Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, terhesség (121 db)

Szerintetek, ha terhes lennék, akkor lehetséges az, hogy 2 nappal a nemvárt előtt nincs semmi terhességre utaló jelem, azon kivül, hogy pict megduzzadtak a melleim és valami furcsa fémes izt érzek a számban?

Legjobb válasz: abszolut lehetséges,sokan (akik nem tudatosan készülnek a babára és görcsölnek rá minden tnetre) nem is tudják hogy terhesek 1-2 héttel a nemvárt után,amugy én azt olvastam hogy a terhességi tünetek a 6.héttõl jelentkeznek

abszolut lehetséges, sokan (akik nem tudatosan készülnek a babára és görcsölnek rá minden tnetre) nem is tudják hogy terhesek 1-2 héttel a nemvárt után, amugy én azt olvastam hogy a terhességi tünetek a 6.héttõl jelentkeznek
A 7.hétig nekem sem volt semmi, bezzg utána felkelni sm tudtam, kórházba kerültem. Drukolok, hogy te ne így járj! 24 hkm
Nekem a 10.héttõl kezdõdtek a tünetek.
A kérdező hozzászólása: De jó lenne..:) Próbálok nem rágörcsölve bizakodni... Egyelõre még menstruációra utaló tüneteim sincsenek (pedig ilyenkor már szoktak), hátha ez jó jel lehet..
Bocsánat, hogy beleszólok, de egyáltalán nem törvényszerû az, hogy csak a 6. meg a 7. héttõl kezdõdnek a tünetek!!Nekem már a 4. héten is volt.Sõt, a nemvárt elõtt 1 nappal teszteltem pozit, és már akkor is volt tünetem!!Meg volt egy a beágyazódás ideje alatt is!!Pl spontán kívántam meg ételeket, ami ezelõtt SOHA nem történt meg velem, ebbõl gondoltam, hogy baba lehet a dologban.Meg fájtak folyamatosan a mellbimbóim.Tudom, ez is szinte mindenkinél jelentkezik mensi elõtt, csakhogy nekem a mensi elõtt 4-5 nappal midig elmúlt, viszont most folyamatosan fájt! :) És nagyon sokat szurkált a hasam alja, amihez késõbb társult a görcsölgetés.Soha nem szurkált még annyit a hasam alja mint akkor, azaz a beágyazódás ideje alatt. :) 7 hkm

Mi az a sárgatest ciszta? Ettől még lehetséges a terhesség?

Legjobb válasz: szia.A 7–11. terhességi héten gyakran látszik a méh mellett egy különálló, tiszta bennékû, vékony falú, 2–4 mm átmérõjû cysta, mely késõbb eltûnik. Beavatkozásra nincs szükség.ezt egy szakoldalról másoltam be neked.azt írják hogy ez terhesség alatt figyelhetõ meg.nem írtad hogy már tudod e a terhességet,vagy még csak tervezed.

szia.A 7–11. terhességi héten gyakran látszik a méh mellett egy különálló, tiszta bennékû, vékony falú, 2–4 mm átmérõjû cysta, mely késõbb eltûnik. Beavatkozásra nincs szükség.ezt egy szakoldalról másoltam be neked.azt írják hogy ez terhesség alatt figyelhetõ meg.nem írtad hogy már tudod e a terhességet, vagy még csak tervezed.
én írtam az elõzõ választ.ezzel még kiegészíteném:A tüszõrepedést követõen a tüszõbõl kialakuló hormontermelõ sárgatest erõs bevérzése is cisztát eredményezhet. Ezek általában 5-6 cm átmérõjû, sima felszínû, cisztaszerû képletek, amelyek az esetek többségében beavatkozást nem igényelnek, spontán felszívódnak. remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Szia! Èn voltam a kèrdezö. Nagyon köszönöm Neked a vàlaszt, sokat segitettèl!! Köszönöm!!!

Lehetséges az, hogy a kismedence UH vizsgálata során ne derüljön ki egy 3 hónapos terhesség?

