Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges e hogy (609 db)

Mentőtiszt hallgató vagyok, de érdekel a katonaság is, hogy lehetne a kettőt összekapcsolni? Lehetséges-e, hogy majd ha meglesz a diplomám, a Honvédséghez kerüljek és esetleg külföldre "vigyenek"?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy külföldre vigyenek? Mármint, hogy a magyar hadseregbõl külföldi hadszíntérre? Igen, ez lehetséges. Ha pedig azt kérdezed, hogy külföldi hadseregben lehetsz-e katona, az nem lehetséges amíg magyar állampolgár vagy kivéve az Idegenlégiót. Bár az én férjem nem a magyar katonaságnál szolgál, vannak náluk jócskán egészségügyi végzettségûek. Õk a legkeresettebbek és legmegbecsültebbek.

Hogy érted, hogy külföldre vigyenek? Mármint, hogy a magyar hadseregbõl külföldi hadszíntérre? Igen, ez lehetséges. Ha pedig azt kérdezed, hogy külföldi hadseregben lehetsz-e katona, az nem lehetséges amíg magyar állampolgár vagy kivéve az Idegenlégiót. Bár az én férjem nem a magyar katonaságnál szolgál, vannak náluk jócskán egészségügyi végzettségûek. Õk a legkeresettebbek és legmegbecsültebbek.
Keresd fel a legközelebbi hadkieget és érdeklõdj ott. Már a fõiskola alatt is lehet a honvédséggel tanulmányi szerzõdést kötni.Nekem volt egy ismerõsöm aki így lett katona orvos.

Lehetseges-e? Hogy eloszor ereztem a babam mozgasat, es olyan volt, mint mikor megfogod mas terhes no hasat mikor mozog a baba, csak az enyem volt, es belulrol. Remelem ertelmesen irtam

Legjobb válasz: Kicsit érdekesen fogalmaztál... :) Lehetséges, hisz bármi lehetséges. De nem tudom eldönteni pontosan mit éreztél. Az tény, h a baba elsõ mozgása elég körülírhatatlan, megfogalmazhatatlan dolog. Nekem inkább bélmozgásra emlékeztetett, és nem tudtam eldönteni, h az-e vagy sem. Másnap megint éreztem, aztán napról napra erõsebb lett. Ha rendszeresen(eleinte naponta 1x) érzed, akkor tuti az volt.

Kicsit érdekesen fogalmaztál... :) Lehetséges, hisz bármi lehetséges. De nem tudom eldönteni pontosan mit éreztél. Az tény, h a baba elsõ mozgása elég körülírhatatlan, megfogalmazhatatlan dolog. Nekem inkább bélmozgásra emlékeztetett, és nem tudtam eldönteni, h az-e vagy sem. Másnap megint éreztem, aztán napról napra erõsebb lett. Ha rendszeresen(eleinte naponta 1x) érzed, akkor tuti az volt.
Nekem úgy mozdult meg elõször a kislányom hogy kinyomta magát.
A kérdező hozzászólása: 2. valaszolo, nekem is olyasmi erzes volt mintha a popojaval ert volna hozzam, es meg fordult volna eleg erosen ereztem, nem hasonlitott semmihez.hany hetes voltal?
2.vagyok 18 hetes voltam mikor megmozdult.

Lehetséges e hogy léteznek a dinoszauruszok vagy lehetséges e azok klónozása?

Legjobb válasz: Igen a dinoszauruszok léteznek, de ma már csak fosszilis alakban. Nem, nem lehetséges a klónozásuk, mert ahhoz intakt DNS kéne.

