Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az az (4677 db)

Tényleg lehetséges az az autóelindítási mód ami a filmekben van?

Bepattan a csávó a kormánym? mögé, letépi az alatta lév? m?anyag borítást, és összeérint 2 vezetéket ami szikrázik és már be is indult az autó. Ez tényleg lehetséges?

Legjobb válasz: Sokáig az volt, mert az elindulás csak az önindító áramkörének a zárásán múlott. A berlini fal leomlása után nagyon megszaporodtak az autólopások, és akkor a gyártók viszonylag rövid idõ alatt eljutottak oda, hogy az összes új autót immobilizerrel szerelik fel. Ez a szerkezet csak akkor engedi a motort elindulni, ha felismeri a slusszkulcsot. Tehát ezekben az autókban már nem lehetséges.

Sokáig az volt, mert az elindulás csak az önindító áramkörének a zárásán múlott. A berlini fal leomlása után nagyon megszaporodtak az autólopások, és akkor a gyártók viszonylag rövid idõ alatt eljutottak oda, hogy az összes új autót immobilizerrel szerelik fel. Ez a szerkezet csak akkor engedi a motort elindulni, ha felismeri a slusszkulcsot. Tehát ezekben az autókban már nem lehetséges.
Egyes autóknál még a 97 elõtt gyártottaknál elméletileg meglehet oldani a drótos indítást. Sajnos nekem is kellett alkalmaznom ezt a saját autómnál amikor az önindítóm behalt, akkor a drót összeérintéses módszerrel indítottam be a kocsimat egy szerelõ ismerõsömmel ez kb 3 éve volt, utána megcsináltuk azt hogy az önindítóból kiszereltük a kulcsos részt majd csavarhúzóval indítottam el az autót, aztán amikor rászántam magam hogy veszek bele új indító rendszert akkor visszaálltam a kulcsos megoldásra mert azért paráztam hogy így könnyen lenyúlják a kocsimat.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
nekem a 86-os Renaultban is volt kormányzár, egyszer azt hittem elhagytam a kulcsot, beleálltam a kormánykerékbe meg elkezdtem rajta ugrálni, hogy törjön már el a kormányzár, legalább tudjuk haza vontatni, de szerencsére nem tört el aztán meg lett a kulcs. Szóval engem is bosszant mikor a filmekben csak össze érintenek 2 vezetéket és az indító motor már teker is azt elengedik, és mennek a kocsival
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2012/10/11/hat_auto_egett.. Nem tudom, olvastátok-e ezt a cikket, de valószínûleg ez a a tûz is egy hasonló lopással kezdõdött. Nem vagyok autóvillamossági szerelõ, így nem tudom, tényleg lehetett-e emiatt, de soha többé nem lopok így autót :D
Régen mûködött. Ma ez is azon a listán van, hogy "mi mindent nem tudnánk, ha nem lennének amerikai filmek". Pl. - minden autót el lehet lopni két vezeték összeérintésével. - az idõzített bombákon mindig van piros visszaszámláló (gondolom, hogy a denevérek lássák, vagy mi) - az idõzített bombán az utolsó percben találják meg a helyes drótot, és 1 (esetleg 2) másodperccel korábban áll meg az óra. - bármilyen ajtó egy hitelkártyával nyitható. (Ha..ha..) - ha hitelkártyával nem, akkor hajcsattal. - víz alatt lehet automata fegyverrel lõni. (lehet, de csak egy töltényt, mert a víznyomás nem engedi kilökõdni a hüvelyt és nem tölt újra). Forgótárassal tényleg lehet. - Egy colttal ki lehet lõni a szivart az ember szájából. (igen, ha egy méternél nincs messzebb és nem mozog). - akárhonnét ugrasz ki menekülés közben, az ablak alatt mindig egy puha zsákokkal teli nagy kuka van. - az autós üldözési jelenetekben a forgalmas utcákon mindig csak egy ember ül az autókban. (naná, majd több kaszkadõrnek fizetnek). - az utcai járókelõk soha nem visznek táskát, szatyrot. - ha Párizsban vagy, mindegy hol vagy, a szállodai szobád ablaka mindig az Eiffel toronyra néz. - minden nõ melltartóban szeretkezik. (mintha nem azt venné le a pasi az elsõk közt róla). ......és az abszolút, mindent verõ kedvencem: - Az amerikaiak találták ki az L-alakú takarót, ami reggel a szeretkezés után a férfinak derékig, a nõnek hónaljig ér. na ennyire vedd komolyan.

