Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges e hogy valaki (46 db)

Lehetséges-e hogy valaki gyerekkorban megõszüljön?

Úgy értem, hogy betegség nélkül, természetesen. Vagy valami olyan rendellenességgel, ami nem befolyásolja a mindennapokat? Történethez kéne :)

Legjobb válasz: Természetesen. Volt egy ejtõernyõs ismerõsöm gyönyörû hollófekete hajjal, egyszer nem nyílt az ernyõje, de aztán az utolsó pillanatban sikerült neki és túl is élte, na õ húsz éves alig volt de megõszült. Ugyanígy akár kisgyermeknél is lehetséges.

Természetesen. Volt egy ejtõernyõs ismerõsöm gyönyörû hollófekete hajjal, egyszer nem nyílt az ernyõje, de aztán az utolsó pillanatban sikerült neki és túl is élte, na õ húsz éves alig volt de megõszült. Ugyanígy akár kisgyermeknél is lehetséges.
Arról tudok, hogy van spontán õszülés nagy trauma után. De hogy gyerekkel is történt-e már ilyen, azt nem tudom. Bár valószínû.
Van egy ismerõsöm, alig 17 éves, pigmenthiányos. Õszül, és festeti a haját. Lány.
A kérdező hozzászólása: [link]
Az a spániel a legjobb a képen :D A vödörbõl hiányzó 12 litert õ nyakalta be? :D
Tüdõvel csak pár tized atmoszférát tudsz elõállítani. Persze ez emberfüggõ! Egytized atmaszféra nyomás 50-60 centire emeli meg a folyadékot!
Juhhujj, ez jó. Az igazi fizikai kérdés ott bújik benne. Egy szívószálon fújok, X db szívószálon jön fel a cucc. Ha több szálon emelkedhet fel a lé, akkor ahány szál, annyiszor akkora összes folyadéksúllyal kell egyensúlyt produkálnom a túlnyomással. Vagyis ha a feljövõ szívószálból kettõ van, akkor kétszer akkora nyomás kell ugyanolyan szintû emelkedéshez, mintha egy feljövõ szál lenne. Ebbõl következõen, ha 4 szálban akarom feltolni a levet, akkor 4X akkora nyomást kellene produkálnom, mint 1-hez, vagy ugyanazzal a nyomással csak 1/4 magasságig mennek fel a folyadékszintek a négy szívószálban.
A kérdező hozzászólása: a kérdés hogy szájjal lehetséges-e?, illetve azért 1métert emelni is kell

Lehetséges-e hogy valaki ezért nem 'tud' beleszeretni valakibe?

Ha együtt vagyunk valakivel, akivel szeretünk együtt lenni, jó vele, megnevettet minket és fordítva, szóval minden normálisan m?ködik, csak azt érezzük, hogy nem vagyunk szerelmesek... az lehet attól, hogy egy hatalmas csalódás után vagyunk, és nem merünk megbízni senkiben? Úgy értem gátolhatja ez az érzéseket??

Legjobb válasz: Van, de ettõl még egymásba szeretnek csak tovább tart a folyamat a bizalmatlanság miatt.

Van, de ettõl még egymásba szeretnek csak tovább tart a folyamat a bizalmatlanság miatt.
Egy-két hónapig még foghatod a bizalmatlanságra, viszont ha eltelt már egy-két hónap, és akkor sem éreznek irántad szerelmet, csak szeretetet, ott már gáz van.
Talán igen.
A kérdező hozzászólása: Vagy esetleg talán érzi hogy szerelmes, de letagadja a másik elõtt is és még saját magának sem meri bevallani, mert 'fél' egy újabb csalódástól? Ilyen van?
Szerintem nem, a szerelem egy racionálisan nem megmagyarázható vonzalmon alapuló különösen erõs kötõdésfajta, ami egyszer csak lecsap az emberre és kész, akkor nincs menekvés. Függetlenül attól, mekkorát csalódott a múlt hónapban az illetõ.
A kérdező hozzászólása: 00:52 Nem vagyok benne biztos, de szerintem amire te gondolsz az a fellángolásos szerelem.... amikor még nem ismered csak megpillantod, találkoztok, és rövid idõn belül beüt... én viszont úgy gondolom, hogy a valódi szerelem fokozatosan alakul ki két ember között, ahogyan egyre jobban és jobban meg-és kiismerik egymást... De köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: Már mindegy.. minden mindegy.. egy szemét roh*dék.. letiltott face-en.. és még csak az okát sem tudom... de majd az élettõl visszakapja mindenki amit a másikkal csinál.... :(
Minden szerelem fellángolással kezdõdik és ez így van rendjén. Ha nincs az elején bezsongás, lángolás, abból nem is lesz szerelem, hanem max. megszeretés, kötõdés. Abban teljesen igazad van, hogy az érzések fokozatosan mélyülnek el ahogy egyre jobban megismered a másikat, de ha nincs meg a kapcsolat eleji lángolás, intenzív rajongás, akkor azt megette a fene.

Lehetséges e hogy valaki nem tud rászokni a cigarettára?

