Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges barátságot egy (9 db)

Lehetséges barátságot fenntartani, egy (csúnya) szakítás után? Egyáltalán férfi és nő között lehetséges barátság?

Legjobb válasz: szerintem nem lehetséges fenntartani egy barátságot szakítás után. fõleg, ha az nem ment "simán". nekem még nem sikerült, mert akivel azt hittem, hoyg sikerülhet, kiderült, hogy még nem zárta le magában, így aztán nem mûködött a barátság sem. sztem egy szakítástól mindig jobban sérül az egyik fél, általában a sérült fél miatt nem mûködik a barátság. sztem. fõleg, ha új partner is van a színen.

szerintem nem lehetséges fenntartani egy barátságot szakítás után. fõleg, ha az nem ment "simán". nekem még nem sikerült, mert akivel azt hittem, hoyg sikerülhet, kiderült, hogy még nem zárta le magában, így aztán nem mûködött a barátság sem. sztem egy szakítástól mindig jobban sérül az egyik fél, általában a sérült fél miatt nem mûködik a barátság. sztem. fõleg, ha új partner is van a színen.
Lehet, de egyénektõl függ. Szakítás után idõ kell a barátsághoz, és a problémát is tisztázni kell vagy megérteni. Persze ez már nem lesz nagyon szoros barátság.
Egyénfüggõ, ráadásul két egyéntõl függ. Én egy kivételével minden exemmel jóban vagyok, bár van, akivel nem tartjuk a kapcsolatot. Barátság igazán két esetben maradt köztünk, ebbõl az egyik egy igen fájdalmas szakítás után. Idõ kellett hozzá, de most valóban barátok vagyunk. Hagyj magatoknak idõt és ha már nem fáj annyira, akkor térj vissza a témára.
Férfi és nõ között lehet barátság...egy csúnya szakítás után, nem.Tapasztalat, h szép után sem, nemhogy egy ajtócsapkodó után.Bár a jóviszony idõvel helyreállhat, de sosem lesz olyan mint régen.
vérmérséklettõl egyéniségtõl függ, van ismerõsöm, aki minden korábbi kapcsolatával ma is jóban van, beszélõviszonyban, sõt barátságban, én még egy sima beszélgetés elõl is menekülök a szó szoros értelmében. Nem kell erõltetni, felmelegítve csak a káposzta jó.

Mennyire zavarhat másokat, ha egy magányos, de érdekes emberrel ismerkednek meg, lehetséges barátság, ha sok a közös vonásuk, és ha a zárkózott fél magabiztosan áll hozzá?

Legjobb válasz: barátság lehet magányos-magányos, magányos-nem magányos közt is. A lényeg a kölcsönös odafigyelés. Akkor kizárt hogy lesz valami mélyebb ha csak az egyik fél akarja a barátságot. Ha a magányos annyira befordult és nem veszi észre a segítõkezet, vagy az érdeklõdést iránta akkor nem valószínû hogy valami legyen, vagy ha lesz akadozni fog.Szerintem nem magabiztosság kell hanem akarat, és vágy egy jobb világ felé, egy kialakulóban lévõ barátság felé.

barátság lehet magányos-magányos, magányos-nem magányos közt is. A lényeg a kölcsönös odafigyelés. Akkor kizárt hogy lesz valami mélyebb ha csak az egyik fél akarja a barátságot. Ha a magányos annyira befordult és nem veszi észre a segítõkezet, vagy az érdeklõdést iránta akkor nem valószínû hogy valami legyen, vagy ha lesz akadozni fog.Szerintem nem magabiztosság kell hanem akarat, és vágy egy jobb világ felé, egy kialakulóban lévõ barátság felé.
A kérdező hozzászólása: ez igencsak jó válasz volt, köszönöm:) mondták már nekem, hogy "akartak közeledni" felém, de nem vettem észre, és rosszul fogtam fel azt a közeledést:) bár még van mi miatt aggódnom, nem elég az én akaratom, valahogyan másokat is akarásra kell befolyásolnom, ami megy is:D sokszor elkap az aggodalom, hogy olyan sablon téma merül fel egy beszélgetésben, amibõl kiderül, hogy magányos vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, jólesõ a válaszod:) tényleg, vannak olyan emberek, akikhez még én is hihetetlenül tartok, de talán õk is rosszul fogják fel, és önbizalomhiányból elfordulnak. Amúgy nem tudom, hogy az én korosztályomra, a mai generációban mennyire dominál ez a segítõ készség barátságban;)) úgy tudom, az illetõ lány rendes:) de szerintem gyakoribb a kritizálás, mint a segítõ készség, de talán én fogom fel rosszul vele szemben. sok csalódott tapasztalat:) )
Az csak a szexrõl szólt XD
Egy sex és más semmi. A barátság nem ennyi.....


