Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az az orvos látja a (5 db)

Lehetséges, hogy az orvos látja a spirál "helyét"?

20 éve volt fent a spirál, pár hónapja távolították el. Mikor a napokban volt n?gyógyásznál, az orvos megkérdezte az ultrahangot nézve, hogy: mi az ott, egy spirál? Hogy lehetséges, hogy látta, ha már 3-4 hónapja kivették?

Legjobb válasz: Hát szerintem max annyit láthat, hogy volt felhelyezve, mert ugye az azért meglátszik a szöveteken vagy nem tudom.

Hát szerintem max annyit láthat, hogy volt felhelyezve, mert ugye az azért meglátszik a szöveteken vagy nem tudom.
Ezt én is szeretném tudni:)

Lehetséges, hogy az orvos nem látja a 3-4 hetes terhességemet?

Két egymást követ? héten is pozitív lett a terhességi tesztem.Az orvos nem lát terhességet egyértelm?en. Visszarendelt egy hét múlvára. A menstruációm egy hete késik, és minden tünetet "produkálok".VAn aki hasonló helyeztben volt?

Legjobb válasz: Szia, nekem 5-6 hetesen is éppen petezsákot látott. Korán mentél nagyon.

Szia, nekem 5-6 hetesen is éppen petezsákot látott. Korán mentél nagyon.
szia! lehetseges! nekem se latta multheten! en penteken megyek megint akkor lesz 10 napos kesesem! neked mikor kellett nem megjonnie?
Szia, persze ne ijedj meg, ultrahangon nekem 6 hetes terhességet láttak csak akkor volt petezsák 7 hetesen pedig szívhang! Szóval még nagyon az elején vagy! Sok boldogságot a babához! Üdv: 15 hetes kismama
Korán mentél el orvoshoz, ha nincs semmi fájdalmad, nem vérzel, akkor ráérsz 2 hét késés után menni, és megkíméled magad ezektõl!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm hogy írtatok. 2. válaszadónak: múlt héten csütörtökön, pénteken kellett volna megjönnie. még mielõtt meg kellett volna jönnie, csináltam tesztet (készülünk a babára nagyon), pozitív volt. hétfõn reggel is csináltam, azonnal pozitív lett. este fogadott az orvos. Õ azt mondta nem lát semmit, jövõ héten kell menni.
Szia Nekem a 4.dik héten nem látott semmit, a 6.dik héten pedig már szivdobogást is.Sok szerencsét.
Szia! Igen sajnos ilyenkor még nem látható. Ezért szokták mondani hogy ha nincs semmi gond, érdemes várni 2 hetet. NEkem vasárnap nem kellett megjönnie, hétfõn teszteltem pozitívat. Mivel volt egy miss ab mûtétem azt mondta a doki hogy jövõ héten menjek be megnéz. Szóval nyugi, ott lesz a baba:) szia
Nekem 4 hetesen s 3 naposan látott 3mm-es petezsákot, de másfél hét múlva vissza kell mennem, mert még a gép nem érzékelte. (Mielõtt megkapom, hogy minek mentem ilyen korán, csakmondom, hogy korábban elvetéltem, és a dokim akarta így)

Lehetséges az hogy az orvos látja a baboca nemét de mégsem mondja meg?

Holnap megyek 18 hetes UH-ra és izgulok nagyon.

Legjobb válasz: Ha látja, akkor szerintem miért nem mondaná meg neked?? Ha te kíváncsi vagy rá, és a dokira tutira látja, hogy mi lesz, akkor megfogja momdani neked! :))