Igen a dinoszauruszok léteznek, de ma már csak fosszilis alakban. Nem, nem lehetséges a klónozásuk, mert ahhoz intakt DNS kéne.
Léteznek: úgy hívják õket, hogy madarak. Az õseik már nem léteznek, mivel egy faj fönnmaradásához azért pár ezer egyed kell, ez meg nem fér el ma már sehol, ahol nem tudunk róla.
Illetve ott vannak még a teknõsök, a krokodilok, de például a bojtos úszós halat õskövületnek nevezik.
Hány éves vagy ?:) )

Lehetséges-e hogy teherbe esett a barátnőm mensire 2 napra rá? Gumi nélkül történt a dolog, de utolsó pillanatban szerintem sikerült kihúzni, de nem vagyok biztos.

mensi után 2 napra szeretkeztünk gumi nélkül.kihúztam és elélveztem, de lehet hogy egy kicsit belé is...(16 éves a lány) El?re köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Lehetséges, de elméletileg a peteérésig van még egy hete jobb esetben. Viszont nem lehet tudni, hogy az a pete valami miatt korábban megért-e. Szóval igen lehetséges. Szerintem ne kockáztassatok többet, ha igazán szereted húzd fel azt a gumit õ mégis csak még 16 éves!!!

Lehetséges, de elméletileg a peteérésig van még egy hete jobb esetben. Viszont nem lehet tudni, hogy az a pete valami miatt korábban megért-e. Szóval igen lehetséges. Szerintem ne kockáztassatok többet, ha igazán szereted húzd fel azt a gumit õ mégis csak még 16 éves!!!
Ha még benne vagytok a 3 napban, azonnal menjetek esemény utánit venni!!! Ha nem, akkor fel lehet készülni egy babára (rosszabb esetben abortuszra)... Komoly esély van rá, hogy teherbe esett.
A kérdező hozzászólása: a kövi kommentelõknek írom, hogy kifelé húzás közben élvezhettem bele, de lehet hogy semmi nincsen...nem voltam mélyen benne.csak félek!
Nem tudom, hány éves vagy, de ha nem tudod, hogy mikor fogsz elmenni, és így kísérletezgetsz, játszol a tûzzel, akkor nem lesz jó vége. Vagy tanuld meg rendesen, és védekezzetek megszakított közösüléssel, ami egyébként nem biztonságos, vagy használjatok óvszert, esetleg tablettát.
A kérdező hozzászólása: köszön a választ! Igazából szeretem, õ az elsõ nagyon komoly szerelmem! Mindig használunk gumit, csak most valahogy nem sikerült felhúzni...de megfogadtam hogy innentõl fogva mindig!!! mégegyszer köszönöm!
Mikor történt a dolog? Hány napja?
A kérdező hozzászólása: most az éjjel vgyis tegnap
Fel nem foghatom... Még hogy érettek a mai 10-enévesek a szexre... Hisz még megbízható védekezésre sincs eszük (tisztelet a kivételnek!). Persze a fiúknak mit számít egy becsúszott baba? Legalább az egyik félnek kéne annyi eszének lenni, hogy ne kockáztasson (leginkább a lánynak, mert a baba probléma nem igazán hatja meg a kedves apukát, hisz nem õ lesz terhes). Az nem számít, hogy kicsit voltál benn és épp kifelé húztad. Attól még ugyanúgy teherbe eshet!!! Sõt, elég ha a bejáratnál "szórakozol", mert a spermák mozognak...Ki hitte volna? Ha a szexre van eszetek, rendes védekezésre is legyen, mert a megszakítás nem védekezés! Feltételezem nincs olyan hû de sok tapasztalatod sem, ha még azt sem tudod biztosan, hogy most ment-e belé vagy sem...A tûzzel játszol! Imádkozz, hogy ne legyen terhes. 72 órán belül meg esemény utáni tabi még mentheti a menthetõt. Bocs a leszólásért, de az agyam eldobom, mik vannak...

Elképzelhető-e, lehetséges-e hogy az összes embert figyelik müholdasan vagy valahogy? Vagy van -e valami hasonló dolog?

