Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, valaki ne (11 db)

Lehetséges, hogy valaki ne a társát szeresse, hanem azt, ahogy a társa szereti õt?

Legjobb válasz: Lehetséges, persze. Csak ebben az esetben én elgondolkoznék a szakításon.

Lehetséges, persze. Csak ebben az esetben én elgondolkoznék a szakításon.
lehetséges.
Lehetséges, de szerintem nem vall egészséges lélekre, ha valaki emiatt él párkapcsolatban a másikkal.
Igen lehetséges. Engem is jobban szeret a párom, mint én õt, de próbálom úgy viszonozni hogy a különbség ne legyen feltûnõ. Az a baj, hogy neki én vagyok a nagybetûs igazi, nekem viszont nem õ:( De a kapcsolatunk azért alapvetõen jól mûködik, megvan a tökéletes kémia, és jellembeli hasonlóság is:)
A kérdező hozzászólása: És nõnél lehetséges?
Olyan férfi biztos hogy van, aki inkább megvan egy egyszerûbb, de õt istenítõ nõvel, mint egy számára vonzóbb magasabb kultúrlátáságú, jogosan igényesebb nõvel, aki saját szintéhez mérve már jóval több hibát látna a férfiban. (Pl. egy multis szenior mérnököt egy egyszerûbb csaj csodálni tud, egy több nyelvet beszélõ, diplomás multis középvezetõ csaj meg még többet akar kihozni belõle, ami miatt érezheti a férfi, hogy a nõnek teljesítménye kevés.)
Bizony!Én pl erre vágyom, elég ha van kémia a részemrõl.
Szerintem ez addig nem baj, amíg nem CSAK azért szereted.
Lehetséges, hogy nem a társadba vagy szerelmes, hanem maga az érzés hiányzik, hogy szeressenek.
akàr onzèsnek is hìvhatnànk
Sok minden lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem úgy ahogy viszonozza is. És amíg feltétel nélkül viszont szeretik, ez ki sem derül.
Ez bizony nagyon sok kapcsolatra jellemzõ. Ez azonban nem szerelem. Ugyanis ha a másiknak rossz napja, vagy tartósan rossz idõszaka lesz, és õ vágyna támaszra, akkor nem fogsz tudni támaszt nyújtani neki, hanem hiányként éled meg. Amikor elmúlik a rózsaszín köd (1-3 év), akkor két vadidegen ember áll majd egymással szemben, akik egymástól várnák, hogy a másik fél adja meg mindazt, amit korábban is, és folyamatosan frusztrálódnak mindketten, hogy ez nem történik meg. A kapcsolatokhoz bizony "fel kell nõni". A valódi kötõdés arról szól, hogy a kötõdési személy nem helyettesíthetõ mással, az ember nézem, és nem azt, amit nyújt nekem. A valódi kötõdésben a felek fogékonyak egymás igényeire, és kölcsönösen igyekeznek kielégíteni azokat. A valódi kötõdésben el tudom fogadni a másik támaszát, és képes vagyok én is támaszt nyújtani számára, ha arra van szüksége. Az emberek többsége azonban (gyerekkorból hozott) kötõdési problémákkal küzd. Ezt lehet tudatosan fejleszteni, vagy, ha nagyon súlyos a sérülés, vagy már sokszor ismétlõdnek ugyanazok a hibák a kapcsolatokban, akkor érdemes szakember segítségét igénybe venni.

Hogyan lehet a Facebookon beállítani azt, hogy ne legyek látható módban? Lehetséges az, hogy valakit letiltsak, hogy írjon nekem üzenetet?

Legjobb válasz: annyit tudsz, h senki ne lásson, de te sem látsz semmit. vagy beszélsz az illetõvel ott van 3 menüpont a chatnél katt a középsõre ott van h "a partner számára ne legyek elérhetõ" katt rá és csak Õ nem lát aamúgy mindenki... ;)

annyit tudsz, h senki ne lásson, de te sem látsz semmit. vagy beszélsz az illetõvel ott van 3 menüpont a chatnél katt a középsõre ott van h "a partner számára ne legyek elérhetõ" katt rá és csak Õ nem lát aamúgy mindenki... ;)
Böngészõben Privátra állítod be, akkor láthatatlan vagy.

Lehetséges, hogy valaki soha az életében ne legyen szerelmes, és soha ne szeressék?

