Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az 2 (266 db)

Semmiféle módon nem lehetséges :)
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem....
Azt meg se kérdezed, hogy ios-t fel lehet-e rá telepíteni?
Nem, és amin ilyen régi android van az hadveresen sem sincs a helyzet magaslatán. Modernebb készülélet kell venned.
NEM
A kérdező hozzászólása: De iOS-t se lehet felrakni sehogy?:/
Nem fog menni, nem lehet. Ez nem olyan mint a PC, felrakod a Windows-t, pár drivert hozzá, és kész. (nagy tudással, sok-sok munkával elvileg minden lehetséges, volt is már pár példa ilyesmire, de ezek is csak részben müködtek)
Hálisttennek nem lehet ilyet.
A kérdező hozzászólása: iOS-el se lehetséges?
nem lehetséges, többek között azért is, mivel a WP zárt rendszerû, nyilt forráskódú kellene legyen ahhoz, hogy portolni lehessen más eszközökre.
A kérdező hozzászólása: És ez iOS-el se mûködne?
Szia! Röviden tömören... Különbözõ az utasításkészlet a processzorokhoz...
Mert teljesen más egy Windows hardwer követelménye, mint egy Androidnak. Mert teljesen más alapokon van a WP mint a Droid.
A kérdező hozzászólása: Miért nem?
xDDDD

Szerintetek, ha terhes lennék, akkor lehetséges az, hogy 2 nappal a nemvárt előtt nincs semmi terhességre utaló jelem, azon kivül, hogy pict megduzzadtak a melleim és valami furcsa fémes izt érzek a számban?

Legjobb válasz: abszolut lehetséges,sokan (akik nem tudatosan készülnek a babára és görcsölnek rá minden tnetre) nem is tudják hogy terhesek 1-2 héttel a nemvárt után,amugy én azt olvastam hogy a terhességi tünetek a 6.héttõl jelentkeznek

abszolut lehetséges, sokan (akik nem tudatosan készülnek a babára és görcsölnek rá minden tnetre) nem is tudják hogy terhesek 1-2 héttel a nemvárt után, amugy én azt olvastam hogy a terhességi tünetek a 6.héttõl jelentkeznek
A 7.hétig nekem sem volt semmi, bezzg utána felkelni sm tudtam, kórházba kerültem. Drukolok, hogy te ne így járj! 24 hkm
Nekem a 10.héttõl kezdõdtek a tünetek.
A kérdező hozzászólása: De jó lenne..:) Próbálok nem rágörcsölve bizakodni... Egyelõre még menstruációra utaló tüneteim sincsenek (pedig ilyenkor már szoktak), hátha ez jó jel lehet..
Bocsánat, hogy beleszólok, de egyáltalán nem törvényszerû az, hogy csak a 6. meg a 7. héttõl kezdõdnek a tünetek!!Nekem már a 4. héten is volt.Sõt, a nemvárt elõtt 1 nappal teszteltem pozit, és már akkor is volt tünetem!!Meg volt egy a beágyazódás ideje alatt is!!Pl spontán kívántam meg ételeket, ami ezelõtt SOHA nem történt meg velem, ebbõl gondoltam, hogy baba lehet a dologban.Meg fájtak folyamatosan a mellbimbóim.Tudom, ez is szinte mindenkinél jelentkezik mensi elõtt, csakhogy nekem a mensi elõtt 4-5 nappal midig elmúlt, viszont most folyamatosan fájt! :) És nagyon sokat szurkált a hasam alja, amihez késõbb társult a görcsölgetés.Soha nem szurkált még annyit a hasam alja mint akkor, azaz a beágyazódás ideje alatt. :) 7 hkm

Lehetséges az hogy gimnáziumban feloldjam a 2. nyelvet, kihúzni magam alól akárhogy? - felmenteni szeretném magam. Lehetséges ez valahogy?

Legjobb válasz: Szerintem nem tenne az jót, mert elég sok diplomához két nyelvvizsga is kell ,úgyhogy jobb, ha ott megtanulod, mintha a fõiskolán/egyetemen kezdenéd el. És mivel gimibe jársz gondolom tovább akarsz tanulni.