Már 8 hónapja szívom, naponta 7-8 szál (néha 2-3), és nem érzem hogy ha kihagyok pár órát, ki kellene mennem és, elszívnom egyet!

Legjobb válasz: Ez nem jelenti azt, hogy nem vagy rászokva. Kibírnád napokig, hetekig is?

Ez nem jelenti azt, hogy nem vagy rászokva. Kibírnád napokig, hetekig is?
Ne pár órát hagyj ki, hanem 2-3 napot. Meg fogod érezni
Hány éves vagy? Milyen fajtát szívsz?
háhá :D rá vagy szokva :) nem az a rászokás, hogy megõrülsz ha nem jön a következõ szál... ha nem tudnál most egy hetet csak úgy kihagyni, akkor már rá vagy szokva. és bizony nem tudnál
Szerintem igen, lehetséges. Én egy pár évig dohányoztam úgy, hogy kocadohányos voltam. Inkább társaságtól függött, hogy rágyújtok-e. A cigis haverokkal mindig, de egyébként nem hiányzott. Volt, hogy kimaradt egy-két hét, nem is hiányzott egyáltalán. Aztán nemrég gondoltam egyet, és úgy voltam vele, hogy ha ennyire nem hiányzik, miért is cigizzek tulajdonképpen. Úgyhogy egyik nap eldöntöttem, hogy soha többé, és ez tart is több mint három hónapja. Egyáltalán nem hiányzik, és a dohányos barátok sem jelentenek azóta kísértést. Fizikailag szerintem én sose voltam rászokva, max lelkileg, de azon is túlléptem igen hamar.
A kérdező hozzászólása: , , Hány éves vagy? Milyen fajtát szívsz?" 15, Most Kék Bond! Mondta egy barátom is, aki szintén dohányzik, hogy amikor szédülök kicsit szívás után, az azt jelenti hogy nem vagyok rászokva! Most pedig amikor este kimegyek szinte mindig szédülök a végén! Esetleg lehet az alváshiány miatt is?
Nem csak azért szédülhetsz, sõt. Ha már 8 hónapja szívod, úgymond hozzászokott a szervezeted. Inkább esetleg attól, hogy éhes vagy, üres a gyomrod, fáradt vagy álmos vagy, és még erre rá is szívsz, tehát nem a cigitõl önmagában.
Inkább ne erõltesd vagy inkább csak néha néha gyújts rá, mert a végén rá fogsz szokni és akkor kényszerbõl is szívnod kell, amúgy is egyre drágább lesz, 19évesen próbáltam ki néha rágyújtok narancs pallmalra. F/29
Ha 2 hónapot kibírsz és nem hiányzik akkor valóban nem vagy függõ. Képzel el ha 15 évesen már olyan függõ lennél hogy pár órát se bírsz ki mert már remeg a kezed.

Lehetséges-e, hogy valaki attól érezze magát betegnek, hogy panellakásban lakik, és mert nagyon zajos az egyik falszomszéd?

Legjobb válasz: Lehet, mivel állandó stresszben élsz emiatt, okozhat betegségeket.

Lehet, mivel állandó stresszben élsz emiatt, okozhat betegségeket.

Lehetséges-e, hogy valaki belépjen a postaládámba anélkül, hogy tudjak róla?

Ugyanezt szeretném tudni a skype-pal is, hogy elolvashatja-e a párbeszédeimet?

Legjobb válasz: Mailt igen, ha tudja a jelszavadat. Skype-on csak ha logolod a beszélgetéseidet, és késõbb hozzáfér a gépedhez (és tudja a jelszavadat), akkor elolvashatja. Real-time viszont nem tud belenézni.

Mailt igen, ha tudja a jelszavadat. Skype-on csak ha logolod a beszélgetéseidet, és késõbb hozzáfér a gépedhez (és tudja a jelszavadat), akkor elolvashatja. Real-time viszont nem tud belenézni.
Ami a neten van azt meg is lehet nézni.Így a postaládádat is megtudják nézni.Ennél már sokkal biztonságosabbnak hitt dolgokba is belenéztek.Pl:NASA
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint akkor mondjuk egy családtag, aki pl. rendszergazda, megnézheti a leveleim, annak ellenére, hogy senki nem tudja a jelszavam, és mindig vigyázok arra, hogy ne mentsek el olyan dolgokat a gépünkön?
Hát bizony, úgyhogy mentsd le a sunás képeket dvd-re és küldd el nekem ;)

Lehetséges e hogy valakinek rendszeres legyen a menszesze terhesség alatt?

Barátn?m 5 hónapja azt érzi hogy terhes, a tesztje negatív lett, és minden hónapban meg is jött neki, de nem csak pecsétel?, hanem normális vérzése volt és görcsölt is a hasa el?tte! Mondtam neki hogy bebeszéli magának szerintem! vagy van ilyen, hogy teljeesen normális vérzése van 5 hónapja,és mégis teerhes?

