális minőségben, vagyis nincs semmi emlékük életük legfontosabb napjáról. Arra gondoltam, hogy a mai PS tudással esetleg elkészítenék, vagy készíttetnék egy "esküvői fotót". Arra lenne szükségem, hogy ahogy "megfiatalítom" őket, ne tűnjön nagyon műnek, sőt ha lehet egyáltalán ne lehessen észrevenni hogy nem eredeti, még ha tudjuk is.

Legjobb válasz: Lehet ránctalanítást meg retusálást csinálni, de ezeket észre lehet venni hogy szerkesztve vannak. Az igényesebb fotósok is szoktak ám ilyet csinálni, például tabló fotózás stb... Azokat is mind retusálják, meg kisebb nagyobb bõrhibákat le is szedik róla. Persze ahhoz nagyon profinak kell lenni valakinek hogy igényesen meglehessen oldani, mintha eredeti lenne. De a legjobb az ha lenne egy régi esküvõi fotó ami azért ki is néz valahogy, azt beszkennelve normálisan, igényesen PS-be fel lehet javítani hogy minõséginek tûnjön és felkeresni egy céget ahol kinyomtatják normális lapra, normális minõségbe. Vagy ha csak alap PS tudásod van akkor célszerû keresni valakit aki ezt összetudja hozni.

Lehet ránctalanítást meg retusálást csinálni, de ezeket észre lehet venni hogy szerkesztve vannak. Az igényesebb fotósok is szoktak ám ilyet csinálni, például tabló fotózás stb... Azokat is mind retusálják, meg kisebb nagyobb bõrhibákat le is szedik róla. Persze ahhoz nagyon profinak kell lenni valakinek hogy igényesen meglehessen oldani, mintha eredeti lenne. De a legjobb az ha lenne egy régi esküvõi fotó ami azért ki is néz valahogy, azt beszkennelve normálisan, igényesen PS-be fel lehet javítani hogy minõséginek tûnjön és felkeresni egy céget ahol kinyomtatják normális lapra, normális minõségbe. Vagy ha csak alap PS tudásod van akkor célszerû keresni valakit aki ezt összetudja hozni.
A gesztus attól még kedves, csináld meg. Az öregedés sajnos nemcsak a ráncok megjelenésbõl áll, így a fiatalításra is kevés azok eltüntetése. A lótúró képek azért legalább referenciának jók lehetnek, hogy mégis, mi volt a változás. Ha gondolod, elküldheted nekem a próbálkozásod eredményét, hátha lesz tippem, hogy mire figyelj még oda. [email protected]
Google és youtube a barátod, millió+1 ilyen tutorial van.
Retusálhatod, ránctalaníthatod õket, de az öregedést visszaállítani... Ha profi lennél, esetleg ki lehetne hozni belõle vmit, de így kicsi az esélyed, a megfelelõ eredményre. Mellékesen megjegyzem, az a pillanat már elmúlt, és nem tudod visszahozni. Ráadásul, mikor erre a kamu képre néznétek, mind tudnátok, hogy hamis, ezért vszeg nem adná vissza azt, amit vártok tõle.

Orton 4100c beltéri egységemre szeretném rákötni a kábel tv antennát. Lehetséges e? Valaki segítsen.

Elvileg m?ködnie kell mert van antenna bemenet rajta. de sehogy nem akarja megtalálni. Olyan mintha nem is kapna jelet. Sehol nem találom, a beállításokba se. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: A antenna bemenetre hiába kötötted rá mert az csak egy modulátor,a 4100c beltérin,meg hiába kötnéd rá a kábeltévét ,mert ez dvb-s(s-sattelite) tuneres,csak dvb-c(c-cable) tuneres beltérivel tudnád fogni a digitális kábeltévét! http://www.betacom.hu/kabel-tv-vevo/opticum-xc80-cx-digitali..

