Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, valaki elkezd (3 db)

A kérdező hozzászólása: Kicsivel többet, kb 1.5 kg-ot?
5 félkiló plusz az már nagyon sok és a kreatin nem csodaszer csak picit dob azért nem szokták kezdõknek ajánlani mert olyan gyorsan fejlõdsz még hogy ez észrevétlenül maradna
Fél évig nem ajánlom kreatint, mert rutinod sincs kajálásban és edzésben és nem tudnád kiaknázni a kreatin elõnyeit. Tartogasd késõbbre, mikor belassul a fejlõdés. Nem tudsz nettó izomban kreatinnal sem többet felszedni, mint havi 1kg. Tömegben jöhet több, de az nem nettó izom lesz. Így érthetõ?

Lehetséges az, ha valaki elkezd tornázni, és aztán abbahagyja akkor rosszabb lesz a helyzet?

A narancsb?rt próbálom lehámozni magamról, de egyik nap úgy látom mintha javulna, másik nap meg mintha roszabb lenne.

Legjobb válasz: Mozgástól semmiképp sem lesz rosszabb a helyzet, ha abbahagyod, akkor sem. Csak segít, beindítja az anyagcseréd.

Mozgástól semmiképp sem lesz rosszabb a helyzet, ha abbahagyod, akkor sem. Csak segít, beindítja az anyagcseréd.
méregtelenits, + figyelj oda mit eszel! alkohol-cigaretta számüzve!! ajánlatos a rendszeres mozgás, az sem árt ha a kényes területeket dörzsölöd frotir kesztûvel+krém

Szerintetek miért lehet az, h a barátommal egyre kevesebbet szexelünk, pedig csak hetente egyszer van alkalmunk rá, és mindig elkezd fájni a petefészkem közben? :/ lehetséges, h van valakije rajtam kívül?

Legjobb válasz: Nekem is fáj a péniszem a tegnapi szex óta, s most én is mondtam a páromnak, hogy most szex szünetet fogunk tartani... Attól még nincs másom, s neki sincs senkije!

Nekem is fáj a péniszem a tegnapi szex óta, s most én is mondtam a páromnak, hogy most szex szünetet fogunk tartani... Attól még nincs másom, s neki sincs senkije!
Lehet , hogy Túlságosan nagy Bránnerrel Rendelkezik :P
Állj. Te most hogy hozod a petefészked fájdalmát kapcsolatba azzal, hogy a párod megcsal??? Ezt nemértem.. A kettõnek semmi koze egymáshoz. A hogy fáj, inkább menny el egy nõgyógyászhoz, arra meg, hogy kevesebbet szexeltek nem feltétlen a megcsalás az oka. Magadban is próbáld keresni annak azokát. Ha meg megcsal annak jelei vannak :]
A kérdező hozzászólása: egyszer úgyhallottam, h fájdalmas lehet a szex, ha félrelép a párunk :/ és eddig nemfájt soha, pedig nincs akkora neki, hanem olyan átlagos méret. meg sokszor jön a kifogásokkal, h most fáradt, nincs kedve stb. :S ez a gyanús, eddig meg alig várta, h együtt lehessünk :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!