Legjobb válasz: Igen volt már rá példa. Azt viszont nem tudom,hogy negatív tesztnél mi a helyzet. Ahhoz,hogy megtudja el kellene menni egy vizsgálatra és így õ is megnyugszik. Nem igazán értem mit jelent az hogy úgy érzi,hogy terhes. 5 hónaposan azért már kezd nõni a has, ill.elkezd mocorogni a baba. Hogyha csak hányinger,rosszullét,hízás stb. az még nem jelenti azt,hogy babát vár.

Igen volt már rá példa. Azt viszont nem tudom, hogy negatív tesztnél mi a helyzet. Ahhoz, hogy megtudja el kellene menni egy vizsgálatra és így õ is megnyugszik. Nem igazán értem mit jelent az hogy úgy érzi, hogy terhes. 5 hónaposan azért már kezd nõni a has, ill.elkezd mocorogni a baba. Hogyha csak hányinger, rosszullét, hízás stb. az még nem jelenti azt, hogy babát vár.
5 hónapja? Érdekes. Még négy hónap és szülne :D Hát tudod, a barátnõd nem hiszem hogy terhes, sõt szerintem nem. A barátnõd szerintem fiatal lehet, vagy nem eléggé értelmes. Dokihoz nem akart elmenni, hogy kételyeit megoldja???

Lehetséges-e, hogy valaki bekerüljön egy "elit" egyetemre érettségi nélkül?

Tudom hülyén hangzik a kérdés, de van rá magyarázatom....

Legjobb válasz: Takarítónak igen, hallgatónak nem. Legalábbis Magyarországon.

Takarítónak igen, hallgatónak nem. Legalábbis Magyarországon.
A kérdező hozzászólása: hmm. oké akkor már értem :) Lehet, hogy fura lesz amit írok, de megpróbálom. Na szóval egy osztálytársam azt mondta ma nekem, hogy hétfõtõl egyetemen fog tanulni. Mondom o.k erre elkezdte magyarázni: Már születése óta ismeri az egyik tanár(állítása szerint mindenhol ott volt az élete során) és ez a tanár tegnap közölte vele, hogy eljött a nap vagyis hétfõtõl egyetemista lesz(elég bizarr volt amikor mesélte, hogy óvodában, ált. suliban meg otthon is találkozott ezzel a személlyel és mindig azt mondták neki, hogy egyszer bekerül majd erre az egyetemre ). Szóval szerintem megzavarodott vagy egyéb baja van neki ...
A kérdező hozzászólása: Bocsánat 2 tanárt is mondott. Továbbá azt mondja, hogy plusz 2 osztálytársamat ismeri így ezek a tanárok és majd õk is bekerülnek erre az egyetemre...
Majd ha tudod az egyetem nevét, meg a tanárok nevét, akkor lecsekkolhatod.. egyébként egyértelmûen kamuzik.
A kérdező hozzászólása: Jah, tuti kamu csak más dolog is történt. A gyerek egyik napról a másikra megváltozott, mármint eddig jó tanuló volt meg minden, most meg egyre lejjebb csúszik. Ezért ha komolyan gondolja ezt akkor nagy a valószínûsége, hogy megzavarodott.

Lehetséges-e hogy megjósoltatni hogy hány évesen talál rám a nagy Õ? Valaki tud erről valamit?

Legjobb válasz: Nem lehetseges. (De biztos lesznek akik szivesen lehuznak par ezerrel egy kamu datumert)

Nem lehetseges. (De biztos lesznek akik szivesen lehuznak par ezerrel egy kamu datumert)
Meg lehet jósoltatni maximum azt, hogy életed melyik szakaszában, vagy hogy 3-5 éven belül-e, ilyesmi... Csak arra vigyázz, hogy megfelelõ jósemberhez menj, aki érti a dolgát és nem szélhámos, aki csak a pénzt húzza le rólad. Én egyszer voltam jósnõnél, totál véletlenül akadtam össze vele, és nekem minden bejött amit akkor (kb. 15 éve) jósolt. Pl. hogy nem az akkori párom az az ember, aki mellém rendeltetett, hanem egy másik (mondjuk akkor egészen furcsáltam a dolgot, már több éve együtt voltam az akkori párommal egy jól mûködõ kapcsolatban, de mégis bejött, szakítottunk pár év múlva és egy másik férfihoz mentem feleségül). És még sorolhatnám mi minden bejött, amit mondott. Egy a lényeg. Jól válaszd ki a jóst, és bármit is mond, ne vedd készpénznek, mert Te vagy aki irányítja a sorsod, Te hozod a döntéseid, Te éled az életed. Ne engedd hogy befolyásoljon a jóslat. Vagy esetleg kezdetnek próbáld ki az ingát. Azt egyedül csinálhatod, ingyenes, és kevesebb idõt vesz igénybe. Nekem az is be szokott válni. Annak használatáról sokat olvashatsz a neten.
Ha most azt mondja a jós, hogy 10 éven belül nem, akkor elhajtasz addig magad mellõl mindenkit? Szerintem ismerkedj aztán majd kiderül, hogy ki az a bizonyos "nagy Õ".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
08-01 10:55 Ilyen emberek minek élnek?
Felejtsd el ! Ez spontán dolog , amit sose tudhatsz elõre !!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!