A antenna bemenetre hiába kötötted rá mert az csak egy modulátor, a 4100c beltérin, meg hiába kötnéd rá a kábeltévét , mert ez dvb-s(s-sattelite) tuneres, csak dvb-c(c-cable) tuneres beltérivel tudnád fogni a digitális kábeltévét! http://www.betacom.hu/kabel-tv-vevo/opticum-xc80-cx-digitali..
Önhatalmúlag nem.
Törvényesen nem lehet, hiszen nincs bírósági végzésed, de csak egyszerûen nem elengedni az apjához azt meg tudod tenni, más kérdés, hogy ez mennyire fair. Ha a gyerek menni szeretne, találkozni az apjával, akkor te bármennyire is haragszol rá, nem tilthatod el.
Jogilag nyilván nem. A gyakorlatban, hogy meg lehet-e oldani, az más kérdés, mindenesetre nagyon undorító dolog. Azt tudnod kell, hogy ha az apa rájön, és bíróságra megy ezzel, abból bajod lesz.
Miért kéne eltiltani?A gyereknek apa is kell.Felesleges bosszúskodás.
Miért kellene eltiltani, hiszen az apja ?!
Gyámhivatalhoz és/vagy bírósághoz fordulhattok. A kislányt oda KELL adnia.
A kérdező hozzászólása: Elnézést Mindazoktól, aki félreértett..Nem én vagyok, aki tiltja az apjától, hanem a párom exe és már nem tudunk mit csinálni a "hölggyel", mivel hazugságokat állít Rólunk, féltékeny Rám, pedig anno is csak a pénz miatt volt a párommal.És õ volt az, aki a kislánya helyett a bulikat választotta, és folyamatosan csalta a párom.Segitséget kérek, hogy mit tudunk tenni ilyenkor, mert most is közölte, miután mi szóban összeugrottunk, hogy akkor nem adja oda a kislányt hétvégére.Undoríó, ahogy viselkedik és nem törõdik a kislánnyal, és a legdühítõbb, hogy nem tudunk mit tenni?Ötlet vkinek?
2 Az, hogy az apja, még nem jelenti azt, hogy foglalkozik is vele.
Hány éves a gyerek? Véleményem szerint az anya tudja mi jó a gyerekének. Én sajnos voltam hasonló helyzetben, nem akartam, hogy a gyerek ne lássa az apját, de a gyerek még 3 éves volt amikor külön költöztünk, és az apja ragaszkodott a gyerekhez(elõtte nem, csak azért, hogy visszamenjek), egy hét nála, egy hét nálam. Egy olyan emberrõl van szó, aki hosszú távon képtelen a gyerekrõl gondoskodni. Pl. iszik úgy, hogy a gyerek a kocsiban van, nem fürdeti meg stb.... Szóval nem tudtam mit tenni, mert nem volt bírósági végzésem, most már van, nem is érdekli. Sajnos, hogy papír kell róla, hogy a gyerek érdekét nézve valamennyire egy állandóságot lehessen biztosítani a gyereknek.
A kérdező hozzászólása: A bíróságon már elinditottuk az elhelyezést, a gyámügy azt mondta, hogy amig nincs bírósági végzés, addig nem tud semmit tenni.:( Mi tudjuk, hogy oda KELLENE adnia, de nem adja!Farsangra is azért nem vitte el a kislányt, mert én is ott voltam.:(


Lehetséges-e hogy ha én netezek és közbe valaki belép az én gépembe (feltöri) akkor regisztrálhat-e úgy valahova hogy úgy tünjön mit ha én lettem volna?

Legjobb válasz: Lehetséges, de akik ilyen képességekkel rendelkeznek, azok nem azzal foglalkoznak, hogy egyszerû emberek gépeit feltörögessék.

Lehetséges, de akik ilyen képességekkel rendelkeznek, azok nem azzal foglalkoznak, hogy egyszerû emberek gépeit feltörögessék.
A kérdező hozzászólása: És ha stikes net van akkor is? Nekem csak az a lényeg hogy lehet vagy nem mert kaptam egy számlát a rajta van az IP címem de viszont a nevemen meg a címemen kívül se a telefonszám se a emailcím nem az enyém.