Legjobb válasz: technikailag lehetséges és elképzelhetõ is. ez már nekem is eszembe jutott.

technikailag lehetséges és elképzelhetõ is. ez már nekem is eszembe jutott.
a 2. válaszolónak: -ez vmi poén akart lenni vagy mi? mert ha igen akkor :hahaha, ha nem akkor te nem vagy teljesen ép:D tényleg komolyan gondolod hogy 6, 5 MILLIÁRD (!!!!!!) embert megfigyelnek??! Na és annak mi értelme van.. az hogy politikusokat stb. megfigyelnek az egészen biztos, de egy átlag embert..... A sógorod meg valószínû , hogy téged nézeget nap mint nap.. :) valakinek van ideje..
Persze, az amcsik figyelnek mindenkit, és minden egyes órádról jegyzõkönyvet készítenek, hogy éppen mit csináltál. Nem tudtad? Biztos azért, mert eltitkolják. Mostantól ne menj vécére. A sógorom titkosügynökként dolgozik Nevadában, én onnan tudom. Ott találták egyébként a lezuhant csészealjat is, tudod. Máig vizsgálják, és a sógorom azt mondta, hogy olyan kütyüt találtak az egyik meghajtóban, hogy mások gondolatait is tudjál vele olvasni. Ez persze nem biztos, de egereken már kipróbálták, és az eredmények érdekesek. Most képzeld el, nem elég nekik, hogy figyelnek minket, de még a gondolatainkat is fogják látni! Sógorom mindig szivat, mert ugye ott a kutatóállomáson látja a képernyõn, hogy én mit csinálok. Hát ez elég idegesítõ, de közel sem olyan idegesítõ, mintha a gondolataimat olvasná! A kutatóállomáson egyébként hivatalosan atommaghasadást kutatnak, hogy ugye tudják a kaját génkezelni, de ez csak a látszat! Nem szabad hinni nekik! A kormány eltitkolja a valódi okot, mert világuralomra akar törni Amerika! Ezt meg kell akadályoznunk, nem? Én jövõ hónapban megyek oda tüntetni.
Elképzelhetõ, mert mindent el lehet képzelni. Értelme nem lenne mindenkit követni, mivel semmi haszna. Az elsõ nem tudom mibõl gondolja, hogy technikailag lehetséges. pl. felszállok a buszra, hogy tudna felismerni egy mûhold, hogy mikor szálltam le róla. A rendszámmal rendelkezõ autókat nem tudják néha rendesen azonosítani az autópálya kamerái alapján, nemhogy egy átlagos kinézetû embert felülrõl. Ha ezt megmagyarázza akkor elfogadom. Ha mûködne ilyen rendszer, nem lenne ennyire nehéz a bûnözõk megtalálása, az FBI-nak nem lenne körözési listája.
Elvileg lehetségesnek tartom, az iszonyat nagy adathalmaz miatt azonban kivitelezhetetlen és persze felesleges is. Képzeld el, mekkora apparátus kellene ahhoz, hogy mindenkinek minden lépése dokumentálva legyen. Több millió gigányi adat lenne pl. arról, hogy Mári néni reggel kimegy kapálni, du. hazajön... stb. :) Kedves Elsõ! :) Szerintem én láttalak a a MIB 4. részében :D (Vagy nem Te vagy E ügynök? Esetleg a bátyád?)
Bocs, Második... nem Elsõ... de az M ügynök már foglalt, szerintem Jackonak már sikerült elintéznie. :) Azon kívül, természetesen a sógorodról van szó, nem a bátyádról... a többi azt hiszem stimmel.
gondolatolvasás és gondolatok képernyõn való megjelenítése napjainkban mûködik már az egész témakörrel kapcsolatban ajánlom olvasni: DRÁBIK JÁNOS: AGYMOSÁS elképesztõ dolgok vannak benne nevekkel, dátumokkal, forrás megjelölésével
elsõ vagyok. az, hogy szerintem technikailag lehetséges, nem azt jelenti, hogy alá is tudom támasztani, hogy úgy is van. csupán feltételezés, abból kiindulva, hogy azok a több millió/milliárd dolláros mûholdak ki tudja mire képesek. csak azok tudják, akik tervezték.
pontosítok: DRÁBIK JÁNOS: TUDATMÓDOSÍTÁS - alcím: az agy megerõszakolása ez a könyv címe! és nem Agymosás

Lehetséges-e hogy ha én netezek és közbe valaki belép az én gépembe (feltöri) akkor regisztrálhat-e úgy valahova hogy úgy tünjön mit ha én lettem volna?

