Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, valakinek egymás (6 db)

Lehetséges az, hogy valakinek egymás utáni két hónapban is ugyan abban a petefészkében van peteérés?

Nekem el?z? hónapban is, és most is a bal oldala szurkál a méhemnek. Mensi szer? görcseim vannak, és fáj a mellem is. A ciklusom 31 napos, mai a 14. nap.

Legjobb válasz: Persze, lehetséges. Nekem van, hogy 3-4szer egymás utáni hónapban a jobb petefészkem aktívkodik :)

Persze, lehetséges. Nekem van, hogy 3-4szer egymás utáni hónapban a jobb petefészkem aktívkodik :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :-)

Lehetséges az hogy valaki egymás után két nap, hétvégén, 14 órát dolgozzon mint pincér?

pontosítok, naponta 14 órát. szombat és vasárnap, reggel 6tól. van ilyen?

Legjobb válasz: Ez még a jobbik eset. A legtöbb pincér vagy szakács ismerõsöm ezt sokkal hosszabb ideig csinálja (hosszabb óraszámban, vagy több napig).

Ez még a jobbik eset. A legtöbb pincér vagy szakács ismerõsöm ezt sokkal hosszabb ideig csinálja (hosszabb óraszámban, vagy több napig).
Jaja, ez még egyáltalán nem is durva.Nekem olyan is volt, h 24 órát dolgoztam egyhuzamban.

Szerintetek hogyan lehetséges az, hogy egy háború közben az ellenségek barátokká válnak egymással?

Történt vajon már ilyen? Nyilván nem arra gondolok hogy az összes amerikai katona kibékül a tálibokkal a Közel-Keleten hanem mondjuk csak pár ember titokban.

Legjobb válasz: Erre nagyobb méretekben is volt példa, az elõzõ hozzászóló jól írta. A fronton a két lövészárok között húzódott az ún. "senki földje", amikor a harcok szüneteltek, volt olyan, hogy az ellenséges katonák üzleteltek, barátkoztak. A legtöbb ember nem értette a háború okait vagy ürügyeit, és nem ellenséget, hanem embereket látott a másik oldalon is.

a háború két ország között zajlik, de emberek vívják. És az emberi természet nem robotikus, nem romlott, hanem szép és jó. Ezért történik meg ez. Mert a frontvonal mindkét oldalán vannak családos apukák, egyszerû munkásemberek, tisztességes, tanult katonák.
Erre nagyobb méretekben is volt példa, az elõzõ hozzászóló jól írta. A fronton a két lövészárok között húzódott az ún. "senki földje", amikor a harcok szüneteltek, volt olyan, hogy az ellenséges katonák üzleteltek, barátkoztak. A legtöbb ember nem értette a háború okait vagy ürügyeit, és nem ellenséget, hanem embereket látott a másik oldalon is.
Amikor Oroszlánszívû Richárd megbetegedett a 3. kereszteshadjárat közben ekkor Szaladin gyümölcsöt küldött neki, hogy meggyógyuljon. AHOY
A napóleoni háborúk idején is volt erre példa, mikor a spanyolországi hadjárat során, egy-egy csata után a francia és brit katonák közösen keresték a csatatéren a sebesülteket, közben pedig vidáman beszélgettek, mintha mi sem történt volna és nem pár órával azelõtt éppen nem egymásra lõttek volna.
Történt már ilyen. Fõleg az állóháborúkra és a lövészárokharcokra jellemzõ, így ha utánanézel az I világháborúban mondjuk karácsonykor(ez az egyik leghíresebb példa erre) mik történtek akkor rájössz. De a II világháborúban is volt rá példa. Oka hogy a katonák is emberek és van bennük emberség, hiába próbálják a kiképzéskor ezt kiölni belõlük, hiába nem örülnek ennek a parancsnokaik, és hiába "démonizálja" a propaganda az ellenséget. http://www.nemzetisport.hu/sportnaptar/baratkozas-beke-es-fo.. http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1914_december_25_karacs..
1914-18 között a nyugati fronton karácsonykor. Pontos dátumot nem tudom. A német és az angol katonák átmentek barátkozni egymás lövészárkába.
Szerintetek hogyan lehetséges az, hogy olyan emberek, akik egymásnak nem ártottak, még csak nem is ismerik egymást, kioltják egymás életét... férjeket, családapákat, érzõ embereket? Számomra inkább ez a kérdés, ez a csoda. Negatív csoda.
Egyszerû. Egy háborúban nem a katonák utálják egymást, õk csak parancsot teljesítenek. A háborúkat idióta politikusok robbantják ki, és az ártatlan emberek halnak bele.
Egyszerû õk is csak emberek, mert könnyû azt csinálni hogy egy kényelmes szobából embereket küldenek egymás ellen.
Stockholm szindróma?
Nekem az ehhez kapcsolódó történetek közül a kedvencem (és egyszersmind a legellentmondásosabb is) a hétéves háborúhoz, azon belül a fontenay-i csatához kapcsolódik. Az történt ugyanis, hogy a szembenálló francia és angol seregek parancsnokai félórán keresztül, kalaplevéve udvariasan noszogatták egymást, hogy õk lõjenek elõször.