Valaki áll névén, idõnként ir a faceboukomra webes felületröl. Lehetséges e vhogy kinyomozni h honnan ki irja a levelet?

Legjobb válasz: Szerintem nem igazán lehetséges, hacsak nem rendelkezel profi számtech-hekker ismikkel.

Szerintem nem igazán lehetséges, hacsak nem rendelkezel profi számtech-hekker ismikkel.

Olyan lehetséges hogy valakit e-mailben értesítenek hogy feljelentették?

Legjobb válasz: Mármint úgy értem, hogy a rendõrség lehetséges hogy emailben értesítsék az illetõt, hogy ellene eljárás indul?

A kérdező hozzászólása: Mármint úgy értem, hogy a rendõrség lehetséges hogy emailben értesítsék az illetõt, hogy ellene eljárás indul?
Az eljarasrol lehet amennyiben az emailt megadtad valamikor a rendoroknek, vagy pl ugyfelkapus elerhetosegrol stb... de az fix hogy ha targyalas van, arrol tertivevenyes level megy.
nem. az e-mail tulajdonkeppen semmilyen formaban nem felel meg a hivatalos ertesitesnek. amig tertivevenyes levelet nem kapsz az eljaras meginditasarol, addig nincs min aggodni. ha valaki feljelentett, de nem indul eljaras, arrol sosem szerzel tudomast se igy, se ugy.
Én még ilyenrõl nem hallottam .
Az elsõ hülyeséget írt, hivatalos szerv e-mailben SEMMIT nem fog közölni, postán megy a cucc.
Nem.
Nem, ez kamú. Értesítéseket, illetve leveleket kaphatsz, de semmilyen érvényük nincs, ha személyesen nem írtad alá, hogy tudomásul vetted.

Lehetséges-e hogy valaki gyerekkorban megõszüljön?

Úgy értem, hogy betegség nélkül, természetesen. Vagy valami olyan rendellenességgel, ami nem befolyásolja a mindennapokat? Történethez kéne :)

Legjobb válasz: Természetesen. Volt egy ejtõernyõs ismerõsöm gyönyörû hollófekete hajjal, egyszer nem nyílt az ernyõje, de aztán az utolsó pillanatban sikerült neki és túl is élte, na õ húsz éves alig volt de megõszült. Ugyanígy akár kisgyermeknél is lehetséges.

Természetesen. Volt egy ejtõernyõs ismerõsöm gyönyörû hollófekete hajjal, egyszer nem nyílt az ernyõje, de aztán az utolsó pillanatban sikerült neki és túl is élte, na õ húsz éves alig volt de megõszült. Ugyanígy akár kisgyermeknél is lehetséges.
Arról tudok, hogy van spontán õszülés nagy trauma után. De hogy gyerekkel is történt-e már ilyen, azt nem tudom. Bár valószínû.
Van egy ismerõsöm, alig 17 éves, pigmenthiányos. Õszül, és festeti a haját. Lány.

Használt valakinek a ricinusolaj, ha meg szerette volna növeszteni haját? Mert nekem levágta a hajam a fodrász egész kicsire. Lehetséges-e hogy fél év alatt nő 10cm-t?

Legjobb válasz: Igen, nekem igen! Nagyon hasznos, a lényeg a kitartás, nem fog egyik napról a másikra megnõni! Legalább 5 órán keresztül legyen a hajadon a cucc, csak úgy használ. :) Kitartás, tényleg segít! És igen, lehetséges!

Igen, nekem igen! Nagyon hasznos, a lényeg a kitartás, nem fog egyik napról a másikra megnõni! Legalább 5 órán keresztül legyen a hajadon a cucc, csak úgy használ. :) Kitartás, tényleg segít! És igen, lehetséges!
Most szóljak azok nevében akinek kihullott a haja tõle? A ricinus olaj önmagában nem csodaszer. Hajápolónak oké, hígítva, töményen katasztrófát tud okozni. Ha vitamin hiányod van akkor külsõ megoldásnak tökéletes.
A kérdező hozzászólása: akkor hígitani kell?a töménytõl kihullik a hajam?..z hiányzik még
lehetséges következmény. De töményen nehezen is kezelhetõ. És nagyon sokan szívtak vele.
Nekem is eléggé hullott tõle és nem is nõtt gyorsabban:s
A kérdező hozzászólása: oké, köszi hogy szóltál.nyilván minden embernél más..remélem nem fog kihullani a hajam reggelre, ha éjszaka rajta hagyom hígítva
Nekem a ricinusolajjal havonta majdnem 2 cm-t nõ a hajam. Szóval igen lehetséges, hogy fél év alatt 10 cm-t nõjön :)