Hallottam, hogy egy szerelõ felmászott magasfesz oszlopra, áramütés érte, és csak a pernye meg a nadrágja hullott alá. Lehetséges az az eset, amit hallottam? Ez milyen feszültségû vezeték esetén fordulhat elõ?

Legjobb válasz: az emberi testben van par dolog, ami kevesse egheto, pl. a csontok. egy aramutestol nem 'parologsz el', kulonosen ugy nem, hogy a ruhaid egyben maradnak. a sztori igy, egyben hulyeseg.

az emberi testben van par dolog, ami kevesse egheto, pl. a csontok. egy aramutestol nem 'parologsz el', kulonosen ugy nem, hogy a ruhaid egyben maradnak. a sztori igy, egyben hulyeseg.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az. Én is utána néztem, amikor eszembe jutott, és videók, fényképek alapján ilyenkor van egy nagy fényjelenség, aztán leesik a test, ami bár durván roncsolódott, de közel sem égett el teljesen. Csak arra gondoltam, hogy lehetséges esetleg akkora feszültség, aminél mégsem kamu ez a sztori. Régen volt, de azt hiszem, egy villamosvezeték karbantartó mesélte. De azt nem tudom, hogy õ látta, vagy õ is csak hallotta.
A kérdező hozzászólása: Megjegyzem én még soha a k**** életbe nem hallottam ilyenrõl...
Ezt nem tehetik meg. A próbaérettséginek a nevén kívül semmi köze az érettségihez, gyakorlatilag csak egy írásbeli dolgozatnak vagy szóbeli feleltnek felel meg.
Ilyet nem tehetnek. A próbaérettséginek semmi köze az érettségihez, az csak egy sima dolgozat, ami nehezebb a szokottnál, és érettségi feladatokból áll. Tehát ilyet nem tehet, maximum úgy, hogy megbuktat, és akkor valóban nem mehetsz érettségizni.
Nálunk matekból ezzel fenyegetett minket a tanár, hogy egyes próbaérettségivel nem lehet érettségizni menni. Megbuktat. Meg, hogy aki ezt nem írja meg kettesre az a rende érettégit sem írja meg kettesre, mert, hogy az mínusz egy jegy lesz. Nálunk voltak, akiknek egyes lett és mégis érettségizhettek. Amúgy meg nekem sokkal jobban sikerült a rendes, mint a próbaérettségi.
nekem hittanbol kellett eloszor vizsgaznom mert azt mondtak hogy az igazgato nem engedi azt erettsegizni aki nem vizsgazott le belole xD persze horogtunk de mivel par buzgo lany megszervezte a beosztast igy kesz datumok ele lettunk allitva hogy ki mikor megy vizsgazni HITTANBOL! 2 hettel az erettsegi elott... amugy faxsag! es nyugi nagyon hulyenek kell lenned hogy megbukj erettsegin...


Lehetséges az az msn-en?

Sziasztok:)Nagyon fontos lenne...elég hülye vagyok ezekhez a szgépes dolgokhoz, msn-hez...lenne pár kérdésem, hogy lehetségesek-e ezek?

Legjobb válasz: Olyan progiról tudok ami kiírja, annak az IP címét akivel éppen MSNezel.IP cím alapján pedig több adatot is meg lehet tudni.Beleértve azt is,hogy honnan írsz. Google a barátod...;) http://www.msnfan.hu/blog/ip-cim-megszerzese-msn-en.msn

Olyan progiról tudok ami kiírja, annak az IP címét akivel éppen MSNezel.IP cím alapján pedig több adatot is meg lehet tudni.Beleértve azt is, hogy honnan írsz. Google a barátod...;) http://www.msnfan.hu/blog/ip-cim-megszerzese-msn-en.msn
1. Elméletileg nem lehetelen , hogy legyen , de nem hiszem , hogy csak úgy lenne , hogy beirod googlebe hogy msn partner keresö helymeghatározó , - akár ezt angolul , és kiad rá valamit . Biztos lehet csinálni ilyet vagy van, de egy átlag usernek sztem nincs. 2. Nem :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek:)

Lehetséges az hogy valaha láthatatlan legyen az ember?