Az alhasam jobb oldala fájdogál már egy ideje, ami sokszor a derekamba is átsugárzik. Újabban már a hasam bal oldalát is "érzem"...

Legjobb válasz: nyugi,3 hónapos terhességet már észrevettek volna,netes sztorikra meg nem kell hallgatni,mert kamu a háromnegyede,itt már az is terhességi tünet,ha valaki hat helyett hétkor kel,vagy egy nap többet evett a szokottnál,meg messzirõl jött ember bármit mondhat

3 hónapos babát a pocakban szerintem a laikus is felismer, annak már emberi formája van.és már rég lenne szívhang is
nyugi, 3 hónapos terhességet már észrevettek volna, netes sztorikra meg nem kell hallgatni, mert kamu a háromnegyede, itt már az is terhességi tünet, ha valaki hat helyett hétkor kel, vagy egy nap többet evett a szokottnál, meg messzirõl jött ember bármit mondhat
A kérdező hozzászólása: A nõdokitól jövök, uh-ról :) csak az volt bennem, amit a 2. válaszoló is írt, hogy hátha mivel a gyulladásra hegyezte ki vizsgálatot, nem volt alapos.. de többetek azt írta, h ez kizárt, úh inkább próbálok nem parázni...
menj el nõdokihoz, ha az megnyugtat, és csináltass egy uh-t amúgy én még szûz vagyok, de ha késik a mensim, képes vagyok pánikolni, és produkálom a terhhességi tünetek színe-javát, szerintem nálad is ez volt
A kérdező hozzászólása: 2 napig tartott, bár talán a 3. napon is volt egy kis barna.. amúgy akkor arra gondoltam, hogy simán lehettem terhes, mert az összes létezõ tünet felvonult nálam, aztán megszûnt minden, mintha elvágták volna... én arra tippeltem, hogy elment a baba, mert ugye a 6. hétig nem tuti a dolog.. De nem értékelném a sors "humorát", ha nekem is az 5. hónapban derülne ki, hogy ja amúgy jó lett volna, ha vigyázok magamra az elmúlt idõszakban... Na mindegy, biztos túl hipochonder vagyok..
amúgy mennyi ideig tartott, és milyen színû volt az a bizonyos rövid menstruációd?
A kérdező hozzászólása: 3, 5 hónapja volt utoljára szexuális kapcsolatom, utána az elsõ menstruációm olyan volt, mint a terhesség elején szokásos: kevés, rövid ideig tartó... utána teljesen normális mensiim voltak... kivéve ez a hasfájás, ami azóta megvan.. 1 hónapja csináltam tesztet, ami negatív lett, szóval ki is zártam a terhességet. Csak olvastam ilyen rémtörténeteket neten, hogy nem vette észre az orvos, vagy nem mutatta ki a teszt, csak több hónap után.. ja és egészen konkrétan ismerek olyan nõt, aki 5 hónapig végig menstruált a terhessége alatt...szóval akkor tudta meg, mikor megmozdult a baba.. na ezek után már semmit sem merek kizárni... Bár tény, hogy az internetes diagnózisok alapján mindig levonhatom a következményt, hogy meg fogok halni, vagy terhes vagyok, vagy hogy nem vagyok az XD
3 hónapos terhességet már laikus is észrevette volna, tesztet csináltál?gondolom, annyira akarod a gyereket, hogy már beképzelsz mindent, kismedencei vizsgálatnál a méhet és a petefészkeket, húgyhólyagot nézi
Miért pont 3 hónapos? Kicsi a valószínûsége, de ha figyelmetlen az orvos és csak gyulladást keres, lehet, hogy nem veszi észre. De vizeletben szerinte észrevették volna a HCG-t.
Nem, nem lehetséges. A kismedencében mégis mit nézne, ha nem a méhet? Olyan nincs, hogy nem nézi meg...

Lehetséges olyan terhesség, hogy teszt negatív, orvos is azt mondja rutin vizsgálaton, hogy nincs de végül kiderül, hogy mégis van?

Elmaradt menstruáció is közrejátszik. Meg fogamzásgátló szedés is.

