Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az 13 (37 db)

Lehetséges az h 1 rokonomnak 14 éves korában 5 cm s farka volt és most 18 és avval dzsekkeskedik hogy neki most 13-14 centis a farka? lehetséges ez?

Legjobb válasz: 14 évesen 5cm? Állva? Te egyébként honnan tudod, hogy rokonak mekkora volt a pénisze 14 éves korában? Láttad? Ráadásul felállva láttad? Mesélj csak hogy is volt?

14 évesen 5cm? Állva? Te egyébként honnan tudod, hogy rokonak mekkora volt a pénisze 14 éves korában? Láttad? Ráadásul felállva láttad? Mesélj csak hogy is volt?
hmmm..nem értem...de jól kell használni:D
Milyen emberek járnak ide... XD Ilyen kérdést hogy lehet feltenni te jó isten XD Mindig felvidítanak az ilyen kérdések xD Még sok ilyet!!! :D
18 évesen 13-14?:Dhát ezzel nem dicsekednék...14 évesen meg 5 cm volt?na azért ez is érdekes
persze...bár ilyen "adottságokkal" én a helyében megmérném, hogy a konnektorlyuk belsõ végét eléri-e vele...
LOL @ elõzõ komment! Egyébként igen, 15 és felette korrekt, 13 elég kicsi.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14-et még simán ki lehet röhögni, 16-20 között már van mire dicsekedni, ha nem cingár.
Egy rokonod, mi? :D
"18 cat" Analfabéták kezébe hogy kerül számítógép?! Na a lényeg az hogyha most is csak 13-14 cm a farka, az ciki... :) :)
A kérdező hozzászólása: Ja es ezt o mondta nekem nem lattam.
A kérdező hozzászólása: bocs de nem nekem mert en meg nem toltottem be a 18 cat meg csak 13 eves vagyok .
Kizárt Olyan 8-9 centis lehet max.
Az egyik rokondnak? Szóval neked... Most miért nem lehet megmondani?
Várjál csak így belegondolva nem csak, hogy láttad, ráadásul izgalmi állapotban láttad még le is kellett mérned. Sexman--fiú? Ebbõl már nem jössz ki jól srác:-)))
dzsekkeskedik=dicsekedik?
Alig lehet cigány a kérdezõ... :D na áljunk csak meg, te most 13 éves vagy, és akkor a 18 éves "rokonod" miért "dzsekkeskedik" (WTF???) neked, azzal, hogy neki milyenhúúdenagyfarka van (egy 11 éveshezképest) ??? na szóval arra akarok kilyukadni, hogy esetleg volt egy kis seggbe kuki ?? :D a kérdésedre: Lehetséges-e, hogy egy 18 évesnek ilyen törpeléce van ? Sztem nem, legalább is az fura lenne szerintem. Vagy éppen te azt kérdezed, hogy: "Megnõhetett-e neki ekkorára?" ??
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elírtam: 16-17. napon az ovuláció
Az LH teszt azért is jó, mert nem azt mutatja mikor volt, vagy van, hanem 2 nappal elõtte, amikor lesz. Ha kevesebb a luteális fázisod, mint 14 nap (ami ritka is), akkor elõfordulhat hogy akkor van. Ha az LH teszt plusszos volt a 13. napon, akkor a 15. nap volt pé. elvileg. Remélem segítettem v.mennyit :) Puszi
A kérdező hozzászólása: Köszike!
A látás nem javul a kajától.
Nem. Nem akarlak elkeseríteni, de a "közellátást" ne lehet étkezéssel gyógyítani. Ettõl függetlenül egyél sok gyümölcsöt, répát, sütõtököt, amiben sok A vitamin van, ezek segítik szem egészségét, de ettõl a szemüveget nem fogod tudni letenni.
Szerezz be egy szemtréner szemüveget, és azzal edzed a szemedet. 4 év alatt igen sokat tud javulni vele. [link] Abban nézzél televíziót, meg ha jól esik akkor hordjad az elõírásnak megfelelõen.
Nem lehet! Sõt szerintem még romlani fog a szemed. Nekem úgy magyarázta a szemész, hogy amíg növekszel, addig növekedhet a szemgolyód, és a fénytörési hiba is nagyobb lesz. Vagy valami ilyesmi, nem emlékszem pontosan. Na, de a lényeg: akármit eszel, nem fog megjavulni a szemed. Sajnos!
Sajnos nem fog javulni, sõt huszonvalahány éves korodig még fokozatosan romolhat. Ettõl függetlenül természetesen egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, az nem árthat :)
Csak romlani fog. Igaz, hallottam már olyanról, akinek megjavult a szeme, de ez ritka.
A kajától nem, de a korodtól majd javulhat. Nekem pl. a nagyapám volt úgy, hogy korábban szemüveget hordott, késõbb meg nem. Ezt úgy magyarázták, hogy a szemgolyó eldeformálódásától keletkezik a rosszul látás - nem oda esik a fókusz, ahová kellene, - viszont, ha valakinek már korán, vagy születésekor van ilyen problémája, akkor elõfordul, hogy a golyó deformálódása után kerül a jól látáshoz szükséges helyére a kialakított kép.