Legjobb válasz: Lehetséges, de akik ilyen képességekkel rendelkeznek, azok nem azzal foglalkoznak, hogy egyszerû emberek gépeit feltörögessék.

Lehetséges, de akik ilyen képességekkel rendelkeznek, azok nem azzal foglalkoznak, hogy egyszerû emberek gépeit feltörögessék.
A kérdező hozzászólása: És ha stikes net van akkor is? Nekem csak az a lényeg hogy lehet vagy nem mert kaptam egy számlát a rajta van az IP címem de viszont a nevemen meg a címemen kívül se a telefonszám se a emailcím nem az enyém.

Jézus biztosan férfi volt? Lehetséges-e, hogy valójában nő volt? Lehetséges-e, hogy egy Boldog-Asszony-inkarnáció volt?

Az ázsiai hagyományok, fennmaradt emlékek mintha erre utalnának. Isa, Issa, Íszá Lehetséges, hogy a hímsoviniszta (fallosz-orientációjú)vallásba még áldozati báránynak sem lehetett nőt beletolni, ezért írták át férfivé?

Legjobb válasz: Szia! Nagyboldogasszonynak Jézus anyját Máriát hívják. Amint láthatjuk az evangéliumokban, õ végig ott volt Jézus közelében, a halálakor is, ahol Jézus õt a legfiatalabb tanítványára Jánosra bízta. János apostol evangéliumában Jézus végig Isten fiának mondja magát és nem Isten lányának. Ezen túlmenõen a több száz évvel azelõtti próféciák is férfirõl szóltak, mint Megváltóról és nem nõrõl. Üdv. Péter