Ha látja, akkor szerintem miért nem mondaná meg neked?? Ha te kíváncsi vagy rá, és a dokira tutira látja, hogy mi lesz, akkor megfogja momdani neked! :) )
Még akkor is megmondja, ha bizonytalan benne, és hozzá teszi, hogy nem tuti a dolog, de el nem titkolja, csak ha kéred:-)
Én sok olyanról hallottam, hogy szólni kell neki, hogy szeretnéd tudni, mert lehet, hogy eleve abból indul ki, hogy inkább a szülés utánra tartogatod ezt az élményt! (Mármint hogy megtudod a nemét). Ha szólsz neki, biztosan elmondja, ha bizonytalan benne, akkor meg ezt is hozzá fogja tenni, hogy nem látja egészen biztosan, de valószínû, hogy kisfiú/kislány. Szép babavárást, és jó eredményeket kívánok!
Mindenféleképpen szólj az orvosnak hogy szeretnéd megtudni a Baba nemét, egyébként nem mondják meg ha nem kérdezel rá!!!
Ha rendes a doki még a vizsgálat elõtt megkérdezi tõled, hogy szeretnéd-e tudni a nemét. Ha látnak fütyit, akkor mondják, hogy fiú, de ha nem látnak, akkor azt mondják, hogy lányosnak látszik, de ebbõl még lehet fiú is.
Szia!Általában megmondják ha kéred, viszont vannak kivételek is!A tesóm dokija nem mondta el, mert volt egy negatív tapasztalata régebben!:) Roma családnál mégsem fiú lett, mint ahogy õ akkor látta, így üvöltözve kergette a family a folyósón!Fenyegették mindennel!:) Ilyen is elõfordul, de kevés rá az esély!Szerintem megmondja!:)
ez h derült ki?
A kérdező hozzászólása: Azt hittem hormonzavarom van és orvoshoz mentem, erre azt mondta lehet, hogy terhes vagyok.
A , , lehet, , még nem biztos válasz!!Szóval még az orvos sem tudja!!Meg Uh-ozott és ezért mondta?Vagy ezt honnan feltételezi, hogy az vagy?
A kérdező hozzászólása: Igen uh is volt, de ezt irtam a kérdésben is.
De ha az orvos látja hogy terhes vagy, akkor ír róla papírt is, meg hogy mennyi idõs, méretet, szívhangot !! Volt ilyen ?
Az orvos nagy valószínûséggel még csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott, és ezért feltételezi azt, hogy esetleg terhes vagy!! Majd ha már látja az élõ embriót, és hall szívhangot is, akkor fogja 100%-ra kijelenteni, hogy igen terhes vagy!

Szerintetek lehetséges-e az, hogy a 12. heti genetikai ultrahangon már (állítólag nagyon rutinos orvos) látja a baba nemét?

Tegnap voltam 12+2 napos terhes, és megtörtént az uh vizsgálat. Az értékek teljesen jók lettek, és a doki "megtippelte" a baba nemét is. Kislányt látott. Volt már valaki, aki a 12. héten megtudta a babája nemét?

Legjobb válasz: szia hát nem tudom szerintem ez nagyon korai én nekem 14 hetesen mondták 4dn hogy fiú és az lett de a dvds felvételen amit a vigygálatról csináltak azon egyértelmûen látszik még lajikus szemmel is!!! szerintem ha nagyon tudni akarod akkor menj el 4dre a kleopátraház a legjobb 10000. ért megmondják vkapsz dvd filmet képeket nagyon jó dolog én sajnálom hogy csak egyszer mentem. Nagyon jó vissza nézni a felvételt

szia hát nem tudom szerintem ez nagyon korai én nekem 14 hetesen mondták 4dn hogy fiú és az lett de a dvds felvételen amit a vigygálatról csináltak azon egyértelmûen látszik még lajikus szemmel is!!! szerintem ha nagyon tudni akarod akkor menj el 4dre a kleopátraház a legjobb 10000. ért megmondják vkapsz dvd filmet képeket nagyon jó dolog én sajnálom hogy csak egyszer mentem. Nagyon jó vissza nézni a felvételt
Igen, nekem is a genetikai UH-n mondták meg. (12. héten) Kislányt mondtak, az is lett :)
http://www.babazo.hu/9honap/2005120213het.html 13hetesen kezd el differenciálódni, addig egyforma.
Szerintem ki van zárva, hogy tudja......
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, hát nagyon kíváncsi leszek. Egyébként épp kislányt szeretnénk. :-) A kínai naptár is kislányt mutatott, bár annak nem nagyon hiszek.
Szia! Én is megkérdeztem az orvosom 12 hetesen azt mondta, hogy majd 18 hetesen akkor Lányt mondott és az is lett. Állítólag a fiúkat már megtudják mondani 12 hetesen.
Természetesen, 12 hetesen meg tudja mondani a doki, ha megmutatja magát.
Barátnõmnek, 12 hetesen ugyan így megtippelte a doki a fiút és most napok hetek kérdése, hogy megszülessen Dorka:) )Már alig várom!
Ne vedd készpénznek, egyáltalán nem biztos hogy lány!!!50-50% ! Nekem a 18.héten mondta meg tutira a doki, hogy fiú lesz, addig nem is feszegettem a témát...elsõ babánk, mindegy a neme! 22h terhes
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Csak gondoltam, leírom, hogy bejött a 12 hetes tipp, mert tényleg kislány! :-) Azóta voltunk már 18 hetes uh-on is, meg 4D-n is, és egyértelmûen látszott. Nagyon édes, és szépen fejlõdik. 6 nap alatt 1 cm-t nõtt pl. a fejkörfogata. Július 20-ra vagyok kiírva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!