Lehetseges az hogy 13 eves csaj nem tudja magat kiujjazni?

Meg annyira sem hogy hozza sem tud erni a lyukahoz...valami baj lehet vagy meg csak koran van???normalis valaszokat elore is koszonom...

Legjobb válasz: Korai még neki.Na meg nem igazán izgul fel.

Korai még neki.Na meg nem igazán izgul fel.
ujjazd ki magad a világból
Lehet hogy disco-ba kéne járnom?? ;-)
Uccsónak! Hagyjad már! A mai fiatalok azt hiszik, hogy a szopás a disco budijában nem számít szexnek! Így nõnek fel, szerinted?
Itt ülök 60 évesen, és hirtelen nagyon öregnek érzem magam. A szex nem márkás cucc, ami kötelezõ bizonyos korban. Nem kell erõltetni, ki van találva (kb. 2 millió éve), amikor ideje van, akkor kell csinálni, amikor nem kell, akkor meg nem szabad. Ez rosszabb, mint a kinek jött már meg, ki ejakulált már verseny, ezek ugyanis élettani adottságok. A ki ujjazott már nagyon rossz verseny, olyan mint a ki cigizik már. Mert belehajszolhat egy teljesen értelmetlen, sõt káros kényszerbe.
Utolsó, feldobtad a napomat. Ment is zöld kéz:D
Itt ülök 25 évesen, holnap munkába megyek, iszom a kakaómat, te meg ujjazni akarsz. Szerintem cserélnünk kéne. Mivel én megyek dolgozni, nekem jár a szex, te meg megkapod a kakaómat.Üzlet?
Én nem vagyok lány. De eddig azt hittem hogy a csiklóval kezdik a lányok... Vagy te mindjárt a második fokozatba kapcsolsz?
Lyukak??? Te mégis melyik lyukkara gondolsz? Remélem, nem a húgycsõnyílásod akarod "kiujjazni"?
Játsz még pár évet inkább a barbi babáiddal!
Szerinted az normális, hogy valaki már alsó tagozatban önkielégit, meg barátja van? Gyermek. Alig 10 évet él le valaki az életébõl és már szex. NEM.
A kérdező hozzászólása: Tudom...de csak feltem hogy valami baj van...
És van aki 13 évesen szexel.Mindenki különbözik a másiktól.
és...mibõl gondoltad hogy az normális? Amúgy nem csak ujjazássla lehet maszturbálni
A kérdező hozzászólása: Csak annyi ilyet olvastam mar hogy 11 eves csajok mar ujjazzak magukat...
Korai korai korai..
kiujjazni? Talán meg.. és normális...Am ott van az a lyuk ne aggódj...
Ezért írtam, én is mindig ott vagyok. :D Sajnos a 25 éves lányok már nem ilyen bevállalósak.

Németet tanultam 13 évig a suliban, lehetséges az, hogy ha újra előveszem, akkor meg tudom tanulni a nyelvet normálisan?

