Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az 13 hetes kismama vagyok (3 db)

Az utolsó mensi idejéhez számítva 13 hetes kismama vagyok, de a dokim az UH alapján azt mondta, higy csak 9 hetes. Lehetséges ez?

Szopi alatt estem teherbe és még nem volt kialakult ciklusom, mert csak egyszer jött meg (júli 24-én).

Legjobb válasz: Ja és csak 2x voltunk együtt a szülés óta a párommal, augusztus 10-körül és augusztus 20 körül...

A kérdező hozzászólása: Ja és csak 2x voltunk együtt a szülés óta a párommal, augusztus 10-körül és augusztus 20 körül...
Akkor valószínûleg az aug. 20-i volt a befutó :) Ha onnan számolod, akkor igaz a 9 hét. Boldog babavárást!
Mivel menstruációhoz nem köthetõ a terhességed (a rendszertelensége miatt), így az együttlétet kell mérvadónak tekinteni, így pedig igazat kell adni az orvosodnak. Boldog babavárást!
Én vagyok 13 hetes kismama vagyok hivatalosan, és az utolsó mentruációm idõpontja julius 13.
Bocsi a hibákért!

13 hetes kismamam vagyok. Már két hete nagyon náthás vagyok, folyik az orrom és fáj a torkom. Nagyon félek, hogy ettől valami baja lehet a babának! Lehetséges? A dokik nem mondanak semmit!

Táppénzen is voltam egy hétig, akkor jól voltam, de most megint visszaestem. Homeopátiás gyógyszereket szedtem, de semmi javulás.

Legjobb válasz: Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen! A homeopátiának több idõ kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!

Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen! A homeopátiának több idõ kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!
Ha nincs lázad, nem lesz baj! Szedj 1000mg-os c-vitamint is! Sok tea és sok pihi!
Nekem a csipkebogyó tea nagyon bevált mindig, abban van a legtöbb C vitamin, és mivel természetes úton viszed be, így sokkal több szívódik fel belõle, mintha tablettában vennéd. Csak az okozhat problémát, ha lázad is van, ebben az esetben azonnal orvoshoz kell menni.

Lehetséges az hogy 13 hetes kismama vagyok és most kezdek el rosszul lenni? Hányás, szédülés, fejfájás, alacsony vérnyomás, fáradákony vagyok nagyon, van folyásom is ami zavar, és néha apró szúrásokat érzek a köldököm alatt. Mitől lehet ez?

aggódom nagyon. a véd?n?m pihenést javasolt, mert ezek mind jelek, hogy jobban oda kell figyelnem magamra, és a kicsire. még dolgozom egyébként, de ma már nem mentem, mert nem éreztem jól magam. a babának ugye nem lehet baja?

Legjobb válasz: köszönöm elõre is a válaszolóknak a segítséget.

A kérdező hozzászólása: köszönöm elõre is a válaszolóknak a segítséget.
nõ a baba, nyúlnak a méhszalagok, ne aggódj! Nálam ugyanezek a tünetek voltak, s majdnem a 18. hétig tartottak... de elmúlt, s jött más.. :-) pihenj sokat, s aludj amennyit csak tudsz!! Rendben lesz minden!! Boldog babavárást!! 29 hetes kismmama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!