Szia! Nagyboldogasszonynak Jézus anyját Máriát hívják. Amint láthatjuk az evangéliumokban, õ végig ott volt Jézus közelében, a halálakor is, ahol Jézus õt a legfiatalabb tanítványára Jánosra bízta. János apostol evangéliumában Jézus végig Isten fiának mondja magát és nem Isten lányának. Ezen túlmenõen a több száz évvel azelõtti próféciák is férfirõl szóltak, mint Megváltóról és nem nõrõl. Üdv. Péter
Nem lehetséges. Jézust ugyanis nem Jézusnak hívták (ez az újszövetségi görög miatt vonult be így a köztudatba: Iészusz Krisztos.) Az eredeti neve Joshua Ben Yosef volt és nõ már csak azért sem lehetett mert akkor a kutya se követte volna. Istennek amúgy nincs neme. És Isten teremtõ logoszának az inkarnációja volt, ami szintén nemtelen.
Igen. És néger is.
Igen és Buddha is õ volt.
Remélem a következõ kérdésed nem az lesz, hogy kutya volt-e.
Bocsánat, az 5-ösnek szólt az elõzõ válaszom, nem a 6-osnak.
@ 6: Még az is lehet... :( Legalábbis egy másik kérdéshez írott válaszában már elkezdte a "leminõsítést": < Súr válasza: "Zeusz, Krisna, Buddha és Jézus": ezek csak arcok (kirakati majmok, amikbe bele lehet kapaszkodniuk azoknak, akik nem képesek a saját lábukon megállni) A válaszíró 54%-ban hasznos válaszokat ad. # 13/14 01-16 00:34 > A többi válasza sem volt sokkal értelmesebb, amiket olvastam. Valami iszonyat nagy kavar lehet a fejében szegénynek. :(
Berta Wooster, te meg elvakult hívõ vagy, de én nem vagyok ateista. Pogány vagyok, és számomra nincs különbség az ezotéria és a vallás közt. Ugyanaz, mégha te magasabb rendûnek is gondolod magad. És elég bunkó megnyilvánulás volt tõled, dehát ezzel csak a keresztényfajtádat járatod le.
^ Gratulálok, okoska; legalább egy értelmezõ kéziszótárat kinyithattál volna, mielõtt ilyesmit befirkálsz. Szédületesen bírom amúgy is az egy-két mondatos benyögéseidet. Szégyent hozol velük még a saját ateista fajtádra is. :D
"Ez nem az ezotéria kategória." Dehogynem. A vallás és az ezotéria ugyanaz, csak a neve más.
De soha nem is a neme volt a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges-e, hogy egy Boldogasszony-Anya inkarnáció volt?
keresztény fajtádat? Mióta fajta egy meggyõzõdés?
@ 26: Hagyd csak, az én kifejezésemet utánozta le. Igaz, az én mondatom végén ott volt a smiley, de azt már biztosan nem látta a dühtõl... :P @25: Ebbõl a szempontból teljesen inadekvát, hogy ateista vagy pogány vagy. Senkit nem érdekelnek a saját önkényes értelmezéseid, nem véletlenül vannak a szótárak... Keresd meg az ezotéria és a vallás szavakat nyugodtan, hogy legalább képben legyél. Aztán meg az elvakult és a bunkó szavakat jelentését is nézd meg; nem mintha nekem számítana a te mércéd, de csak úgy magadnak... :P
Használtam a szótárt, méghozzá az "inadekvát" kifejezés miatt. Nem attól leszel okos, hogy idegen szavakat használsz. Még mindig tartom magam az állításomhoz, hogy az ezotéria és a vallás közt vékony hártya a különbség. Csak ezt a buzgó vallásosok nem veszik észre. A te vallásod abban különbözik az enyémtõl, hogy te feljebbvalónak gondolod magad tõlem. Pedig Jézus tanai pont arról szólnak, hogy szeretni kell, nem másokat lenézni. Csak ti ezt már régen elfelejtettétek.
Nagyszerû, hogy használtál szótárat, remélem, a többi szó jelentését is megnézted. :) Ki mondta, hogy attól leszek okos, ha idegen szavakat használok? Az jutott eszembe, ennyi. Most éppen beugrott az "irreleváns" is, keresd meg. :) Már másodszor írod, hogy felsõbbrendûnek gondolom magam. Elsõre nem tettem szóvá, de most már igen. Be is tudod bizonyítani bármelyik válaszomból vett idézettel, vagy csak simán rágalmazol? Továbbá általánosítasz is, ami szintén nagy hiba.
Hagyd Berta, ne pazarold rá az idõdet. Mi tudjuk, hogy mi teremtve voltunk, míg õk a majomból fejlõdtek de nem mind egyformán. :)