Lehetséges-e hogy megjósoltatni hogy hány évesen talál rám a nagy Õ? Valaki tud erről valamit?

Legjobb válasz: Nem lehetseges. (De biztos lesznek akik szivesen lehuznak par ezerrel egy kamu datumert)

Nem lehetseges. (De biztos lesznek akik szivesen lehuznak par ezerrel egy kamu datumert)
Meg lehet jósoltatni maximum azt, hogy életed melyik szakaszában, vagy hogy 3-5 éven belül-e, ilyesmi... Csak arra vigyázz, hogy megfelelõ jósemberhez menj, aki érti a dolgát és nem szélhámos, aki csak a pénzt húzza le rólad. Én egyszer voltam jósnõnél, totál véletlenül akadtam össze vele, és nekem minden bejött amit akkor (kb. 15 éve) jósolt. Pl. hogy nem az akkori párom az az ember, aki mellém rendeltetett, hanem egy másik (mondjuk akkor egészen furcsáltam a dolgot, már több éve együtt voltam az akkori párommal egy jól mûködõ kapcsolatban, de mégis bejött, szakítottunk pár év múlva és egy másik férfihoz mentem feleségül). És még sorolhatnám mi minden bejött, amit mondott. Egy a lényeg. Jól válaszd ki a jóst, és bármit is mond, ne vedd készpénznek, mert Te vagy aki irányítja a sorsod, Te hozod a döntéseid, Te éled az életed. Ne engedd hogy befolyásoljon a jóslat. Vagy esetleg kezdetnek próbáld ki az ingát. Azt egyedül csinálhatod, ingyenes, és kevesebb idõt vesz igénybe. Nekem az is be szokott válni. Annak használatáról sokat olvashatsz a neten.
Ha most azt mondja a jós, hogy 10 éven belül nem, akkor elhajtasz addig magad mellõl mindenkit? Szerintem ismerkedj aztán majd kiderül, hogy ki az a bizonyos "nagy Õ".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
08-01 10:55 Ilyen emberek minek élnek?
Felejtsd el ! Ez spontán dolog , amit sose tudhatsz elõre !!!

Általában már külsőből megítélem, hogy tetszhet-e valaki, vagy sem. Lehetséges, hogy olyat szeressek meg, aki külsőre nem tetszik/tetszett?

Azt hiszem eddig nem tévedtem, mikor küls? alapján ítéltem. Több olyan lány is volt, aki ha jól is nézett ki, nem tudtam tudtam jobban megkedvelni. Máskor meg szinte beleszeretek olyanba, aki küls?re csak átlagos, és még nem is beszéltem vele. Ha egy ismer?söm azt mondja valakire, hogy jó csaj, akkor 10b?l 9szer biztos más véleményen vagyok.

Legjobb válasz: Lehetséges mindenkiben lehet találni valami szerethetõt és lehet olyanban találod meg néha akirõl nem is hinnéd hogy benne rejlik ami téged vonz

Lehetséges mindenkiben lehet találni valami szerethetõt és lehet olyanban találod meg néha akirõl nem is hinnéd hogy benne rejlik ami téged vonz
Persze hogy megváltozhatnak.
szerintem adj neki esélyt mert lehet, hogy a személyisége olyan hogy azonnal megtetszik.nem nagyon érdemes mindjárt a külsõ alapján megítélni az embert mert lehet, hogy belsõleg meg lenyûgözõ.nekem ez a tapasztalatom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!