Úgy értem, hogy 1 éve nem tanultam németet. Középfokon sem vagyok. De a jelenlegi sulimban angolt tanítanak. Fontos lenne a német nyelv.

Legjobb válasz: Ha rendesen nekiállsz, ha van elég kitartásod, elszántságo, bármit elérhetsz. ;) Bízz magadban, és nem lesz lehetetlen. Sosincs késõ újat tanulni, új utakon járni...

Ha rendesen nekiállsz, ha van elég kitartásod, elszántságo, bármit elérhetsz. ;) Bízz magadban, és nem lesz lehetetlen. Sosincs késõ újat tanulni, új utakon járni...

Az lehetséges, hogy 13 évesen tejallergiám van?

Legjobb válasz: Persze.Ismerek 10 éves tejallergiás gyereket is.

Persze.Ismerek 10 éves tejallergiás gyereket is.
Kellene egy tesztet végeztetni, mert lehetséges.
Kedves elõzõ, teljesen felesleges a teszt, ha megissza a tejet, és baja van tõle, akkor egyszerûen hagyja ki. Nem érdemes olyan ételekkel terhelni az emésztõrendszert, ami problémát okoz. Az én férjem 23éves koráig fogyasztotta a tejtermékeket, mert az anyja, aki mellesleg egészségügyis volt, nem vette észre hogy a fiának állandóan hasmenést okoznak a tejtermékek. Emiatt, vagy nem emiatt a férjemnek már ilyen fiatal korára egy csomó betegsége volt, durva visszeresség, heves szívdobogás, állandó fejfájások, bõrproblémák, ekcémás tünetekkel, szóval eléggé aggasztó állapotban "vettem át õt". Mihelyt összekerültünk, rájöttem, hogy miután tejes dolgokat fogyaszt, kellemetlen tünetei lesznek, ezért megpróbáltuk kihagyni ezeket, és láss csodát, rövid idõ múlva kezdtek eltûnni ezek a bajok. Késõbb, kb. 8 éve elkezdtük szedni a dr Lenkei féle vitaminokat, azóta jobb állapotban van mint valaha, bár most már 40 éves. Én hasonlóképpen, nincs már egészségügyi problémánk egyáltalán.
Azért kéne a teszt, mert nem mindegy hogy laktózérzékeny e, vagy a tejfehérjét nem tudja lebontani. Tünetek ugyanazok, hasmenés, bélpanaszok, csak elsõre van gyógyszer, a második esetben viszont még az sem mindegy milyen kekszet eszik meg, mert a tejporral készült dolgokat is ki kell iktatni.
van gyógyszer! Mire nincs? És hányan gyógyulnak meg???? Sokan abba halnak bele hogy szedik az orvos által felírt gyógyszert. Ha nem mindjárt a gyógyszerekhez nyúlnánk, hanem gondolkodnánk, akkor több ember mondhatná el magáról hogy ésszel cselekedett, és segített magán.
Ja, és a férjem esetében sem az orvos diagnosztizált, hanem én, és azzal hogy elhagytuk a tejtermékeket, megoldottuk a problémát, nem szorul gyógyszerre a férjem, és akkor sem nyúlnánk gyógyszerhez, ha az orvos mondaná. Az indokolatlanul adott gyógyszerek kárt okoznak!!! Ha csak a gyógyszerek segíthettek volna, akkor már ki kellett volna halni az emberiségnek, mert gyógyszerek csak kb. 100 éve léteznek.Mindenki tud tenni saját magáért.

Lehetséges az hogy 13 hetes kismama vagyok és most kezdek el rosszul lenni? Hányás, szédülés, fejfájás, alacsony vérnyomás, fáradákony vagyok nagyon, van folyásom is ami zavar, és néha apró szúrásokat érzek a köldököm alatt. Mitől lehet ez?

aggódom nagyon. a véd?n?m pihenést javasolt, mert ezek mind jelek, hogy jobban oda kell figyelnem magamra, és a kicsire. még dolgozom egyébként, de ma már nem mentem, mert nem éreztem jól magam. a babának ugye nem lehet baja?