Mustafa, remélem, téged Allah teremtett. Ha igen, akkor szimpatikus vagy nekem. Egyébként meg van olyan felfogás, miszerint a teremtés nem teremtés, hanem csak a neve a fejlõdésnek. Vagyis te is ugyanolyan majom vagy, mint én. Különben sem a majomból lett az ember, csak a közös õse volt. És ha az volt, akkor mi van? Az isten a majmot is a maga képére "teremtette", akkor meg mi a probléma? Súr-nak. Jézus - a történelmi személy, nem a mesealak - férfi volt. A nõket eléggé elnyomták abban a kultúrában. De ettõl függetlenül lehetett Boldog Asszony-inkarnáció. Vannak apokrif iratok, ahol még elfogadott volt az újjászületés, csak törölték ezeket a Bibliából, mert már így is tele van ellentmondással. Az én világnézetem szerint azzal a bizonyos kereszthalállal szakadt meg Jézus szellemének körforgása, és jutott a Nirvánába (vagy ha úgy tetszik, a Mennybe. Pokol nincs.) De elõtte lehetett bárki. Ami engem nagyon zavar, ha az Úrnak nincs neme, akkor miért Úr? Ha a maga képére teremtette az embert, akkor hermafrodita volt? Az angyalok persze nemtelenek. Ha mindent a maga képére teremtett, akkor ugyanúgy hangya, mint kékbálna? Ezt mondjuk el tudom képzelni. És ki teremtette õt? Azonos-e a keresztények által most tisztelt Istennel? Ha Jézus Isten fia, akkor miért egyistenhit a kereszténység. Azt mondjátok, Isten ott van mindenkiben, és ezt nem is tagadom. Akkor mindenki megváltó? A saját szellemének megváltója? Miért bûn a tudás? Ha nem hisztek az újjászületésben, akkor szerintetek milyen bûnt követtek el az éhezõ afrikai gyerekek és a beteg csecsemõk?
Súr, olyan vagy mint aki össze kotyvasztja a Krisna tételeket a "Magyar bibliával", vagy elolvasta Aranyi Laci oldalait elejétõl végeig és az egész összekutyulódott az agyában, mert nem olvasta el az elsõ mondatott: "Ezeket a dolgokat nem azért írtuk le, hogy elhiggyék, hanem hogy tudják". Mert leír ellentétes véleményeket komment nélkül. Aki azt mondja, lehet hogy így (vagy úgy) volt, az nem hisz. Aki hisz az úgy hisz ahogy a vallása leírja. Ha valaki hisz Jézusban, az hiszi az evangéliumokat is. Ott egyértelmûen férfi. Például lányként nem is taníthatott volna a zsinagógában.
Ja, meg õ a 60-as villamos:D
"Nagyboldogasszony sokkal õsibb, mint Jézus anyja, Mária." Igen, a Nagy Anya mint szimbólum valóban régebbi mint Mária. Azonban a Bibliában van valami hihetetlenül érdekes. Mégpedig az hogy a katolikus vallás erõfeszítései miatt gondolunk ma Máriára mint Nagyboldogasszonyra. Valójában Mária egész egyszerûen Jézus édesanyja volt, minden bizonnyal kiváló hölgy, ha Isten erre a szerepre felkérte, de akkor is egy egyszerû zsidó leányka volt aki isteni kegyelemben részesült és nem istennõ. Tehát Mária -bármennyire szeretnénk, szimbolikusan igen, de valójában nem társa Ízisznek vagy Diánának. "Durva dolog, mikor a megváltás egy "külsõ misztérium"." Nos, az ember esetében ez így is van. Belsõ megváltás nélkül ugyanis nem részesülhetünk a külsõbõl. Tehát amit Jézus testben felvállalt, nekünk lélekben kell. Ezért mondta, hogy aki õt akarja követni, az vegye fel a keresztjét és kövesse. Jézus lehetõséget adott, mi pedig élhetünk vele. És akkor megtörténik a belsõ megváltás is. Ámde ne nézd le Jézus tettét azért mert külsõ volt. Isten Igéje pontosan azért lett emberré, hogy ezt a nagyon durva külsõ aktust felvállalja. Mert ne feledd: ez a világ a szimbólumok világa, és ahogyan a test a lélek kifejezõdése, úgy az egész anyagi világ egy önmagán túli jelentés hordozója. Amint fenn, úgy lent. Ezért volt szükséges hogy a belsõ megváltás "kívül" is megtörténjen. szia, Freya
A kérdező hozzászólása: Kedves Berta Wooster! Amikor megérted majd, hogy miben vagy (=valójában mirõl is szól az emberinek nevezett létforma), benned is igen nagy kavarodás lesz. Márpedig nem élhetünk behunyt szemmel. A halál pillanatát nem véletlenül hívják "igazság pillanatának". Ez nem egy profán világ (még ha annak látszik is).