Szerintetek lehetséges az, hogy egy fiú, és egy lány közt csak barátság legyen és nem több?

Kamaszkorúakról van szó.

Legjobb válasz: Lehetséges, sõt több példát is láttam már rá. Attól, hogy az egyik többet érez, még nem jelenti azt, hogy át is kell lépnie a barátság határát.

Lehetséges, sõt több példát is láttam már rá. Attól, hogy az egyik többet érez, még nem jelenti azt, hogy át is kell lépnie a barátság határát.
igen, lehetséges :)
Én most vagyok 23, tehát nem ma jártam gimibe. :D Volt két nagyon-nagyon jó fiúbarátom akkor, és biztos voltam benne, hogy mindkettõjükkel tényleg csak barátságról van szó. Na, ebbõl immáron 8 év alatt az lett, hogy az egyikbe én szerettem bele, a másik meg belém. :/ Szóval, szerintem lehet csak barátság, de csak egy ideig, elõbb-utóbb, mégha évek múlva is, de vmelyik oldalról sztem mindig több lesz.
Van hát nekem rokon lett osztálytársam szóval ez lehetséges
Lehetséges, még ha mások azt is mondják hogy nem. Nekem vannak fiú barátaim de 110%-ra állítom hogy sem én sem õk nem éreznek többet barátságnál.
Hát lehetséges nagyon is.Bár néha azért az eggyik bele szeret a másikba:)
Igen van ilyen is.
A kérdező hozzászólása: Kamaszoknál is? Úgy, hogy egyik sem érez többet?
Minden lehetséges.
Lehet, de velem (velünk) például így volt: Barátok lettünk, majd együtt voltunk szûk 2 hónapig. Õ szakított velem, tehát ismét csak barátok lettünk (majdnem 2 évig). És most nemrég barátok lettünk extrákkal. Ez az egész bõ 2 és fél év alatt történt. Én az elsõ naptól fogva szerelmes vagyok belé, de az érzés nem kölcsönös...ez van, ezt kell szeretni. 21/F

Lehet e a szerelemből barátság? Hogyan csináljam? Adva van egy be nem teljesült szerelem, Õ szomorú, én szomorú vagyok. Nagyon szeretném a baráti kapcsolatot megőrizni, mivel ő nagyon fontos nekem. Lehetséges?

Egy férfi édesen nyomult rám, én már 2 hónapja szerelmes voltam belé. Még sem lett semmi, mert én régi módi vagyok és nem igen mertem visszajelezni, azt vártam, hogy majd ő lép, megszólit. De nem tette, pedig mindíg ott járkált körülöttem és ontotta a jeleket. Egyszer a nyakamba lehelt egy kedves mondatot. Ez egy váratlan és forró pillanat volt. Még sem tudtam túllépni magamon. Mivel kapcsolatban élek, és ő mikor a közelemben volt, sohase nézett rám. Csak mosolygott, hangoskodott, izzott a levegő. Most visszajelzések hijján, távolodik. És rosszkedvű, békétlen, nem néz már rám, elmegy mellőlem. Hogyan maradhatnék a barátja, hogyan csináljam. Most mi lenne a legjobb.

Legjobb válasz: Sajnos barátságból szerelem könnyen lehet, de szerelembôl barátság nem. Azért próbálj meg most te finoman közeledni felé. Ezt tudom csak tanácsolni neked.

Sajnos barátságból szerelem könnyen lehet, de szerelembôl barátság nem. Azért próbálj meg most te finoman közeledni felé. Ezt tudom csak tanácsolni neked.
Szerelembõl is lehet barátság amúgy..
Nekem is volt ilyen helyzetem, mondhatni pontosan ugyanez. Én úgy vettem észre, hogy idõvel ha tényleg nagyon fontos neked az a valaki, és te is neki, akkor átalakulhat barátsággá. Persze attól függ mekkora szerelem volt és milyen természetû az illetõ, sokan nem hisznek a szerelem utáni barátságban.

Szakítás után mennyi időnek kell eltelnie hogy barátság legyen? Egyáltalán lehetséges az hogy barátság maradjon fennt egy szakítás után, és ha igen mennyi időnek kell eltelnie?

Sziasztok az van hogy szeretnék a barátn?mmel barát lenni..