19 éves vagyok. Soha nem volt komoly kapcsolatom, nem voltam szerelmes s sz?z is vagyok. Minden pasi akivel jártam csak nagyon rövid ideig tartott, néhány hónapig. Egyre jobban kezdem feladni a remény. Létezhet olyan, hogy valaki ne legyen soha szerelmes?

Legjobb válasz: Szívesen válaszolnék, ha tudnám a választ... de nem tudom. Rám is igaz minden, amit elmondtál, csak én már 25 vagyok. Ha épp optimista vagyok, akkor azt gondolom, hogy vár még rám valahol a szerelem... Remélem, tényleg így van. :) Egyébként az eddigi kapcsolataidnak hogy lett vége? Te vetettél véget nekik, vagy fordítva? Te nem voltál szerelmes, vagy õk? Vagy egyik fél sem? Ha van kedved, írj egy kicsit részletesebben. 25/N

Szívesen válaszolnék, ha tudnám a választ... de nem tudom. Rám is igaz minden, amit elmondtál, csak én már 25 vagyok. Ha épp optimista vagyok, akkor azt gondolom, hogy vár még rám valahol a szerelem... Remélem, tényleg így van. :) Egyébként az eddigi kapcsolataidnak hogy lett vége? Te vetettél véget nekik, vagy fordítva? Te nem voltál szerelmes, vagy õk? Vagy egyik fél sem? Ha van kedved, írj egy kicsit részletesebben. 25/N
jájjj.. árad az emó belõled. mond csak kedves.. mért tartottak pár hónapig a kapcsolataid? tippelhetek? unalmas vagy, nem bízol senkiben, szarul választasz? vagy mind3?
Szerintem létezhet, de ne add fel, elõbb-utóbb csak rátalálsz valakire.
Mi az, hogy árad az emó a kérdezõbõl? Ez szerintem hülyeség. És nem csak azért mehet tönkre a kapcsolat, mert az egyik fél unalmas, vagy mert nem bízik senkiben. Ez sokkal összetettebb probléma, nem lehet így leegyszerûsíteni.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok emo hogy miert lett vege egyszeruen nem talaltunk, volt h en szerettem o nem, de volt h egyik fel sem igazan...enyi
Hasonló cipõben járok én is. Csak 18L vagyok, és nekem is csak nagyon rövidke kapcsolataim voltak. És NEM azért, mert én lennék az unalmas, vagy a kényes, vagy a nagyigényû, vagy bármi más... Én egyszerûen úgy fogom fel, h nem találtam meg a megfelelõ partnert...sajnos van ilyen...holott, már én is nagyon szeretném, de ez annál rosszabb csak. Válasz: Lehetséges. 18L


Lehetséges, hogy valaki kiszeressen az elsõ szerelmébõl, de soha többé ne szeressen mást?

Legjobb válasz: Persze, épp abban a pillanatban, hogy kiszeret valakibõl, elüti egy autó és meghal, vagy lelövik és meghal.... ez két lehetõség a sokból.

Persze, épp abban a pillanatban, hogy kiszeret valakibõl, elüti egy autó és meghal, vagy lelövik és meghal.... ez két lehetõség a sokból.
hààt persze, a nap sem kel fel tobbet
A lelkibeteg és életképtelen embereknél ritkán megesik ez.Egyébként ilyen nem nagyon létezik.
Lehet fikázni de szerintem lehet, vagy is szerethetsz mást meg minden de lehet hogy senkit se fogsz annyira mint õt és hiányozni fog valami mindig, én hasonló cipõbe vagyok és hát nem a legjobb érzés ..
A kérdező hozzászólása: Szerettem Õt, nagyon, de sok okot adott arra, hogy meggyûlöljem. Szeretem még, de nem tudnék már vele élni. Kiábrándultam. Viszont úgy érzem nem tudnék mást szeretni.

Lehetséges az, hogy az ismerősök ne lássák, ha valaki az ismerősöm lesz a facebookon?

Van ilyen beállítás?

Legjobb válasz: A saját oldaladon nyisd ki az ismerõseid listáját. A jobb felsõ sarokban a ceruzára kattintva válaszd az Adatvédelmi beállításokat. Itt beállíthatod, hogy kik láthatják az ismerõseid listáját. Ha ezt átállítod Csak én-re, vagy beadsz néhány egyedi nevet, akkor a többiek nem kapnak értesítést az új ismerõsödrõl, de azt sem látják, hogy kik az ismerõseid. (Régebben ilyenkor is mutatta a közös ismerõsöket, nem tudom az új módi mi lett.)