Legjobb válasz: Elméletileg lehetséges, de kicsi rá az esély. Azért volt már rá példa. Csinálj új tesztet pár nap múlva.

Elméletileg lehetséges, de kicsi rá az esély. Azért volt már rá példa. Csinálj új tesztet pár nap múlva.

Lehetséges az, hogy ezek a terhesség tünetei?

Tegnap este voltunk együtt a vőlegényemmel és nem védekeztünk.2 nap múlva kellene megjönnie. Ma délelőtt hányingerem volt, nagyon magas volt a pulzussuámom és nem volt jó a közérzetem.2 nap múlva kellene megjönnie. Volt olyan ismerősöm aki már érezte ezeket az első pár napban is és utána elmúltak neki, meg olvastam is róla, hogy ez lehetséges. Szerintetek? Előre köszönöm az értelmes és jóindulatú válaszokat. :)

Legjobb válasz: Korai terhességek ritkán okoznak tünetet. Valószínû stresszelsz. Menszesz elõtt egyébként is kevesebb a teherbeesés valószínûsége.

Korai terhességek ritkán okoznak tünetet. Valószínû stresszelsz. Menszesz elõtt egyébként is kevesebb a teherbeesés valószínûsége.
A megtermékenyítés utáni kb. 7. napon történik meg a beágyazódás, addig nincs méhlepény. A HCG-t, ami a terhességi hányingerért felelõs, a lepényszövet termeli - ergo ha ma volt hányingered, annak más oka kell, hogy legyen. Kicsi az esélye annak, hogy terhes legyél.
Biztos hogy nem.
A kérdező hozzászólása: Február 20-án is voltunk együtt, akkor pharmatex tablettával, ami nem tökéletesen oldódott föl, mert darabos volt.
Hát a Pharmatex nem teljesen 100%-os. ha nem jön meg, vegyél tesztet.Azért kicsi az esély a terhességre.
A kérdező hozzászólása: Már 3 napott késett eddig.
Kiderült már biztos, terhes vagy?

Hogyan lehetséges az, hogy aki a terhessége alatt normálisan étkezett, nem fogyott, semmit vagy max 3 kg-ot hízott?

Egyre több ilyen esetr?l olvasok és hallok és logikai hálóba kerültem vele, hiszen csak a baba, a lepény minimum3,5-4kg és még hol van a megnövekedett mellek súlya?..ha nem fogy közben a kismama mégis hogyan történhet meg az hogy nem hízik?

Legjobb válasz: Szerintem te félreértesz valamit. Õk úgy érthették, hogy nem híztak, hanem fogytak, mivel a minimum, ami ilyenkor +-ban jelenik meg a kismamán, az 9-10 kg. Én is kevesebb voltam szülésem után, mint elõtte, 51 kg voltam szülés után, 52 terhesség elején.

