Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az nekem egyáltalán nem (2 db)

Lehetséges az hogy nekem egyáltalán nem fájt az hogy átszakadt a szűzhártyám?

Télleg semmit sem éreztem, és nem is véreztem utána.. szóval semmi jele sem volt... És máár sokszor együtt voltam a barátommal tehát gondolom átszakadt.. Mondjuk el?tte nagyon sokat pettingeltünk meg eléggé ismertük egymás testét meg hát szeretjük is egymást... lehetséges hogy ezek miatt nem fájt??? Télleg érdekelne mert mindenki aztmondja hogy fááj meg vérzik utána...

Legjobb válasz: Nem mindenki mondja azt, hogy fáj és vérzik utána. Van, akinek egyáltalán nem fáj. Örülj neki, legalább nem az az élmny maradt meg, hogy az elsõ mennyire fájdalmas volt :-)

Nem mindenki mondja azt, hogy fáj és vérzik utána. Van, akinek egyáltalán nem fáj. Örülj neki, legalább nem az az élmny maradt meg, hogy az elsõ mennyire fájdalmas volt :-)
Én egyáltalán nem éreztem semmit!!!És nem is véreztem!
2.-ik válaszoló vagyok! Helyesbitek!!! Éreztem valamit!!!:D Csak nem fájdalmat!:D
en sem vereztem, nem is fajt...:)
Nekem se fájt és nem is vérzett. :) Ismeritek már egymás testét, és tudjátok mi a jó a másiknak. Gondolom ezért nem fájt Neked sem és nem véreztél. :)
Ez lenne a normális. Csak annak fájhat, akinek a szûzhártyáján nagyon kicsi lyuk van, illetve csak apró lukak vannak. De az, hogy nem fájt, és nem véreztél, azt mutatja, hogy kellõképpen felkészültél testileg-lelkileg, nem csak beleugrottál egy lehetõségbe. Nagyon jól tetted, nem tudom mennyi idõs lehetsz, de érettebb vagy a társaidnál. Amúgy nekem se fájt, nem is vérzett. Egy idõ múlva pedig megtanulod élvezni a szeretkezést, ami fantasztikus dolog.
Ezzel csak riogatják a gyerekeket... aztán meg úgy bebeszélik nekik, h nagykorukra teljesen elhiszik és már azért is fájni fog, mert tiszta görcsösek, mert fájni fog :)
Megkell cáfolni titeket..van amikor fáj és nem azért mert bebeszéli magának..És lehet hogy nem szakadt meg a szûzhártyád mert még csak pettingeltetek és nem volt semmi több...szóval még lehet h nem lyukadt ki...
Én nagyon sokat pettingeltem éa jópár sexnél nem fájt ne vérzett, majd nagy meglepetésre a sokadiknál fájdalmat éreztem picit és vérzett.Szóval nem azért mert szorongtam stb...ez a szûzhártya felépítésétõl függ sztem
nem biztos
Alkat kérdése is.És idõ kell hozzá, és még akkor sem biztos.Erre mondják, hogy asszonyos lett.:-))
Adának (Viva mûsorvezetõ) 2 gyerek után is sikerült. Bocsi az off-ért, választ sajna nem tudok, a többi válaszolónak szántam :) hogy van remény rá!!!
Biztos, hogy megy, a nagynénémnek nagyon szép hasa van 2 picibaba után is. a legkisebbiket 16 hónapja szülte. az egyikkel 10, amásikkal 12 kilót hízott, és minkét baba 4 kg felett volt. õ terhesen is mozgott, most is állandóan lót-fut, soha nem áll meg. nem sportól kifejezetten, jógázni jár el, esküszik rá. Az étkezésre is odafigyel, de soha nem koplal, nem fogyózik. Hogy szerencséje van e, vagy az életmódja miatt néz ki így, ahogy, nem tudom, e irigyelem. :) Adának meg ikrei vannak, csak egyszer volt nagy pocija.
Talán akinek megfelelõ hasizomzata van terhesség elõtt is, annak több esélye van rá, hogy utána visszaálljon a normális hasformája. Talán. Én biztos sokat fogom edzeni a hasizmom, terhesség alatt is, amíg lehet.
A kérdező hozzászólása: Azért azt nem ajánlom, hogy terhesség alatt hasizmot edzz! Hja, Photoshoppal, én is baromi jól nézek ki - ezt Adára írom. Egyébként köszi a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!