A kérdező hozzászólása: Péter! Nagyboldogasszony sokkal õsibb, mint Jézus anyja, Mária. Durva dolog, mikor a megváltás egy "külsõ misztérium". Ami kívül van (=kívül zajlik le), hogyan érinthetné (meg9 az embert? nem véletlen, hogy a belül végrehajtandó misztériumot külsõként tanítják. Kívül nincs semmilyen misztérium. Minden belül van. Jézus végleges felszegezése a régi sámánbeavatás hamis pótszere, ahol a (magyar) sámánt 3 napra kötelekkel felkötötték a világfára (eleven fára; nem faragottra, halottra). Nem úgy van, ahogyan tanítják...
A kérdező hozzászólása: Elvész az én népem, mert nincs benne értelem. Ha lenne benne értelem, meglátná, mi lesz a vége.
A kérdező hozzászólása: Akinek kívül van a mestere, hogyan taníthatna az bárkit, bármire, akinek kívül van a mestere? Mások által vezetett lény hogyan taníthatna bárkit bármire? Nála csak reaktív jelenségek vannak, õ még nem létezik. Úgy hal meg, hogy nem is élt.
A kérdező hozzászólása: Nem azért tettem fel a kérdést, mert meggyõzõdésem, hogy Jézus (Isa, Issza, Izzó) nõ volt. Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán létezett-e- Lehetséges, hogy csak egy fiktív alak, aki az elvárt hit jelképe, szimbóluma. Lehet, hogy egy párthus királyfi (herceg) volt, akit a szokásos mágikus-okkult módon beillesztettek a Bibliába. Valamilyen szinten mindannyian istenek (teremtõk) vagytok. Létezik egy szûk beavatotti okkultum, aki rendkívüli zsenialitással és hatalmas mágikus tudással a ti gondolati erõitekbõl, a ti gondolati erõiteket a saját céljai érdekében irányítva, a ti segítségetekkel, hitetekkel, mindíg megsüti a saját pecsenyéjét. Miért? Mert nem rendelkeztek valós tudással. ha rendelkeznétek valós (okkult, mágikus stb.) tudással nem lehetne benneteket mások céljai érdekében imagináltatni, nem lehetne egy sötét világot a teljes hozzájárulásotokkal és részvételetekkel fenn (LENN) tartani. Mondom nektek? istenek vagytok, mégis úgy haltok meg, mint a közönségesek. Mert... meghalni közönséges. Halhatatlan istengyermekek úgy tesznek, mintha halandók volnának (mintha egyéletesek volnának). Mit mond az Isten erre: Tûz gerjed az én búsúlásomban (és égni fog mind az alsó pokoliglan.. elemészti a földet és eltörli alapjait). Ha volna bennetek (valós) tudás, ezek nem jönnének rátok. Ne szellemek vezessenek benneteket, hanem Isten vezessen benneteket! Ne füst (ûrhajók füstje , vérontás tömjénfüstje stb.) után menjetek, hanem fény után! Élõ vizet keressetek, ne kiszárító sivatagot! Ha a lelketek nem éled meg, halálvilágot láttok. Halálvilág istene: halál. A Seholból ki viszi fel lelkét? Az én istenem: Erõs Isten (mégsem ragadozó). Az én istenem nem ûrhajón érkezett erre a földre, nem leesett erre a földre...az én istenem most is ott van, ahol a kezdet-kezdetén volt. Az én istenem emberalakot sosem öltött és soha nem is fog ölteni. Elmúlásba (=halálba) miért öltözne? Ti emberi mértékkel mértek, de nem mindenki mér emberi mértékkel. Ti azt hiszitek, emberek vagytok, de nem mindenki hiszi azt magáról, hogy ember.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, hogy a "tudat-mezõ" az érzékelt az érzékelés és az érzékelõ?
Vidiripi A fény visszaverõdik a falról. Miért tiszteled a falat? Figyelj a fényre!
Ez nem az ezotéria kategória.
Kedves Súr! Én pont ellenkezõleg gondolom és tapasztalom: kavarodás csak addig van, amíg nincs megértés; utána tudás van és / vagy biztos hit, a kavarodás pedig megszûnik. A te kérdésed, kommentjeid és a más kérdésekhez írott eddigi válaszaid alapján én csak bizonytalanságot és zûrzavart látok. Bizonyára összeolvastál egy rakás könyvet, amikbõl összeszedted mindezeket, de a kérdéseidbõl is a bizonytalanság sugárzik (hacsak nem provokációk). Ha pedig szerinted ezek nem állnak meg, akkor csatlakozom Ozmiumhoz: Az ilyesmiknek az Ezotéria kategóriában van a helye, nem a Vallásban és a Valláskritikában. Üdv. :)
Anyám, hova néztem be.Még rám mondják, hogy dilis vagyok.FELLEBBEZEK!!!!
Elõzõ, láttad a modatom végén mi van? Egyébként amilyen a kérdés, olyan a válasz. Repül a bálna, repül a bálna...

