Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges e 2 (66 db)

Lehetséges-e hogy teherbe esett a barátnőm mensire 2 napra rá? Gumi nélkül történt a dolog, de utolsó pillanatban szerintem sikerült kihúzni, de nem vagyok biztos.

mensi után 2 napra szeretkeztünk gumi nélkül.kihúztam és elélveztem, de lehet hogy egy kicsit belé is...(16 éves a lány) El?re köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Lehetséges, de elméletileg a peteérésig van még egy hete jobb esetben. Viszont nem lehet tudni, hogy az a pete valami miatt korábban megért-e. Szóval igen lehetséges. Szerintem ne kockáztassatok többet, ha igazán szereted húzd fel azt a gumit õ mégis csak még 16 éves!!!

Lehetséges, de elméletileg a peteérésig van még egy hete jobb esetben. Viszont nem lehet tudni, hogy az a pete valami miatt korábban megért-e. Szóval igen lehetséges. Szerintem ne kockáztassatok többet, ha igazán szereted húzd fel azt a gumit õ mégis csak még 16 éves!!!
Ha még benne vagytok a 3 napban, azonnal menjetek esemény utánit venni!!! Ha nem, akkor fel lehet készülni egy babára (rosszabb esetben abortuszra)... Komoly esély van rá, hogy teherbe esett.
A kérdező hozzászólása: a kövi kommentelõknek írom, hogy kifelé húzás közben élvezhettem bele, de lehet hogy semmi nincsen...nem voltam mélyen benne.csak félek!
Nem tudom, hány éves vagy, de ha nem tudod, hogy mikor fogsz elmenni, és így kísérletezgetsz, játszol a tûzzel, akkor nem lesz jó vége. Vagy tanuld meg rendesen, és védekezzetek megszakított közösüléssel, ami egyébként nem biztonságos, vagy használjatok óvszert, esetleg tablettát.
A kérdező hozzászólása: köszön a választ! Igazából szeretem, õ az elsõ nagyon komoly szerelmem! Mindig használunk gumit, csak most valahogy nem sikerült felhúzni...de megfogadtam hogy innentõl fogva mindig!!! mégegyszer köszönöm!
Mikor történt a dolog? Hány napja?
A kérdező hozzászólása: most az éjjel vgyis tegnap
Fel nem foghatom... Még hogy érettek a mai 10-enévesek a szexre... Hisz még megbízható védekezésre sincs eszük (tisztelet a kivételnek!). Persze a fiúknak mit számít egy becsúszott baba? Legalább az egyik félnek kéne annyi eszének lenni, hogy ne kockáztasson (leginkább a lánynak, mert a baba probléma nem igazán hatja meg a kedves apukát, hisz nem õ lesz terhes). Az nem számít, hogy kicsit voltál benn és épp kifelé húztad. Attól még ugyanúgy teherbe eshet!!! Sõt, elég ha a bejáratnál "szórakozol", mert a spermák mozognak...Ki hitte volna? Ha a szexre van eszetek, rendes védekezésre is legyen, mert a megszakítás nem védekezés! Feltételezem nincs olyan hû de sok tapasztalatod sem, ha még azt sem tudod biztosan, hogy most ment-e belé vagy sem...A tûzzel játszol! Imádkozz, hogy ne legyen terhes. 72 órán belül meg esemény utáni tabi még mentheti a menthetõt. Bocs a leszólásért, de az agyam eldobom, mik vannak...

A párommal rendszeresen élünk szexuális életet és mindig védekezünk is! Azonban most több mint 10 napot késik. , de semmilyen más tünetem nincs. Már 2 tesztet is csináltunk és negatív lett mindegyik! Lehetséges e mégis a terhesség? Mit tegyek? (18/L)

Legjobb válasz: Hát lehetségesnek lehetséges de nem valószínû, lehet túl sok stressz ért mostanába és ezmiatt késik. Máskor is késett már? Vagy iylen msot van elõször?