Szerintem te félreértesz valamit. Õk úgy érthették, hogy nem híztak, hanem fogytak, mivel a minimum, ami ilyenkor +-ban jelenik meg a kismamán, az 9-10 kg. Én is kevesebb voltam szülésem után, mint elõtte, 51 kg voltam szülés után, 52 terhesség elején.
2.vagyok! Kedves utolsó, szerintem ez butaság! Hiszen én kis súllyal indultam és mégis a baba dolgai +10kg volt! És nem vizesedtem egyáltalán! Rögtön másnap lement a 10kg! A plusz amit magamra szedtem az 5kg volt, de amennyi édességet az utolsó hónapban megettem érthetõ is! :D Egyébként egészségesen étkezek minden tekintetben, csak gyors az anyagcserém, és terhesség alatt a napi 4 helyett csak 1× 2× nagy WC-ztem! Így megmaradt a +5kg amit nem is bántam volna, ha megmarad! De nem maradt! És szerintem sokan akik vékonyabbak és nem akarják, h tudja más, inkább azt mondja, h csak 4-5kg hízott, h kérkedjen, persze tisztelet a kivételnek! Pl. Rubint Réka se 4-5kg hízott szerintem! Csak ezt mondta, h jól hangozzon a nagyközönségnek! :)
Hát amúgy a 16.hétre plusz 9-10kilónál tartani nem reális...Hisz a pici súlya nagyon messze van még attól, hogy ez indokolt legyen.És rengeteg ilyen kérdést látok, jaj 16hetes vagyok +6 vagy 9 kilónál járok nem-e baj.És rengeteg nõ ebbõl nem is kis súlyról indul.Vékony nõnek se reális az a sok kiló, csak ha egészségtelen volt, hisz egy normál alkatból se ránt a baba a saját érdekében az anyjára 6-9kilót.De amig nem szól a védõnõ a súly miatt, addig felesleges aggódni, hiszen majd leadja szülés után.Elsõ oldal utolsója voltam.
A kérdező hozzászólása: értelek benneteket..na akkor ez amolyan "édes diéta":) ) vékonyodtok is és kis csoda is fejlõdik a a pocakban!:)
Azt olvastam, hogy a terhes nõnek napi kb. 300 kalóriával többet kell(ene) bevinnie. Ha ebbõl indulunk ki és nem eszik a Kismama ennyivel többet, hanem annyit eszik, mint elõtte, akkor kvázi fogy. Általában súlyfelesleggel kezdõknél sokszor elõfordul, hogy nagyon keveset, vagy esetleg semmit sem híznak, mert a tartalékaiból ad le és Baba miatt szed fel a Kismama... Tehát akár marad ugyanannyi kiló. Én 80 kg-al kezdtem, bár még 20 hetes vagyok "csak", ugyanannyi kiló vagyok, pedig pocakom már van. Máshol vékonyabb vagyok, mint elõtte. Kíváncsi leszek a továbbiakra! ;-)
Terhesség elõtt voltam vagy 80-83kiló.Abszolút semmi bajom nem volt/nincs és mégis elsõ 3 hónapba lementem 77re.18-20.hétig hirtelen feljött 3kilo, lettem majdnem 80.Most megint lement 1-2kiló és csak 78-79között vagyok.23hetesen
A kérdező hozzászólása: igen ez világos és értem is:) ha fogy az ember közben akkor logikus persze... de igen az egyik hozzászóló válasza már az igazság közelében van, hogy a tartalékból pótlódik ki a súly..ez már logikus magyarázat!
Nekem pajzsmirigy probléma miatt 180 g szénhidrátos diétát kell tartanom. Most 27+3 hetes vagyok, és jelenleg +0, 5 kg van rajtam, a Baba pedig 26+4 hetesen 878 g volt, tehát én fogyok. A Baba a diéta ellenére szépen fejlõdik, mert úgyis elveszi, amire szüksége van.
Hát fogyni lehet terhesen normális étkezés mellett is, én vagyok rá az élõ példa. A férjem orvos, azt mondta, hogy a hatalmas hormonális változásokra adott esetben lehet fogyással is reagálni. 4 kilóval voltam kevesebb szülés után, mint terhesség elõtt, pedig elõtte is vékony voltam. Pluszban 6 kiló jelent meg a terhesség alatt. Mindent ettem, a baba közel 4 kilósan született.
Úgy, hogy hánytam a 36. hétig reggeltõl estig, csak infúzió maradt meg, és 38-ra szültem.