Vagyis hogy van e ilyen irányú kisérlet mint ahogy eggyik másik fantasztikus filmben látható?

Legjobb válasz: definicíó kérdése. Ha az mondod az a láthatatlanság, hogy a fény akadálymentesen, bármifajta behatás nélkül áthalad rajtad, akkor nem. (illetve elvileg igen, de akkor nem csak a fény, hanem minden más is, azaz megszünsz a világ számára létezni minden értelemben, ami nem túl praktikus) Ha azt mondod, hogy az a láthatatlanság, hogy a fény eltérül az egyik oldalon "megkerül" és folytatja az útját a túloldalon, akkor elvileg lehetséges, de nem túl praktikus, mert vagy kell egy ablak amin te kilátsz, de ott látnak tédeg is, vagy nem látsz semmit. Elvileg lehetõség az is, hogy kvantumterepotást használnak, ami azt jelenti, hogy egy adott részecske kvantumállapotát egy egy másik, térben máshol elhelyezkedõ részecskére másolják, ezzel mintegy létrehozzák az adott részecske másolatát. Ezzel elvileg lehetséges a bejövõ fényt lemásolni a túloldalra, azaz látszólag (pontosabban nem látszóan) átugrik az emberen. Aztán lehet láthatatlanság az is, ha látok valamit, de nem ismerem fel nem csak azt, hogy mi az, de azt sem, hogy egyáltalán van ott valami. Ez az álcázás tárgykörbe tartozik. Szóval elvileg lehetséges, gyakorlatilag jelenleg nem, vagy csak részben. (pl. a lopakodó technológia is részben láthatatlanság, de csak bizonyos sugárzási tartományokban)