Legjobb válasz: köszönöm elõre is a válaszolóknak a segítséget.

A kérdező hozzászólása: köszönöm elõre is a válaszolóknak a segítséget.
nõ a baba, nyúlnak a méhszalagok, ne aggódj! Nálam ugyanezek a tünetek voltak, s majdnem a 18. hétig tartottak... de elmúlt, s jött más.. :-) pihenj sokat, s aludj amennyit csak tudsz!! Rendben lesz minden!! Boldog babavárást!! 29 hetes kismmama

Lehetséges lenne egy 18-19 éves fiú és egy 13-14 éves lány között bármi is? Erről mi a véleményetek? Most nem pont az én esetemben. Csak úgy általánosságban! 14/L

Legjobb válasz: elsõ:azért az durva, akkor 25 éves srác szedett össze egy 13 évest, leégne a bõr a képemrõl kb még az ismerõsök elött is, nem hogy a családja elõtt például. És szerintem a 13-14 éves és fiatal még a 18-19-hez,mondjuk 14 az még talán határeset...de inkább legyen már közelebb a 15höz.

elsõ:azért az durva, akkor 25 éves srác szedett össze egy 13 évest, leégne a bõr a képemrõl kb még az ismerõsök elött is, nem hogy a családja elõtt például. És szerintem a 13-14 éves és fiatal még a 18-19-hez, mondjuk 14 az még talán határeset...de inkább legyen már közelebb a 15höz.
õszintén megmondom hogy helyzettõl függ. nagyon ritkán de olyanok is léteznek, mint ismerõsömék. 28 éves fiú, 16 éves lány. kb 50 km távolság. 3 éve együtt.
Én 13-14 éves lány vagyok, és tetszettem egy 18-19 éves fiúnak, de komolyabb dolog nem lett belõle:)
Hát így gondolom..:D nem hiszem hogy ez pedofília lenne, (14 év után semmiképp), meg a fiú sem annyira öreg, én csak azt gondolom, hogy nem valami jó párosítás inkább szellemileg:D de meg kell próbálni, aztán majd rájönnek:D
A kérdező hozzászólása: szerintem ez nem az.. mert ha nemtörténik meg akkor nem pedofil..
Ha a fiú pedofil, akkor lenne, bármi!
A kérdező hozzászólása: hát utolsó:D ahogy gondolod.
a 16 és a 21 már nem ugyanott van, mint a 13-18 szerintem. Még a legérettebb 13 éves, akit ismerek is túl éretlen egy normális kapcsolathoz lelkileg és szellemileg, fõleg 5 évvel idõsebb fiúval. (És mondom, nem a hülyébb fajtából van pedig.) Pár év múlva egészen megváltozik egy mostani 13 éves érdeklõdési köre, több közös lesz benne egy huszonévessel, mint egy 12-14 évessel:D De mindig vannak kivételek, sajnos én még nem láttam erre példát. 17/L
A kérdező hozzászólása: nem rólam van szó!:) odaírtam, hogy nem az én esetemben.. és tök mind1 h ha vár a lány 2 évet akkor a fiú már 21 lesz õmeeg 16! ugyanott vagyunk.. hát ezzel viszont egyet értek .. 25évesen egy 13éveessel elég ciki.. még ha 18-14 lenne akkor segáz..
Ha rólad van szó, akkor szerintem inkább várj még 2-3évet.
A kérdező hozzászólása: de ha nem történik semmi olyan. vagy úgy történik h a csaj is szeretné és nem mondják el senkinek akkor nyugivan nem?
pedofilizmusnak mondanám inkább.
A kérdező hozzászólása: Na az széép:|:D tehát végülis szerintem minden lehetséges csak az a fontos, hogy szeressék egymást.. de viszont sztem egy 14éves lány még nemáll készen másraa....mint amik a fiú igényei:|
A kérdező hozzászólása: 22: 54 :) adom ! utolsóó. hát akkor ez ilyen kb.