Szerintem nem tenne az jót, mert elég sok diplomához két nyelvvizsga is kell , úgyhogy jobb, ha ott megtanulod, mintha a fõiskolán/egyetemen kezdenéd el. És mivel gimibe jársz gondolom tovább akarsz tanulni.
A kérdező hozzászólása: Tuladjonképpen igen tovább szeretnék, de a franciával nem igen tudok megbarátkozni, és az iskola nem engedélyez nyelv változtatást mert kevés lenne a diák a francia tagozaton. Van itt bármilyen kis út, ami a segítségemre lehet?
Ha ez neked ennyire nem fekszik átmehetsz másik iskolába is, ennél egyszerûbb nincs. DE gondolom emiatt nem akarsz átmenni máshova. Vagy esetleg rábeszélhetsz minden franciást hogy válasszon mást.

Az hogy lehetséges az, hogy 4 magot igénylő játékoknál több fps-t hoz egy 2 magos i3-3220, mint egy 4 magos és magasabb órajelű AMD Phenom X4 980? ennyire gyenge az AMD?

Legjobb válasz: "de itt egy link a kettõ összehasonlításáról" Higgy nekem, ezt te se gondoltad komolyan... Lehetséges simán, bár milyen játék az ami 4 magol IGÉNYEL?

"de itt egy link a kettõ összehasonlításáról" Higgy nekem, ezt te se gondoltad komolyan... Lehetséges simán, bár milyen játék az ami 4 magol IGÉNYEL?
a procikhoz annyira nem értek, de itt egy link a kettõ összehasonlításáról: http://processors.findthebest.com/compare/310-851/AMD-980-vs..
Ez igy magában ténleg sokat mondott "Igen AMD iszonyú gyenge, Intel iszonyú erös..." hireszteld el

Lehetséges az android 2.2.2-es op. Rendszert újabb verzióra frissíteni? (pl:android 2.3.4-ra )

Ha lehet hogyan ?

Legjobb válasz: Igen, lehet. Egy dologra érdemes odafigyelni, mielõtt nekiugrasz letölteni az újat és pontos leírásokat keresgélni. Az Android ugye a google egyik Linux-disztribúciója. Nos, a Linux világában kell olvasni, és be kell tartani a lépéseket, hogy késõbb semmi gondod ne legyen, éppen ezért az androidos portálokon jobb infókat találsz, mint amiket itt fogsz. Ez az egyik. A másik, hogy annak sem árt utánanézned, hogy a telefonod vajon a frissítések listáján hol helyezkedik el, mennyire jönnek rá, vagy mennyire nem. Mert ha nem igazán, akkor fölösleges bajlódnod vele.

Igen, lehet. Egy dologra érdemes odafigyelni, mielõtt nekiugrasz letölteni az újat és pontos leírásokat keresgélni. Az Android ugye a google egyik Linux-disztribúciója. Nos, a Linux világában kell olvasni, és be kell tartani a lépéseket, hogy késõbb semmi gondod ne legyen, éppen ezért az androidos portálokon jobb infókat találsz, mint amiket itt fogsz. Ez az egyik. A másik, hogy annak sem árt utánanézned, hogy a telefonod vajon a frissítések listáján hol helyezkedik el, mennyire jönnek rá, vagy mennyire nem. Mert ha nem igazán, akkor fölösleges bajlódnod vele.

Lehetséges az hogy terhességnél csak napközben és nem mindennap van rosszul az ember? Illetve mi van akkor ha gyógyszert szedek akkor lehet a rosszullét a gyógyszertől? (2 éve szedem)

Legjobb válasz: Persze hogy lehetséges. Nem elõírás, hogy minden nap legyen hányingered, émelygésed. A gyógyszerektõl is lehetsz rosszul, én pl a Gravidát szedtem három napig, mind a három nap rosszul voltam tõle, a harmadik napon ki is hánytam, úgyhogy inkább abbahagytam, nem is szedtem vitamint, és makkegészséges kisfiam lett.