definicíó kérdése. Ha az mondod az a láthatatlanság, hogy a fény akadálymentesen, bármifajta behatás nélkül áthalad rajtad, akkor nem. (illetve elvileg igen, de akkor nem csak a fény, hanem minden más is, azaz megszünsz a világ számára létezni minden értelemben, ami nem túl praktikus) Ha azt mondod, hogy az a láthatatlanság, hogy a fény eltérül az egyik oldalon "megkerül" és folytatja az útját a túloldalon, akkor elvileg lehetséges, de nem túl praktikus, mert vagy kell egy ablak amin te kilátsz, de ott látnak tédeg is, vagy nem látsz semmit. Elvileg lehetõség az is, hogy kvantumterepotást használnak, ami azt jelenti, hogy egy adott részecske kvantumállapotát egy egy másik, térben máshol elhelyezkedõ részecskére másolják, ezzel mintegy létrehozzák az adott részecske másolatát. Ezzel elvileg lehetséges a bejövõ fényt lemásolni a túloldalra, azaz látszólag (pontosabban nem látszóan) átugrik az emberen. Aztán lehet láthatatlanság az is, ha látok valamit, de nem ismerem fel nem csak azt, hogy mi az, de azt sem, hogy egyáltalán van ott valami. Ez az álcázás tárgykörbe tartozik. Szóval elvileg lehetséges, gyakorlatilag jelenleg nem, vagy csak részben. (pl. a lopakodó technológia is részben láthatatlanság, de csak bizonyos sugárzási tartományokban)
Hõkamerák és lézer sugár elöl lehetséges a láthatatlanság sõt még a mikrohullám elöl is.Csinálsz egy alufólia ruhát.Az nem visszaveri hanem eltéríti a lézert és így nem vesz észre.Havernál kipróbáltuk nem riasztott be a lézer riasztója.Sõt még a hõkamerája se észlelt egy ideig
Most ha olyanra gondolsz, mint egy sci-fiben lévõ történés, olyan "nincs". Viszont arra van elméleti (és talán gyakorlati) lehetõség, hogy ne látszódjék az ember, hiszen megfelelõ optikai eszközökkel (lencsék, tükrök) megvalósítható ez. Persze ez nem olyan egyszerû, mint a filmben, hogy megissza a gumibogyószörpöt és már ugrál is. Inkább úgy mondom, hogy azt a hatást lehet elérni, mintha láthatatlan lenn. Nem pedig azt, hogy láthatatlan.
Ha en lathatatlan lennek meglesnem a csajokat ahh de jo lenne.
Ha az ember fénytanilag láthatatlan lenne, vagyis a testének törésmutatója megegyezne a levegõével, akkor meg is vakulna, mert a szemlencse nem képezné le többé a világot, hiszen annak a mûködése azon alapul, hogy a különbözõ törésmutatójú anyagokba történõ belépéskor a fény megtörik.
Igen, lehetséges - de mindig meg kell mondani, hogy milyen anyagban? És milyen fénnyel? Vízben már sok, csaknem láthatatlan lény létezik (pl. néhány hal, fiatal korában). Az ember is eléggé nehezen lenne látható vízben, ha a bõre átlátszó lenne. Újszülötteknél, mielõtt lerakódna a zsír, elõfordul ilyen. Még a piros vér lehet zavaró... ...azt azért ne felejtsd, hogy akkor te sem látnál! Vagy legalábbis a szemed látszana, ami azért eléggé horrorisztikus (bár gyakorló Quake játékosok már megszokhatták). A msik lehetõség, amirõl már szó volt, az a fény lemásolása (kamera + vetítõ). Itt pedig az irány és a feldolgozási kapacitás számít... Van még egy lehetõség: a fény eltérítése (hogy megkerüljön téged). Ez még igencsak kísérleti stádiumban van - és mellékesen: itt sem látnál semmit.
Még nagyon régen olvastam az RTL teletexten hogy igen, mégpedig egy olyan anyag által amely nem veri vissza a fényt hanem elnyeli vagy valami ilyesmi! Pontosan nem emlékszem, de nem hiszem hogy összejött volna ez a dolog, azóta nem hallottam róla!
a kedves elöttem szóló keveri a szezont a fazonnal. A tesnélküli, vagy ha úgy tetszik lélekutazás, még ha megtámogatod telekinézissel is, hogy materiláis szinten is befolyásolni tudd a környezeted, az nem láthatatlanság. A fizikai testel nem rendelkezõ lények meg nem láthatatlanok, hanem egyszerûen nem rendelkeznek fizikai testtel. Ha már ledorongolsz valakit, akkor lagalább a fogalmak jelentésével legyél már tisztában.
lehetséges, aki a spiritualitásban jártas ismeri ezt a fogalmat, az elõzõ válaszolókat nem minõsiteném, mert a materialista gondolkodásmódjukat nézve azt hiszik amit látnak... és nem hogy lehetséges, hanem létezik! az ember láthatatlansága, a fizikai testét leszámitva utazó lény.. testkilépéssel, amit magasan képzett spirituális emberek használják egyéb célokra.. egyéb halandónak nem adatik meg ez a képesség, kivéve olyan esetek mikor halálközeli élmény stb... ha pedig kiváncsi vagy rá, rengeteg olyan lény vesz jelenleg is körül aminek nincs alakja azaz láthatatlan, ezeket úgymondják a 3.szemmel láthatóvá lehet tenni, de ezt is képzett embereknek ajánlák, de ezt is egy szemmel megtanulni, mert a végén nem tudják megkülönböztetni a valóságtól...
Nem lesnéd meg õket, mert a fizika törvényei szerint ha te magad láthatatlan vagy, nem látsz semmit.
Nem lehetséges. Nem lenne egyszerûbb õszintén beszélni a lánnyal?
Ez az érzés vagy van, vagy nincs.Te már benne vagy barátom. Hülyén csinálod, mert meg kéne mondanod a csajnak, hogy mit érzel, és lehet elutasít, akkor elkezdheted a kikúrálást.De lehet, hogy nem fog elutasítani, akkor happy leszel.

