Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az valakinek többször (3 db)

Lehetséges az h valakinek többször megjön rendszeresen a mensije és csak honapokkal késöbb derül ki h terhes?

Egyre több olyan esetet hallok, h csajok teherbe esnek, mit sem tudva arrol. Egy példát mondok: egy csajnak rendesen megjött a mensije, nem észlelt semmi különöset, csak furcsálotta h nö a hasa. Kiderült h terhes. Hogy lehetséges ez? Ennyire mérgezett mar a vilag h már abban sem bizhatunk, ha megvan a mensink akkor nem vagyunk terhesek?Vagy ez az eset csak véletlen?

Legjobb válasz: Van ilyen, de általában azt észre lehet venni, mivel a vérzés ilyenkor általában más, eltérõ a normálistól(kevesebb stb.).

Van ilyen, de általában azt észre lehet venni, mivel a vérzés ilyenkor általában más, eltérõ a normálistól(kevesebb stb.).
Régen is ugyanannyi volt, mint ma, csak most bele lehet vele kerülni a hírekbe, no para, ha ideges vagy, akkor hótzihher h meggajdul a menszeszed.
Orvos egészen pontosan meg tudja mondani, hogy terhes-e?
Orvos nem gyakran téved... Amúgy egyik ismerõsnek akkor vették észre a babát, mikor bevitték vakbélmûtétre - kiderült hogy csak összehúzódásai vannak. Egész életében csak 2-3 napig volt meg neki, és ez a terhesség alatt sem változott... Mivel duci hölgyrõl van szó, egyszerûen azt hitte nem használ a fogyókúra. Édesanyám is menstruált az 5. hónapig, unokatesóm is még egyszer miután terhes lett. Ha valaki fogamzásgátló mellett esik teherbe, az nem veszi észre ha kevesebb a vér, és a teszt is tévedhet könyebben. Így lehet nem észrevenni ha valaki terhes.

Visszajelölt az iwiw-en valaki, akit én be se jelöltem, mint ismerőst. Ez már többször előfordult.Hogyan lehetséges ez?

Legjobb válasz: Ez vagy rendszerprobléma (amit az iwiwtõl kellene megérdeklõdni), vagy valaki más is használja az iwiwet a te fiókoddal.

Ez vagy rendszerprobléma (amit az iwiwtõl kellene megérdeklõdni), vagy valaki más is használja az iwiwet a te fiókoddal.
Változtasd meg a jelszavad iwiwen és mindenhol máshol is pl. email fiók.
Írj levelet az iwiw-nek és is írtam már nekik sokszor, mindig rendesek voltak.

Légyszi mostanába többször is érzek enyhén mintha görcs húná a hasamat 24 hetes kismama vagyok, hallottam a méh összehúzódásokról lehetséges, hogy az okozza? ! Valakinek hasonló érzés? ! Magnézium tényleg jó rá? !

Legjobb válasz: Igen, ez lehet az is, hogy nõ a pocid, nekem is volt ilyen érzésem. Igen, az orvosom nekem is azt ajánlotta rá így naponta 3*1 Magneb6-ot vettem be és már nem volt rossz. 29hkm

Igen, ez lehet az is, hogy nõ a pocid, nekem is volt ilyen érzésem. Igen, az orvosom nekem is azt ajánlotta rá így naponta 3*1 Magneb6-ot vettem be és már nem volt rossz. 29hkm
Én is magne b 6-tal kezdtem, aztán egy éjszaka úgy begörcsölt, hogy magnesium citricit írt fel a nõgyógyász. Azért ha legközelebb mész orvoshoz, említsd meg neki. Ráadásul amit felír az orvos, töredék áron kapod meg, a magne b 6 jó drága.
A kérdező hozzászólása: koszike ebbe igazad van, ma elmegyek úgy tervezem jobb ha õ is tudja nem?!
De!nekem 16. héttõl volt húzódás, feszülés, keményedés. Napi 3*2 Manesium Citriciit kellett szednem. Valamelyest használt. 36. hétig szedtem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!