Persze hogy lehetséges. Nem elõírás, hogy minden nap legyen hányingered, émelygésed. A gyógyszerektõl is lehetsz rosszul, én pl a Gravidát szedtem három napig, mind a három nap rosszul voltam tõle, a harmadik napon ki is hánytam, úgyhogy inkább abbahagytam, nem is szedtem vitamint, és makkegészséges kisfiam lett.
A kérdező hozzászólása: Lidynette20-at szedek és érzékeny a mellem, van émelygés enyhe szagérzékenység, fáradtság de viszont volt mensim.Ezért nem tudom eldönteni mikor csináljak teszetet?Elõre is köszönöm a válaszokat!
mikor volt a mensid? maradt ki akár csak 1 szem a gyógyszerbõl? Ha van tüneted, reggeli pisibõl tesztelj.
Lehet a gyógyszertõl is. De nekem 6-14.hétig 0-24-ben minden nap hányingerem volt!
A kérdező hozzászólása: Február 19-23-ig.A szokottnál kevesebb volt igaz amúgy se szokott sok lenni.1 szem maradt ki február másodikán.Akkor már tesztelhetek???

Lehetséges az, hogy a teszt negatív és mégis terhes vagyok? 2 napja késik a menzeszem.

Legjobb válasz: ez attol függ mikor csináltad a tesztet? ezek a tesztek már az elmaradt mensi napján kimutatják ha terhes vagy. de ha elöbb csináltad, vagy a peteérésed, késöbb volt esetleg akkor még lehetséges hogy most lesz csak a homronszinted elég magas a teszt kimutassa. várj hétföig és ha nem jön meg akkor tesztelj, az már a biztosat mutatja majd.

ez attol függ mikor csináltad a tesztet? ezek a tesztek már az elmaradt mensi napján kimutatják ha terhes vagy. de ha elöbb csináltad, vagy a peteérésed, késöbb volt esetleg akkor még lehetséges hogy most lesz csak a homronszinted elég magas a teszt kimutassa. várj hétföig és ha nem jön meg akkor tesztelj, az már a biztosat mutatja majd.
Én is így vagyok vele. Csütörtökön kellett volna, megjönni. Pénteken már teszteltem. elég késõn jelent meg a második csík, szóval még bizonytalan a dolok. De a dokik azt mondják, hogy akkor biztos az eredmény, ha az elmaradt mensi után legalább egy hétnek el kell telnie.
Én az elmaradt mensi utáni 5. napon teszteltem és olyan halvány lett a csík, hogy nagyon erõltetnem kellett a szemem, hogy meglássam. Két napra rá már egyértelmû volt. De nekem nem a 14. napon, hanem a 20-on volt a peteérésem, ebbõl adódhatott a csúszás.
Lehetsz terhes! tudom nehéz most várni, de türelem és pár naponta érdemes tesztelni a magad megnyugtatása érdekében! nekem egy hét késéssel jött meg, de inkább jobban barnázás volt és 5 napig tartott, mint a mensim. Utána viszont furán éreztem magam: fájtak a melleim, feszültek, fáradt voltam és folyton hõemelkedésem volt - elõször megfázásra gyanakodtam, mivel mensiztem, nem is gondoltam a terhességre!!! De mégis egy sugallat miatt csináltam egy tesztet és pozitív lett!!! Úgyhogy ne add fel! Sajnos én azóta a 7. hétben elvesztettem a babámat (és megértettem, hogy miért mondják azt: mindegy, h fiú-e vagy lány, csak egészséges legyen!), de remélem jövõ tavasszal ismét pocakos leszek! Jó egészséget kívánok! Pusz
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam a tesztet! Ennek elvileg már mutatnia kellene, én úgy érzem hogy a teszt hazudik.(Lily) Köszi a válaszodat.

Lehetséges az, hogy a terheléses vércukorvizsgálatnál a 2 órával később mért érték alacsonyabb az éhgyomri levett vértől?

Mert nekem ilyen eredményem lett. El?ször 4,40, majd 2 óra múlva (cukros lötty után) 4,04. Van ilyen?