Lehetséges az áttétes tüdőrák? Az lehetséges hogy valakinek aki 40 éves soha nem dohányzott és soha nem ivott hogy áttétes tüdőrákja van?

Egy évvel ezel?tt még semmi sem volt a tüd?sz?r?n most pedig a CT szerint áttétes tüd?rákja van. És semmi tünete sincsen nem köhög nincs rosszul nem fáj semmije. Öregotthonban dolgozik és állítólag a májból kapott áttétet, de soha nem ivott és nem is dohányzott ?se és körülötte se senki és semmi tünete sincs még most se pedig állítólag áttét van a tüd?ben. A tud?ben több 3-9 mm-es a májban pedig 15-50 mm-es van. És semmi tünet még most sem pedig áttétes?

Legjobb válasz: Lehetséges. Nem csak a dohányosok kaphatnak tüdõrákot.

Lehetséges. Nem csak a dohányosok kaphatnak tüdõrákot.
Igen, sajnos lehet.Nagyon sokáig nem okoz panaszt, aztán majd egyszerre mindent. Valószínûleg a családjában több ilyen, vagy hasonló betegség volt, a hajlam öröklõdik és nem kell hozzá sem inni, sem dohányozni.
Lehetséges sajnos. Ha a májból van az áttét, akkor nem tüdõrák... Bár a lényegen nem változtat. Csak, hogy megértsd mi is a rák: a rák a szervezet saját sejtjei, amik kiszabadultak a szervezet kontrollja alól. Oda nem illõ szövet termelõdik rossz helyen. Például: kötõszövet, csont, porc stb keletkezik a tüdõben, májban bárhol. Ezek nem fájnak csak, ha ideget nyom vagy egy véreret áttör...akkor van, hogy vért köhög valaki.
Engem az érdekelne, hogyan került vizsgálatra, CT-re. Valamiért odaküldték, nem?
A kérdező hozzászólása: A tüdõszûrõn és a hasi ultrahangon a tüdõn árnyék látszott és a májon 35 mm-es árnyék volt és ezért elküldték mellkasi CT re amin már ez volt 55mm a májon és hasi CT re is küldték aminek hétfõn lesz eredménye.
Talán az árlistával kellene kezdened és nem reklámozni.
Mivel csak moderátor tud törölni...
6-os! Gondolom, ha te lennél tüdõrákos, azonnal az árlistát akarnád böngészni! A gyógyulás lehetõsége már nem is érdekelne. Különös megközelítés. A moderátort meg egyszerûen nem értem. Ki és mit reklámozott egy beteg érdekében?

Lehetséges hogy az UFÓK látogatói dimenziók közti lények?

Nem bolygókon fejl?dtek ki, hanem más dimenziókból jönnek, mint amit a nasa bennfentes mondott el.

Legjobb válasz: A kérdésedre válaszolva,hogy lehetséges-e csak annyit lehet válaszolni,hogy igen ,lehetséges!