Iker terhességem volt vagy van. Most 14. héten járok. A dokim szerint 5 hetesen mindkét babócának már dobogott a szíve, majd a 13 héten a kombinált teszt alkalmával az ultrahangos doki azt mondta, hogy az egyik már nem él. Lehetséges ez?

Nagyon szomorú és csalódott lettem. Összehasonlítottam a képeket az első terhességemmel és most akkora a pocakom, mint az elsővel 24 hetesen. Lehetséges ez? Hiszen amelyik elméletileg nem él az nagyon picike. Mitől nő ennyire a hasam?Olyan sok minden kavarog a fejembe. Már arra is gondoltam, hogy benézett valamit az ultrahangos doki és lehet, hogy mégis él mindkét baba és szépen fejlődnek, aztán azért ilyen nagy a hasam. De olyan sok köztük a különbség. Az élő az 68mm volt a másik amelyik a doki szerint nem ad életjelet az pedig 14mm. Várom a tapasztalatokat!

Legjobb válasz: Minden terhesség más, a hasad se lehet ugyanakkora. Láttam én már olyan 15 hetest is, hogy azt hittem menten megszül, meg olyan 20 hetest is, hogy nem is látszott még mindig. Sajnos biztos nem nézte be az orvos. Persze, hogy lehetséges, hogyne lehetne lehetséges?