Hát lehetségesnek lehetséges de nem valószínû, lehet túl sok stressz ért mostanába és ezmiatt késik. Máskor is késett már? Vagy iylen msot van elõször?
Bármi lehet, nem biztos, hogy terhesség, de az a biztos, hogyha elmész egy dokihoz.A tesztek sem mindenkinél mutatják a korai terhességet, szóval a doki tud erre a legbiztosabb választ adni.
Van rá esély hogy terhes vagy, de késhet a melegtõl vagy a stressztõl is akár. Nem régiben én is így jártam. 1 hónapot késett. De csinálj még egy tesztet és irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Eddig még nem fordult elõ, hogy ilyen sokat késett volna, bár igaz, hogy eléggé idegesdedtem emiatt! Ha másokkal is elõfordult már akkor õk mit tettek? Egybõl doki vagy várjam meg a következõ hónapot, hogy megjön e, mert egyéb bajom nincs és a 2 teszt is negatív lett!!!
nem vagy terhe sszerintem, ha védekeztetek és a tesztek is negatív lehetnek. de azt tudd hogy a teszt csak 2-3 hét elteltével mutatja ki a babát.
Szia! Nyugodj meg, nem vagy terhes :) 100%. A terhességi a teszt a menstruáció késésének elsõ napján is adhat pozitív jelzést, ami valóban terhességet jelez, a legbiztosabb eredmény a menstruáció késésnek 4. 5. napja. Nem tudom hogy értette az, aki azt írta, hogy 2-3 hét..
Azt irod védekeztetek, ha rendesen védekeztetek fel se merülne benned hogy terhes maradtal....fõleg hogy a teszt is negativ, aggodalomra semmi okod, nem vagy terhes hidd el másnak is elõfordult már hogy késett...ettõl nem kell pánikba esni szoval nyugi:)
A kérdező hozzászólása: Éppen ma akartam elmenni a dokihoz, de idõpont kellett volna és csak délután rendel, ezért vettem még egy tesztet és hazajöttem. Pont meg akartam csinálni már a tesztet és szerencsére megjött!! Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét!!!

1, Lehet kőropogtató meleg is? 2, Fémcsőben hideg víz folyik, meg tudod-e állapítani milyen irányban? 3, A rajzfilmbeli cowboy két pisztolyával folyamatosan lőve a föld felé a magasba emelkedik. Lehetséges-e? Hogyan?

1,Kőrepesztő,kőropogtató hideg van.

Legjobb válasz: 1. ezt a kifejezést tõled hallom elõször, a gugli is csak téged dob ki találatnak, nincs ilyen szó 2. igen, pl. a doppler effekktussal 3. a létezõ legnagyobb kézifegyveg a Pfeifer Zeliska .600 Nitro Express 10kJ torkolati energiával. nem hinném, hogy létezik olyan cowboy, aki képes lenne lefele tartani két ilyen pisztolyt és folyamatosan lõni vele, bár ez már valószínûleg elé lenne ahhoz, hogy felemelje

1. ezt a kifejezést tõled hallom elõször, a gugli is csak téged dob ki találatnak, nincs ilyen szó 2. igen, pl. a doppler effekktussal 3. a létezõ legnagyobb kézifegyveg a Pfeifer Zeliska .600 Nitro Express 10kJ torkolati energiával. nem hinném, hogy létezik olyan cowboy, aki képes lenne lefele tartani két ilyen pisztolyt és folyamatosan lõni vele, bár ez már valószínûleg elé lenne ahhoz, hogy felemelje
Erõsen melegíted a fémcsövet egy darabon. Amerre a víz áramlik, arra viszi a meleget a felmelegedett víz és ezt észreveszed abból, hogy a melegített szakasztól melyik irányban melegebb a csõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem 26 napos a ciklusom és a menstruációm 6 napig tart. A menstruációm után 2 nappal voltam együtt a párommal, ami a ciklusom 8. napja, lehetséges-e a terhesség létrejötte?

Legjobb válasz: Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.

Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.
mi a menstruáció utolsó napjában voltunk együtt és a teszt negatív lett....megvan az esélye de rettentõ kicsi.

Lehetséges-e otthon függetleníteni egy Red Bull RB 2-es mobiltelefont? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: Igen lehetseges ,csak venned kell hozzaferest a dc-unlocker szerverere , azt hiszem 10 euro lesz ennek a telefonnak az otthoni fuggetlenitese

Igen lehetseges , csak venned kell hozzaferest a dc-unlocker szerverere , azt hiszem 10 euro lesz ennek a telefonnak az otthoni fuggetlenitese

Lehetseges-e az, hogy az elso 3 ev egyetemet (alapkepzes-BA) levelezon vegezzem, mig aztan a masik 2 evet ( mesterkepes-MA) nappalin?