A saját oldaladon nyisd ki az ismerõseid listáját. A jobb felsõ sarokban a ceruzára kattintva válaszd az Adatvédelmi beállításokat. Itt beállíthatod, hogy kik láthatják az ismerõseid listáját. Ha ezt átállítod Csak én-re, vagy beadsz néhány egyedi nevet, akkor a többiek nem kapnak értesítést az új ismerõsödrõl, de azt sem látják, hogy kik az ismerõseid. (Régebben ilyenkor is mutatta a közös ismerõsöket, nem tudom az új módi mi lett.)

Miért nem lehetséges az, hogy valakinek ne legyen semmilyen állampolgársága?

Ugye 2-s állampolgárság is van, ahol X személynek 2 állampolgársága van. De olyan miért nem lehet, hoyg valaki önként lemond (vagy megfosztják t?le ) pl a magyar állampolgárságról?

Legjobb válasz: Mert nem lehet és kész. Létezik a "hontalan" fogalom, de ez nagyon kivételes és kerülendõ is.

Mert nem lehet és kész. Létezik a "hontalan" fogalom, de ez nagyon kivételes és kerülendõ is.
Mert akkor sehová sem fizetne adót.
A kérdező hozzászólása: Tényleg? És ha mondjuk igényelem pl X ország állampolgárságát, és elkezdek ott lakni (pl 4 évig kell) akkor autómatikusan lemondhatok a magyarról például (ez csak példa, nem akarok lemondani) vagy meg kell várni, míg másik országban megkapom?
Olvasd el az idevonatkozó jogszabályt:A külföldön élõ állampolgár magyar állampolgárságát lemondással szüntetheti meg. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak az mondhat le a magyar állampolgárságról, aki már rendelkezik más állam állampolgárságával, VAGY arra ígérvényt kapott, ÉS Magyarországon már nincsen lakcíme (külföldi letelepedést jelentett be). Lemondhat a magyar állampolgárságáról az a külföldön élõ magyar állampolgár, aki igazolja, hogy már rendelkezik külföldi állampolgársággal vagy erre ígérvénye van.
DE van olyan hogy hontalan. Az az akinek nincs állampolgársága.
Utolsónál a pont. Ha ilyen egyszerû lenne a dolog, mindenki lemondana állampolgárságáról, és nem kéne adót fizetni.
A kérdező hozzászólása: ÉS hogy vállt valaki hontalanná?? Hisz a cigányok is "hontalanok" mert nincs saját országuk, nem is volt.
"Hisz a cigányok is "hontalanok" mert nincs saját országuk, nem is volt." Nem hontalanok. Nem ország, hanem állampolgárság kérdése. Olvasgasd kicsit a jogszabályokat.
Nagyon is lehetséges, ezek a hontalanok. Az adófizetéshez semmi köze, nem azért fizet valaki adót, mert állampolgár, hanem azért, mert keresete egy részét le kell adja ott, ahol megkereste. Ha pl. Te magyar állampolgárként Franciaországban dolgozol, akkor ott is adózol. A hontalan is ott fizet adót, ahol dolgozik. A kérdés viszont az, hogy egy hontalan státus kinek jó ? Szerintem csak károd és hátrányod származik belõle, amolyan kivert kutya leszel.
A kérdező hozzászólása: Úgy lemondani, hogy közbe nincs másik országban igényelve.

Facebookon (vagy facebookos alkalmazással) lehetséges az, hogy valaki beállítsa azt, hogy bizonyos időpont után semmilyen posztját/tevékenységét ne lássam?

Chaten se lássam online, és chaten se jelezze az üzenetemre, hogy "Seen on..." - tehát, hogy látta? Vagyis, annak ellenére, hogy jár és csinál valamit, én azt ne láthassam, és úgy lássam, mintha egy adott id?pont óta nem is járt volna fenn, soha?

Lehetséges, hogy valakit azért ne vegyenek fel egy állásba (eladó vagy más) mert mondjuk az érettségije nem a legjobban sikerült vagy inkább a személyes tapasztalat a döntő?

Legjobb válasz: Nekem soha életemben nem kérdezték az érettségi jegyeimet munkakeresésnél. Az érettségi eredmény max a továbbtanulásnál számít, amikor a pontok miatt nem midegy.

Nekem soha életemben nem kérdezték az érettségi jegyeimet munkakeresésnél. Az érettségi eredmény max a továbbtanulásnál számít, amikor a pontok miatt nem midegy.
Nálam is csak annyit kérdeztek, hogy megvan-e. Inkább az interjú a döntõ, ott kell elõadnod magad.
Nálam is csak a másolatát kérték el és felírták a számát, ennyi.