Ugy 3napja összejöttem valakivel, és lefeküdtünk egymással de nem védekeztünk. Az az igazság hogy ugy kb 1-héttel ment el a menstruáciom. Lehetséges-e hogy terhes vagyok? Nem tudom mit csináljak!

Legjobb válasz: Szia! Igen lehetséges,hogy terhes vagy.Tök mindegy,hogy mikor volt meg,semmi nem biztos,csak ha védekezel (bár néha még az se,de még mindig nagyobb az esélye,hogy nem leszel terhes)!Szerintem csinálj egy tesztet 1-2 hét múlva.Addigra már kimutatja ha terhes vagy.De reméljük,hogy nem....:-)

Szia! Igen lehetséges, hogy terhes vagy.Tök mindegy, hogy mikor volt meg, semmi nem biztos, csak ha védekezel (bár néha még az se, de még mindig nagyobb az esélye, hogy nem leszel terhes)!Szerintem csinálj egy tesztet 1-2 hét múlva.Addigra már kimutatja ha terhes vagy.De reméljük, hogy nem....:-)
Én a fertõzésektõl is tartanék....
menj el a nõdokidhoz és beszélj vele. ha most nem mész el és nem vagy terhes, megjön a menzid, akkor is érdemes elmenned orvoshoz 1-2 hó múlva, mert összeszedhetted a HPV vírust is, amit szintén kezelni kell
Annyit az elõzõhöz kiegészítésként, hogy a terhesség ötödik hete a vérzés elsõ napjától számolandó, az a fogantatástól számítva még csak a harmadik hét. Amikor (szabályos ciklusnál) kimarad a vérzés, akkor a baba még csak 2 hetes, de a terhesség már 4 hetes.
Az, hogy mikor volt meg, az tök mindegy tényleg, van olyan ismerõsöm aki mensi alatt lett terhes. Úgyhogy most nagy esélye van annak, hogy összejött, mivel ráadásul pont a peteérés közelében voltatok együtt. (Már az orvosi számítás szerint). Hát, szerintem még két hét múlva is korai a teszt, nekem a terhességem 5. hetében mutatta ki ugyanis, és akkor is elég halványan. Úgyhogy várni kell türelmesen, esetleg, ha nagyon félsz, akkor beszélj a nõgyógyászoddal, Õ UH-n semmit nem fog még látni, mivel ott is csak legkorábban a 4.héten láthatják biztonsággal, de van akinél késõbb, viszont ha elmondod mi a hézag, akkor ad beutalót terhességi vérvételre. A HCG a vérbõl már 1 hetes terhesség után kimutatható...nekem csináltak ilyen vizsgáltatot annó. Máskor lehetnél felelõsségteljesebb is, hiszen az egy egyszerû és helyes döntés, ha meg terhes vagy, akkor ki tudja mi az egyszerû Neked, és a késõbbiekben mit vélsz majd helyesnek....
Meg fizeted a tanulópénzt ha most nem maradtál terhes. Nem értem a dolgot, most nem tudod mit csinálj, akkor tudtad? Nem bántásból mondom, távol álljon tõlem. Nem poénból mondják hogy védekezni kell. Úgy látom még mindig nem jutott el mindenkinek a tudatáig.
Az esély meg van rá. Azt, hogy biztosan következmények nélkül megúszod-e ezt a kalandot, nem lehet elõre megmondani. A 72 órás tablettáról már lecsúsztál, így marad a jó szerencsében való reménykedés.
Most már csak imádkozhatsz. Jó nagy hülyeséget csináltál ugyanis. Ha egy hete múlt el a vérzésed, akkor kb mostanában vagy termékeny. Ha beléd élvezett a srác, ott helyben be kellett volna venni 72 órás tablettát, de már errõl is lekéstél. Most várhatsz 2 hetet, hogy megjön-e a vérzésed, vagy nem. ha 2 hét múlva nem jön meg, akkor csinálj zterhestesztet. Addig hiába csinálsz, mert aktus után 2 hétig nem mutat ki semmit, kell annyi idõ, hogy elegendõ terheshormon legyen a vizeletedben. Mást nem tehetsz. Ekkora hülyeséget... Még a k.urvák is tudják, hogy védekezni kell!!!
Igen terhes maradhattál. De ilyet 3 nap alatt meg se lehet ismerni senkit nem hogy gumi nélkül szexelni vele. Az ilyenek mint te azok akik nem tudják kik a gyerekük apja mert egy nap után lefekszenek bárkivel persze gumi nélkül. Abba bele gondoltál mi van akkor ha a srác pl tripperes vagy kankós vagy ne adj isten AIDS. Három nap alatt nem hiszem hogy ezeket ki lehet deríteni. Remélem szerencséd lesz és megúszod és legközelebb lesz annyi eszetek hogy használtok gumit.
Egyébként gratulálok a nagy felelõsséghez. A terhes lettél mit csinálsz, gondolom abortusz. Persze mit mindig egy ártatlan szenvedi meg a mások hülyeségét.
gratulálok... igen, valószínü hogy terhes vagy.
Nem tudod mit csinálj?! Elõször is keresd meg az eszedet!!! Hogy lehet az, hogy a mai világban meglátsz egy fa..t, és már el is vette az eszedet? Hogy lehet egy vadidegennel úgy kefeküdni, hogy nem használsz óvszert?! Nem csak terhes lehetsz, hanem akár még nemi fertõzést is elkaphattál. (pl: HIV)
Ötödik válaszoló vagyok. Szerintem, az, hogy lehordjátok a kérdezõt több ízben, az nem segít, szerintem már így is elég tanulópénz volt ez neki, és sajnos a mai világban többen is elkövetnek hasonló hibákat. Gondolom Õ nem fogja ezt újra elkövetni, és azért írt ki kérdést, hogy segítsünk megoldani egy problémát. Nem kell azt írogatni, hogy "Igen, valószínû terhes vagy..." és hasonlók, mert egyáltalán nem valószínû, csak megeshet az is. De mi pl a férjemmel majdnem 1 éve próbálkozunk kistesóval a kislányunk mellé, és semmi....van olyan ismerõsöm, akinek 5éve nem jön össze....úgyhogy ez nem olyan, hogy eldöntött tény. Nagy felelõtlenség volt, remélhetõleg tanult belõle, és reméljük nincs következménye, nem kell kétségbeesni egybõl, hanem el kell menni orvoshoz, ahogy írtam az elõbb. És a doki a fertõzést szûrûvizsgálattal meg tudja állapítani, a terhességet meg vérvizsgálattal.
lehetetlen mert a hüvely túl savas hozzá mire odafolyna a kellõ helyhez a sav túl sok mindent feloldana
ezt a pocsékolást! legközelebb szolj, én felnyalom a hasárol a friss nedüt!
Fúj, szõrös?!?!?!
DE! Egy szûz lánynak még puncija van... bocsi...
Nem tartom valószínûnek.
A kérdező hozzászólása: utána óvatosan letöröltem a hasáról meg azt a picit a szõrrõl, utána bugyi fel és mentünk is tovább
A kérdező hozzászólása: igen szõrös volt nem dúsan de azért volt 1 cm-es
a gyerekhez egy darab is elég. nem kell mind a 15millió... van egy kis szõr rajt? az megfogja egy részét. :-)
A kérdező hozzászólása: nah jó szerintem igazából a hasára ment a legtöbb de akkor is félek.
4-es nem vagy most formában
rálõttél a sunira?
Úristen... Te vagy a komolytalan! " ráélvezek a pinájára" -remélem nem a barátnõdrõl írsz így. " szûkebb lyukon vagy ilyesmi? XD -az nem lyuk, azt hüvely bemenetnek hívják, és van rá esély, hogy a sperma bejut, tudo, most elárulom az a "lyuk" ott nem egy hermetikusan lezárt létesítmény, a szûz lányoknál sem. Szerintem használj gumit, de még jobb lenne, ha nem Te vennéd el annak a lánynak a szüzességét! Szép estét
Szûz Mária is így lett terhes pedig :| szerinted miért szûz?
A baba zombi mòdjára fogja szétszaggatni a szûzhártyát születéskor.Kb olyan lesz mikor az uruk-hai-okat kparják ki a nyálkás sárbòl.Am ajánlom ha lány akkor Dzsenifer legyen ha fiù akkor Aldombrandò vagy Maximilián.
Nem 0% az esély. De ha nem nyúlkált magában, se te benne, akkor azért nem is sokkal nagyobb a 0-nál.
igen, de %-ok ne kérj
de mér priccolnál a suncujára?