Minden terhesség más, a hasad se lehet ugyanakkora. Láttam én már olyan 15 hetest is, hogy azt hittem menten megszül, meg olyan 20 hetest is, hogy nem is látszott még mindig. Sajnos biztos nem nézte be az orvos. Persze, hogy lehetséges, hogyne lehetne lehetséges?
Hogy vagy? Van valami fejlemény?
Sajnálom hogy meghalt de tényleg örülj annak hogy nem akkor halt meg mikor már megszületett es ha megkérdezhetem hogy 1 vagy kétpetéjüek es milyen nnemûek??
Az ikres vagyok, talán 8-as. Bármi is lesz, gondolj arra, amit írtam, és te is. Egy nõnek velem együtt volt ikerterhessége, mint az enyém, olyan, 1 dokink volt. Neki ki is alakult a 20. héten, amitõl félt, a babákat meg kellett szülnie, meghaltak. Én annyira sajnáltam. Gondold el, hogy nem kívánta-e volna, hogy olyan helyzetben legyen, min te? Hogy nem baj, ha nem 2, de egészséges legyen az az 1! Gondolj erre, hogy az egyik mindenképp él, egészséges, semmi baja! Majd írd meg, hogy mi volt? De az a doki többet nem mondott? Hogy mi van ilyenkor? Hogy mi lesz? Nagyon átérzem a helyezetedet, én tavaly ilyenkor voltam terhes, és 2 hetente kellett uh-ra menni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Majd, hátha megtudom írni neked, megkérdem az orvosomtól. NAgyon rendes mindenre válaszol.
Koszonom szepen, eleg gyorsan szivodott fel a 16. Heti uh-n mar nem lehetett latni, csak annyit montak, hogy az a terulet echo szegeny a mehembe. Sajnos nem tudom mi az pedig erdekelne. Kitartas es boldog babavarast :)
A kérdező hozzászólása: 23:03-as Nagyon sajnálom ami történt, akkor Te tudod, hogy most mit érzek. Gratulálok a kislányodhoz és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek. Mennyi ideig tartott neked a felszívódás? CSak ultrahanggal ellenõrizték azt? Remélem holnap csinál a dokim ultrahangot és csak pozitív eredményekkel szolgál majd. Remélem a másikkal minden rendben van. Jaj már olyan jó lenne érezni, hogy mocorog, akkor azért egy kicsit megnyugtatna, hogy jól van.
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg az orvosokról csak annyit, hogy aki az ultrahangot csinálta a tök bunkó volt. Annyit mondott, hogy tudja, hogy ikerterhességet hord? Válaszom igen. Erre a doki: és azt is tudja, hogy az egyik már nem él? Hát erre én már nem tudtam mit mondani, csak sírtam és teljesen össze törtem, még jó hogy a barátnõm velem volt, és próbált vigasztalni, nyugtatgatni. Szóval nagyon megértõ és együtt érzõ volt a doki. Lehet, hogy neki ez mindennapos dolog, de nekem nem és engem nagyon szíven ütött. Azért talán lehetnének kicsit kíméletesebbek is, hiszen mégiscsak egy apró kicsi emberkérõl beszélünk akinek már dobogott a szíve! Szóval megtudom érteni, hogy mit érzel
A kérdező hozzászólása: 8/9. Gratulálok a babáidhoz és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok neked. Igen, arra próbálok gondolni, hogy tényleg így a jobb, mert ha ez késõbb történik, akkor sokkal rosszabb, akkor a másikat is jobban veszélyezteti, vagy ha mondjuk betegen születik. Csak nagyon fáj és nehéz beletörõdni, valószínû, hogy idõvel enyhülni fog a fájdalmam és könnyebb lesz. Azért kíváncsi vagyok mit mond a dokim holnap. A genetikai tesztem eredménye elméletileg negatív lett. Most próbálok koncentrálni és nagyon vigyázni a meglévõ egészséges picikémre, és csak abban reménykedek, egészségesen fejlõdik majd tovább.
nekem 10 hetesem halt el az egyik babam.. Semmit nem vettem eszre belole csak a 12. Heti uh-n mondta a doki :( felszivodott es semmilyen komplikacio nem lett kiveve annyi, hogy az AFP-m joval magasabb lett a kelletenel..genetikan kiderult, hogy az ikerterhesseg miatt. Ne ijedj meg, hogy ha veled is ez tortenik. Engem is ijesztegettek, hogy beteg a babam stb. Makk egeszseges kislanyom szuletett :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat. Persze, hogy örülök a megmaradt babára és lehetõ legjobban megpróbálok rá vigyázni, mert abba belehalnék, ha annak is valami baja lenne.
A kérdező hozzászólása: Próbálom elfogadni, de nagyon nehéz. Az ultrahang után felhívtam az orvosom, azt mondta, hogy mivel még nagyon picike, ezért nem kell semmilyen mûtét, sem gyógyszeres kezelés, mert fel fog szívódni magától. Viszont a felszívódás miatt kockázatosabb a másik egészséges baba vetélése. Úgy hogy ha vérzek, akkor azonnal kórház. Kedden délután megyek a dokimhoz és remélem akkor csinál egy ultrahangot és akkor kiderülhet, hogy mi a helyzet pontosan. Ha tényleg úgy van, ahogy az ultrahangon látták, akkor csak remélem, hogy minden szövõdmény nélkül felszívódik hamar és a másikban nem okoz semmi problémát. Akkor szerintetek arra ne is gondoljak, hogy lehet, hogy hárman voltak és mondjuk az egyik elhalt és a másik kettõ meg szépen fejlõdik. Olyan azért lehet, hogy az egyik takarja a másikat és nem veszik észre?! A felszívódás meddig tart? Egyébként két hét múlva kell ellenõrzõ ultrahangra mennem, hogy hogy áll a felszívódás.
ha lenne rá lehetõségem elmennék egy újabb ultrahangra, nehezen bírnám ezt a bizonytalanságot
Sajnos ilyen elõfordul. Nem feltétlenül lökõdik ki az élettelen baba, szépen felszívódik, vagy betokolódik és nem okoz semmi gondot a terhesség alatt. A has mérete a többedik terhességnél jobban változik, mint az elsõ terhességnél. Próbáld meg elfogadni ezt az új helyzetet. Örülj ennek a babának.
"2 embrióból az egyik nagyon nagy görcsök és rengeteg vér kíséretében fogant." ?? Hogyan?
Szia, tapasztalatom nincs, de ha elhalt a magzat, akkor annak szerintem ki kéne lökõdnie. Egy ismerõsöm úgy járt, hogy 2 embrióból az egyik nagyon nagy görcsök és rengeteg vér kíséretében fogant. Azóta egy 2 éves egészséges kisfiú anyukája. Sajnálom, és kitartás!
Mi újság kedves Kérdezõ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!