Úgy lehet, hogy a baba és az õt ellátó szervek nem kizárólag abból fejlõdik, amit a terhesség alatt elfogyasztasz. A szervezetnek vannak raktárai, amit ilyenkor mobilizál, mert a fejlõdõ embrió, magzat elsõbbséget élvez. Egy normálisan mûködõ, egészséges szervezet simán 3-5 kg+ súllyal egészséges terhességet tud ellátni. Nem beszélve a cukros kismamákról akik 150-180 gramm szénhidrát diétán vannak és egészséges babájuk születik, normál súllyal és a mama alig hízik. Nem feltétlenül kamu. 36 hetes kismama
A barátnõm 3 hete szûlt, Õ 5, 5 kilót szedett fel. És most kevesebb mint a terhesség elött. Vannak olyanok akik nem híznak nagyon sokat mégis minden rendben van. Nálam megjegyezte a védönõ, hogy "érdekes"-nek találja h még nem híztam, nem mintha baj lenne, csak ilyenkorra azért szokott plusz kiló lenni, én pedig még vagy mindig fogyok vagy tartom az elején leadott -5 kilómat. És a 23ik hétben járok. Egyébként emiatt nem aggódok. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: nem, nem értettem félre. akikre most én konkrétan gondolok, azok azt állítják hogy nem fogytak és mégis csak a végére 0-5 kg között volt. ezért nem értem én sem, hiszen ez logikai képtelenség :) azt elhiszem hogy nem látszik valakin, mert nálam is kevesebbet saccolnak, de ez megint más, hiszen a mérleg mutatja a valóságot. én azt nem értem-és ezzel várom is hogy írjanak ide azok az anyukák-akik semmit vagy pár kilót híztak csak fogyás nélkül! na, ha ezt nekem vki megmagyarázza, hogyan lehetséges, akkor azt megköszönném!:) olyan kismamákat én is ismerek, akik kevesebbek lettek a szülés után (sõt családban is-nõvérem, sógornõm), ennek a menete világos számomra, hogyan történt:)
Nem tudom, de a terhességemet 45kg-al kezdtem (167cm). A 30.hétig 4kg-t híztam, addig semmi! a Végén +15kg-val zártam! Az égvilágon senki nem hitte el, mindenki azt mondta tuti max. 5kg plusz! Szerintem sokan nem mondanak igazat! Egyébként szülés másnapján minusz 10kg voltam, rá 1 hétre lement 3. Most 13hetes a lányom és csak reménykedek, h az a plusz 2 még megmarad :) Jah és sportoltam minimálisan terhesség alatt elõtte aktívan, most is aktívan! Szerintem ez genetika, h ki mennyi hízik és látszik-e! És akin nem látszik, vagy bevallja, vagy nem! Ha gondolod képet is rakok fel, mert tényleg a +15kg megmondhatatlan!
A kérdező hozzászólása: hát reális vagy nem reális, sokan itt tartanak olyanok is, akik pedig egyáltalán nem zabálnak...sajnos mindenki teste máképp mûködik. azt se mindegy ki mennyirõl indul..van aki extrém vékony és többet szed fel..sztem ebben nem lehet általánosságot felállítani. utolsó: igen elképzelhetõ hogy valaki meg ezért mondja. de fogyás nélkül mondjuk egy normál testalkatú nõnél 0 kg hízás vagy össz vissz 3 kg, az nekem érdekes és valószínûleg ez nem is egy gyakori eset. ja réka amúgy a dvd-jén azt , mondja a napi kajaadagja: reggeli egy fittness müzliszelet ebéd: kiszállítós update kaja este-hús na, ettõl biztos nem hízott, fõleg hogy rengeteget edzett is. az más tészta hogy minden gyermeke 3kg alatti, és egyiküket sem tudta sokáig szoptatni, bár tudom, ez sok minden mással összefügg, szval ezt nem kell feltétlen ennek a számlájára irni. viszont egy érdekesség, hogy barátnõm múlt hónapban szült (normál testalkatú), nagyon figyelt az étkezésre, egy héten 4-6x réka tornázott, +12kg volt szülés elõtt 2 héttel, tehát akár erre még jöhetett 1-2kg, egyszóval normál hízás és mikor varrták össze-sajna muszáj volt metszeni-kimondottan rákérdezett az orvos, hogy mit sportolt, mert annyira kötöttek voltak a szövetei, hogy alig ment át a tû..