A kérdésedre válaszolva, hogy lehetséges-e csak annyit lehet válaszolni, hogy igen , lehetséges!
Nem igaz, az UFÓK dimenzióközi lények, meg az UFÓK látogatóinak a látogatói is dimenzióközi lények, de maguk az UFÓK látogatói nem.
A "NASA bennfentes" a "Brit tudós" szinonimája ezo kategóriában? Egyébként ha pl egy 4 dimenziós "tárgy" metszené a mi 3d-s síkunkat, azt kellene lépten nyomon tapasztalni, hogy a 3d-s metszete a tárgynak megjelenik, eltûnik, valamint folyton változtatja az alakját. Egyszerûbb elképzelni, ha egy papírlapot átböksz egy tûvel: a 2d-s "emberke elõször egy pici pontot látna, ami a tû hegye, majd ahogy beljebb hatol a tû egy növekvõ csíkot látna a 2d-s megfigyelõ. A bökkenõ az az elméleteddel, hogy ahogyan a teljes 3d-s tárgy sem tud manifesztálódni 2d-ben, úgy egy 4d-s sem tud 3d-ben. Tehát az, hogy egy komplett lény így megjelenjen az meredek. Más dolog a párhuzamos univerzumok, és a lehetségességek kérdése, az szerintem reálisabb mint a "magasabb" dimenziók.
A kérdezõnek igaza van! Itt van rá a bizonyíték: http://www.kepfeltoltes.hu/121118/20070428topsecret_www.kepf..
Gondolod bárki komolyan fog venni ha youtube videókkal bizonygatod az elméleteidet? Gondolkodj egy kicsit logikusan. Ha ezek a videók bármilyen "hatalmas igazságot" tartalmaznánk akkor már rég letöröltették volna õket. Egy nagyobb szervezetnek kb 3 perc telefonbeszélgetés és el van intézve. A mi drága "NASA bennfentesünk" meg lyukkal a homlokán sodródna betoncsizmában valamelyik folyóban. De ettõl függetlenül tudok neked erre a kérdésre 3/10 pontot adni a próbálkozásért.
Volt egy ufovideo youtube-on, ami nyomtalanul eltûnt: a blinking alien. 2008-ban rakták fel, egy ufo pislogott rajta az ablakban. Az eredeti videot sehol sem találom! Van fent két kamu blinking alien video, ami kb ugyanaz, és van hozzá beismerés is, hogy kamuk. Arra mondják most, hogy az volt az eredeti. Na nekem ez a furcsa!! De én nem ezeket a videókat láttam 2008-ban! Miért tûnt el?
#6 Több más video is eltûnt vagy ahogy írtad, kicsrélõdött és a fake, kicsrélt változat által teszik az eredit kérdésessé. Nyilván valakiknek nem tetszik... ezt te is tudod Annunaki:)

Lehetséges, hogy az univerzumban/galaxisban máshol is élnek még emberek?

Nem egy másik,földönkívüli fajra gondolok,hanem olyan,vagy hasonló emberekre,mint,mi.

Legjobb válasz: Esély van rá, ki is számolható (ez igazából csak egy jó vicc, a Drake-egyenlet paraméterei közül nem egy még csak nem is igazán becsülhetõ), pár újabb paraméter bevezetésével még az is megadható, hogy az esetleg kialakult intelligens, kommunikációképes civilizációk közül mennyi az, amelyik hasonló fejlõdési utat járt be és nagyjából humanoid lényeket hozott létre. Szóval lehetséges - ahogy bármi lehetséges. A világegyetemet egyáltalán nem ismerjük, bõven elég nagy ahhoz, hogy "elképzeljük az elképzelhetetlent is". Azonban az sem kizárható, hogy ennek az esélye igen-igen csekély, vagy talán tart a nullához.

Esély van rá, ki is számolható (ez igazából csak egy jó vicc, a Drake-egyenlet paraméterei közül nem egy még csak nem is igazán becsülhetõ), pár újabb paraméter bevezetésével még az is megadható, hogy az esetleg kialakult intelligens, kommunikációképes civilizációk közül mennyi az, amelyik hasonló fejlõdési utat járt be és nagyjából humanoid lényeket hozott létre. Szóval lehetséges - ahogy bármi lehetséges. A világegyetemet egyáltalán nem ismerjük, bõven elég nagy ahhoz, hogy "elképzeljük az elképzelhetetlent is". Azonban az sem kizárható, hogy ennek az esélye igen-igen csekély, vagy talán tart a nullához.
Nem csak lehetséges, hanem biztos! Több ilyen bolygón is járt Mézga Aladár, láttam a TV-ben!
Giordano Bruno is úgy godnolta, hogy vannak. De megégették õt ezért. Így hát jobb nem godnolni ilyesmit. Igaz, hogy akkor a sötét középkor volt. Viszont néha olyan válaszokat lehet kapni efféle kérdésekre, mintha még most is a sötét középkorban élnénk. Szóval szerintem lehetnek, sõt vannak is.
Ha a világûr szinte végtelen akkor a lehetõségek számának is szinte végtelennek kell lennie.Pontosan ugyanilyen faj nem hiszem hogy kialakult mert egy csomó feltételnek ugyanúgy kéne teljesülnie mint a Föld és az emberi faj esetében teljesült, amire kicsi lehet az esély, de hasonló vagy másféle fajok bõven lehetnek.
Nem.
Akár ki is fejlõdhetett, de mi van, ha az itteni emberek "származtak el", vagy mi is máshonnan származunk? Ha az "embermag" máshol is gyökeret eresztett a világban? Kb. mint a Csillagkapuban, hogy az itteni emberektõl származik a többi bolygón élõ. Vagy ha az emberhez hasonló faj alakult ki? Pl. Star Trek fajai. Ezek ugyan csak kitalációk, de bármi lehetséges. A századeleji filmekben is vicces volt az érintõképernyõ, ma meg már mindennapi.
Az Univerzum nem elég nagy ahhoz hogy a Föld pontos mását megtaláljuk valamely galaxisban. De nem sokkal ha az Univerzum nagyobb mint gondoltuk akkor lehetséges. Az szinte biztos hogy egy másik Univerzumban létezik szinte végtelen Föld.
Egyértelmû hogy nem csak mi létezünk az univerzumban! Rengeteg csillagrendszer van és rengetek születik! valahol már lehet két faj találkozott is egymással, aki azt hiszi hogy csak mi létezünk az buta!! mért csak mi léteznénk ??...
Mivel rengetek hasonló bolygó van az univerzumban mint a föld, ezért valószínû hogy ott is emberek élnek/majd...