Legjobb válasz: szia!igen lehetséges,és nincs is ezzel semmi baj ha jól tudom! nekem ugyanannyi lett mindkét érték! Úgyhogy nyugi! :)Kellemes babavárást!!

szia!igen lehetséges, és nincs is ezzel semmi baj ha jól tudom! nekem ugyanannyi lett mindkét érték! Úgyhogy nyugi! :) Kellemes babavárást!!
Én még nem hallottam ilyet, de akkor biztos, hogy nincs gond a cukroddal!! Örülj:-)
én már hallottam ilyet és örülj neki :) . lehetséges tehát.
Szia. Nekem is alacsonyabb lett és azt mondta a doki, hogy nagyon jól dolgozik a szervezetem.
Nekem is alacsonyabb volt. Semmi gond, nem vagy cukros. Egyszerûen csak jobban bontja a szervezeted a cukrot, mint másoknak. Nyugi, minden rendben. Van ilyen. :)
Szia! Nekem is így volt, az éhgyomri 4.8, a terheléses 4, 2! Ezzel nincsen semmi probléma, jól tolerálja a szervezeted a cukrot! További szép heteket! 35 hetes kismama

Lehetséges az hogy a 2 hós oltás után aluszékonyabb a baba?

Tegnap kaptuk meg, láz nem volt, jól aludt éjjel is, de ma is sokat alszik amit nem szokott.

Legjobb válasz: Szerintem lehet. Az én kislányom az egy hónapos oltás után szintén aluszékony volt 1-2 napig, pedig nem volt lázas. A 2 hós után is dettó, de akkor kicsit lázas is volt fél napig. De most mondjuk az idõjárás is olyan, hogy elnyomja az embert.

Szerintem lehet. Az én kislányom az egy hónapos oltás után szintén aluszékony volt 1-2 napig, pedig nem volt lázas. A 2 hós után is dettó, de akkor kicsit lázas is volt fél napig. De most mondjuk az idõjárás is olyan, hogy elnyomja az embert.
Szia! Lehet aluszékonyabb tõle, de ma kettõs front van, az is lehet rá hatással.
Lehetséges. Az én kisfiamnak estére hõemelkedése lett, és 3 napig szinte megállás nélkül aludt éjjel-nappal, amit sosem szokott.
Babám az összes oltás után aludt. Maga a procedúra is felizgatta, kifárasztotta.

Nos, 7. osztályos vagyok, ez az évem elég siralmas lett jegyek alapján (4 hármas, lehetséges földrajz 2), viszont a többi évem (4-6) jól sikerült. Ha nyolcadikban minden jegyem 4-5 lesz, van esély rá, hogy felvegyenek egy jó középiskolába?

Legjobb válasz: Miért rontottad el ennyire? Nem mindegy hogy mibõl vannak a 3masaid. A Földrajzot ki tudod kerülni hogy ne számitsák a pontokba.Viszont a két magyar átlaga+matek+töri+idegen nyelv+1 vagy 2 term.tud. tárgy az kell... Egyébként a jegyek kb. az össz.pontban a negyedét vagy annyit se számítanak..a magyar és matek írásbelire kell nagyon rá készülni! Meg ha jobb gimibe akarsz menni akkor valószínû hogy lesz szóbelid mérg azzal is felhúzhatod! De függ az évfolyamodtól,attól hogy mennyire felkapott az a szak ahová akarsz menni ! :D

Miért rontottad el ennyire? Nem mindegy hogy mibõl vannak a 3masaid. A Földrajzot ki tudod kerülni hogy ne számitsák a pontokba.Viszont a két magyar átlaga+matek+töri+idegen nyelv+1 vagy 2 term.tud. tárgy az kell... Egyébként a jegyek kb. az össz.pontban a negyedét vagy annyit se számítanak..a magyar és matek írásbelire kell nagyon rá készülni! Meg ha jobb gimibe akarsz menni akkor valószínû hogy lesz szóbelid mérg azzal is felhúzhatod! De függ az évfolyamodtól, attól hogy mennyire felkapott az a szak ahová akarsz menni ! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez megnyugtatott.
Mibõl lett hármasod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!