Lehetséges az, hogy 9-10 hetes terhességet ne vegyenek észre hüvelyi ultrahangon?

Legjobb válasz: Nem lehetséges, csak ha "részeg" az orvos.

Nem lehetséges, csak ha "részeg" az orvos.
A kérdező hozzászólása: De azóta is meg elõtte is mindig pontosan megjött, csak nagyon kevés volt!Na, most megint elbizonytalanodtam.
nekem három hónap teléet el az uccsó menstruációmig tavaly, nagy étvágyam volt, már émelyegtem is, hangulatingadozásom is volt, pisi inger is, fáradt voltam, hogy leszédültem a székrõl, pedig jó volt a vérképem, igaz nem híztam, hanem fogytam, de van aki fogy terhesség alatt, a hasam kemény lett, meg a ciciim is nõttek és feszültek. totális terhességi jelek, még savanyú csemege uborkát is zabáltam szabályosan, anyám meg párom is gyanakodott, és fogamzásgátlót sem szedtem, mégis a teszt negativ lett, és a doki is mnodta h nincs baba, nem küldött el ultrahangra, csak fleirt egy bogyót ami vérzést meginditja, ha a norcolutot nem szedtem volna, lehet mai napig nem jött ovlna meg a vérzés, de sajna azota már kétszer elõfordult hogy szintén két három hónaprak imaradt, és mégcsak rendszeresség sincs benne. ilyenkor nincs havonta peteérésem, vagy menzi nélkül közbe teherbe se lehet esni? most szedek bogyót és amellett is rendszertelen, pedig máer a második féle gyógyszert szedem. (lindynette 30 és trinordiol)
elõfordulhat nekem 2 hónapig nem vette észre a doki azért mert nem fejlõdöt.csak vérbõl mutata ki.nekem is nõt a hasam.aztán 3 hónap után elvetéltem
És azóta meg sem jött?? Mert ha nem akkor irány másik dóki, ha nem vagy babás akkor valami más gond van!
A kérdező hozzászólása: Ez az ultrahang még márciusban volt, azóta már kb.4 hónapos terhes lennék, a teszt nega.A poci meg szerintem nõ, pedig nem eszem halálra magam, és fizikai munkát végzek.
A kérdező hozzászólása: Nem, azt mondták, hogy nem vagyok terhes.Láttak érésben lévõ tüszõt is.A nyálkahártyám 7mm vastag volt.Csak valahogy mégis úgy érzem most hogy mocorog odabent valami, és mintha nõne a pocim is.De a válaszok alapján biztos észrevették volna.Tegnapelõtt ismét csináltam tesztet(negatív), csak nemértem ezt a fura mocorgást.Vélemény?Írjatok
akkora terhes vagy és nem láttak semmit? mit mondtak?
Kizárt! 10 hetesen már 3cm körüli a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem hiszem, hogy részeg volt:) Egy aranyos hölgy volt.De annyi mindent lehet hallani, ezért parázok!
Lehetetlen! A 9. héten már kivehetõ a baba koponyája és gerince is. Addigra már kb. 2 cm. Kizárt dolog, hogy nem veszik észre.
Ha érésben lévõ tüszõt láttak, akkor ez már eleve kizárja a terhességet. Terhesség alatt nem érik újabb tüszõ.

Még nem késik, de furcsa dolgokat észlelek: émelygés, hányinger, néha étvágytalanság vagy épp az ellenkezője, gyakori vizelés, "melegem van" érzés. Lehetséges a terhesség vagy csak az attól való félelem okozza?

A párommal igazából nem védekezünk, az "akció" végén "kimenekül". Dec.28-án kezd?dött az utolsó mensesem, 31-én együttvoltunk, mert aznap már elmúlóban volt. Még nem élünk együtt, de minden héten együttvagyunk. Jan. 16-17-18-át együttöltöttük, 18-án rosszullettem, hirtelen émelygés, hányinger, szédülés. Azóta gyakran émelygek, és étvágyam sem nagyon van, de pl finomf?zelékre vágyom.:) Gyakran látogatom a wc-t is. Elvileg 26-án kellene megjönnie, már 2 napja éreztem a hasi fájdalmat, amit ma már nem, a mellem feszül. 22-én egy nem els? vizeletb?l negatív teszt lett. De még mindig nem nyugodtam meg. Szerintetek szükséges-e egy 2.teszt vagy csak túl ideges vagyok?