Egy kis egyszeru Pascal. Adott egy n szam, irjuk fel az osszes lehetseges modon egymas utani szamok osszegekent. Valaki?

Adott egy n szam, irjuk fel az osszes lehetseges modon egymas utani szamok osszegekent. Pl. n=9 2+3+4 es 4+5 Fontos: For ciklussal kene megoldni a feladatot. Elore is koszonom.

Legjobb válasz: Ez házi?

Ez házi?
Program netrolletoltotthazi; Uses crt; Var i, j, n, c: Longint; Begin Clrscr; n:=9; For i:=2 To Trunc((Sqrt(1+8*c)-1)/2) Do If (2*n-i*(i+1)) Mod (2*i) = 0 Then Begin c:=Round(n/i-(i-1)/2); For j:=0 To i-1 Do Begin Write(c+j); Write('+'); End; GotoXY(WhereX-1, WhereY); Write(' '); WriteLn; End; ReadLn; End.
Az elsõ for ciklusban sqrt(8*n+1) van.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem epp igy kellet volna, az n-t az beolvasni kene es az alapjan kiiratni...meg kulomben itt meg sok olyan elem van a programban, amit meg nem tanultunk. De azert koszonom.
zsomkovacs Nem jó. Egy példa 7 3+4 felírható így is 1+2+4, de ezt nem írja ki.
De, jó. Az 1, 2, 4 nem egymást követõ számok.
20:20 Én értelmeztem félre a feladatot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!