Legjobb válasz: Hát nem is kell már csak a kapcsolat,csak az hogy azzal a másik személlyel tartsam a kapcsolatot....

A kérdező hozzászólása: Hát nem is kell már csak a kapcsolat, csak az hogy azzal a másik személlyel tartsam a kapcsolatot....
A szakítás utáni barátságot mindig a lányok erõltetik, mert szeretnék még azután is kihasználni a srácot, hogy már nem viszonozzák ezt semmivel.
Ez attól függ, hogy miért szakítottatok, hogyan szakítottatok.
A kérdező hozzászólása: Hát csak arra lenék kíváncsi hogyan maradhat meg a barátság szakitas utan...6 honapos kapcsolat volt.azelõtt nem ismertük egymást... de ez idõ alatt fontos lett nekem ez a lány..
Szerintem a szakítás utáni barátság lehetetlen. (lehet hogy csak én gondolom így mert gyenge vagyok)
Attól függ milyen idõsek vagytok, a 60 év körüli férfiak már nem gondolnak olyan gyakran a szexre, ha 20 év körüliek vagytok akkor már csak 40 év :)
élhetõ. Beszéljétek ezt meg.
V
mondd meg neki mikor legkozelebb olelget, hogy bocs, a tobbi testreszedre nem tartok igenyt. abbol erteni fog)
Így kezdtem én a mostani bnõmmel, megelõzte jó egy éves barátság, hiányom volt, így felajánlottam az extra dolgot, mivel tisztában voltam, hogy tetszek neki, a siker borítékolva volt. Jó 2x voltunk együtt, amikor mindketten beismertük, hogy többet érzünk egymás iránt, jelenleg egy pár vagyunk. Szerintem ti is beszéljétek meg, biztosan megszeretett.
Biztosan beléd kezd szeretni. Általában fordítva szokott lenni, de a lényegen nem változtat. Vagy zárd le ezt a dolgot és keress új szexbarátot, vagy beszélj a srác fejével, hogy ez errõl szól. Haverok vagytok dugtok, de ne akarjon többet, mert neked mint pasi õ nem jó be, de jó haver, meg jó az ágyban és ezt ne rontsátok el. Ennyi.
Lehet többet érez.De ma már ez teljesen megszokott... Hívd randira akkor minden kiderül
A kérdező hozzászólása: Ma már tudom, hogy csak barát akar lenni, csak én anno belezúgtam és a kérdést csak azért tettem fel, hogy én voltam-e az idióta, hogy ebbõl arra következtettem, hogy többet érez, vagy mások is erre következtettek volna. De az elsõ válaszoló alapján, ha "ez már teljesen megszokott dolog", akkor én voltam a hülye. :D
Látom a tini lotyóknál semmit nem jelent ezen szavak jelentése.
"I know that feel, bro!" Ugyanez volt velem is, én is úgy gondoltam hogy többet akar, de mint kiderült mégse. Kezdem azt hinni, hogy nem velünk van a gond! :)
Én sosem mondom fiúnak, hogy hiányzol vagy szeretlek ha csak barátként tekintek rá. A puszit szoktam barátoknál is, de azt nem veszik komolyan õk sem, csak egy bevált elköszönési forma.

Szerintetek ha barátság megvan köztem és egy lány között lehetséges lenne hogy ebben a hidegben eljöjjön sétálni?

ugyanis faluban lakunk, kocsmába lehet csak kávézgatni ami meg hát khömm. szerintetek ha érez akármit is akkor lehetne az egy randi?

Legjobb válasz: persze:D menjetek szánkózni, csúszkálni vagy hógolyózzatok. én imádom ezeket csinálni :D 16/L

persze:D menjetek szánkózni, csúszkálni vagy hógolyózzatok. én imádom ezeket csinálni :D 16/L
már hogy ne lehetne!! :) sõt! nekem is tetszik, és ha kicsit is szimpi vagy neki, biztos hogy elmegy veled sétálni! úgyhogy hajrá! :)
Ha tetszel neki, úgyis elmegy veled bárhová ;) és ha nincs nagy hideg, akkor nagyon szép egy ilyen séta.Hajrá! 15/L
ha nem irtozik annyira a hidegtõl, mint én, akkor persze, elmegy... (ha hozzám hasonlo, akkor hat lóval se vontatod el a radiátor mellõl:D)
A kérdező hozzászólása: köszike h válaszoltatok :)
Persze! :) Menjetek! :D
Az is lényeg, hogy ne te dobd meg egybõl hógolyóval, várd meg amíg õ dob meg téged :D :) A lány még félreértheti :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!