Lehetséges hogy ez kialakuljon? És lehetséges hogy az érzelmek később jelentkezzenek?

4 éve ismerjük egymást,ebb?l egy éve vagyunk jóban,és szerettem volna az elején többet de ? nem akart mert még szerelmes volt csalódott,én ezt elfogadtam,és ugyanugy jóban vagyunk,csak most egy-két hete megváltozott gyökeresen,olyanokat mond amiket régen nem,olyanokat tesz amiket régen nem,most azt pletykálják hogy együtt vagyunk és elmeséltem neki ezt azt mondta hogy ?t nem érdekeli,pedig ez régen zavarta mert bujkáltunk.Én még mindig szeretem ?t tiszta szivemb?l,s?t ez er?södött bennem azóta,szerintetek lehetséges az hogy kezdjen érezni valamit irántam?Nagyon m?ködik köztünk a vonzalom is.Szóval lehetséges az hogy nem az elején jön a szerelem hanem hónapokkal talán évekkel kés?bb?

Legjobb válasz: Persze, miért ne lenne lehetséges? Lehet, hogy az elején is tetszettél neki, csak még a régi szerelme iránti érzés erõsebb volt.

Persze, miért ne lenne lehetséges? Lehet, hogy az elején is tetszettél neki, csak még a régi szerelme iránti érzés erõsebb volt.
Nem értem, miért tiltakoztok ennyire? Lehet, hogy veletek nem történt ilyen de mások másképp éreznek? A férjemet 15 éve ismertem meg. Nekem épp volt barátom, késõbb neki barátnõi, akik valahogy mindig keresztezték az utunkat. Aztán jött a felismerés 6 évvel ezelõtt.Hoppá, nekem ez az ember kell! Nálunk 11 év kellett, hogy kialakuljon az érzés. Éppen tegnap közölte velem, hogy Õ még mindig szerelmes belém. Van egy 5 éves gyerekünk és úgy érzem, Õ a legjobb ami/aki velem történt az életemben.
Én sem hiszek abban, hogy a szerelem majd kiépül. Az ember AZONNAL érzi, ha találkozik az illetõvel, hogy na õ KELL nekem, nincs mese. Aztán mire leocsúdsz, már olyan szerelmes vagy mint a rongy, fáj a hiány, másra se gondolsz, csak rá. Ez a szerelem. Az összes eddigi szerelmemmel kapcsolatban ezt éreztem. A szerelem vagy adódik azonnal vagy nem. Ha nem, akkor az mindig is csak egy erõs szimpátia szintjén marad, esetleg némi erotikus vonzalommal, de igazi szerelem nem lesz belõle soha. Én ebben hisze, ezt tapasztaltam.
Kialakulhat késõbb a szerelem, de nem 4 évvel a megismerkedés után. Ebben én nem hiszek. Akibe én szerelmes voltam, azzal mindig volt már az elsõ találkozásnál egy ilyen "belém csapott a villám" érzés. Még akkor is, ha nem lett belõle kapcsolat. Az az érzés, hogy megérint a találkozás, egy pillanatra földbe gyökerezik a lábad. Ez az érzés kell a szerelemhez szerintem. Ez az ösztönös vonzalom. Kialakulhat persze jó kapcsolat enélkül is, hogy évek alatt épül a ragaszkodás, de az nekem nem igazán szerelem, hanem szeretet, vagy ragaszkodás. Egy szó, mint száz, én nem hiszek ebben. A szerelem az vagy van, vagy nincs. Nem kell és nem is lehet kiépíteni.