Szerintetek lehetséges az, hogy valaki a folytonos stressz miatt ne kívánja a szexet?

Hosszú ideje rengeteg problémával küzdök, és sajnos minden nap idegeskedem, nem tudok lazítani és id?m sincs rá, a barátommal már elég régóta együtt vagyunk, de

Legjobb válasz: "sosem tudom elengedni magam és folyton kattog az agyam" Ez azt jelenti, hogy pl csókolózás, vagy petting közben is gondolkozol? Ha igen, az nagy hiba. Próbálj nem gondolkozni, próbálj csak az érzékszerveidre öszpontositani (érintésre, illatra, az ajkaidra). Felejtsd el a világot, és gondolj arra, hogy ott, abban a pillanatban nem kell, nem szabad másra gondolni, csak az ölelkezésre!

"sosem tudom elengedni magam és folyton kattog az agyam" Ez azt jelenti, hogy pl csókolózás, vagy petting közben is gondolkozol? Ha igen, az nagy hiba. Próbálj nem gondolkozni, próbálj csak az érzékszerveidre öszpontositani (érintésre, illatra, az ajkaidra). Felejtsd el a világot, és gondolj arra, hogy ott, abban a pillanatban nem kell, nem szabad másra gondolni, csak az ölelkezésre!
A kérdező hozzászólása: Folyton ezt próbálom, de egyszerûen nem megy. Már szerintem azt sem tudom, hogy kell lazítani, az idejét sem tudom annak, hogy mikor volt, hogy lazítani tudtam. Csókolózás meg petting közben egy darabig megy az, hogy tényleg csak a páromra figyeljek és ne a gondokra, de sajnos ez az állapot nem sokáig tart:(
Én is hasonlóképp vagyok most, érettségi elõtt. :S Szerintem a barátom is kezdi már megelégelni. :( Próbálj meg lazítani, pihenj sokat... esetleg a bulizással is kiereszhetnád a fáradt gõzt, nekem néha sokat segít, lenyugszom utána.
Elsõ vgayok. Ha folyamatosan jár az agyad, nem tudsz jelen lenni, és nem tudsz koncentrálni, akkor az (valószinüleg) a lelki entrópia. Szerintem vagy keress meg egy pszichológust, aki tud neked segiteni, rendbeteszi a gondolataidat, vagy olvasd el "A most hatalma" c. könyvet, talán ezzel is elõrébb lehetsz. ***** Remélem segithettem!* Automatikusan eltávolított tartalom.
megfelelõ partnerrel a szex a legjobb stresszoldó... tapasztalat 22/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Amugy én is most érettségi elõtt vagyok, meg tovább tanulás elõtt és sajna ez így iszonyú rossz, mert folyton csak tanulok. A bulizás viszont nekem nem segítene, mivel nagyon nem szeretem a discókat, és a rock koncerteket sem, nálunk meg csak ez a kettõ vanXD Szóval bulizás szempontjából elég gyér a választék.

Lehetséges az, hogy valaki ne fizessen nyugdíjjárulékot és TB-t?

Arra gondolok itt, hogy az illet? lemond a jöv?beli nyugdíjáról meg az egészségügyi ellátásáról mondjuk egy nyilatkozatban, és onnantól kezdve nem vonják t?le a pénzt. (Persze nem is kap nyugdíjat, ellátást a nyilatkozat aláírása után.)

Legjobb válasz: Szerintem ilyen nincs.

Szerintem ilyen nincs.
Nem lehetséges!
A járulékok levonását ugynúgy törvény írja elõ mint azt, hogy adóznod kell. NEM LEHETSÉGES!
nem, mert Magyarországon közteherviselés van, a közösbe fizetünk, és nem saját számlánkra. Talán az egyetlen módja, ha nem akarsz fizetni, ha eltartott vagy, és nem dolgozol. akkor az élettársad (egy háztartásban élõ kersõ) után kaphatod a biztosítási ellátást, ha errõl küön nyilatkoztok a TB-nek (3 éve még így volt, lehet, hgoy már ez megszünt). Akik nem dolgoznak, azok Nyugdíjárulékot nem kötelesek fizetni (nem is kapnak nyugdíjat)
Igen!
Nem lehet, mert már úgy kapod a fizetésed (sajnos), hogy ez is le van vonva belõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!