At lehet terni levelezorol nappalira?

Legjobb válasz: A levelezõ szakokat csak azért indítják mert mellette dolgoznak vagy gyereket nevelnek. A diploma színvonala ugyanaz lesz, ugyanannyit ér mint aki nappalin végzett. De hogy õszinte legyek, levelezõrõl nehezebb átkerülni nappalira bár még nem találkoztam olyannal, akinek ne sikerült volna, szóval lehetséges.

A levelezõ szakokat csak azért indítják mert mellette dolgoznak vagy gyereket nevelnek. A diploma színvonala ugyanaz lesz, ugyanannyit ér mint aki nappalin végzett. De hogy õszinte legyek, levelezõrõl nehezebb átkerülni nappalira bár még nem találkoztam olyannal, akinek ne sikerült volna, szóval lehetséges.
A kérdező hozzászólása: koszonom nagyon szepen a valaszod:) en is abban a helyzetben vagyok, hogy muszaj dolgoznom, ezert nem tehetem meg, hogy nappalira jarjak.
A kérdező hozzászólása: meg varok valaszokat, tapasztalatokat:)
Szia! Persze, hogy lehetséges! Méghozzá minden nehézség nélkül!!! Hiszen a mesterképzésre külön be kell adnod egy ugyanolyan jelentkezési lapot, mint a BA-ra, tehát ugyanúgy felvételizel. Teljesen független egymástól a kettõ... Tehát szó nincs áttérésrõl, mégcsak nem is kell ugyanazon az egyetemen, sõt, még ugyanabban az országban sem muszáj elvégezni. Szóval kezeld a kettõt úgy, mint pl a középiskkola és az egyetem közti váltást....

üdv mindenkinek szerintetek lehetséges e az h egy átlagos ház fogyasztása 45 ezer forint, : 3 hűtő az egyik A kategoria ebben van a fagyasztó is, 2 számítógép egy bojler 2 tv átlagosan 4-5 órát megy minden plusz átlagos világítás 60w égők?

ha nem mi lehet a gond? lehetséges valami a renszerben ami plusz energiát vesz el és nem beszámított fogyasztó vagy elavult nem szakszer? vezetékelés vagy bármi ötlet?

Legjobb válasz: Ez szerintem sok. Nálunk 1 hûtõ van, ami nagyon régi, tehát nem energiatakarékos. 1 hûtõláda. 2 számítógép. 1 mosógép, ami sokat van használva. 3 tv. És mivel nyár van, nagy kert, ezért szivattyúval megy a locsolás, ami sok áramot megeszik. Ezenkívül daráló, morzsoló, amik szintén sok áramot esznek. De így sincs több 20 000 Ft-nál a villanyszámlánk.

Ez szerintem sok. Nálunk 1 hûtõ van, ami nagyon régi, tehát nem energiatakarékos. 1 hûtõláda. 2 számítógép. 1 mosógép, ami sokat van használva. 3 tv. És mivel nyár van, nagy kert, ezért szivattyúval megy a locsolás, ami sok áramot megeszik. Ezenkívül daráló, morzsoló, amik szintén sok áramot esznek. De így sincs több 20 000 Ft-nál a villanyszámlánk.
Nálunk van 200 literes villanybojler, három számítógép, ami egész nap folyamatosan megy, egy komplett zenei stúdió, ahol szintén egész nap, sõt éjszaka dolgoznak, tévé, hûtõ, mosógép szinte naponta megy, mindenhol százas égõk vannak, a kertben van pár reflektor is, ami egész este világít, és így fizetünk havonta 36ezer forint átalányt. Biztos, hogy ez a havi számlátok? Nem lehet az éves elszámolás összege?
A kérdező hozzászólása: Igen ez havi szinten, tegnap méricskéltem bojler nélkül az egész ház fogyasztása körülbelül 10kW ami szerintem még mindig sok a hallottak alapján az egy hónapban kb 18-20 ezer forint, lehet annyira rossz egy bojler h napi 4 órában megeszik 25ezer forintot egy honapban?
A bojlert éjszakai árammal kellene üzemeltetni, annak fel kell szereltetni egy külön mérõt. Nekem 20 ezer volt a számla, egy hûtõ, 2 notebook (egyik 0-24 ment!) mindenhol szinte energia takarékos izzó, mosás hetente max 2X volt AA-s mosógéppel, konyhában villany tûzhely, de nem sûrûn volt használva, és persze a bojler. Nem volt éjszakai áramom, kijött egy villanyszerelõ és mondta, hogy a háztartás felé az adja, ami a számlán is látható. Annyit mondott, hogy egy 200 literes bojler állapottól függõen (milyen öreg, és mennyire tiszta a fûtõbetét) 300-500 kW-ot is képes megenni egy hónap alatt. Számoltam, és fel lett szereltetve az éjszakai árammérõ, és a bojler külön lett órázva. Most 12 körül van a villanyszámla, és többet fõzünk mint elõtte.