A kérdező hozzászólása: De ha épp akkor mást szeretett, de engem meg kedvel?NAgyon csalódott volt akkor, 1 hónapja mondogatja hogy mostmár kezd alakulni az élete újra.
Szerintem kialakulhat, mert csak barátok voltatok, és nem ostromoltad a szerelmeddel. legalábbis a sztoriból úgy tûnik, hogy barátként bántál vele, tehát elfogadtad hogy õ nem akar semmit. Ha nagyon nyomultál volna, akkor biztos nem tudott volna kialakulni ez az érzés benne. Sajnos nekem ez nem ment, vagyis azt hiszem több idõ kellett volna. 2 hete megismertem egy pasast, szimpatikus is volt, nagyon okosnak értelmesnek találtam, találkoztam vele. de elkezdett nekem érzelmes smseket küldözgetni, pedig én mondtam neki elõtte, hogy én nem tartok itt. De nem értette, és a végén szegényt azt hiszem jól megbántottam, akaratomon kívül. nem értem rá neki válaszolni, mert dolgom volt, sõt tudta hogy dolgom van, de még küldött 3 másikat, amiben benne volt hogy õt bántja hogy én nem válaszolok. rettentõ dühös lettem rá, meg is írtam, hogy rámtapad pedig mondtam hogy ne tegye, erre megsértõdött. hát ez van. Szóval ha hagyott volna nekem levegõt, akkor szerintem nálam is kialakult volna a szerelem, mert egyébként tetszett, de mivel nem hagyott, ezért inkább besokalltam.
Egy srác nekem meg pont azt mesélte, hogy õ soha nem szerelmes, nála késõbb alakul ki a szerelem. Persze, lehet ragozni, hogy kinek mit jelent a szerelem... Én akkor leálltam vele vitatkozni, de ha létezik elsõ látásra(engem 14 éve igy talált el Ámor nyila)-akkor valószinû, hogy ki is tud alakulni idõvel. Sok sikert!
Hát én ebben nem hiszek, saját tapasztalatok alapján. A vonzalom, vibrálás oké, az lehetséges, de hogy szerelem nem jön évek múlva egyszer csak, ha addig nem jött, akkor nem is fog. Szerintem csak kivetíted rá a saját szerelmed, én is így voltam. A legtisztább az lenne, ha megkérdeznéd az illetõt, mit érez.
még mindig az elõzõ vagyok...amugy biztos vagyok benne hogy pár hét mulva teljesen kialakul köztetek minden:) szoritok :)
én is ugynígy voltam régebben..Volt egy haveromm..akivel elõsször csak neten bezséltünk ..de oylan volt nekem mint legjobb haverom..aztánn kimentünk minden...és en ha mondhatni igy beleszerettem:) de neki akkor votl egy csaj aki nagyon bejött..aztán nem erõltettem a dolgokat...továbbra is ugyanilyen jóba voltunk kijártunkk minden sokan azt hitték hogy együtt vagyunk mert szinte ugy viselkedtünk mintha valami lenne köztünk pedig nem volt mert neki ott volt a másik csaj..aztán késõbb pár hónaprta rá...egyre sûrûbben találkoztunk és egyre közelebb kerültönk egymáshoz..és végül mindketteen egymásba szerettünk...és azóta tart a love story:) szóval van iylen hogy csak késõbb alakulnak ki az érzelmek.
A kérdező hozzászólása: Egyébként 4 éve ismerjük egymást, de 1 éve kerültünk beszélõ viszonyba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!