Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, valakinek egymás utáni (2 db)

Lehetséges az, hogy valakinek egymás utáni két hónapban is ugyan abban a petefészkében van peteérés?

Nekem el?z? hónapban is, és most is a bal oldala szurkál a méhemnek. Mensi szer? görcseim vannak, és fáj a mellem is. A ciklusom 31 napos, mai a 14. nap.

Legjobb válasz: Persze, lehetséges. Nekem van, hogy 3-4szer egymás utáni hónapban a jobb petefészkem aktívkodik :)

Persze, lehetséges. Nekem van, hogy 3-4szer egymás utáni hónapban a jobb petefészkem aktívkodik :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :-)

Egy kis egyszeru Pascal. Adott egy n szam, irjuk fel az osszes lehetseges modon egymas utani szamok osszegekent. Valaki?

Adott egy n szam, irjuk fel az osszes lehetseges modon egymas utani szamok osszegekent. Pl. n=9 2+3+4 es 4+5 Fontos: For ciklussal kene megoldni a feladatot. Elore is koszonom.

Legjobb válasz: Ez házi?

Ez házi?
Program netrolletoltotthazi; Uses crt; Var i, j, n, c: Longint; Begin Clrscr; n:=9; For i:=2 To Trunc((Sqrt(1+8*c)-1)/2) Do If (2*n-i*(i+1)) Mod (2*i) = 0 Then Begin c:=Round(n/i-(i-1)/2); For j:=0 To i-1 Do Begin Write(c+j); Write('+'); End; GotoXY(WhereX-1, WhereY); Write(' '); WriteLn; End; ReadLn; End.
Az elsõ for ciklusban sqrt(8*n+1) van.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem epp igy kellet volna, az n-t az beolvasni kene es az alapjan kiiratni...meg kulomben itt meg sok olyan elem van a programban, amit meg nem tanultunk. De azert koszonom.
zsomkovacs Nem jó. Egy példa 7 3+4 felírható így is 1+2+4, de ezt nem írja ki.
De, jó. Az 1, 2, 4 nem egymást követõ számok.
20:20 Én értelmeztem félre a feladatot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!