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lehetséges-e a menstruáció terhesség alatt. Most lennék 19-20 hónapos, még nem tudom, hogy az vagyok-e. Gyakori pisilési inger, hányás, hányinger, szédülés van úgy jó 2 hete körülbelül. Ha jobban be

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lehetséges-e a menstruáció terhesség alatt. Most lennék 19-20 hónapos, még nem tudom, hogy az vagyok-e. Gyakori pisilési inger, hányás, hányinger, szédülés van úgy jó 2 hete körülbelül. Ha jobban belegondolok eddigi menstruációim 7-8 naposak voltak, mostanában illetve eddig 3x volt, mindig 3 napos volt esetleg utána volt még kevés barna színű. Lehetséges-e a terhesség vagy nem? Az együttlét után 2 héttel vettem tesztet (2db van benne), lett egy olyanom, amin a második csíkot lehet látni de nem erős, és a másikon is, de az nagyon halvány. Megijedtem, hisz nem tervezett baba volt, vettem még egy tesztet később, azon negatív volt. Aztán lassan elfelejtettem a gondolatot ugyanis megjött a havim, nem foglalkoztam vele, csak a rosszullétemre mondták páran, hogy nem lehet-e hogy terhes vagyok. Önnek mi a véleménye? Megbarátkoztam a gondolattal, nem lenne rossz, ha az lennék. Üdvözlettel: Edina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vérzés a várandósság alatt is előfordulhat. Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok ennek tisztázására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vérzés a várandósság alatt is előfordulhat. Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok ennek tisztázására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lehetséges-e a menstruáció terhesség alatt. Most lennék 19-20 hónapos, még nem tudom, hogy az vagyok-e. Gyakori pisilési inger, hányás, hányinger, szédülés van úgy jó 2 hete körülbelül. Ha jobban be

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lehetséges-e a menstruáció terhesség alatt. Most lennék 19-20 hónapos, még nem tudom, hogy az vagyok-e. Gyakori pisilési inger, hányás, hányinger, szédülés van úgy jó 2 hete körülbelül. Ha jobban belegondolok eddigi menstruációim 7-8 naposak voltak, mostanában illetve eddig 3x volt, mindig 3 napos volt esetleg utána volt még kevés barna színű. Lehetséges-e a terhesség vagy nem? Az együttlét után 2 héttel vettem tesztet (2db van benne), lett egy olyanom, amin a második csíkot lehet látni de nem erős, és a másikon is, de az nagyon halvány. Megijedtem, hisz nem tervezett baba volt, vettem még egy tesztet később, azon negatív volt. Aztán lassan elfelejtettem a gondolatot ugyanis megjött a havim, nem foglalkoztam vele, csak a rosszullétemre mondták páran, hogy nem lehet-e hogy terhes vagyok. Önnek mi a véleménye? Megbarátkoztam a gondolattal, nem lenne rossz, ha az lennék. Üdvözlettel: Edina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vérzés a várandósság alatt is előfordulhat. Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok ennek tisztázására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vérzés a várandósság alatt is előfordulhat. Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok ennek tisztázására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Fejtsd már ki bõvebben! ki nem fizet? Mit nem fizet? Milyen pénzt?
Nem világos a kérdés. Mit nem fizet? Asszonytartás, gyerektartás vagy a másikat nem fizeti ki (mondjuk a lakás felét)?
Európában általában nem veszi figyelembe senki jogilag, hogy mi miatt váltatok el. Ha közös vagyon volt, akkor ugyanúgy ki kell fizetni a másik felet, mintha más miatt váltatok volna el. Gyerektartást is fizetni kell, elvégre a gyerek aztán végképp nem tehet arról, hogy egyik szülõ csalja a másikat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!