Legjobb válasz: Émelygés, hányinger, étvágytalanság. Ezek nem lehetnek baba miatt a tüneteid. Ahhoz már elõrehaladottabb terhességnek kéne lennie. Szerinte csak pszichés ez az egész. Nyugi! :)

Émelygés, hányinger, étvágytalanság. Ezek nem lehetnek baba miatt a tüneteid. Ahhoz már elõrehaladottabb terhességnek kéne lennie. Szerinte csak pszichés ez az egész. Nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy hipochonder vagyok.:) Csak rossz ez a bizonytalanság, mégha nincs is rá okom. Annyi mindent olvas az ember, nem kiszámítható, hogy mégis milyen tüneteket produkál. Ahány leendõ anyuka, annyiféle dolog.
26-án reggel, ha nem jönne meg akkor csinálj mégegy tesztet.
Nem vagy hipochonder. Minden nõ ilyen érzékeny, és simán képes hasonló tüneteket produkálni csak úgy, mert rágondol, vagy nagyon szeretne már gyereket. Veled minden rendben, és ne idegeskedj! Minden úgy lesz, ahogy szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: A ciklus.hu-n ma (25-én) esedékes a "megjövetel". Na ma reggel tapasztaltam valami rózsaszínes-barnás folyást, ami eddig fehér volt. Nálam mindig is élénken, pirosként jelentkezett, azután egyre erõsödött, a második nap végéig, onnantól gyengült. Érdekes ez a mostani, nem valami intenzív. Na majd meglátjuk. Köszi a válaszokat! Jó, hogy megoszthattam, kicsit enyhült az idegességem is.:)
Azért 1 teszt nem ártana reggel.... szerintem:)
szerintem ezek a tünetek nagyok koraiak, ha még nem is késik! nálam például mindkét terhességnél 6-7 hetes terhesen jelentkezett!!! de hátha!

Lehetséges az, hogy terhesség alatt az első időszakban a menstruáció 4-5 napig tart, ugyanúgy mint normál esetben?

Legjobb válasz: Igen. Egyik barátnõm 4 hónapos terhes volt, amikor elment nõgyógyászhoz csak egy sima vizsgálatra és akkor tudta meg, hogy babát vár. Addig pedig ugyanúgy megvolt a mensije és semmi terhességi tünete nem volt.

Igen. Egyik barátnõm 4 hónapos terhes volt, amikor elment nõgyógyászhoz csak egy sima vizsgálatra és akkor tudta meg, hogy babát vár. Addig pedig ugyanúgy megvolt a mensije és semmi terhességi tünete nem volt.
Igen elõfordulhat, persze a legjellemzõbb, hogy azért valamiben más(mennyiség, szín)de azért elõfordulhat.

Lehetséges az hogy 8 hetes terhesség alatt kicsit fáj a szeretkezés, és érzékenyebb mindene az nőnek?

Legjobb válasz: Szerintem igen :) Az elsõ terhességemnél pl annyira érzékeny lett a mellem, hogy nem lehetett hozzáérni, mert fájt. Az is fájt ha a ruha hozzáért, plusz az esõ trimeszterben is voltak pocakkeményedéseim, amiktõl nagyon féltem, mert azt hittem, hogy el fogok vetélni. Ilyen körülmények között, és a vetéléstõl való félelem miatt nem nagyon volt kedvem szexelni. Meg a hormonok miatt olyan fáradt voltam, hogy délután ötkor simán elaludtam.

Szerintem igen :) Az elsõ terhességemnél pl annyira érzékeny lett a mellem, hogy nem lehetett hozzáérni, mert fájt. Az is fájt ha a ruha hozzáért, plusz az esõ trimeszterben is voltak pocakkeményedéseim, amiktõl nagyon féltem, mert azt hittem, hogy el fogok vetélni. Ilyen körülmények között, és a vetéléstõl való félelem miatt nem nagyon volt kedvem szexelni. Meg a hormonok miatt olyan fáradt voltam, hogy délután ötkor simán elaludtam.
Én ugyan így vagyok vele. Fáj a mellem, és a hüvelyem olyan, mintha max 5cm hosszú lenne. Az elsõ terhességemnél is ugyan ez volt. Viszont a 2. trim.-ben minden megfordult pozitív irányba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!