Lehetséges-e, hogy minél "sötétebb" egy életforma, annál produktívabb (szaporább)? Lehetséges-e, hogy minél "világosabb. tisztább. magasabbrendű. " stb. egy életforma, annál kevésbé produktív? (=szapora)

Egy példa: a nemesebb vadállatok fogságban nem vagy csak nehezen szaporodnak; a jóval alacsonyabbrend? állatok (pl. patkányok, él?sköd?k) bármilyen körülmények között igen magas szaporodási rátát mutatnak.

Legjobb válasz: hát a szaporodás elvileg ugye az ösztönökrõl szól. minél "sötétebb" egy életforma, annál jobban az ösztöneinek él, már elnézést, de nem véletlen mondják, hogy elhülyül az emberiség.

hát a szaporodás elvileg ugye az ösztönökrõl szól. minél "sötétebb" egy életforma, annál jobban az ösztöneinek él, már elnézést, de nem véletlen mondják, hogy elhülyül az emberiség.
Ez most egy ilyen tudományos cigányozás akart lenni? :D
Minél nagyobb az agy, annál több érzelem van benne. Szerintem.
juj, én csak agyilag értettem a sötétet, semmi rasszizmus érszemrõl elõzõ elötti voltam
Lehetséges, de mindig az adott intézmény dönti el, hogy átvesz-e, vagy sem.
A kérdező hozzászólása: és mik lehetnek mérvadóak ilyen helyzetben? mi a feltétele annak, hogy átvegyenek? vagy ez teljesen a fogadó intézmény döntése?
Nem a legjobb ha egy ilyen oldalon próbálod ezt megtudni. Többre mész, ha felkeresed annak az iskolának a tanulmányi osztályát, ahova menni akarsz, mert az a biztos amit õk mondanak.
A kérdező hozzászólása: tudom. érdeklõdtem már nálukis és most várom a válaszaikat. tapasztalaokra vagyok kíváncsi, valakivel fordult elõ e már hasonló?!

Lehetséges-e, hogy a magzat mozgásai amik még csak kicsi rebbenések nem minden nap érzem?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Én is sokszor éreztem e rebbenéseket (nem minden nap) mire azt mertem mondani hogy õ az. De ahogy telik az idö ugy erösödik és egyhamar igazi rugások lesznek azok. Ne aggodj, minden rendben van. Üdv:26 hetes kismami.

Igen, lehetséges. Én is sokszor éreztem e rebbenéseket (nem minden nap) mire azt mertem mondani hogy õ az. De ahogy telik az idö ugy erösödik és egyhamar igazi rugások lesznek azok. Ne aggodj, minden rendben van. Üdv:26 hetes kismami.
Igen, teljesen normális, ha eleinte nem minden nap érzed. Attól õ még mozog, csak még bõven van helye. Késõbb már sokkal többet és erõsebben fogod érezni a rúgásait, mozgolódásait. 24 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Mikor van az, hogy már ti pölö éreztétek?mármint ugy komolyabban :) gratulálok nektek
En most leptem a 21. hetbe, es meg mindig csak neha erzem azt, mintha csikizne belulrol. Szoval ne aggodj. Attol is fugg milyen a testsulyod es a mehlepeny hol tapadt meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!